5-ма младежи загинаха при катастрофа край Елин Пелин

Едно момиче и четири момчета на възраст между 16 и 21 години са загинали при жестока катастрофа в района на град Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 5-ма младежи загинаха при катастрофа край Елин Пелин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората са прави да казват, че можеше да е някой пешеходец или велосипедист на пътя! В цялата история виждам само колосална глупост и толкова. Друг е въпросът, че културата ни е станала такава, че много хора си мислят, че е много готино да караш с 200+ км/час. Ами както виждате не е. Дано сега им се влее малко акъл в главата на тези дето със себе си могат да убият и невинни хора.

На кой каквото е писано, чада божи! Вие мислете! Те така вече няма да правят!

Да, вече няма да го правят. Може и да съм жесток, ама - естественият подбор си знае работата...

Добре е, да беше се приело млади хора да шофират мощни коли само с родителите си!!! "Така щеше да има по- малко почернени родители!"

Достоен си за смешник!

..искаш да кажеш-семейно гробище?....

NE , ZA DA MOGAT RODITELITE DA VIDQT KAKVO PRAVQT DECATA IM S KOLITE, KOITO KYPYVAT!

male narode do kade stignahme!!!! Nemojeli da budem edna mn podobra strana!!! Zatova bulgarite shte bqgat ot tazi durjava!!!! Zaredi skapaniq Gerp i zaredi DPS!!!! Iskam nai nakraq da prikluchi tova!!!! Da se razkarat tezi kerlivi kucheta po ylicata!!!! Ami ako te ostanat i nqkoe dete si mine i kucheto go zahape koi shte go spasi???? Nqma da e kuchkarnika!!!Zashtoto nqtqh ne im puka za kuchetata samo pari zimat a hora ymirat zasramete se!!!!!!!!!!!!

kakva vruzka ima komentara ti sus sluchiloto se?! Misli predi da izraziavash mnenie.....stava li?

Исках те демокрация на ви демокрация.Пази Боже сляпо да прогледа.Искам да попитам така наречените почернени родители как заспахте спокойно когато децата ви бяха на вън?Сега плачите защо не плакахте когато купихте тази мощна кола?Само мога да кажа съжалявам за загиналите миньори там са съболезнованията ми там е болката ми.На вчерашни глезльовци и безотговорни родители не изказвам съжаление и почит.Това са ненормални и бетговорни родители.Мощна кола св ръцете на пубертет.Сега помощи да им събираме защо да си купят ново мощно БМВ за това ли и този път да убият някой невинен или недай Боже цяло семейство?

Това няма нищо общо с демокрацията. Не се прави на ущипана. Това е въпрос на възпитание и малко интелект. Защото аз ако бях, нямаше да се кача. Трябва да го направят като в Гърция - на 18 години примерно имаш право да караш кола до 1.8 кубика, до 21 - 2.5 кубика. Не помня точно цифрите, но идеята е че подобни деца не могат да карат мощни коли... Мир на Душите им, и дано никога не се случва подобна нелепа трагедия.

Все тая, идиот може да се претрепе дори с колело, да не говорим с кола, пък била тя и с двигателче 1 литър. Обратното, ако имаш акъл, дори ферари да караш, пак няма да се утрепеш.

Май не си никаква майка. Как ти дава сърце да говориш такива нелепи неща? Кой мисли лошото на децата си? Дали е БМВ или Трабант - лошото се е случило, дечицата ги няма, болката е страшна. Някъде нещо се случва, някъде има грешка, но едва ли е в тези невинни деца! Мир на душите им! Малки, но ярки звездички!

да питаме ЦацаRов каде егRешката

да питаме ЦацаRов каде егRешката

Никой не мисли лошото на децата си. Но някои просто НЕ мислят, е те тва е проблемът!

Няма нормален шофьор или собственик на БМВ, това си е диагноза. Също така Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, не заради КАТ или глобите, а заради нас, за запазването на живота! Който иска да тества кола, да го прави на летище и без пътници!

Няма нормален шофьор или собственик на БМВ, това си е диагноза. Също така Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, не заради КАТ или глобите, а заради нас, за запазването на живота! Който иска да тества кола, да го прави на летище и без пътници!

Дали случайно километража е блокирал на 210km/h.?Това никой няма да го каже,но 100 процента е така.

Дори да е карал с тази скорост, ако го нямаше това куче, нямаше да стане нищо. Кой ще се погрижи в България да няма нито едно скитащо куче ??? Кучетата са приятели на човека, това е истина, но когато скитат така по улици и пътища - те стават врагове.

По-тъпо заключение няма сред 800 коментара. Ако е е било кучето можеше да е диво животно, можеше да е човек. Местата, където не може да се появят на платното животни, драги ми УУУ се наричат МАГИСТРАЛИ, там има ОГРАДИ и ограничениет о е 130 (или 140) км/ч. И повярвай ми, драги УУУ, майсторлъка в шофирането не е натискането и педалите и въртенето на волана, а умението да ПРЕДВИЖДАШ ситуацията. Повечето 'смелчаци' дори се качват сами, правят си зулумите и ги филмират, а не рискуват здравето и живота на приятелите си. Бог да ги прости децата, кураж на близките им

Ако го нямаше това невинно куче, щеше да е някоя лисица или пък друга животинка. Недай боже можеше да съм аз със семейството си или пък ти - тъпанар такъв!!!

Бог да прости милите деца и най-сърдечни съболезнования на близките. днес пише, че на бронята има остатъци от кучето и вероятно това е причило катастрофата и че колата е на бащата.Понякога нещата стават от нещо дребно и при най-добрите шофьори. Смятам, че не тук е мястото за толкова много злоба и съвети. поставете се на мястото на близките.

Бог да прости милите деца и най-сърдечни съболезнования на близките. днес пише, че на бронята има остатъци от кучето и вероятно това е причило катастрофата и че колата е на бащата.Понякога нещата стават от нещо дребно и при най-добрите шофьори. Смятам, че не тук е мястото за толкова много злоба и съвети. поставете се на мястото на близките.

каквото и да говорите или да спорите тези хора ням ада се вурнат никога такаче престанете да обвинявате !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма да се върнат. Въпросът е други да не ги последват, щото постоянно някакви ИДИОТИ оправдават ДРУГИ ИДИОТИ, и изобщо никой за нищо не е виновен, и бля бля, и сладко от дюли, абе еййй алоуууууу, някой няма ли най-сетне да си вземе поука??!!

Не знам кога тъпата българска кратуна ще осъзнае, че всичко е скорост!!! Висока скорост=малко време за реакция!!! Да, толкова е просто!!! Натискаме ли натискаме газта за да стигнем 10 минути по-рано, а не осъзнаваме как за секунди можем да изгубим всичко!

Гоулемя шофьор от Еулин Пеулин свърши подобаващо за човек от горепосоченото място.Старата поговорка!Дай на Българина мощен автомобил,война не им трябва!

Истината е, че ние българите сме самоубийци! Има правила и закони а ние не ги спазваме! Такъв ужасен инцидент не е възможно да се случи в държави където хората са мислещи и интелигентни!! Жалко наистина за децата!

Ние и затова ходим там, да им правим такива катастрофи!

Хайде сега кучето виновно?ми то хайванът като го гледам под покривалото тежи най-малко два тона и така е блъснало колата като направо я е направило на пихтия а сво ши кажете!!!!!!!!!!!

прочее на тоя що годе хубав и много прав път (който през нощта си е направо писта) вече има една паметна плоча...

Забързани в ежедневието си ,ние,родителите забравяме за децата си.Забравяме,че те се нуждаят от нас и нашите напътсвия.И да не забравяме,че най-важни са първите 7 години.Които за жалост масово пропиляваме.

споко. когато родителите забравят се намесват природните закони и започват да редуцират поколението. Това е напълно естествен процес и не е повод за притеснение. А и винаги някой трябва да се жертва за благото на другите и да даде лош пример.

... и за жалост този светъл пример за назидание ще бъде забравен след 3 месеца, и пак ще си останем Номер Едно в Света по процентно най-бързо намаляващото население. (Това не го знаехте, а? Ами проверете го, пише го и в интернет.)

Toni

Не те ли е срам, да кълнеш така? Кой казва че ще пълня аз километража? Говоря принципно-хората на 20 са по-лекомислени, искат да опитат от всичко и да покажат че са опитали... Много сте зле!

Много тъжно за съжаление. Но спред мен са карали с над 150км/ч.

Kилометража е блокирал на 210km/h.Toва е истина.

Вместо да направят един як караминьол на пиклата се утрепали като кучета. Измет.

Жалък глупак!

То може и заради това така да са бързали.......

Бог да прости мъртвите. Но не искам да си помисля за сравнение - траур за миньорите, загинали по време на работа и траур за самонадеяните джигити ... и финансова помощ, може би за нова кола?

при цялото ми уважение към семействата на загиналите, но за какви помощи говорим? Група безотговорни младежи начело с неопитен шофьор на собствена воля се качват да "тестват" , колко много върви колата и загиват... Ами ако не бяха блъснали куче, а човек .. или друг автомобил??? Ден на траур и помощи за загиналите на Цариградско, а не за самоубийци... Извинявам се много, но тази постъпка трябва да е за назидание на всички хора, че който кара безрасъдно, може да загине...

Шофирането е въпрос на манталитет и възпитание не на възраст. Познавам 40 годишни комплексари, които карат и се чудят в кого да се блъснат

да питам колата орижинал кабрио ли е или впоследствие удара?

рязан е покрива, за да извадят останките на пътуващите.

Честито! Да заповядат следващите 5 парчета. Бизнесът ми цъфти! От гробаря

Жалко за младежите... Стига се правихте на големите уставняци! Кой не е юркал кола над ограниченията за скорост? Айде моля ви се... Когато си на 21 не мислиш много много за тия неща, вие не сте ли били млади? Проблема се решава частично със закон: Току що взел книжка - кола с мотор 1.2 максимум. След 1 година без нарушения - мотор 1.4 и т.н. Колите вече нямат нищо общо с тези отпреди 30 години, за разлика от манталитета ни. Като добавим към това и тоталното отебаване, лошите пътища и възможността да се отървеш пт акт срещу 20 лв - това е резултата.

не гавари так таварисч!!! че ако е така, забраняващите да ги избием! ии министрете без бронирани коли! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а в зад кормилното устройство. Не може да поставяш всички младежи в един кюп. Аз лично управлавам мотопед от 16годишен и автомобил от 18 годишен и имам изминати над 500 000 километра но нямам нито една глоба, акт и смея да твърдя нито едно съзнателно нарушение на ЗДП. Синът ми в момента го виждам как върви по моя път и вече е на 23години.

То универсално решение няма. Не е казано че всеки младеж под 21 е ненормалник. Но ако се въведе такова правило, подобни произшествия чувствително ще намалеят.

Аз лично не познавам, а и не познавам някой който да познава такъв който има половин милион ( 500.000 ) километра зад волана и да няма АБСОЛЮТНО НИТО ЕДНО нарушение! За мен лично това което си написал е опашата лъжа. Всеки с поне няколко години стаж зад волана знае за какво става дума, така че не се изкарвай по-голям светец от Господ! Проблемът е че един млад шофьор в днешно време се качва на автомобил в пъти превишаващ мощността с която може да се справи. Затова при нас навремето имаше лепенки за млад шофьор, т.е. такъв който винаги може да те изненада с някаква странна маневра на пътя. Също така хората в по-цивилизованата част на Европа си имат рестрикции към младите шофьори, кога и при какви условия може да управлява МПС и с каква мощност! И не на последно място, прилагането на закона от съответните органи. Това означава, че като 'хванат' водач на МПС в наручение - глоба. Повторно нарушение ( от същия вид ) , по-голяма глоба. Трето нарушение, "вдигане на трупчета" и т.н. Разбира се ние законите ги имаме, ама няма кой да ги прилага, понеже на г-н полицая му трябват парички за нова плазма и днес работи за нея. А като отидат на някоя особено омазана катастрофа какво правят най-напред господата катаджии и полицаи? Ами вадят си телефоните и почват да правят клипчета. Затова превенцията е много важна, не само на пътя - навсякъде. За да има човек едно наум, че като наруши закона ще има съответните последствия. И като му вземат парите, примерно за 4 чисто нови гуми голям цолаж, следващия път ще се замисли преди да направи нарушение.

хе-хе.. и като му сложиш би-турбо на 1.2 става какво - адска бегачка... от 150 години българина гледа как да заобиколи правилата въведени в обществото. То и сега е забранено на хора с по-малко от 2 години стаж с А-категория да се качват на машини с по-голям двигател.. ама ходи го кажи това на някой джигит. Най-вероятно ще ти се изсмее, че изобщо няма А-категория. Добре поне, че за сега мотористите избиват само себе си и много рядко - околните.

Като му сложиш би-турбо, на техническия като се явиш - там те чака полицай и ти фраска би-глоба ;) Българина не му ли бръкнеш в джоба нЕма му дойде акъла!

тези бетонни прегради са от комундерско време - много катастрофи там!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малоумнико това няма нищо общо с политика!

Жалко! Много жалко за тези похабени с лека ръка млади животи! И като си помисля, че е само защото са си мислели че са "безсмъртни" и са летели с безумна скорост по този скапан път! Но не са виновни само тези деца които са загинали! Виновни са най вече родителите им, че не са ги научили на основни правила за самосъхранение! Да си зададем въпроса - Какво е правило самичко момиче, което няма и 16 години посред нощ в колата с толкова момчета на междуградски път?! Трябва да има санкция и за родителите, па макар и символична! Да съдбата ги наказа жестоко, но това трябва да е урок и за другите родители и неразумни млади шофьори!

Не мисля че по - новата кола може да те предпази от катастрофи! Мисля че човек трябва да познава колата си и способностите си зад волана и да не се прави на велик а напротив да признава недостатъците си аз съм на възраста на загиналите младежи на 21 съм, но никога не съм карала неразумно да карам бързо но не и неразумно!

Значи нарушаваш правилата?Караш над определената скорост?

И този така си е мислел - карам бързо, но не и неразумно...

докато някой ден й се изправи бетонна стена на пътя.

Карам от 2 години вече и нямам нито едно нарушение! На котка път не съм минала!

почна да послъгваш вече нали си писала,че караш бързо.какво значи за теб бързо каране?

кики, това е смешно. за 2 години какво нарушение да направиш. тук, хората които ти пишат, някои имат по 15-20 години стаж без нарушение. така че има време ...

Бързото каране си е бързо е сега не съм вдигала 200 защото знам че няма да овладея колата баща ми ми казваше че трябва да карам с такава скорост с която съм сигурна че каквото и да стане аз мога да овладея колата но преспокойно си карам със 130 където пътят го позволява

Имам приятелка взе книжка с мен в момента има две катастрофи и още куп актове ...

Миличка, аз имам книжка от 20 години, карам активно, със "златен талон" съм, но съвсем не се мисля за голямата работа и с всеки изминал дан ме хваща все повече страх като гледам какви мразещи да мислят сядат зад волана. Знаеш ли какво каза един ден съпругът ми на сина ни? "Едва когато минеш над 1 000 000 км., можеш да кажеш, че си що-годе шофьор". От все сърце ти пожелавам все така безаварийно каране, но никога не се надценявай и не пренебрегвай скоростта. Факторите на пътя са много и не всичко зависи само от теб.

Това го казах в няколко коментара че трябва да се съобразяваме с факторите на пътя възможностите си и възможностите на колата !

Трябва да се кастрират родителите на загиналите деца за да не могат да създават други след като не могат да ги възпитават.

BMW after life!

Снайпер мисля че като си разумен шофьор и имаш поне грам мозък няма значение каква кола караш и на колко години е! Пример аз карам кола от година и половина карам кола от 98 година и нямам птп в същото време на моя приятелка и купиха кола от2011 година и има три катастрофи с нея не мисля че колата е от значение няма кола, която да предпази от катастрофи!

абе има значение колата ако караш на ръба на възможностите - но не забравяте и пътя - тези бетонни прегради там имат десетки катастрофи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За това казвам че трябва да се съобразяваш с тези неща ! Но не мисля че е възможно ако караш кола за 40 000 това да е гаранция че няма да катастрофираш

ее да, даже ако е нова за ч0000 е по-опасна от 10 годишна 525 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е то секунда невнимание после цял живот умрял...

Загинали са хора,не говорете глупости!Грехота е!!!

Грехота би било да не казваме нищо, и да продължат да мрат невинни. Така че стига мяца, мисли за живите, и недей безмозъчно да оправдаваш самоубийствени келеши.

такива "ЮНАЦИ" виждам всеки ден по магистралата и второкласните пътища! да мрат, но да не убиват и невинни!!!

Ако наистина се окаже, че бездомно куче е причината за тази катастрофа, ще попитам имат ли акъл тези които ги хранят по улиците и "организациите" които ги защитават.

Ами ако се окаже виновен водача? Тогава ще питаш ли имат ли акъл тея дето са го гледали, хранили и създали?

ами ако се окаже виновен кмета... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много разсъждаваш ... чукай на дърво следващия път да не си ти на местото на кучето и да спираш с тяло ламарини летящи с 200!!!

А вместо да спира с тяло ламарини с 200, не е ли по-добре да се е движил със 100-тина км/ч и да не му се налага да прави такива акробатики?

Не кучето е виновно за катастрофата, а високата скорост. Едва ли има водач на автомобил, на който да не му изкачало я куче, я котка, я дете пред колата. Но в зависимост от скоростта успяваш или не успяваш да реагираш адекватно. Ако скоростта не е била толкова висока, дори да предположим, че кучето е изкочило непосредствено пред колата, същото щеше да бъде ударено, но нямаше да има петима починали.

Toni

Много знаете да давате акъл от компа, ама кой на 20 не е искал да кара готина кола и да й напълни километража? Жалко за децата!

То и аз искам да овладея техниката на телепортация, ама а де! Между да искаш и да можеш, разликата много често е огромна. Жалко за тези хубави, но за съжаление безрасъдни деца! На техните години отдавна би трябвало да правят разлика между редно и нередно и рисковано и безопасно...

Направи си деца и като станат на 20 ги прати да пълнят километража.

Ами то всичко може да искаш на 20, ама ако няма кой да ти го забрани или да ти обясни че е в твоя вреда и ставаш част от черната хроника. А и да ме прощаваш ама на 20 годишен младеж да му купиш мощна кола е все едно само да го вкараш в гроба...

Аз не съм. И мнооого други. Не 'щото не сме имали млади години както трябва,а защото сме били възпитани на интелект още преди да станем на 10... в първи клас ти казват да не караш бързо - прави си извода. Ти къде си бил първи клас? Аре стига глупости,че вече дори не е забавно да чета глупости...

Това е ефекта от филмите "Бързи и яростни". Младежта веднага попива сценария и ето ти нов План за унищожение на нацията!

И защо трябва да се отпускат пари на семействата ? По скоро трябва да ги глобят тях - че са купили толкова мощна кола на сина си !! Ш........а държава !

Бог да ги прости,Държавата ни се изпразни.5 дръвчета които щяха да дават плод.

Ще ми се да погледна на този ужасяващ случай от друга гледна точка-отврътителната обработка на съзнанието на потребителя на тема "свръхестесвените БМВ"автомобили.От години пътувам по пътищата и не съм виждал по-ужасяващи катастрофи от тези с тази марка.Пълното разрушение на тези автомобили при удар ми е правило винаги отврътително впечатление-къде са тогава крещящите рекрами за съответствие по "Евро 5"???Отгоре на всичко много притежатели на тази марка са ми споделяли под сурдинка че над определена скорост БМВ стават изключително нестабилни/особено задницата/ и почти неуправляеми!!!Карал съм 3-4 модела от марката и констатирах че над 150 км в час това е абсолютно вярно.Защо българинът е така лесно манипулируем и лековерен на крещящи реклами и слухове и докога ще му пати за това главата?Жалко за младежите!

Ти да не си пратен от Ауди или Мерцедес бе..айде изпраскай се с която и да е кола със 200 км и да видим какво ще ти е мнението..всъщност експертиза ще се вземе за него..нещастен..

Баба ми беше извесна като лоша прокобница а аз съм я наследил-ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА КАТАСТРОФИРАШ С БМВ!!!

Toni

Нещастник си ти! По-опасна кола от тази със задно-НЯМА! Особено по-стари модели, с по-стари блокажи. 3-ката е леко купе , за сметка на това с бърза, силна задница. Леко мокър път, повече газ и си изгубил управление от раз. Мерцедеса е малко по-стабилен. Аудито е колата!

Смешник си ти.Нима когато принцеса Деяна катастрофира беше с БМВ.Тогава Мерцедеса и то S-класата и то при много по-ниска скорост и....абе какво ти обяснявам,да не се случват такива неща иначе без значение с какъв автомобил си.

Съжалявам, че децата са загинали толкова нелепо, това си е трагедия... Чудя се обаче каква финансова помощ и за какво ще отпускат на семейството на 21-годишния шофьор, който на крехката си възраст кара BMW 3 с безумна скорост?? Само на мен ли така ми се струва или има някаква грешка в родителския контрол??? На мен никой не му държеше сметка на 21 г., но тогава учех и работех, а не карах BMW, което "нашите" са ми купили, за да разберат всички, че имаме пари.....Много жалко!

Глупава постъпка,която е късно да се коментира.Коментирана е многократно,но ...уви без успех! Няма ПЪТ в БГ за такива скорости.Няма Съзнание,Няма ефективен контрол,Няма Самоконтрол и трезва преценка на ситуацията. Това са все минуси които водят до подобни трагедии.Мир на праха им.И родителите и държавата са виновни...и винаги те са най- виновните! Лек ден и успешна седмица.

колко още ще се избият по тези пътища за да почне тъпата ни држава да работи и окаже контрол? а? Това са безумни нелепи трагеди. След като младите немогат да се опазят, трябав да бъдат опазени. Писна ми от пълни админисрации зад бюра, а да няма кадри за оперативна деиност. Откаде пък им хрумна да правят тоя спринт по този път където са усетили още при преминаването на стрелката над 120 че колата е неуправлчема? да не говорим за видимоста нощно време там не позволяват условията дори спокойно с 90 да се кара. Що не отидоха на магистралата да друпнат 220 и да видят че тая кола неможе да вдигне повече и да си се приберат? безумна нелепа смърт. Плен ад стана по наще пътища. Апелирам към властите не да правят още по строги закони а просто да намерят варианти да оказват контрол. Без контрол тея закони са просто едни изречения на хартия. Кво още искате да се случи? Ето поне едно свестно искане което могат да отправят протестиращите. Стига с тая оставка. Децата на Бълагрия умират по птищата. Бог да ги прости тези младежи...почивайте в мир

Магистралата не е до Елин Пелин, затова не са отишли на нея.

аз имам чисто нов автомобил за 40 000 със всички системи за сигорност. знаеш ли кога ще излезна на магистралата и ще карам с 80? точно никога. За такива като теб да хващат влака и дори по добре, направо да вдигнат данаците 5 торно за автомобили над 10 г. както е в европа. Да видя тогава дали по пътищата ще има пак катастрофи защото като гледам повечето катастрофи са със строшеняци над 10 г.

Браво бе, много умно- да отидат на магистралата да вдигнат 220, че да утрепат още някой!!! Просто гениална идея!!! Докато се разсъждава така и през 3 метра да има полицаи пак ще сме на тоя хал!!!

Абе мислех да го зарина в хулене тоя магистрален критик ама.... искам да си легна вече, а пък той да си ходи по магистралата...

ами такива като теб да си хващат влака. Там кадето автомобила можеда развие по голяма скорост защо да не се прави? това магистрала ли е или пешеходна зона? аз имам автомобил за 40 000 с всякакви системи за сигорност и прочие, да не говорим че е и чисто нов още няма минати 20 000 км и ще ти се влача с 80? нещо си збъркал. по добре да извдят всички трошки над 10 г. от улиците е по добра мярка.

разстоянието е същото почти. Аз предполагам че са тръгнали към Нови Хан за да излезнат на Тракия но момчето зад волана е загубило търпение.Може и преди това също да се излезне на Тракия покрай новия комплекс който построиха. Дори предполагам че е станало паника в автомобила след като е вдигнал 200 и от расеяност да е станала белята... но както и да е. никой неможе да ги върне

вие неможе да разберете че когато се излезне с цел, никой неможе да те спре освен ако има контрол. Бягате от контекста на коментара. За пореден път гледам как Блгарина чете през редовете на половина без да схване какво е казано. Ако трянба да разчсна ще го кажа по просто. Отиваш на магистрлата да се дърпаш, има поставени камери или по на често патрули, хваяат те, пишат акта и после караш като ощипана мадама. Така май е по ясно какво съм искал да кажа. Там в полетата около Елин Пелин трябва също да има патрули както и навсякаде. все пак имаме 60 000 полицая... ей това исках да кажа пък ще ви светна в едно, че при челен удар с 60 е 99% смъртноста. това не е доказано от мен. прочетете!

Ти си въплъщението на отговора, който давам всеки път на въпроса "Защо вече почти не пишеш в дир.бг?". Абсолютното въплъщение.

И какво според теб трябва да маправи патрула в полето като види да идва кола с 200 км/ч??? да тръгне да ги гони??? Че те тогава със сигурност ще се утрепат!!!

и само неразбирам защо в статията се подчертава че колата була туннингована ако не е била нямало да стане кво туниннга кара колата некадарни юрналисти или по точно червии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши на български, та да се чете...

КАТО НЯМАТ МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ ТАКА ИМ СЕ ПАДА. ДА ИЗПРОБВАМЕ С КОЛКО ВЪРВЯЛА КОЛАТА Е СЕГА ВИДЯХТЕ С КОЛКО ВЪРВИ.

Ти на колко си години? Никога ли не си бил млад? не си ли правил глупости?

Аре стига вече с тия оправдания за младостта, всички сме били млади! Едно е да правиш глупости, друго е да занасяш приятелите си в гроба след като си се изявил като опасност на пътя с над 200 км/ч...

няма значение годините, важно е какво имаш в главата си.

Еййййй! НЕВРОЯТНО ТЪП СИ!!!! Дай боже никои деца да не попадат в тази ситуация!

неможе да говориш че така им се е падало. Всеки има право на втори шанс. Всеки има право да живее. Това че е глупост тяхно е истина но не залужават смърта.

Точно така и за тебе трябва втори шанс!!! Дай си го!!! Започни с малко уроци по правопис!!!

Хора, спрете се да пишете глупости отдайте почит на тези деца .