назад

Близо 5000 новозаразени за последните 24 часа

06:54 | 19 октомври 2021 | Редактор: Калин Каменов 229 24292

Коментари 229

Ситуацията отдавна е извън контрол, ще има още повече умрели, а вие продължавайте да вярвате на глупости и не се ваксинирайте. Сега ще се спестят сума ти пари за пенсии, колко народ ще измре от глупост.

Мрете, мама ви, антиваксъри! Даивъ и тъпите мушмороци, Даивъ!

А броите ли тука колко сте трансваксинирани т.е. на хартия за 300лв и като се заразите се води ифектиран ваксиниран........щото околко мене е пълно с такива

Това не е статистика това е пропаганда някой като не иска да се ваксинира започва да се съобщава колко много да заразените и умрялите по тяхната логика в погребалните агенции трябваше да е с записване и да има опашки отпред и да падат болните по улиците и какво стана с Швеция там останаха ли живи хора трябваше отдавна да са измерели минимум половината че си търся безплатна къща да се настаня защото при тези статистики трябва да имат доста свободни

Тъпотията на един народ може да се види по данните за ковид-19 епидемията.

Проклятието да се родиш сред българи, аборигените на Европа.

Защо чакате някой да ви заповяда какво да правите? Не можете ли да изпозвате съзнанието си и да правите каквото трябва. Защо чакате някой да ви йаже да си сложите маска и пазите дистанция.

До сега трябваше да има решение за мерките

И още по- зле ще става..като няма кой да помисли за нищо в тази държава

Проблема на някои хора е точно, че народа мисли сам, а не прави безропотно каквото му се заповядва.

Какви мисли сам бе ганьо? Видехмо го простия народ как мисли…

The Telegraph 12.08.2021 г.: Група британски експерти, включително участник в разработването на ваксината на Университета в Оксфорд, стигнаха до заключението, че „Делта“ щамът прави невъзможно постигането на колективен имунитет срещу коронавирус. Освен това учените предлагат да се изоставят масовите тестове за COVID-19, за да може страната да „започне да живее“ с болестта, пише вестник The Telegraph. Дошъл е моментът да се признае, че няма начин да се спре разпространението на вируса върху цялото население и наблюдението на хора с леки симптоми вече не помага, казват учените. Професор Андрю Полард, който участва в разработването на ваксината на Университета в Оксфорд, каза, че вариантът „Делта“ очевидно е способен да зарази ваксинирани хора. Следователно стадният имунитет става недостижим дори при високи нива на ваксинация.

Нека хората да си хо прочетат в оригинал че твоето тълкуване нещо не ми допада. "I think we may have to move into another phase now where we may say: 'OK, Covid's going to be here for the long term - if we're protecting, with the vaccinations, vulnerable people, those on immunosuppressants, the elderly, should we now start being less worried and stop testing asymptomatic children'?"

Точно в това е смисъла на дезинформацията - внимателно подбрани и лекинко видоизменени текстове от оригинала. В статията се казва нещо доста по-различно - ще трябва да свикнем да живеем с ковид, а ваксините ще ни помогнат да оцелеем. Това е посланието.

Удобно се забравя върлуващия грип в момента. Преди няколко месеца американската държавна агенция за борба с вирусни заболявания, още го има на сайта им, предупреди да се започне използването на тестове, които различават грип от коронавирус и поетапно да отпадне сегашния ПиСиАр тест... Та не се знае колко от новите случаи са грип и колко коронавирус.

Единствено се чудя, по колко трябва да започнат да умират на ден, за да му светне на народа, какво е решението? 500 ли да станат, 600 ли, 1000 може би? Спокойно, с този здравен министър и с тоя тъп народ, всички числа ЩЕ БЪДАТ достигнати.

Да си се замислял, че народа отдавна е взел решение, но то просто не съвпада с твоето?

Ваксинацията е личен избор, всеки сам решава дали да се ваксинира! Ти,като си ваксиниран, нали можеш да се заразяваш отново и да заразяваш другите??? Можеш! Ми тогава какво ревеш??? Като всички неваксинирани си, даже не се знае дали ако пак те хване ще го изкараш леко!

Стига с този личен избор.

Мария, кажи коя си и откъде си, защото нямаш личен избор да не кажеш.

На народа не му пука.

На кой му пука, важното е да можем да се напием в петък и събота, а защо не и по-рано. А и така показваме на света, че не се даваме

Средна възраст на починалите е 70г. - Починалите само от Ковид под 50г са единици. - Тежките случаи от Ковид под 40г са единици. - Ако ваксините СПАСЯВАТ ЖИВОТИ, ТО ТОВА Е САМО ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ. - За това трудоспособното население нищо не печели от ваксинирането. - Единственото, което става е, че по-лесно разнасят вируса сред възрастното население. - Ерго смисъл за хората под 40-50 да се ваксинират - НЯМА, нищо не печелят, защото така или иначе не мрат от КОВИД!

Починали от ковид у нас 1237човека. Хоспитализирани за ковид ваксинирани 9,97%. Хоспитализирани ваксинирани в реанимация 3,97%. От починалите до 60г. възраст са 14,23% ваксинирани починали до 60г. са 1,21%. Следя тези данни от седмица и са трайно в тези граници. Ваксините работят.

Информацията ти е непълна. Дай всички причини.

За кое?

колко ваксинирани и неваксинирани умират от всички причини?

12 - 14 15 - 16 17 - 19 20 - 29 30 - 39 40 - 49 50 - 59 60 - 69 70 - 79 80 - 89 90+ 3 385 3 817 15 992 97 000 177 956 244 766 255 922 290 431227 911 66 264 4 335

"5 114 963 са направените тестове от началото на пандемията" - При 100лв на тест ... половин милиард само от тестове ... добър бизнес е този грип. - Всичко около китайския грип е само бизнес ... - и да, изкарах го на крака, също така и познатите ми, нямам познат починал.

от началото на пандемията. По 2000 лева средно за погребение . Половин милиард. Да ги копаме с булдозери или да ги оставим на припек за да не вземе някой някой лев, а?

Научи се да смяташ…де ти 45 милиона, де ти половин милиард.

Над 20 000 са починали в болницата.

за подробности уточнете каква час от тестовете са PCR, каква са бързи, каква част са направени на часно и каква са направени в болнични заведения, понеже не са по 100 лв. всичките варианти. Както и да смяташ подобни изчисления са тъпотии. Смятате ли колко хляба са купени от началото на пандемията и за колко пари? А колко тона гориво? Като има търсене ще има предлагане срещу съответно заплащане. На някого даже тролове трябват щом ви плащат.

Аз пък имам..дори цели семейства Значи ако не видиш нещо с очите си, значи че не съществува Елементарен начин на мислене от преди 2 хилядолетия, адмирации

В Испания при 47млн са починали 49 човека, малка България над 200. Причината че България има сбъркано ненормално население.

Причината е, че там се записват отделно починалите с ковид и починалите от ковид.

Испанският крал ви чака на летището с табелка с вашето име! Направете си услуга и се отървете от най-глупавото население в света!

Нито една пандемия в историята не е била прекратявана чрез ваксинация,нито една! Всички пандемии са си отивали по естествен път! Защо тогава е този натиск за ваксинация сега,като е имало и по смъртоносни вируси,но такива ограничения и натиск за ваксиниране никога не е имало!

Защото по естествен път у нас умират около 200 човека на ден , а по неестествен в съседни държави , сходни по заразяване 40-50.

Всъщност от години умират по 300 на ден, като от 2010 сме първи по смъртност в Европа, а преди пландемията достигнахме първи по смъртност в света. Никой не ни пита през това време, защо умираме толкова много, защо здравната ни система е толкова скапана, защо пенсионерите живеят в мизерия, защо сме толкова бедни. На фона на това си пълнеха някои шкафчетата с пачки евро и златни кюлчета с пистолет отгоре, докато Мата Хари за 5000 лева ги снима. Защо толкова много изведнъж след толкова години се "загрижихте"?

пандемия не си е отишла по естествен път. Единствено с мерки и ваксини. Добре е първо да четеш, после да мислиш и чак накрая да пишеш. В този ред задължително.

Само че според ръководителя на ваксинационната програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен, дори при 95% ваксинирани! Как си е заминала чумата без "ваксини" направи не знам! Според СЗО това е невъзможно.

и подобни инфекции е невъзможно да бъде ликвидирана пандемията по никакъв начин. Ваксините я правят по- малко смъртоносна. И чумата не е ликвидирана. Ограничена е с мерки. Хигиена и ограничения. В световен мащаб. Както и проказата, сифилиса и ХИВ. Туберкулозата по същият начин. Защо не ревете че ефективността на БЦЖ е 60% и не дава „доживотен стерилизиращ имунитет“?

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" Къде е пандемията от чума? БЦЖ е тествана десетки години за безопасност.

А детския паралич? Или той няма номер в твоята класация.

като не се спазват мерките така ще е.Трябва хората да се вразумят.

Ясно е, че това е от няколко дена събрани в един, защото уикенда не работят много лаборатории. Запазва се около 15% нови случаи на "напълно" "ваксинирани" (което значи след 14 дена след втора игла, а "ваксинираните" преди този срок се пишат "неваксинирани"!), около 10% влизащи в болница "напълно" "ваксинирани", около 5% умиращи "напълно" "ваксинирани". При около 20% "напълно" "ваксинирани"! 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Малоумния радев не се сеща, че като му измре тъпия електорат дето е толкова прост, че не иска да се ваксинира, после нормалните българи които останат, те за него никога не биха и гласували... България ще изгуби мн работна ръка, по статистика само неграмотните, среднистите и ниско платените не се ваксинират. По доходи тия със среден над 5-6000лв и нагоре заплати са се ваксинирали мн отдавна, имат какво да губят.. ганЮ няма кво да губи, колата за 7 бона и 20л ракия в мазето

Докога ще се съобразяваме с откачалки страхуващи се от настинка.

785 от 4979 разболели се са ваксинирани 983 от 4979 произволни са ваксинирани 785+246 от 4979+246 е реалният процент ваксинирани, т.е. 246 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 135 от 1251 хоспитализирани са ваксинирани 247 от 1251 произволни са ваксинирани 135+139 от 1251+139 е реалният процент ваксинирани, т.е. 139 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 12 от 214 починали са ваксинирани 42 от 214 произволни са ваксинирани 12+37 от 214+37 е реалният процент ваксинирани, т.е. 37 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

Ваксината на Пфайзер вече е регистрирана и одобрена за приложение в много страни, като Щатите, UK и др. Нарича се Комирнати. Над 2 млрд дози са поставени в световен мащаб, страничните ефекти са изключително редки. Вече има много данни, които убедително показват, че Комирнати значително намалява тежестта на протичане на ковид и смъртността от него. Достатъчно е да се сравнят цифрите за Западна Европа и България. Конспирациите и дезинформацията не помагат на никой.

Е171 е одобрена навсякъде хранителна добавка и се ползва от милиарди хора по цял свят от много години. Девет милиона тона са произведени само през 2014 година. Преди дни беше забранена за използване, защото предизвиква рак. пфайзер експериментални препарат има само временно разрешение за ползване под условие и няма пълно разрешение за ползване в Европа. В изпитателне период е до края на 2023 година и производителите му са освободени от отговорност за проява на странични ефекти от Европейската агенция по лекарствата.

не предпазва от болест убила над 22500 човека за година само у нас. Вероятността да те убие ваксината е по-малка от вероятността да те убие мълния или метеорит. Вероятността да те убие ковид е десетки хиляди пъти по-голяма.

Само до септември за 9 месеца в САЩ имаме ДВА ПЪТИ повече смъртни случаи, докладвани след "ваксинацията" против COVID-19, отколкото са смъртните случаи, докладвани след ВСИЧКИ ваксини през последните 30 ГОДИНИ. САМО за осем месеца във Великобритания има регистрирани ЧЕТИРИ ПЪТИ повече смъртни случая свързани със “ваксините“ против Covida-19, отколкото за последните 20 ГОДИНИ за всички останали “ваксини“ взети заедно.

Е одобрена но я няма дори и в щатите

Айде стига с този Ковид. Стойчо Кацаров каза че всичко е под контрол. Тези от НОИ и те са доста доволни от мерките за намаляване на българските пенсионери. Само Корнелия Нинова и Велислава Дърева са притеснени за поредния провал на изборите поради липса на гласоподаватели! И ало, ганьовците! Да не вземете да се ваксинирате с тези капиталистически американски ваксини! Удри по 10 ракии на ден и всичко ще е под контрол!

Къде е оня плъх, Мангъра, да коментира сега? Тоя тъпанар до Нова Година може и да го линчуват някъде, ако сам не пукне от вируса, идиота му с идиот.

България вече е Ковидария. Честито, конспиратори.

Всеки ден ще го повторям - ваксини няма, има опасни, неидентифицируеми по състав от независими лаборатории инжекционни ГМО оръжия с над сто фатални и смъртоносни, по- бързи и по-бавни странични ефекти в десетки милиони регистрирани здрави , инжектирани хора....Досега нула публикувани научни доказателства, че създава къвто и да е имунитет- краткотраен или дълготраен , чрез антитела или други наблюдавани експериментално в клетки и животни молекулярни механизми.... Та тези отрови няма да ви спасят от военните краварски самолети, които ви ако акуват ежедневно отново с неизвестно кви химични или биологични аерозоли....Нито тия отрови ще ви спасят от мизерията в България, аз например сега съм ужасно болен, но поради същата тая повсеместна мизЕрия - шибания ми шеф ме остави да работя три часа на нула градуса, щот нямат нужната апаратура за отровни вещества, после събота и неделя пътувах в провинцията до "Брезите" и шибаната шофьорка ни държа един час в ужасно студен градски рейс на тъпата шибана Самоковска кретенка....А да добавя ли, че скоро никой няма да може да си плати сметките за отопление и ток и вкъщи....Защото ви атакуват не само с биологични оръжия, но икономически, трябва да избият 6,5 милиарда излишни хора...и цириам Клаус Шваб и кил геноцидис....

Седи дома , чети шок

Всеки ден ще го повторям - ваксини няма, има опасни, неидентифицируеми по състав от независими лаборатории инжекционни ГМО оръжия с над сто фатални и смъртоносни, по- бързи и по-бавни странични ефекти в десетки милиони регистрирани здрави , инжектирани хора....Досега нула публикувани научни доказателства, че създава къвто и да е имунитет- краткотраен или дълготраен , чрез антитела или други наблюдавани експериментално в клетки и животни молекулярни механизми.... Та тези отрови няма да ви спасят от военните краварски самолети, които ви ако акуват ежедневно отново с неизвестноквихимични или биологични аерозоли....Нито тия отрови ще ви спасят от мизерията в България, аз например сега съм безсмъртен жадно болен, но поради същата тая повсеместна мизЕрия - шибания ми шеф ме остави да работя три часа на нула градуса, щот нямат нужната апаратура за отровни вещества, после събота и неделя пътувах в провинцията до "Брезите" и шибаната шофьорка ни държа един час в ужасно студен текст....А да добавя ли че скоро никой няма да може да си плати сметките за отопление и ток....Защото ви атакуват не само с биологични оръжия, но икономически, трябва да избият 6,5 милиарда излишни хора...и цириам Клаус Шваб и кил геноцидис....

Починали от ковид у нас 1237човека. Хоспитализирани за ковид ваксинирани 9,97%. Хоспитализирани ваксинирани в реанимация 3,97%. От починалите до 60г. възраст са 14,23% ваксинирани починали до 60г. са 1,21%. Следя тези данни от седмица и са трайно в тези граници. Ваксините работят.

По принцип, уикендите знаем, че сме на 30% от реалността - поради липсата на работещи лаборатории и пр. Ако вземем миналата седмица 3400, 3300, 3200, 3400, грубо, средно 3300 на ден. Неделя + Понеделник = 6000 средно 3000 на ден. Да, жертвите са много - 214, а неделя 43, средно 125, малко повече от средното. Пазете се. Живи и здрави и без спекулации. Има вирус, опасен е ако не обърнем внимание. Ваксини има - дали вършат работа, дали ни чипосват, няма значение. Помагат - какво точно помагат..още не знам.

Червеният Генерал да хвърля в неравна битка с Ковида великият войн Дамаджан. На всеки ъгъл МВР да осигури каче кисело зеле и буренца ракия на корем. Само така ще се пребори тази вражеска напаст Ковида. Ако не помогне полицаите да греят ракията. Венсеремос!

Няма проблем, всичко е под контрол. Важното е да спечелим изборите. Живота на хората е без значение.

Свикнахме за съжаление. От една година мерките зависят от предстоящите избори. Нямаме управници, на които им стиска.

Радев и неговите антиваксъриски тролове, постигат целите си. Тук пишат няколко които са затвора.

А вие с Борисов и ваксърските тролове какво направихте?

Господи, дай сили на Стойчо кацаров да изтреби дъртите комундета до крак.

Много си проста

Дъртите и прости комуняги ще изпукат кат кучета и това е неизбежно. Пропуснаха шанса да се ваксинират лятото. Вече е късно. Най-сетне България ще стане страна без дърти и прости комунисти. А най-хубавото е, че ще ги избият собствените им деца и внуци.Дъртите и пр

значи да разбирам че едно време си обикалял по затворите...Познах ли?

Утре-6500 "новозаразени" очаквайте!

Дъртите комуняги трябваше да се ваксинират лятото. Сега във вихъра на пандемията дори и да го направят, все тая. Полза никаква. Комунделите ще измрат. И това е неизбежно.

Абстрахирам се от тенденциозното заглавие, чиято цел е да внушава страх. Меродавен е процента на положителните проби, а не бройката. Друго е по - важно Процента на заболелите ваксинирани е 16%, коетп съответства на общия процент ваксинирани, т.е. ваксината не предпазва от заразяване. Процента на починалите ваксинирани е 6% - 10%, т.е. ако си ваксиниран и се разболееш, и те приемат в болница, вероятността да умреш е около 50%. Това е тайната. Мерките се налагат за да пазят ваксинираните.

Така ли ги сметна? Кажи верно гане? Колко си беден и прост?

Ходи се ваксинирай и лапай чушката

което е логичното.... кво??? Да не мислиш че ще ти вкарат чип? Спокойно, ти вече си чипиран. Телефон компютър... охооо два чипа. Та абстрахирай се от конспирациите и мисли за здравето си

Ба си верно може и га да си защото си умен като грачещ гарван …та тези 6 процента починали от 22 проц ваксинирани основно рискови групи и възрастни с най висок риск от хоспитализация и смърт ти ги проектира в горната помия ….невероятен манипулатор си…да те вземат в някоя партия ще направиш кариера

Ваксинирах се и хич не ми пука. Ваксинирах се, за да си ходя в чужди държави без проблем, сега като въведат и зелен сертификат за заведенията пак няма да ми пука. Ворусът не е опасен, но се ваксинирах, за да не ми пука.

Бравус, да не забравиш зелената звезда като излизаш

Ужасяващата смъртност, за жалост на троловете няма общо с ваксините. Трябва вече доктори да се разследват. За 2 години никакво подобрение в лечението или успеваемостта, вместо това милата родна картинка, в която големите търговски дружества отказват прием на критично болни щото е вероятно да починат и те да не могат да вземат пътека а да похарчат малко средства по тях. И като се набодем всички това ще се промени ли? Ами там дето не са всички набодени що няма такива бройки починали? Ами преди валсините що нямаше - ако сте забравили ние сме така от началото. Време е за сериозно изчегъртване на здравната ни система дето знае две думи - локдаун и ваксини, а не помни ученото в медицинския, наместо това се е превърнало в търговец на живот и то само за изгодни пациенти. Да са живи и здрави джипитата в малките градове, неоставящи хората да стигнат до болница. В София за съжаление това не е така.

Абсолютно, няма такава смъртност другаде, това нарочен геноцид

А защо да не вземат да разследват такива като тебе? Дето бълват непрекъснато лъжи? Айде бе специалисти-що никой от вас дето сте толкова осведомени и толкова много знаете не се появи по телевизията и да изнесе доказателствата? Ами само бълвате хиляди коментари и постове от анонимни сайтове във Фейсбук и по различните форуми. Айде бе специалист е излез по телевизията да те видим колко знаеш.

НСИ изнася доказателства всяка седмица, ама няма кой да ги види.

За това че както твърдите лекарите убиват пациенти? Доказателства за другата лъжа те всичко се пише covid заради клиничната пътека? За какво по-точно изнасят доказателства? Фактите са очеизвадни Държавите с ваксинирано население в момента имат по един-два смъртни случая. Ние имаме по 100.

Така е, като четете само манипулациите на ДИР! Повечето в болниците са ваксинирани https://m.bild.de/unterhaltung/leute/leute/patricia-kelly-mit-corona-im-krankenhaus-trotz-genesung-und-impfung-77997102.bildMobile.html

Сухите съчки на Мангъров взеха да стават големи клади.

Е, нали неваксинираните умират?! Вас набодените какво ви брига?! Слагайте памперсите и се посирайте!

Продължаваме промяната. Свиквайте! Венсеремус!!!

Всеки се ослушваше лятото…абе я да изчакам ,чух туй за ваксинатаа,то сигурно ще свърши вече,то може и да съм го изкарал,нали съм го изкарал,абе този много зле бил след ваксинация…..такъв ни е генофонда и народопсихологията да мишкуваме ,да се спотайваме Е плащайте си цената …..аз съм задрав мъж на средна възраст 47 и се ваксинирах ,нямам нито едно заболяване ,в болница не съм влизал и спортувам …..и се ваксинирах . Знам какво ще напишете…какъв голям риск съм поел …..тези 22 проц ваксинирани може и да сме поели някакъв риск,то и на улицата да излезнеш може да ти падне керемида на главата,но ако нас ни нямаше сложете поне още 100 на ден смъртни случая отгоре ….и локдауна щеше да ви е гарантиран с подпис и печат от Мангъров

аз също съм ваксиниран. Поддържам връзка с приятели от Милуоки и казват че в техния щат са над 95% ваксинирани и живота им си върви нормално. Други ден дори ще ходят да гледат NBA в абсолютно пълна зала. И да не говорим че преди 2 3 месеца им беше финала там, и общия брой на зрителите в стадйона и отвън стигнало до 90хиляди души. Следващите дни не са имали сериозни проблеми..... АМИ ТАКА СЕ ПРАВИ, КОГАТО НАРОДА МИСЛИ... а аз си мислех че българите сме по умни от американците

Значи смешнико, средно 95 от всеки 100 починали са неваксинирани. В държавите с над 80% ваксинирани що не кажеш какъв е процента ваксинирани приети в болница и починали??? Щото не ти се връзва на пропагандата нали? Що не кажеш държави с 10 пъти по-голямо население от България и над 80% ваксинирани защо имат по един двама починали?

Троле, всички знаем къде и как се разпространява "вируса" и защо, така че не се прави на ударен

Ама такива като вас не могат да го дадат. Защо в Германия например има двама починали при 80% ваксинирано население в България има 100? Пак тяхното население колко е е нашето колко е?

В германия има 88 починали днес, къде видя двама? И щом се дават за примери държави, защо в Литва има 63% ваксинирани и 33 смъртни случая при 2.6 млн. население?

Днес в България падна един Боинг 737 с антиваксъри и никой не оцеля.

Над 5% са "напълно" "вакснати".

Само революция може да спре тази изкуствена,фашистка пЛандемия, която се базира на фалшивите ПСР тестове! В Италия и Франция са на път да свалят фашистките правителства на Драги и Макрон! Българинът, както винаги, чака някой друг да свърши работата.

Кои ще свалят правителства 80% ваксинираните или няколкото хиляди протестиращи? Айде бе клавиатура геройче къде сте да ви видим тия революционери? Тя революцията не става от клавиатурата.

В Италия 70% са ваксинирани и драми няма. Всичко си е нормално. Протестираха по 100 заблудени, но вече и тях ги няма.

Скоро 10 000 заразени на ден и режим на тока. Промяна на модела "Борисов". До изборите може и да не останат живи комунисти, които да отидат да гласуват. Герберите сме ваксинирани отдавна.

хахахах

Докога ще търпим кретените-антиваксъри?

Трай още малко, до месец ще одобрим аналната ковидваксина

Да благодарим на другаря Радев и неговото правителство за адекватните и успешни мерки срещу епидемията. Предложете Стойчо за награда Слава, слава и още 3 мандата

Ваксинацията оправдава средствата, ако е нужно 10000 дневно!

Към новината