назад

Борисов: И Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент

16:00 | 07 март 2021 | Редактор: Калина Петрова 496 5385

Коментари 496

Наглостта и простотията му само доказват многогодишното безнаказано властване , безконтролното погазване на законите в България. Такава наглост само в мутра може да се намери......Ляга и става това пълзящо с името на Радев защото му е ясно че той е от летящите а не от пълзящите като него..

Тоя защо не си гледа работата, за която сме го назначили, ами обикаля из страната да ръси простотии. На нас строителни техници с уклон за коментатори-смешници не ни трябват.

Обикаля ,за да си прибира парсата

Кур за Гадев, два за Деса, тъпата метреса :)

а така като гледам и една книга не си прочел.

А на Радев НЕ му трябва к..р а нещо за шпакловане

А бе Радооф ние гласувахме за теб да бъдеш обидинител на народа а не да ходиш да си завираш устата във Шунди миризливи маскара излезе Румене маскара

каруцарско и

Каруцари и неграмотни сте вие червените селяци къто лижащия Каун

нивото, затова се харесвате- прости, но храносмилате пачките на Буци, които раздава от джипката.

Ще изнасили грохнала стогодишна вещица! А Мунчо Шпаклата е бита карта - без БСП и ДПС няма как да вземе още един мандат

Дори да беше прочел още хиляди книги, Борисов нямаше да стане по-умен, защото му липсва интелект, незрял е и е посредствен. Точка.

Вярно, не блести с интелект, но има други качества. Не лъже , не е злобен и не казва на бялото - черно. Не е добър за премиер, но по-добър за сега нямаме.

да не лъже? Това пък е най- голямата лъжа, а иначе злобата му е изписана на лицето, фалцета издава.Много скоро ще имаме нормален премиер.

Такъв си го харесваме!

ние пък се срамуваме от този Франкенщайн, сглобен от от мутромилиционерското подземие

Е какво Ушара къто е чел и гледал кама сутра да не би да е по умен ?

Добре дошли в страната на Тиквата

Много по добре във страната на Баце отколкото във страната на шпатолата Радооф

Хубаво се навираш на обикновените хора, но само пурата ти струва колкото пенсията му. Лицемерие и популъзъм. Президент никога няма да станеш&

Бацето много мрази Радев и му завижда. Ами Баце, човека е по-умен от теб и се изказва доста по-добре от теб, без да си раздава саката. Ако беше процел още някоя книга можеше и да си по-умен, ама на, онзи дърт комунист бащата на протестера ти попречил да отидеш да учиш в Белгия. Смях, та дрънка.

Че умен човек лижели ромски вагини бе бълък

'Браво на Учителя,ако Ученикът го задмине"

0

Българинът е носталгичен човек и да не стане с тия сравнения с бай Тошо всъщност да му помагате не бат ви Бойко, вместо да му пречите? :)

Бойко колкото и да се буташ в хората ставаш все по отвратителен.Ти си един политически труп.Краят ти е близо.Ти самият го усещаш.РАДЕВ е по умен от теб и ти не можеш да го преживееш пожарникарю.

4350лв се равнявали на пет(5) минимални работни заплати та да каже бойко и сачева сега от кога 650лв=870лв И колко работещи по справка от НОИ ги осигуряват на 650??? Та от къде дойде тази минимална заплата 870лв. за певците има други стандарти ли?????

толкова е изпаднал че не му идва на акъла да се избръсне. Ходи като битник сред хората. И тоя екземпляр има претенции да спечели народното доверие. И да го представя. Бойко Боклуков не разрешавам да представя моите интереси. Ник-къв представител. Жипа се оборудва с решетки и Боклуков ще го показваме във Европа по панаирите. Срещу символично заплащане. Докато изплати всичко което е откраднал.

Майка ти хо харесвала небръснат ... и немит!

Не лъжи Бойко - Радев не е в предизборна кампания. Радев е крайно зает да "шпаклова" шаврантиите които му води Карбовски. От къде време да ходи при хората и да вижда какви са им проблемите и да ги решава.

Не е тъпо да си възрастен и да вярваш в Дядо Коледа Тъпо е да си възрастен и да вярваш в Бойко Борисо

В БСП!

Всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Боклук Борисов- Банкя-лията. Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с турско- негърските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Боклук Борисов пуска араби и негри да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след кат в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Боклук Борисов дава Български Паспорти на маймуните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост.. При Боклук Борисов НЯМА правосъдие.. Негова министър на правосъдието дава БГ паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изгонхме и изтребихме при Осовобждението на БЪлгария, през 1878 г.... А после през 1989 г , Тодор Живов изгони много от тях. Някой трябва да намери и да застреля Банкя- лийския Турчин Боклук Борисов, още пред изборите. После да убият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтребим всички турци и негри-маймуни на които Боклук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо РОберта, Али Соу, Дий Бост.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, също като Борисов искаха да пуснат турци и негри- маймуни да завземат България, но добре че ги уб.иха, преди да успеят Злосторниците и предатели.. ОТДЕЛНО, всички български партии трябва да почнат да ОБИКАЛЯТ България и да РАЗКАЗВАТ на Българите, какво прави неговата партия, за да НЕ гласуват никакви българи за тая партия, след като го убият тоя предател.

0

Като чета такива като теб, стискам палци пак да спечели

Партията ГЕРБ ще спечели и тези избори. Просто хората виждат какво е направено, когато ГЕРБ са били на власт. Изключително ефективна и автентична кампания. За разлика от няколкото трола, които бълват помия срещу нашия премиер, хората на място показват друга картина. Той навсякъде е приет топло, хората изказват благодарност.

дебил герберски , аз специално нищо не виждам какво е направено , защото всичко взе че се срути и нищо не се вижда. Е по - точно виждам как Б.М.Банкянски харчи от моите пари за предизборни ексурзийй от година време с което обаче по никакъв начин не съм съгласен и затова ВЪН. Не искам осден индивид да ме управлява.

Дебил черепарски! Я марш да палиш маски!

0

Отиди във село Враненци и на тях очи в очи им обясни как са герберски дебили, как всичко се срутва и как пак трябва да върнат комунистите на власт :) Едно е интернетът, друго е като хората усетят промяна в ежедневието си - и сто софийски трола няма да ви стигнат да обърнете цяла дэржава срещу него.

най-учтиво те каня за Великден да посетиш Рилската Света Обител Светинята на България. Е ако не успееш се помоли на годподаря ти да ти отпусне хеликоптер , но ти си го плати и заповядай , има какво да видиш. пък лятото ела във Варна да поплувашш с гондола по Канал Васил левски , но лодка не си карай там има лодки.

0

Аз господари нямам.

Кои са тия хора? Неграмотни, мазни, наивни, глупави общаци и шефовете им дето лапат последните емнайсе години от корупцията която Тулупа развихри до непознати преди това нива. Всеки Българин, който може да чете и има елементарно ниво на английски му е достатъчно да види този линк: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country Тук ние водим пред Украйна и Латвия - Световната статистика по смъртност. Ако ГРОБ спечели тези избори, малкото останали да плащат данъци и такси в България си тръгваме. Оправяйте се там дружинката с лидер, доказан престъпник и контрабандист от СИК, охрана на Бай Тошо и виден картоиграч в компанията на наследниците на номенклатурата Златеви. Да видим, как ромите и турците ще ви плащат за разбитите пътища, инфраструктурните проблеми и дрането на двеста кожи с цени на храните по-високи от развити държави в Европейският Съюз. Гласувайте си за ГРОБА и си се закопвайте дружно под ръководството на Тиквара Джипкаджиев - великият селтак избран да ви води към ада.

България има най-високата смъртност в света от 15 433 смъртни случая на 1000 души. Според Световната здравна организация причините за смъртта в България са подобни на тези в други европейски страни, включително незаразните заболявания (заболявания на кръвоносната, храносмилателната или дихателната системи) и ракови заболявания. В момента в България се наблюдава спад на населението, започвайки от около 9 милиона през 2000 г. и се очаква да достигне между 2,8 милиона и 5 милиона.

0

Аз гласувам за ДБ, не за ГЕРБ, но в сравнение с вас Бойко е квантов физик, другари. Държава начело с ГЕРБ е сравнително приемлив вариант, въпреки кусурите му, защото все пак има развитие, но държава с БСП начело е равно на провал по всички показатели и връщане десетилетия назад. Това, че сме опоненти на Бойко не значи, че някога ще пожелая отново комунисти да ме управляват ОТНОВО. Хората не са слепи, вече само изкуфели и фашисти гласуват за вас.

Това , че си кръгла нула се вижда и с невъоръжено око.Все пак какво са сто хиляди евра за два кенефа в градинката на Кристал.1200 български левчета за истинско ламаринено кошче за боклук ,три четири милиона евра за километър магистрала , като ,че ли е със златни нишки.Такива ени няма по света за разлика от тикволандия.Все пак се краде навсякъде но с мярка.Тук толупите нямат наяждане.Това да наричаш хората фашисти затова , че виждат истината значи си от съюза не тези с умствена изостаналост.Сигурно си и ръководен кадър.Дебил с дебил.

предназначен за малоумници

Нещо си се объркал, батка. Верно че герП са печалбари обаче хората не ги искат ве. Аз гледам че каквото са направили гербопитеците след тях всичко се събаря и разрушава. Вярвам повече на очите си отколкото на няк-ви ....фрутовци. Хората не можеш да ги излъжеш, можеш да лъжеш само овцете, и то за малко.

0

Можем да си говорим колкото си искаме, да се дуем като пуяци, дя си губим времето, но до пети нищо не е ясно. Нека изчакаме изборите, народът ще си каже иска ли ви.

на този индивид от 13 години все друг му е виновен. От 13 години все е в оправдателен режим. Чий го търси с народни пари в Пазарджик , защо с народни пари си прави предизборна агитация от година време. Е няма кой да му каже нищо , защото 30% са си 30 % и сега с мълчание и послушание се отблагодаряват за нашите пари които им раздаде.

Колко е важно да имаш Шехереезада, за режисьор- постановчик, пари държавни и праиш сеир. Изриване, хора на боклука на 04.04.2021 г., не се делете да изхвърлите боклука, поединично.

Ако мършляка спечели и този път, това сигурно ще е краят на този народ.

и отново ще го изберем 28

Идолът на проста...ците от Банкя веднага привлича себеподобните !?

много сте малко тия които ще го изберете отново.

Мъртвите Души "Избират" ГЕРБ от 2013 до сега !!! Ето как ..! .... 2013 г. В България има: 6 950 125 Гласоподаватели !!! 6 932 000 според ЦРУ са Жителите на България! Или...Всички Български граждани са по-Малко от Гласоподавателите!!??? .... И така до 2021 ! 6 732 312 са Гласоподавателите 6 951 480 са Официалните Всички жители на България !!! Неофициално в България живеят ..под 6 милиона души ! ... Жители на БГ минус Гласоподаватели =180 хиляди без право на глас 0-18 годишни ??? ... А официално 0-18 Годишните са 1,1 МИЛИОНА !! ... В Избирателните Списъци има между 600 и 900 Хиляди Несъществуващи Имена... ...които Реално "Гласуват" !!!! Кой?? Кой може да победи ..Огромната Армия на ..Несъществуващите Гласуващи за ГЕРБ ???

ДГД

Идолът на проста...ците от Банкя веднага привилича себеподобните !2

Наистина много интересно се получава с тази бройка на хора с право на глас. 6 732 312 са Гласоподавателите , а 6 932 000 са Жителите на България /според ЦРУ/ Аз живея в един от уж големите градове на страната, като изляза към 20.30 - 21.00 ч на балкона и виждам как най.малко ПОЛОВИНАТА апартаменти на блоковете в града са тъмни / необитаеми / и се чудя на кого да вярвам - на статистиката или на очите си. Дано повече хора се запитат къде тук е истината и къде искат да ни направят на опитни мишлета за пореден път.

по данни на КОРОНА ЪПДЕЙТ вече сме 6 912 730 жители от днес!!!ДВУКНИЖНИКА Е НАГЪЛ,НЕГРАМОТЕН лъжец,а КАСКЕТА ДЕТО ВЕЧЕ Е И ПО "БЕЛИ ГАЩИ" ПРЕД ЦЕЛИЯ СВеТ трЕбва да е вече ОБЕСЕН!!!!

8 юни 2011 г. - Борисов: "Ще изкарам един мандат и ще се кандидатирам за президент" 1 септември 2016 г. - Борисов: "На следващите избори ще се кандидатирам за президент" 2021 г. Борисов: "Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. напротив, винаги съм казвал, че няма да се кандидатирам..." който не вярва, да провери: https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-2011-g-i-2016-g-shte-se-kandidatiram-za-prezident-borisov-2020-g-nikoga-ne-sam-kazval-che-shte-se-kandidatiram.html

Тоя става само да баламосва мангалите, циркаджия! Колкото повече се застоява на власт, толкова повече се увеличава и тъпотията по народа :( Разнася заразата..

На Боко мадамите са класа,а но оня ушат и космат гнусняк са мангасарки.Та.....вие си плюйте по Боко и възхвалявайте лизача на мангасарски шунди.Не спирайте.Така доказнате какъв боклук сте.Евтин боклук като ушатия лизач.

ПКП-то е голяма класа :) За гробарчетата може това да е класа, щом е казал Тиквун.

Докато има тъпи прости Българи винаги ще сме наи бедните А това място беше съпер добра мишена за да отидеше при Луканов но има време Никога не е късно

Така, Бойко!Дръж се за Бачорски и махлите и си спечелил изборите!

СМЕШНИК,ТИ ТОЗИ РАДЕВ СЪНУВАШ ЛИ ГО ,БЪЛНУВАШ ЛИ ГО. МАЙ СИ ПОД СТРАХОВА ПСИХОЗА??? КАКВО СИ МИСЛИШ ПРОСТАКО– ЗАЩО И АЗ НЕ МОЖЕХ ,КАТО НЕГО. АМИ НЕ МОЖЕШ,– ЩОТО СИ ПРОСТ.

Та той е в предизборна кампания от преди 2021г. бе и е на държавна издръжка! Обикаля с джипката за да трупа актив, като е впрегнал всички власти, армия и полиция за преизбирането Му! Страхът от изобличаването на НЕЧУВАНОТО крадене го плаши! Това да напълниш чекмеджетата на нощното си шкафче с пари и злато е дреболия за него и антуражът му! За това ще драпат със зъби и нокти и няма да пропуснат всякаква фалшификация или купуване на гласове за да устискат властта!

500 с ковид са в интензивно а правите ли сметка дирници, че след подобна статия поне още 500 дъртофили комуиняги са с пред в инфарктни състояния след подобни статии

Борисов е член на БКП преди 1989 г. и сега е пребоядисан комунист с чекмедже

То за това падна и комунизма - понеже другари забрахи за народа и вкупом всякакви държавни отрепки заграбиха де що има народно и народа рязко обедня. За прехода от едни комунисти, пак към същите са виновни прокуратура и съд, за тоталната престъпна неадекватност която проявиха. Ако си бяха свършили работата поне на половина, както направиха румънските им колеги, сега нямаше да сме най-бедната държава в ЕС!

Завиждаш ли?

Във всяко нормално общество и държава бойко щеше да е вече подсъдим. А при нас плаща с подкупите коитп е събирал за гладове, плаща на идиоти да пишат по форумите, да плюят и обиждат всичко и всеки който не се прекшаня чред краля-тиква

Правили са я с "наш труд" ? Малей и наглост. С НАШИТЕ, НА НАРОДА ПАРИ БРЕ, а вие сте се мяркали с джипката около софрата.

от президента, само за него говори, фалцета издава завист и страх.

и отново ще го изберем 28

Идолът на проста...ците от Банкя веднага привилича себеподобните !?

първи по крадене , възстановяване на партийната номенклатура, платената любов е кратка. Ние няма да го изберем и Президент никога няма да стане,колкото и да квичи.

Добри свирки правиш Направи и една и на мен

Мунчо щеше са и удари един език и са я упраи Ма требе акъл , с език не става

Е ткп - ти си пробвала и знаеш .

Ся, Боцето толкова си може - 200 метра селски път без интензивно движение - може и да оцелее 2 години (максимум). За другото го видяхме. Боцето толкова си и може - да ходи да подкокоросва по махалите необразованите, отрудени хорица, лъгани от комунягите, изоставени от гробаджиите, докато не дойде време за избори. А, апропо, Боцето трябва да бъде съден за нелоялна пропаганда с жипката.

Колко е тъжно да гледа човек, наглед големи и разумни мъже, да раболепничат пред този....бб! Трагично

Интересно ми е едно. Наистина има много неуку неудачници, които ще гласуват за Бсп, но наистина ли мислят, че имат шанс, след като ковидът всеки ден тръшва минимум 50 комуниста?

Муньо, ти трябва да си направиш стикер и да си го лепнеш на тениската/автомобила. Гарантирам ти, че жив няма да се прибереш, щото се насираш само онлайн.

Разпозна се като селски дебил, а?

Аз какъв съм е извън твоята компетенция. Просто те предупреждавам, 'щото такива нежни сладурковци сте особено розови и плачете за всичко. Необразовано, дебилно хюмне!

Единственият необразован селски дебил си ти. Винаги ще робуваш на хора като мен!

Само като си представя Мунчо Шпаклата как лиже и ми прилошава.

И на него така - за това обикаля страната с джипа .

Наистина ли Клепоухият лиже на онзи клип? Майкооооооо.......излагация голяма!

Започна много отдавна и краят му се вижда! Мутрата си отива... Започва с безвремие без правителство и унищожителна победа на есен на Румен Радев! Скоро

това беше виц, нали другарю

Корна не напразно го отсвири

червените уроди мечтаят да ни направят милионери. Изостават , в Боливия един долар вече е два милиона боливара.

какви нищожества ни управляват!

Точно такива хора трябва да Ви управляват Мдаа

Като любимата ти мутра БМБ?

Трябва да бъдете мачкани За доброто на България МДА

Срам си за човечеството, не те знам какви цветове бълнуваш, но стой пред компютъра, че навън ще те приберат от лудницата

Ще изнасили зрелищно грохналата сто годишна вещица! Венсеремос и наздраве !

Румен Гечев обещава да ни направи милионери.....и наистина го може! Никога вече комунисти! Днес се разходих из едно градче в Юга. Заведенията са напълно празни. Хората се пазят от вируса, напук на червените тролове. Пукнете се от яд, боклуци!

Разходката извън града?

Идеално. Малко студеничко, но нормално за Средна гора.

За пари ли?

Аз ли? За да се гавря с червените паразити. Това заслужават.

Срам си за човечеството, не те знам какви цветове бълнуваш, но стой пред компютъра, че навън ще те приберат от лудницата

Този разчита само и единствено на простаците,които ще глаесуват за него! А те не са малко в България! Ндявам се , този път нормалните , умните и възпитаните Българи да не позволят този неграмотен и нагъл човек да продължава съсипва България !!

Мунчо Шпаклата е герой на седмицата , заслужава златен глобус за поддържаща роля.

Пак ли ни се налага да използваш ника ми, а дебил:) Хитър си като тосподаря си - простакът Борисов, дето “е.ел на 200”, мислейки, че само се прави на прост!

Чакам поне един случай,при който това нещастно нещо ще си отвори устата да блябосва и няма да спомене Радев - живият си кошмар.

Да искаш да чакаш, да можеш да макаш, да знаеш да чакаш... Има много да чакаш:) Борисов е фиксиран и комплексиран от Радев както Тръмп - от Обама:)

Към новината