Премиерът отзовава Петко Сертов от Солун

Премиерът Бойко Борисов ще снеме доверието си от бившия председател на ДАНС Петко Сертов, а в следващите дни ще го отзове от поста му на консул в Солун.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът отзовава Петко Сертов от Солун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sa nakasanie e ispraten poslanik v solun i jade v nai skapite resteranti jena mu puschi edna sled dr.zigara i taka si jivejat dobre v solun dr.tschenge agent tschavdar pak e poslanik v atina a.karaslavov osche e tam

То и Вие не сте съвсем наред... Как така хвърляте квалификации като престъпник? И какво доказва смешния доклад? Искате да държавата да управлява прост човек - имате ги. За съжаление ще патим и ние, останалите. Може би някой ден дори и Вие ще разберете,че Станишев е стойностен човек и беше нелош премиер.

Маги, щом Станишев ти става все по-симпатичен, значи, че или си сбьркана, или си мазохистка, което е едно и сьщо;-) Не може нормален човек да подкрепя престьпници. А това не се доказва само от прословутия доклад, а от всички действия на троицата! Банално - заслужавате си управниците. А за Борисов - дано има умни сьветници ( това е важно), от него иска само твьрдата рька. Видяхме до кьде стигнахме с много образованите премиери!

УВАЖАЕМИ, (УВАЖАЕМА) Опитвам се да разбера какво искаш да кажеш с израза: Пътя на БГ не е през Москва или Босфора, а единствено през Брюксел. КАКВО ИМА ТАМ В БРЮКСЕЛ ?? Знам, че този град е столица на Белгия. Ако ми намекваш , че пътя ни е свързан с онова странно формирование наречено Европейски съюз, не само аз но и самите те още не са се определили какво са. ДА СА ДЪРЖАВА ?? НЕ СА ДЪРЖАВА ЗАЩОТО НЯМАТ КОНСТИТУЦИЯ ВЪРХУ КОЯТО СЕ НАДГРАЖДА ЦЯЛАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА БАЗА. Поради липсата на конституция това образование няма закони, а се ръководи от решенията на някакви еврокомисари досущ приличащи не само по етническия си произход , но и по поведението на тези от Великата октоврийска революция. МЪДРИТЕ РЕШЕНИЯ НА ТЕЗИ КОМИСАРИ ДОВЕДОХА ДО ЗАТВАРЯНЕТО НА НЯКАКВИ БЪЛГАРСКИ ЦЕНТРАЛИ ЗА КОИТО ТИ БЕЗРОДНО СЪЩЕСТВО БИ МИ КАЗАЛ, ЧЕ СА РУСКИ И ОПАСНИ. СЕГА ЩЕ СТРОИМ НА ТЯХНО МЕСТО НОВИ И ПАК РУСКИ. ЗДРАВ РАЗУМ НЯМА ЩО. За твоите еврокомисари опасни са не само централите. Опасно за тях е всичко което произвежда в тази България. СПОРЕД ТЯХ ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО. Затова нещастнико квотата на България за производство на млеко е 1 % от европейската. Заради тези еврокомисари не произвеждаме а внасяме домати, чушки и всичко онова което традиционно е произвеждано у нас. ЗАРАДИ ТЕЗИ ТВОИ ЛЮБИМЦИ ВМЕСТО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ ЯДЕМ СУБРОГАТИ В КОИТО НЯМА ГРАМ БЪЛГАРСКО МЛЕКО. ТОВА Е ТВОЯТА ЕВРОПА БЕЗ ЗАКОНИ И С КОМИСАРИ КАТО СЪВЕТСКИТЕ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА НА КОЯ ОТ ДВЕТЕ СИСТЕМИ ( СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИЛИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА) Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА, ТО САМО КРЕТЕН КАТО ТЕБ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА КОЯТО ОТ ТАЗИ ГОДИНА Е НОМЕР ЕДНО ПО ИКОНОМИЧЕСКОТО СИ РАЗВИТИЕ И Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КРЕДИТОР НА САЩ СЕ НАРИЧА КИТАЙ. ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ МРЪСНИТЕ КИТАЙСКИ КОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. Разбираш ли уважаеми, че все пак Китай е държава с точно и ясно посочен субект на управление с конституция и ръководна роля на Китайската комунистическа партия. Тази държава няма нищо общо с това образование което ти наричаш Брюксел а други просто ЕС. Техния социализъм няма нищо общо с нашия защото при нас нито социализма бе социализъм, нито капитализма е капитализъм. НАЙ ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОБАЧЕ Е, ЧЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ СМЕ РЕПУБЛИКА , НО ПО НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ СМЕ СИ ЧИСТА МОНАРХИЯ. Благодарение на всеобщата улегофрения, никой не се впечатлява от това, че премиера се обръща към лицето Сакскобургготски уважително с думичката царя. КОЙ ДА ГО ПИТА ЗА ТОВА ?? ТАКИВА КАТО ТЕБ ЛИ КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БРЮКСЕЛ Е СТОЛИЦА НА ДЪРЖАВА ЗА КОЯТО НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ЧУВАЛ. Завършвайки ще те попитам : ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И КОЙ Е МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА ТОЗИ ес?? Като приемат Лисабонския договор ще чакам да ми се обадиш.

На забравилите, да напомня. ББ нямаше да си говори с СС, защото управлявяал Доган. Да напомня и за незаконните строежи о прочее. БУТНИ ПОНЕ БАРБЕКЮТО БЕ ТИКВО! ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО ЩО НЕ ТЕ АТАКУВА МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА ДОГАН. МУТРА ГАДНА! В един кюп сте.

Ех, колко е хубаво когато цялата проруска и прокомунистическа пасмина изчезна. Ти, драги ми смешнико защитаваш една бита карта. Една изостанала Русия не може да се състезава с ЕС по никакви показатели затова тя може да е само и единствено икономически придатък на ЕС, на Китай и Индия. Затова в тази държава 98 % от износа са суровини и материали и само 2 % полуфабрикати. Това е злощастната картина на един суровинен колониален придатък каквато картина е Русия в момента и каквато ще бъде в близките 50-100 години. Пътя на БГ не е през Москва или Босфора, а единствено през Брюксел. А такива мекерета като теб ще си останат винаги жалки епигони на бившите имперски сили като Русия или Турция.

Май всичко тръгна от една реплика на С;Станишев: Няма да позволим МУТРИЗАЦИЯ на държявата! И. въпреки, че повече нищо не каза, Бойко Борисов силно се засегна! От тогава е тази болна омраза и маникален стремеж към преследване

ПРЕВЪРНАЛИ СА ДЪРЖАВИЦАТА НИ В БАЩИНИЯ.ГРАБЯТ,ВЗЕМА И ВСЕ НЕ ИМ СТИГА.ДОКОГА БЕ ВЛАСТ ИМАЩИ?ПОМИСЛЕТЕ И ЗА НАРАДА.БОРИСОВ ГИ ПОГНА НАРЕД. БРАВО БОРИСОВ.НАРОДА Е С ТЕБ.ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ.

Да твърдиш, че изобщо не ти дреме кои кръгове от БСП как се бият през службите е много несериозно. ЗНАЕШ, ЧЕ В МОМЕНТА НА КАРТА Е ПОСТАВЕНО БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НАПРЕД И ЧЕ РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ПРОЕКТА СВЪРЗАН С ПРЕКАРВАНЕТО НА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ КАТАР ЗАВИСИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЕДНАТА ОТ БОРЕЩИТЕ СЕ В БСП СТРАНИ. Другата страна е застанала твърдо зад проекта на др. Путин и в момента е с по изгодни от вас позиции. Лошото е чи времето не работи за вас. На скапващата се Америка изобщо не и пука дали газта в България ще идва от Катар или от Русия. За др. Путин обаче това е въпрос на една битка в която той ще постъпи така както го правят императорите. ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ ГО ЛЪГАХА ДО ПОСЛЕДНО. ПОДПИСВАХА КАКВИ ЛИ НЕ ДОГОВОРИ ПРАВИХА КАКВО ЛИ НЕ ЗА ДА ОТЛАГАТ ВЪВ ВРЕМЕТО ТЯХНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ЗА ДА ДЕЙСТВАТ ПО ПРОЕКТ СВЪРЗАН С ДОСТАВКАТА НА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ КАТАР. Сега обаче времето свърши. Идва момента в който не някой друг а ти Бойко ще трябва да вземеш кирката и да удариш първата копка и на Белене и на Южен поток. След тази копка цяла армия от руски специалисти ще се изсипе в България и ще започне една трудова дейност за която ти дори не си помислял. Вие с др. Станишев и др. Първанов ще гледате отстрани като бити магарета. Това предстои Бойко и това ще стане за ужас на изчезналия от България ваш фен към когото ти се обръщаш уважително с думичката царя. С НЕГОВОТО И С ВАШЕТО ЦАРСТВО Е СВЪРШЕНО БОЙКО. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ТОВА КОЕТО ВИЕ ИСКАХТЕ , А ТОВА КОЕТО ПУТИН РЕШИ !!! Знаеш принципа по който работят неговите служби : ИДВАТ ТИХО И СИ ОТИВАТ БЪРЗО. СЛЕД ТЯХ ОСТАВА САМО ЛЕШ. Съветвам те : Побързай и отивай в Москва за да припаднеш на килимчето пред Императора. Може да има и милост.

е то в такъв случай Бойко Боклуков трябва да почне от себе си, дали ще стане а? как мислиш, мишок?

май тоая иска система за него си а???? смешник банкянски

Борисов ще направи от Сергей герой. Аз все по-вече започвам да го харесвам . Мразех комунистите и не можех да си представя как човек без стаж може да стане премиер. Въпреки това е с класи над сегашния. Колкото Борисов се заяжда със Станишев толкова повече личи колко е тъп и вече се излага. Не чувства ли , че става за подигравка?

Стига с тоя тормоз над тоя изстрадал народ-направо ще ни подлудят управляващите. Защо ни занимават с кирливите си ризи- зима иде и голям глад!!!

Защо не си го приберат в детската градина. Нивото му на интелигентност не показва по-високо развитие. Личната му омраза към СС вече взема да става болестно състояние. До сега нищо като Мин председател не е свършил а си играе на на ти куклите и си ми върни парцалките. Срам за България че той ни представлява

Тоя доклад май ще се окаже истина. Ако не друго поне разрах от цялата работа че някаква мутра са го сложили да работи в данс. ОЛе мале и това ми било държава. Разваляй бойко, и с нови хора.

Явно ББ е опасно злопаметен и некадърен политик за да занимава цяла България с личната си омраза към СС.

От цялата тая помия най чист ще излезе Станишев, а най омазан ББ. Колкото повече ББ плюе по СС толкова по симпатичен ми става Станишев. Разликата в ителекта им е огромна. Това може би са разбрали и безмозъчните подръжници на ББ, а може би не?

Като си помисля, че цялата ченгеджийница живее охолно на гърба на българите без да прави каквото и да е срещу престпниците, се вбесявам.

Добер ББ. Разакатай ги, тъкмо и ще си спестиш доста от парите в тая кирза. Отрежи ги на 50 %, повечето наистина нищо не правят. Но се огледай и за другите две спец-служби. Те са на същото дередже, поне дипломатите. Само са се свили като мишоци и чакат котката да ги подмине.

Естествено, це ще иска да закрие службата. Иначе много скоро ще бъдат изнесени факти и за самия него... В България трябва всичко да е зависимо от ПРЕМИЕРА. Скоро няма да има и независим печат както е тръгнало... От доклада много ясно личи как е заплашвал опонентите си Алексей Петров /съдружник и приятел на премиера/

Сега Петко Сертов ще почне да вади едни доклади, може би срещу ББ? Голям майтап ако не ни излизаха твърде скъпо тези тайни служби.

От цялата работа май най големия лапнишаран ще излезе Б.Борисов!!Толкова ли не можа да разбере, че тук се борят хората на Сертов и Драшков и му подхвърлиха доклада!!

А как гл. прокурор Велчев ще разследва Сергей, при положение, че са израстнали заедно, като деца на приятелски семейства от най-високата бивша комунистическа номенклатура, и са си играли заедно барабар с Тошко Живков (думи на самия Тошко във визитката му на влизане в Биг Брадър)?!?

Ей тоя Станишев най-големият престъпник ли е бе Борисов? Незнам кой кого мрази, но колкото помече го плюе, толкова по-симпатичен ми става Станишев.

Много точно казано! Наистина държавата е източена от скапатното правителство на Сергея и преди това Царчето с неговите юпита , наистина новото правителство ще ограничи краденето и ще е по стегнато ,но си и права ,че едва ли си дават много зор. Не съм луд фен на Бойко, но човека е честен поне - Да има някои смотани министри, но е честен и има желание. Дай Боже да направи нещо за България....

Борисов,вземи метлата и измети всичкия боклук-в центъра и по места!Няма друго спасение.

ЕЙ ХОРА ОТ ВЛАСТА!!!! Стига с тоя глупав доклад! Намерихте си тема да си обсъждате последните дни! Заемете се с нещо по сериозно! то не бе доклад не бе чудо !!! какво толкова пише вътре????

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА - ДА, ама - НЕ.На всеки е ясно, че щом парите в бюджета са източени и то с натрупания резерв от милиарди лв. през последните години - хляб и работа за обикновения българин няма да има, но поне да има зрелища. Нищо, че ни дойдоха малко в повече през последните дни. В очите и ушите ни се хвърлят имена на известни или неизвестни особи; безследно изчезват отрочета на популярни личности в удобно време и за това и тях набързо се пише закон; прехвърчат светкавици между водещите институции в страната; нещо се случва с резерва на БНБ; продава се и се купува влияние; синдикатите надигат глас; бюджетът за 2010 обрича българите на мизерия; други продължават да си секат горите, а някои танцуват............ Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС. ТАКАВА БЕШЕ ВЧЕРА, И ПО-ПРЕДИ, А ТАКАВА ЩЕ Е И ЗА В БЪДЕЩЕ. ТУК НИЩО СЛУЧАЙНО НЕ СЕ СЛУЧВА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ХОРА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ДЕЛА. СЛУЧАЙНИ СА САМО ОБИКНОВЕНИТЕ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИ. Или, както някои ги наричат - ФОНА. Фон на всичко онова и в името, на който се случват неслучайните неща в България. А нещата са толкова прости - ПАРИ-ВЛАСТ-ПАРИ'... ДНЕС ДЕТЕТО МИ ОТИДЕ НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ ДЖОБНИ..............

Въпрос: Защо никой не коментира фактите, че Алксей Петров (сега явно добрия) и Петко Сертов са пряко замесени в незаконни действия на ДАНС с цел тормоз и натиск върху български граждани (журналисти и др.)

Нещо май ви харесват само оплювките по адрес на ББ. И вие плачете за измитане.

Трябва ни твърда ръка в тази държава. Аман от комунисти и гейове! Всичките драскачи, уж симпатизанти на СС всъщност треперят за удобните си постове върху държавната ясла. ББ не е слънце да огрее навсякъде. За него да останат върховете, но да измисли как ние долу, в подножието да изринем тунеядците. Само с работа ще има просперитет. Не съм виждал комунист да създаде нещо полезно.

не жали никой от оялите и умазали се до гуша. а пък такива малоумници , писали под мен като Симпатизант или маги са свикнали да си живеят в кочината.