назад

Борисов: Има огромен риск за малките държави, затова харчим пестеливо (видео)

20:29 | 12 ноември 2019 | Редактор: Десислава Димитрова 282 11104

Коментари 282

Доказаелство за това как за едни като този милион за лични разходи е ''пестеливо'' от чужди пари и 200 лева за 40 година труд е пестеливо за да изкараш месеца.....

Какво стана с ,,икононическия "ръст в бг на бат Боко .Ккъде отидоха парите от него??????? СЯХ СМЯХ МНОГО СМЯХ И ЛЪЖИИИИ.

Голяма простотия извира от устата Му.

ХАРЧИМ ПЕСТЕЛИВО .....ЗА ХОРАТА , ЗА ДА ИМА ЩЕДРО ......ЗА НАС !!!

ТРА-ГЕ-ДИ-Я!!! С елементи на комедия.

Харчим пестеливо заради далавери като в КТБ на Цветан Василев, затова!

Какъв риск, какви 5 лева, нали процъфтяваме и тънем в излишъци според него?! Гербаджийските управленци старателно крият всички гафове и неудачи в съответните ресори от Боко поради страх от уволнение. За това нашият плува в розови облаци и плещи глупост след глупост. Добре, че от време навреме някой разкрие тоталните издънки и тъпотия на гербаджийския матриал.....

Cezarbg

Винету велики!!!

Бат Бойко за пореден път ни показва къде ни е мястото. Ха така ... вие си го избирате кво мрънкате...какъвто електората такъв и министър председателя. Да не мислите че сте нещо повече от него ...а? Ако бяхте нещо повече, бат Бойко нямаше да може политика да помирише. Освен това е прав...пари нема. То как и да има ..от де. Два и половина работещи...да речем три. То хубаво пазарна икономика ама пазара ни я има, я няма ...стадион Васил Левски. То един мол в щатите прави оборот колкото цялата ни държава. Вижте давайте да затваряме тая държава само се мъчим. Ти остави друго ами някои се престрасяваш и деца да правят. Недейте бе хора ако ще ги обричате тук да живеят. Няма да я бъде по никой начин.

На вас троловете и хейтърите на червените кратуни мястото ви е точно там където сте...у кенефа

Тиква съм аз, а гласоподавател си ти

Снимка на двама приятели ,единия е непоклатим,цял закон измениха заради него.За туземците от територията само тояга и дивашко крадене.

От последните 10 години, 1 е била под управлението на Орешарски, ма пак той нещо е виновен - за какво не е ясно. Нали всичко е точно и сме на излишък?

Тиква, сър :)

Др.Борисов от както 12 години си на власт все харчите пестеливо и взимате милиарди кредити и заеми.Започнахте с парите 2.6 милиарда на ,,Здравната каса,"преминахте през 16 милиарда за година ,а сега трупате заеми и кредити по 2-3 милиарда гадишно плюс по милиард излишък на тримесечие.Комуниста си е комунист,даже пребоядисъл се в сиьо дясно.

Бойче,момчето ми ,пак се изказваш публично неподготвен.Стига с пропагандното ти бла бла бла.Некачественият човешки материал останал в България почна да проглежда и включва.Ако сага с пилотните коли на НСО стигаш до Банкя за 25–30 минути ,то през презастроената и задръстена ,,Младост" с МПС от ,,Цариградско " до ,,Околовръстното "ще стигаш за 30–40 минути, а от там до Банкя още толкова.Определена откакто си завършил школата на МВР в Симеонова не си минавал в натоварените часове през ,,Младост".

Откровен

"Аз отсечката в Банкя я оставих последна, накрая си ходя през "Младост". Накрая сигурно ще ни бият с камъни за тая отсечка, но това е друг разговор", разсмя Борисов присъстващите в залата. "Хо, хо, хо" разсмя се и ББ на развален български език и широка усмивка потече по ревера му.

Аха, изкуствено заложен излишък, който после Боко, с нарушения със закона за бюджета разпределя за строеж на магистрала "Хемус" например, и то без търг за изпълнител на фирма. А се оказа, че "високия" БВП бил основно висок от високите харчове на държавата!!!!

Нарочно фалирала държава със рекорден дефицит

Направо да идва Орешарски! Нема какво да се церемоним!

Като ги видях тия двамата направо повярвах колко ''пестеливо'' харчат чужди пари че иначе няма как да влезнат милиони в джобовете им...Не знаех че през Младост е по близко до Банкя ама как да си извърти езика да каже че в Банкя му е бащинията а през Младост ходи на авантата..

Как пък един не публикува някой хвалебствен дитирамб за човека и управленец Бойко Борисов...Някъде в началото един реши да напише колко е доволен от управлението на Боко, ама той е от онези дето със сигурност имат икономически интерес да стои чучелото на власт!..Другите са репликанти които всъщност и може би най вероятно не са повече от двама-трима...Но наистина проблема е в това, че пишещите тук са хора за които интернет е ежедневие и следят обществото, икономиката и имат да кажем по висок потенциал от основата на пирамидата...Затова трябва да приемете ролята на будители - във всеки един момент когато трябва да разяснявате на неуките защо джоба им е прокъсан и кой е отговорен за това...Ние тук всички сме наясно със ситуацията, но това не е достатъчно...Трябва разговори - с близки, с познати, с всеки....Тогава ще дойде промяната...извън мрежата!

Ние ходим и гласуваме за ГЕРБ защото ни харесва да си джиткаме по нови пътища.Да се возим на нови автобуси и електробуси.Да използваме метрото когато сме в София за да си свършим бързо зодачите. Радваме се на топлия панелен апартамент саниран безплатно.Очакваме с нетърпение да пуснат новата пречиствателна станция построена с европейски пари. Радваме се на новите свръхмодерни самолети за армията и на началото надиверсификацията със новия газопровод от Гърция! А платените с откраднати от КТБ тролове на Нинова и Мутан нека си пишат. Резултата от тахното писане,лъжи и оплюване на правителството са налице. Поредна загуба за комунистите

Не ми дреме, че пишеш за Нинова и твоя мУтан !! Но винаги ме е яд, че тия, които окрадоха за 14 год. най-много от всички нас и изгониха 3 млн. българи навън са на "сянка" и продължават да си правят безобразията, затова минималната заплата на българите ще бъде 650 лв. ЕДВА ПРЕЗ 2022 година ?! До тогава я камилата - я камиларя, само Господ Бог знае какво ще стане у нас с още по-изпразнената ни държавица ?!

Ще ти обясня защо: Защото новите пътища са му задължение, а той е направил по малко от една десета от това което трябваше да направи за десет години..Тук-там има нещо! Метрото беше замислено и проектирано далеч преди да се появи Тиквата на власт. Санировката на блоковете е тъпня, защото конструкциите им са заминали...Това е все едно да боядисваш ръждясала кола, но е по лошо защото санираш смърта когато почнат да падат!Просто бърз и удобен инструмент за крадене. Къде са самолетите че не ги виждам...пък са платени! Банката дали не я събори Тиквата заедно с Дебелото заради едни комисионни дето Цв. Василев не му ги даваше при управлението на Орешарски. А и така между другото виж си оценката на поста.Понякога тя ти показва мястото в интелектуалната стълбица на обществото...но твоято стъпало започва от мазето!

От такъв "матриял" - такъв шеф.

Цитат: "Данъците си остават тези, мощно инвестираме в образование, здраве, спорт, култура, археология" ?? ВЪПРОС МИ: БорисоФ, къде са ти парите и твоите и на оня дето стои до тебе изпънат и смирен като новобранец в казарма - "шефа" ТИ на "КРИБ" - КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА МАЛКИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС, КОЙ ИНВЕСТИРА В ПРОГРАМИ ЗА ВЪЗОБНОВЯВАНЕТО НА ОНАЯ БГ КЛАСА, КОЯТО ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА ?? ИЛИ НА ВАС ВИ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СИ ИМАТЕ ТАКИВА ОЛИГАРСИ КАТО ДОМУСЧИЕВ ?!

Харчим пестеливо - крадем уродливо. Спрете кражбите моля, защото затрихте нацията и държавата. Скоро няма да можете да криете това от народа.

Оф, слава богу, че не сме малка държава. Нещо което всеки може да провери, като отвори една карта на Европа. В Европа има към 50 държави и ние сме между 15-20 място по-големина. Да му мислят, Австрия,Белгия, Дания, Протугалия, Унгария, Холандия, Малта, Чехия, Словакия, Словения, Швейцария и т.н, тия са по-малки от нас и ще трябва да пестят.

Както каза един не много умен човек - вие си го избрахте. Сега му гледайте сеира ежедневно и се чудете този екземпляр от снимката дали не лъже докторите, че си пие редовно хапчетата.

То данъците си остават тези ама променяте базата на данъциите и така ги вдигате практически

За какво да пипа данъците като непрестанното величение на цените е предостатъчно.....а и с ''ниските'' данъци мисли че може да продължава да лъже инвеститорите много от които се поизнесоха след като видяха че е по добре по високи данъци ама да има закон и ред че от рекет им писна.

След толкова много инвестиции и успехи, няма нужда да се сравняваме нито със съседните страни, нито с която и друга в ЕС. Затова ще сравняваме постигнатото в Павликени с това на Полски Тръмбеш.

Цените на руския газ са по-добри от българските в Латвия, Литва, Германия, Гърция, Румъния, Италия и Унгария (виж графиката). Повече от нас пък плащат само в Словакия, Чехия, Словения и Естония. Впечатление прави, че по-добрите тарифи са постигнати от държави, които имат достъп и до други източници на газ (предимно LNG) като Италия, Гърция и Литва, природният газ се търгува в т.нар. хъбове (Германия, Унгария) или имат собствен добив (Румъния).

Цялат мощ на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ беше впрегната ком стриотерлство на промишлени предприятия, и пестене на суровини в името на доброто бъдеще на БЪДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ! Да, но дойде ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯТА, и всичко мина под мотото-ЮРУШ! Майната им на поколенията.Резултат УНИЩОЖЕНА ПРОМИШЛЕНОСТ , брутално издичане на горите и Т. Н .

НАД 20 години се чакаше за жилище!

а сега жилище в софия се изплаща между 10 и 20 години, в зависимост от доходите и през това време се молиш да не се разболееш, защото може банката да ти го вземе , преди да си го изплатил . отделно моя апартамент е платен 10 000лв. а сега под 150 000 не можеш да намериш

както отбеляза Цецо- Подвеждат го! Той не забележува, плещи глупости и мотивира останалите партии за правят нов ОФ. Ако , не завърже навреме навън, ще му направят дело и вероятно ще го осъдят. Така са му се наточили бившите и сегашни " верни" партньори,че ........

големите лидери - хич няма риск.

Точно така, Мъдри вожде. Трябва за мат'ряла да се харчи пестеливо. Даже много пестеливо, че да има за който трябва. Хавла Теб, хвала!!!

ОбъркАх се малко аз, Мюмюне - Вожда вика харчим пестеливо, Мендето днес вика "бюджета е пица с пармезан и шунка", пък тя не е хич евтина...;)

Пестят здраво. Горанов пести от наем, мутрата вместо пет пържоли яде три, цецо е спрял асансьора в къщи, савата обитава едното крило на сарая си, другото щял да го дава на работници да си почиват, ама може и да не го даде.... Пестеливи са.

Той разсмял сборището на КРИБ... А аз се разсмях на своеобразния "икономически" анализ на Вожда, както предполагам всеки мениджър на средно ниво (даже не е нужно топ ниво) се е разсмял... Лошото в случая е, че смехът ми е през сълзи вече...

Интересно като сте толкова "пестеливи", защо дадахте 5 млрд. с лека ръка за летящи играчки дето не се знае кога и ще ги получите?

Борисов: ... харчим пестеливо - разбирай крадем като за последно

"Разсмя се Борисов" - то всички се смеем на диферсификацията ни.

Баце, как така ТИ си оставил отсечката в Банкя, след като София уж си има КМЕТ, дето е Фандъкова, дето изооообщо не прави квото и се каже?

Е, що го питаш изобщо за това;)) Я си спомни на пресконференцията след местните избори в София, кой говори напоително пръв пред журналистите - кмета или Вожда?;))

Абе помня, че на една изява на кандидат-президентската двойка начело с Мамата на Народа, имаше плакати и на Бойко, с номера на кандидатите на ГЕРБ ...

Пестихте за сметка на пенсионерите. Те можеха да ви изработят активите, с които се налапахте, а сега за пенсиите "НЯМА ПАРИ". А пари има да се разхождаш, некадърнико, има пари да си увеличавате заплатите, без да мислите за бедните хора. Те ви трябват само за да ви изберат за нов мандат, та още да се наядете!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На Дир,а че публикува изказите на Борисов.По-добра антиреклама не може да се иска и от най-големите му врагове.

Сега ще си чакам да ме баннат!

България пусна руските самолети с оръжие за Сърбия, които едва ли ще бъдат използвани в български интерес.

траейки

Малък оловен войник: В човешката история има много Бойко Борисовци...те като че ли служат за коректор на развитието на икономиките и да кажем развитието на потенциала на съответните народи...Както преторианците са слагали на престола на Рим удобни за тях императори, ние българите получаваме същото такова управление почти две хиляди години по късно...Удобен, послушен, прост/дотолкова, че не разбира че е употребяван/, лаком, горделив, лъжец и демагог той е всичко което е необходимо да бъде ръководител на обедняваща държава която заради неговото управление не може да достигне по доходи не само предпоследната членка на европейския съюз, но и куп държави от цял свят...Създал е с началниците му една гротеска на държава с управление което прилича на маскарад на глупаци облечени във власт, но което ще даде във времето дълготрайни негативи върху благоденствието на страната в лош смисъл..Свалянето на такъв автократичен режим е много, много трудно с демократични средства, защото цялото му управление всъщност се състои в създаване на репресивен апарат извън демократичното управление и масово ограбване на публичните финанси...Правят се плоски пиар акции без никакво участие на държавата/инвестиции на чужди фирми които обаче вече клонят към минимума/, както и се лъже и ломоти безогледно за постижения които всъщност са му задължение, но и те са свършени некачествено...Ще живеем, защото няма какво друго да се прави, но никой диктатор от подобен вид не е вечен...Този плагиат не е добронамерен диктатор, като Путин, Франко, дори Пиночет създал най добрата пенсионна система в света...Те са нямали началници като тази марионетка...Когато падне от власт, а това просто няма как да не стане заради времето което колкото и да е дълго работи срещу него, защото е некадърен, някой ще го изтрие от съзнанието на хората като смътен и гаден спомен....Разбира се като перфектната мутра той не мисли за бъдещето си, защото смята че със заграбеното може да доживее спокойни старини...Но в неговия случай има и други вероятности които докато е на власт му изглеждат невъзможни и далечни, но не и когато падне....Не му пожелавам да е жив и здрав - един от малкото хора за които това пожелание не може и не трябва да се използва...Никога!

Малеиииий...тоя по-грозен и от фльори фльорев станал бе....

България се прави на недочула, когато в Русия награждават и и се заканват, разследван в България шпионин.

Кой е малък, бе – Лихтенщайн, Монако, Люксембург, Малта, Кипър, Черна гора, Хърватия, Андора, Ватикана… Заболя ме устата да ги изброявам, докато те не харчат пестеливо.

България купува горива на МОНОПОЛНО ВИСОКИ заводски цени (Едни от НАЙ ВИСОКИТЕ в Европа).

Така ли?! Да не би горивата в съседните на нас страни да са по евтини?! Защото аз преди два месеца бях в Гърция на почивка, и определено цената на бензина им беше по висока от тукашната! Отделно, че в България има поне 5-6 големи вериги бензиностанции, така че къде е монополът?! Доколкото знам, нищо не пречи на веригите бензиностанции да внасят горива от съседните страни (ако там са по евтини), и да се конкурират взаимно! Така че твоите (голословни) твърдения силно ме съмняват!

България-0.63евра за литър Гърция, Италия....) 0.62 евра за литър! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!

Украйна и Полша ОСЪДИХА Газпром заради монопола, България си ТРАЕШЕ! Русия осъди България заради натрапените реактори, България НЕ ОБЖАЛВА, НЕ ВКАРА В ЗАТВОРА виновните, ТРАЕМ СИ! Русия иска да продава газ на Сърбия, България хоооп с милиад вътре.

Помпаш заплатите на държавните служители само, два милиона си зарязал да се оправят кой как може зад граница,милион и половина пенсионери си оставил с пенсии малко над 100 евро, милион работещи бедни на 400 лева заплата, тотална мизерия над 7/8 от страната, нещастник.....нещастник лицемерен и долен.Не умееш да управляваш, не сме всички в затворените комплекси и да пълним магистралата за Гърция Банско през уикендите.Лоша участ те чака, ще свърши и твоето време.

Към новината