назад

Борисов пред L'Europeo: Държавата не е играчка за политици

12:39 | 15 май 2021 | Редактор: Лилия Чалева 162 6829

Коментари 162

Бойко е виновен, че подцени фатмака и помогна на Галева.Ама черепът щеше да си намери други калинки. 80 лв на ден, подскачайки на един крак ,не е лоша сделка.скоро пак ще могат да се търкат лотарийни билетчета. Миячите на чинии в чужбина не загряват, че комундел се размазва с червена книжка и когато си бил в мутренските структури. Бойко дръпта килимчетата на Васо Зара и Гриша Ганчев ( благодетел на Слави - полендаци) и те с Иван Гестапото няма как да му го простят.

Сигтацията напомня първите години след падането на Тодор Живков, когато червената номенклатура беше превзела абсолютно всичко - от върха на държавната пирамида до първите "частни" бюра за фотокопирни услуги, където чевръсти "бивши" милиционери снимаха копия от нотариални актове и всякакви други документи с лични данни и оставяха по едно за сече си - за всеки случай. Бойко Методиев Борисов от Банкя е най-добрият ученик на бае Тодар, завършил сума кум лауде Правешката школа по държавно управление. Няма да е лесно гербаджийската номенклатура да бъде изстъргана от местата, където се е загнездила, но все отнякъде трябва да се почне. Разправял съм за малки градове из провинцията, където до 2009 г. БСП печелеше всички избори и държеше всички ключови постове. Оттогава всички избори ги печели ГЕРБ, всички ключови постове ги държи пак ГЕРБ. А ... хората са едни и същите, местните ги познават поименно и по физиономии, срещат ги по улицата, висят на опашки пред кабинетите им. Просто до 2009 г. се водеха червени, днес са "евроатлантици". Затова - борбата ще бъде трудна, особено в глухата провинция, където местният ГЕРБ феодал буквално владее поминъка на хорицата, разполата с живота им, а те не смеят да шукнат.

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджиит

Точно така доскорошний бибитко, тя държавата не е шега работа, нужни са много спални , с чекмеджета и пачки пари вътре! А да снима...винаги ще се намери човек!

Тиквоний и Каскета събират стройни, платени редици, фашистите-патриоти и те.

Шофьорчето пак се издъни.

Трудно може да се намери по-корумпиран човек в държавата от Тулупа.

Хляб осигуриха на хората, че даже много от тях преядоха и се преметнаха през терасите,а други под влака и повече от 2милиона българи водят борба за оцеляване в чужбина!

Фъфльо му е длъжник, трябва да му чисти осраният имидж и да му осигурява плеймейтки безплатно.

Държавата не била играчка! А може ли да се използва като бухалка? А като средство за шантаж и изнудване за да се пълнят шкафчета,може ли? Това което отдавна се говореше започна да придобива зловещи очертания.Фактите излизат един подир друг; от гнусни, по-гнусни! Хората искат да знаят истината Борисов! И ще я научат!

От 3 април!? Усмивки от старите ленти или претоплена манджа? Някои ги гони носталгията.

Ас вярвам на ГЕРП!

От неграмотник като теб, който пише едносрична дума с правописна грешка, друго не се очаква.

Радвам се, че можете да четете!

Да, и ГЕРП е написано с "П", а не с "Б". Станха 2 грешки в едно изречение.

И на кого е Еуропео???? Изненадааааа!!!! На фъфльото Любчоооо.

Никога вече Борисов.

За да спре да лъже, маже и манипулира нагло.

Може, ама Майчето да я направите съдия и тя да го съди!

Новият министъп на финансите и новият шеф на НАП са страхотна двойка! Единият гледа като насран, а другият е карикатура, можеш да се смееш и без да си отвори устата! Велики са!

Г-н Борисов Вие ли го казвате това, че държавата не е играчка за политици? Ами Вие 12 г. какво правихте, играхте си на шеф на банда, а не като истински политик, който милее за държавата! Хайде отидете да изиграете едно "мачле" и се успокойте!!!

Борисов гледа на хората така, както един спасител гледа на всеки един човек! Политикът има друг поглед към хората, на тях той трабвя да им се хареса!

Парите бягат от комунизма! Това правителство поне да не предизвика фалити, хората да останат без работа и без спестявания!

Прав е Бойко! Ние имахме късмет, че във времена на световна пандемия ни водеше спасител, а не политик!

.... не може мутри, бивши собственици на рекетьорско-охран ителни фирми да стават политици. Видяхме до какво води това. Така че - на съд и в затвора!

Новият министър на финансите обаче кърти мивки - този налудничав харвардски поглед. Явно се е чалдисал от зубрене.

тоя фейс що не забрани тоя бойко, доживот, като тръмп ? да не питам как поства с копчеларката

И защо? Че дебилите да бъдат щастливи? Чак пък толкоз да ги къткаме, айде холан!

Държават не е играчка за случайно попаднали на върха на управлението и! Какво безсрамие и наглост, при положение, че освен всички останали поразии, безвръзвратни си профукал 12 години от развитието на България!

А не тъпата му физиономия. Дир-а пак му прави безплатен ПР.

артистично си приглажда папионката и нежно кокетничи насреща.

фъфлека 2-3 пъти подпита, даже 1 път директно - КОНСУМИРАЛ ли е ФРАУ, да знае плайбаби ли да води, плейвинкели ли..

Ае стига с тоя бе!! Има други идиоти да дават тъпи интервюта!!

Аха, караше една държавна джипка и лапаше от държавната софра. В момента чака на спирката на автобуса за Банкя. Ще събира багажа че го чака затвора.

Тази играчка беше в мръсните ти ръчички 11 години ,затова сме последни по всичко

Ей, не е вред, нарцисизмът му в критична форма. Да ходи на психиатър, ей го де 4-ти километър.

Май насила искате да ни накарате да не влизаме повече в Дира. Люропео беше готино списание- е вече не го чета. Вие си дърпайте аудиторията на ПИКлив нИДялко пък да видим колко още ще изкарате...

А пожарникари може ли да си играят с нея?

Културисти?

Лоената топка в злобен режим. Реве и скимти като бит помияр. Мутрата ги разбира нещата бе. Умен интелигентен мутрафон от Банкя. Почва да му заслабва шкембарата. Това е само началото мутро.

Продължавате да пускате сказки за Тиквун Умника. Явно ГЕРБ са предплатили.

Марж бе ТУЛУП!!!! Бегай с 200 че ще те чу*кат с 300. ЗАГУБИ!!!

Казва го политик трайно закотвил ни на дъното на всички не престижни класации пред един фъфлещ друг политик сменил де що има келепирче партии.

Този не беше ли таксиметров шофьор?

Аха, караше една държавна джипка и лапаше от държавната софра. В момента чака на спирката на автобуса за Банкя. Ще събира багажа че го чака затвора.

При Орешарски фалира КТБ! Сега да видим ще има ли фалити! Има опасност за частните пенсионни фондове!

Ми пенсионните фондове вече са опоскани. Нали по заповед на Борисов са изкупували кухиге акции на Пилето от Градус?! Кой знае колко още кухи акции на фирми на Пеевски им заповядал да купят Борисов..

Късметът им такъв на комундетата! Все на тях им се случват фалитите, не че парите бягат от комунизма, къвто е принципа!

ББ може да стане частен охранител и шофьор на фрау Меркел. Има опит с бай Тошо и Царя ...

Нищо не пишете дали след интервюто Фъфльо го е черпил с плеймейтки?

Тоя филм вече сме го гледали. Докато са на власт се правят на глухи, като паднат от власт стават много мъдри.

Твърди се, че България е най-бедната страна в Европа! Но не казват НА КОГО е заслугата за това! Нека припомним Луканов , Беров , Виденов , Станишев на два пъти в тройни коалиции , Румен Гечев , Орешарски...!!! Защо българите сме толкова късопаметни! Въпреки, че ГЕРБ и Бойко Борисов В ПЪТИ увеличиха благосъстоянието на България, това което гореизброените паразити причиниха няма да може да се навакса със столетия! И сега СЪЩАТА тази паразитна партия и нейните разширения отново претендират да докопат еврофондовете и бюджета, да управляват България заедно с обкръжението от гладни паразити, щедро финансирани от престъпни олигарси! ВЪПРОСА Е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК ТОВА?!

Твоето благосъстояние може и да се е увеличило.

на некадърниците и крадците, които 30 години управляваха България няма и хилядолетия да им стигнат, а не столетия! Всички останали източноевропейци и от ЕС, и извън ЕС защо са в пъти по-добре от нас и отдавна забравиха за онези времена? Защото там ги управляват кадърни и компетентни хора, които не си и помислят да крадат и да присвояват!

Платени са уважаеми годподине. От тези дето крадоха толкова време и от задгранични източни посолства. Те не се интересуват от съдбата на България. Техните интереси са да върнат мутрите на власт и да държат българите в заробващата хватка

Тя политиката не е и за ПРОСТАЦИ , а ма Ти и лешоядите около теб все натам се бутате !!!

Напротив, точно за политици е, а не за пожарникари. Тоя пак ръси глупости.

При Ставри бе БОКЛУК

Точно така, една арогантна и крадлива мутра превърна държавата в играчка, с която си игра достатъчно.

:))) Тиквата, известна още и като БМБ (Борисов Много го Боли) пред главния редактори и негов джобен кандидат мЕнистър палячото Любен Дилов - син ... Интервю за наивници.

Русия и България са дружески славянски държави с обща религия, писменост и език

Да, снимката е добра. Боце заприщил с крак вратата към кабинетите на властта и не му се тръгва. Но вече е навън и гледа унило.

Президента който да не забравяме е военен си назначи началник щаб за министър председател за да го ръководи по добре! Демокрацията в момента е в опасност! Парламент няма , четвъртата власт е полегнала видно , а прокуратурата която е част от съдебната система е под политически натиск и е на колене!

Към новината