назад

Бившият митничар Петков показа как купува ром и пури за Пламен Узунов (видео)

18:50 | 15 юни 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 519 23670

Коментари 519

Спецов уж бил продал фирмата, ама тя имала задължения.. Янев признава, че можело да има и грешки.. ама нали били хора.. грешали.. Този пък пури и ром решил да подарява.. каква чиста вода ненапита... ама той бил бивш вече митничар.. :) като бившите полицаи и бившите горски.. Смениха шефовете на митниците, срещат се с бивши такива.. Чисти като сълза.. И къде е промяната? Нали Боко беше корумпиран и щяхте да го изчегъртвате - това добре.. Ама къде е промяната?

Ром купува пури! Браво! Похвално! или: Митничар купува пури , за да ги даде на ром!

След тоталните глупости, които днес говори бившия шеф на разузнаването, съм напълно убеден, че ГЕРБ трябва да изчезнат от лицето на земята, па ако ще и да бъдат изцяло изтребени. А това, че секретарят е бил следен.. по-голяма тъпотия едва ли има, ама простено им е, те нямат и 2 мозъчни клетки

Щом не е собственика а някакви мними полицай то тогава някой задавали си въпроса от къде знаят че тази среща ще е точно там? Отговор - Про-сле-дя-ване т.е. някой следи ..познайте кого. Та с какво право се следи човек?

трансплантация да не е била в болница Лозенец

Нали сега баш за трансплантациите е голямата врява. Ето намери се един, дето си признава, че се е уредил не по официалния ред.Всъщност според закона няма голямо значение, дали е бутилка ром или вагон долари- важното е, че е получена облага в разрез с законния ред.Да го хващат тоя, дето с ром и пури, си е уреждал трансплантацията и да си понася наказанието според закона. Тоя дето го е уреждал също . За светъл пример и назидание на другите такива тарикати.

Това няма ли да е пререждане за трансплантация? На мен дроба на теб рома и пурите. Кой ли е дарителя на черния дроб?

Абе ром не се ли купува с кебапче?

Гениален ход на зеления чорап. Явно съм го подценявал.

онова нещо с мекия пожарникарски маркуч, тлъсто и грозно, много се излага и продължава да прави така. АЛО, тулуп, чакаме отговор за чекмеждето и тлъстото ти тяло на гол охлюв там при парите и златото, барабар с гол пищов, което също е показателно - нали имаш охрана? абе, сбърканяк, ПЪРВО ТИ ОТГОВОРИ, а не се крий като партизанин - вече близо година не си видян в центъра на |София, вече ти взеха и джипката! Не прехвърляй престъпните си мутренски номера на другите. Предишен път беше с Черепа, с който си близка дружка, получила 60 милиона чрез "красивата" шехерезада, която си призна, че го е посещавала веднъж в месеца!

Тулупа кога ще проговори за кюлчетата и пачките?

бай Рашко да го окошари

И това нещо е дългогодишен премиер и лидер на най-голямата партия. Държи се все едно разказа вицове в хоремага.

Митничар не дава! Митничар взема!

А Буци така се зарадва, какъв артистичен мини скеч ни изигра, как дефуктивно по милиционерски проследи пътя на торбичката и разгада цялата афера. Боже колко е елемрнтарен този човек и какъв срам берем с него.

го остави ,него го чака бай Ставри веднага щом Рашков се накани да го прати при него. Дай сега за торбичката и трансплантациите

Ми торбичката си е торбичка. Изглежда Узунов е тъп за да влезе в такъв сюжет точно преди избори.

Обясненията им са тъпи като за двореца на путкин Няма да изкарат до изборите!!

А бе глупак, смотан, човек като ходи на гости, носи бутилка уиски или хубав коняк.А той за подарък че му спасили живота да се почерпел за здраве!!! И къде му го носи -В ресторанта !!! Че не можа ли да го почерпиш в ресторанта а му ги носиш от вънка, за по тънко да минеш да не се охарчиш!? -Реки от простотии за да замажат гафа, ама няма такива глупаци да се вържат.

той на гости ли бил. На това гости ли му казват

сензация.. Митничар купува от магазин..ха.ха

бил е митничар преди 20 години,удобно го пропускаш

Цял живот митничар. Знае си човека ,че да стане хубавата работа трябва да е намаже

Шъ умтръ от яд .Радев има ШЕСНАЙСЕТ ПЪТИ ПО ВИСОК РЕЙТИНГ ОТ МЕН.

А кога Шибаняка Тиква тъпа ,ще покаже как му пълнят чекмеджето с пачки и злато ?

му ги напълнят

Митничар да купува нещо за подарък! Не! Тава е манипулация!

ЩОМ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАМАЖАТ ВСИЧКО С ФАЛШИФКИ, ЗНАЧИ СА ВИНОВНИ. БОГ ЗНАЕ КАКВО СА ДОГОВАРЯЛИ ТИЯ МОШЕННИЦИ И КАКВО Е ИМАЛО В КЛИПА. НО НАЙ ВАЖНОТО: КОЙ Е КОРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, ПРЕЗ КОЙТО БОЖКОВ СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ПРОКАРА РУСКИ ИНТЕРСИ. ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ПИТАТ, НИЩО ЧЕ МОЖЕ И МУНЧО РАДЮВ ДА СЕ ОКАЖЕ.

Срещу разкритията за гербавите далалвери, фирми, калинки, прокурори, че даже и американските санкции гербавите извадиха ... това ... докато се опитват да избутат бойкоборисов предателя за президент. пълен тaшак.

Щом наблизо е бил Делянчо Добрев е ясно от къде е тръгнала помита!!

Пламен Хитлера си има на лично разположение Президента, който да бърше след всяка негова издънка. Радев вече с пот на челото, едвам успява да си изсмуче от пръстите коментари... За кой път чисти след Узунов... Това не е президент, а чистачка, хахаха. Явно Узунов е по-важен от Радев и каквото и да стане на Пламен Хитлера оставка не се търси.... Явно Радев си е фигурант..., а вече и чистач. Не президент, а момче за почистване, хахаха...

Това не обяснява факта, че в края на клипа Узунов застава прав до масата и подканя Петков да му даде чантата.... Ако целта на срещата е била да се подари нещо - защо не започнаха с това? Защо не го посрещна, не му подаде чантата и после разговорите?!? Много е странно да имате за среща за подаръци и получаващия подаръка да приканва подаряващия да му даде каквото ще му дава..!!! На мен ако ще ми подаряват нещо, няма да си го прося прав до масата като сигане...

Абе важното е да има банани и портокали за раята, и гювеч за Мунеца!

НИКОГА В ТОЗИ РЕСТОРАНТ ПОВЕЧЕ !!!!

Подаряват ром и пури на клиентите....

Цял сериал се заформи с тия записи от охранителни камери

всичкото гейберация са ЕКСПЕРТИ по даване на рушвети, обучени лично от инспектор КОРУПЦИЙ издайте един наръчник със съвети

Като гледам Пленен Хитлера и той се обучил в рушветите

Извънреден брифинг youtube(точка)com/watch?v=kU3yWfq4pXE

Няма място за сравнение, защото на снимките със чекмеджетп Бойко го няма т.е може да го направи ВСЕКИ с достъп дп неговата стая, а такъв са имали МНОГО хора. На филма с Узунов телефоните са на разстояние и си пишат бележки... това е достатъчно, няма нужда да гадаем, какво има в плика!

Бойко и да го няма на снимките, той самия не отрече, че чекмеджето му не е пълно. Напротив, на брифинги заяви че някаква Мата Хари слагала пачките и кюлчетата. Но не иска да я каже коя е, нито пък Гешев я разследва. А тия двамата са решили да си пишат бележки защото Делян Добрев е душил от съседната маса. А всеки е свободен да общува както си реши.

... да, бе,. Ти така ли общуваш в ресторанта?! Много станахте свободните, дори ПАРАД имахте на 12.06...

Даааа, свободата е скъпа, да нея се праща с ром, пури и наколко милиона в швейцарси франкове

То така става сигурно. Всеки с достъп до неговата спалня носи пачки за милиони и кюлчета злато да ги реди за едни снимки. Че много богати лелите-чистачки и проститутките с достъп до Боковата спалня бе. Да не сме най-богатата страна на земята, че охраната на НСО няма да забележи как се внасят пълни торби с пачки. И защо тогава те си мълчат, а? Опорките ви не важат.

Да, най богатата страна сме. Пием, пием, пием, после един телефон-милион и хайде на трансплантация в Швейцария

Този заби и последният пирон в ковчега на Узунов - Радев! Да ти кажа, по-добре да си беше мълчал и да си мислим, че е торба с пари! Помощ от Узунов - съветника на Радев за трансплантация е меко казано арогантно и гавра с чакащите за трансплантации. От кога Узунов като, съветник на президента е и Кординатор по трансплантации?

Дали разбра, че става дума за операция в Швейцария? Първо се научи да осъзнаваш прочетеното, после да го запомниш... И чак тогава може и да напишеш нещо свястно. Как пък един нормален хейтър във форума не се намери!!!

Много добре чета и осъзнавам! Да Ви опитам, тогава след като според Вас това е редно... защо г-н Узунов не помогне и на някой от чакащите в списъците за трансплантации от години, а точно на този Господин?.... съдействие за трансплантация в Швейцария с ,,този мъжки подарък,,? Е тогава , питам от кога Узунов, като съветник на Радев е и международен координатор по трансплантации? Не съм хейтър, но не трябва да се говори само за безобразията на едните, а за ,, нашите,, да го замитане под килима.!

Вие четете ли въобще или пишете по инерция, само и само с цел оплюване? Какво съдействие за трансплантация е като е дал телефон за връзка с лекар от Швейцария за частна клиника? Помогнал е Узунов с един телефон като всеки нормален човек. А в Швейцария няма как да прередиш, плащаш и нещата се случват. То не е като мафията в България и да има правителствина болница само за избрани хора. Ама четете бе хора, всички гербаджии ли сте неграмотни като вожда ви Тиквун Банкянски Еднокнижний.

А покрай този телефон, нещо за сметка в Швейцария, да ли пък не е дал? :-)))))....затова казвам, че е по добре да си мълчиш!

Телефон , милион, телефон, милион

Що да е забил последния пирон на Радев,какво е станало?Нито Кюлчета видях нито пачки от банкноти от по 500 евра а и пистолет на шкафчето не видях...Натовски генерал,въздушен ас,с перфектен английски ,Тиквун е бивш комунист,член на СИК и пълен неграмотник но всичко е въпрос на ценностна система.На изборите за Президент си гласувам за Радев.

И след като е ,,Натовски генерал,въздушен ас,с перфектен английски ,, Президента Радев е и главнокомандващ на въоръжените сили, защо тогава не понесе и отговорност за падналия МИГ и смърта на пилота? .....много е лесно да се перчиш с това и онова, но да носиш отговорност? Не!

Е това за английския е голям смях. Квисчън или кво?

Влезеш ли веднъж в обяснителен режим....

Ха, че ги плаща и с карта. Всичко може да се проследи. Доста слабо представление на ГЕРБопитеците Разбира се, в плика може да са добавени пачки с евра, кюлче злато - трябва да се пита Бойко или Горанов, те ги разбират тези нещата!

Това, че ги е купил, не означава, че са били в дадения плик

Един митничар платил , че и с карта. После напълнил пликчето

Това с торбичката е само за тъпаците, при които няма мисловна дейност! Кой луд ще взима пари в торба и ще се разхожда на ляво и дясно с нея? Тук интересното е защо телефоните се оставят на страни щом си водяп само приятелски разговор? Явно разговора не е само приятелски...

Бибитко като виден специалист няма ли да сметне колко пачки по 500 евро могат да се съберат в тази торбичка. Да знаем горе долу размера на подкупа.

Хич не ме интересува кой е от ГЕРБ, кой от БСП, кой от къде. Вместо да си показваме картинки нека НАП да сравнява имуществото и доходите на хората. Като излезе, че някой си е купил жилище в София на 200 вместо на 1500 евро квадратен метър може да се наложат по-подробни обяснения и разследване, но принципът е един и той не минава през медиите. Сега нека да са така добри ако е нямало официално разследване и някой се е представил за полицай, за да вземе записи от камерите трябва да бъде наказан.

То кюлчетата и еврата ги е турил у торбата после. Какви сте кухи лейки само.

Значи ако се наложи по-специална болнична помощ, или даже трансплантация, отива човек в този магазин, купува няколко пури и бутилка ром, звъни на президентския съветник Пламен Узунов и работата е уредена!? Йо-хо-хо-о-о-о, и бутилка ром в ковчега на мъртвеца! Може ли само телефона на съветника , адреса на амгазина и любимите марки пури и ром, моля!

Какъв човек трябва да си, за да се хвърлиш да защитаваш персона като Пламен Узунов. Тук няма политически пристрастия. Има само морал.

В ГЕРБ изглежда дебилите ги отглеждат на конвеир. Борисов само дава закваската и натиска копчето за старт.

Погледни първо дебилите на Муунчо и увредените на Мая с чалгарите на Славчо

Прав си, те са навсякъде, но само в ГЕРБ сте организирани и под единно командване.

Научи се да пишеш правилно! Или по-скоро да мислиш. Май и двете дисциплини са ти чужди. И не, не съм гербаджия. Но около Радев цари зловоние.

Само те разбрах защо ГЕРБ е пак виновен. Нали транслантацията е успешна?

Очаквам скоро от президентството да пуснат видео, на което Узунов пие ром и пуши пура ..................... за доказателство, така де???

Филмчето е " Умирай трудно 2". Без маска, за да се вижда лицето. Ръкува се с продавача. Плаща с карта и пази седмици бележката като фактура. Типично защитно поведение. Ако го сгащят куките да каже, че не знае какви са тия кинти в кутията. Значи узунчето за пръв път "взема" от него и му няма доверие. Ами почтен човек. Трябва да се внимава.

Докажете бе… а през това време кво става с чекмеджетата на Бориснята… защо мълчите като курви

Докажи за шкафчетата де. Само идьот вярва на картинки от фейса

Няма такива боклуци!

Добре възпитаният човек се отличава с такт и добри нрави. Задължително е при вземането на рушвет телефоните да отстоят поне на 5 метра от субектите и сумите да не се изговарят а де се изписват на листче. Не бъдете натрапчиви при взимането на рушвет. Бъдете в състояние да разберете кога разговорът се е изчерпал и трябва да си получите плика с парите и да напуснете. И никога не бройте парите на място. Просто хвърлете бегъл поглед и благодарете.

В един стар, от комунистическо, бг филм показваха как навремето подкупите се слагат в кутия бонбони, за да изглеждат като личен подарък. Явно сега ги слагат в ром и пури.

Или в чекмеджета

Ако това не може да покаже Боко какъв резил е, то явно материала наистина е калпав!

Бая отлежало ще да е това ромче, че да пада такова криене :)

1 месец правителство и вече ги заснеха как се взима подкуп....хахаха. Тези са баси смеха! Видеото с пакета, телефоните и бележките е класически пример на среща за взимане на подкуп!!! Видяхте технологията на взимане на подкуп записана на видео! А това какво РЕАЛНО има в плика, разбира се, никога няма да узнаем!

Ебати подкупа, и подкуп за какво??? И с ром и пури ли… които нямат и 100лв общо.. хаахахахахахахахаха Герберите сте такива смешници

Не са само ром и пури. Не сааа

Делян Добрев е бил в заведението! Има ли учудени откъде се е разсмърдяла работата?! Делян Добрев снася инфото, че е видял Узунов и некакъв, който му дава подарък, да пият кафе, на Севда. Тя обсъжда това инфо с Баце ви и се започва - натиска се собственика на заведението да даде записите от камерите, вади се каквото трябва, пуска се компромата при пияната или надрусана, или и двете, Веска от "Афера" и се почва с обвиненията и соченето с пръст! Е, бившият митничар извади друг запис, ама той, разбира се, е фалшив! Бойко казА, че са пари, а не бутилка! А Бойко знае как изглеждат пари в плик, так че му верваме на него!!!

еххх, ама как така пропусна да ни дадеш и логични обяснения на поведението на двамата хубосници за телефоните и бележките, които си пишат.....ццц колко хубаво би било, а? Много зле сте троловете....а и техните шевчета, толко зле се оправдавате, че чак потвърждавате, че яко мирише този случай и не, не мирише на РОМ и ПУРИ!!!

youtube com/watch?v=zKD7YsksfDU

Народът твори! песни се пеят всеки ред видео: Герберландия песен за Бойко Борисов Сбогом, Генерале! Невероятните приключения на Джипко Бибитков Бойко Борисов Пародия / Малкия Фончо тариката / Malkiq foncho tarikata Борис, Невена и Лили - Песен за Бойко Песен за Бойко Борисов - последния тотален хит Песен за Бойко Борисов Нова песен за Бойко Борисов - Яко хранене Песен за Бойко Борисов БОЙКО ПЕЕ КЕКС! Кекс - "Бойко Борисов" БОЙКО ПЕЕ ,,ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО"! Бойко Борисов ПЕЕ Sen Trope БОЙКО БОРИСОВ ПЕЕ ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН! РЕЧНИКЪТ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ – LEVEL 44

ама мноо си тъп бе моето момче , искаш да си така по оригинален ама немаш укааа за товаааа. Само с ядене не ставаа !

Абе, ти си пей песничките обаче първо кажи кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си. Всичко е документиеано, а в съвсем законния запис по телефона разрешен легално и подписан от съдия се урежда прикриване на документи за далаверата между солташака ген. Стойков и пРезидента Радев. Ами че, Мунчо си е направо за прокурор и от там директно в затвора!

Към новината