назад

Борисов обяви, че излиза в отпуск, няма да отиде в Народното събрание

18:04 | 15 април 2021 | Редактор: Надежда Христова 1236 27860

Коментари 1236

Дойдат, яхнат те, изцедят те, но ти подхвърлят някоя банкнота и после - "Ауу, неблагодарници, в тази сложна обстановка пак ви дадохме нещо!" Тия хорица явно са били много бедни и още ги друса, та бързат ли, бързат докато може. А пък старите, опитни в мандраджийството и лапането на кашкавал и сирене, само това и чакат. Т.е. оправия няма и не се предвижда!!!

Да, определено се страхува, да отиде в НС и да дава отговори, сега с единият крак е в панделата другия го крепи Каскета, но пък Кювеши е вече в длъжност, като се яви в сряда на Парламентарен контрол, не се знае дали няма да получи заповед, за арест, от Брюксел. Взел си е отпуск и най-вероятно, ще се издуха, от Б-я. Груевски избяга в ЕС, а Барбаганюс, ще трябва да ходи някъде извън него. Първо в Турция и после той си знае.

Засиленият напоследък металически тембър в гласа на ББ цели сплашване на опонентите, а показва единствено нарастващ страх от това, което му предстои. С резките заповеди, които раздава се опитва сам да си дава кураж пред смълчаните и невярващи в чудотворно избавление министри. Той много добре знае, че всички негови предложения ще бъдат отхвърлени и основните му корупционни практики извадени на показ. Тогава ще застане пред обществото тих и кротък, гледайки така, както насрано дете гледа майка си.

Определено е ''народен артист'', мошеник от класа, бил победил опонентите си, да ама не, ако беше така, от ГЕРБ, щяха да го предложат, за Премиер. Както казва ''опозицията'' БМБ е токсичен, никой не желае да има работа с него. ГЕРБ, ще си отиде, заедно с него. Те не са партия а ОПГ.

В следващата серия пожарникарят отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

Кандидат-премиерът беглец

Абе къде ти е акъла! С. Т. каза, че няма да е Премиер не го желае а и здравословното му състояние не го позволява. Страхливият беглец- отпускар е Вожда ти, вожда на сеуксите, като теб.

Го ду..ха с 200

Искат да върнат народния съд. Няма да стане. Да го ду..т с 200

може да отидеш на вечна почивка при Сети Петър, там ще си починеш най добре, няма да мислиш кой колко има да ти дава в евро в кюлчета злато, пък може и няколко девственици да те поласкаят колко си красив и "младолик"!

А така Боре, вече я карай яваш, и без това вече си бита карта !!!

Къв Парламент бе малоумницииии. Отивам при гаджето в БарЦелона :)

За съжаление тоя човек не мръдна от нивото на момче от паркинга на Пашата и другите. За толкова години не отлепи изобщо от онзи манталитет.

"възпитател" за тези живеещи още в 90 години старчоци......но това наистина ще им е краят и да не си въобразяват, че пак народа ще ги върне във власта.... на народа им писнал от мутри, биячи, пазачи и простаци начело на власта в България!

От мутра искате да спазва законите

Kрий са кат МИШОК но както пее нашмъркания фолк певеца Коцето ;КАРМАТА знае на всеки адреса

Кво нещо е да си мухльо,който се мисли за терикат.

Да дойде да си прибере 8-те самолета поне... Какво да Му ги правим ние?!

ти ще идеш на бунището на Историята където ти е местото!

Лошо е, когато живееш в някаква паралелна твоя си реалност и се мислиш за богоравен, изведнъж да се паднеш тук на земята.

""Сериозната'' му работа е равносилна да искаш да изкопаеш кладенец във въздуха само и само да избягаш от реална отговорност..

След ''Булката беглец'' боко се пъне да създаде Премиера БЕГЛЕЦ и както винаги долнопробно ама доказващо за сетен път че е само СТРАХЛИВЕЦ който винаги до сега е използвал бърсалките си при отговори за властването си.

Възхищава ли се лойко, като плати и прати левски-запад да гърмят близо 2 часа полицията и след това насъска същата полиция да бие наред тези млади хора?

Яжте му к-ра на "асфалт паша" малоумници.

Има кой, целата гербераска паплач вършат това.

Хващам бас,че Тиквтаа ако се появи на Витошка ще бъде мощно пребит !

забранено му е да се вясва където и да е докато не раздаде обещаното - под запрещение е

Аз не съм ли човек ? Нямам ли нужда от почивка ? Знаете ли колко съм си изоставил къщата от тия вечни ангажименти ? Всичко съм разхвърлял , а трябва да седна да си подредя всичко .....мислите,нощните шкафчета,всичко да се опише ,да се нареди в куфари ,да е опаковано ,мобилно и готово за път към ошфорни страни !!

Ако беше сдал властта през лятото в разгара на протестите, можеше да запази някакво достойноство. сега ще го гонят като бесно куче. А от сараите ще ръкопляскат.

Най-сигурното скривалище е при Доган в сараите! Е, ако шефът отключи портата, де! :-)

Кани се да бяга с откраднтото, и от народната любов!

Къде да бегам ми кажи ? В Дубай ме чакат....в Сърбия ме чакат....В САЩ след тия избори няма да ме щат....на Малдивите пък било само за ваксинирани.....

Така ли поема отговорност Боко?

ще остане силно изненадан, когато се убеди, че незаменими хора няма... Да му пожелаен лека и приятна депресия...

Разбрахте ли намека? Борисов бил младо, свежо и ново лице.

Молбата за отпуск се подписва от работодателя. А работодател на премиера е народното събрание!

нито е премиер, нито е депутат

Тогава от кого го е взел този отпуск?

Самопуснах се в отпуск !!Много бях натоварен напоследък , а имам много работа из къщи....трябва да подредя всичко от нощните шкафчета ,да е компактно и готово за пътуване към ошфорни зони и сметки !

България не е имала ПО ниско културен, ПО безочлив, ПО страхлив и ПО неуважаващ институциите премиер! Колкото по-бързо бъде подведен под отговорност за престъпленията си през мутренските години, и престъпленията му като мин. председател, толкова по-добре.

Ми какво пречи даму оправят ревизия без него. Да почват! Смешници! Комунисти,сър!

Ако говориш за ЦК на ГЕРБ начело с Първия Партиен и Държавен Ръководител другара Бойко, те са от утайката на БКП. Натикали се в партията за облаги и по онова време Б.Б. нямаше да е нищо повече от шеф на отдел в МВР.

Хамбарния Банкянски плъх отново се скри в дупката си ,,отпуска".При падането от власт при Б1и Б2 се криеше или в комшиите ни или в болницата.Днес за последен път се доказа ,като безотговорен и страхлив политик ,потъпквал 11години институциите с мачкане ,арогантност и цинично отношение.

Колкото повече остарява простия човек, толкова повече глупости говори.

Първото нещо е ревизия, за да се види на какво дередже сме, всичко друго са глупости! Дебелата свиня е поставила толкова много капани, че още 30 години не можем да се оправим от глупостите му.

Не народ а мърша е казсл великия българин, след пачки от евра, кюлчета злато, къща в Барселона, записи показващи мутренската власт, такива мутра дори и при най слабата демокрация щеше отдавна да бъде изхвърлен по най позорен начин от политиката, обаче матряла си го харесвс, колко прав е бил Славейков

Някак подозрително изборните резултати на гроб съвпадат с броя на държавната администрация. Калинки, драпащи да си запазят топлото местенце

+ ромските квартали

ЗАТВОРНИКО ще почиваш дълго.

Ако гласува народното събрание е длъжен да се яви. Ако не - да го доведат с охрана в товарния отсек.

Каква си мърша долна ти!!!!

Ако му прекратят отпуската ще си вземе фалшив болничен от Мутафчийски.

И Севда ТВ излиза в отпуск. Но кой ще плаща кредита за къщичката

Бе тя къщичката с дворчето струва един милион. Колко мислиш, че има в чекмеджетата?!

Парламента гласува решение и прекратява отпуската на дебила. Време е да разбере кой е началника. Да се яви в първия работен ден.

По примера на Каскета, Тиквун излиза в отпуск, за да се скрие и да “работи”. Тъпи ченгесарски номерца.

Ц ц шофьорчето ще пукне от скука събота и неделя - край на обиколките с жипката, а народа ще си почине от него, много приятно

Напротив ! Знаеш ли колко неща от нощното шкафче трябва да превозвам сега с джипа през граница !!? И то спешно ?

Търсим шофьор който може да кара джипка и операторка която става за мандръсанье...

Нека си почива преди пандиза!

Напълни джипката с чекмеджета и е отпускар.

След толкова много работа му се полага малко почивка.

Че, ти до сега не си ходил, пък от тук на сетне надали! Я, пали жипката и с някой, на който не му е това работа, бегооом... по нивите, че Усмърдяхте държавните институции.

Отивайте да се молите на Иван Костов да поеме държавата и да я изкара от калта и дано се съгласи щото жална ни майка

Към новината