Борисов поздрави българите от трибуната на ООН

Премиерът Бойко Борисов поздрави от трибуната на Общото събрание на ООН в Ню Йорк всички българи по случай Деня на независимостта - 22 септември.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поздрави българите от трибуната на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Борисов поздрави българите от трибуната на ООН" - Борисов и аз те поздравявам, теб и цялото правителство с тиража 1 от 5 с преобладаващ с----н пръст.

Хане,ти кога се върна от Русия?Как мина протеста на опозицията срещу Путин и властта?Яде ли бой по темето? Личи,че не ти се е разминало.

ядох кренвиршчета, сега очаквам да ми подарят по мощен вибратор или няколко килограма краставици

Явно нашия любим вожд ББ не е учил историята на страната чийто водач е,в далечната 1908г. България е развита за времето си страна и сериозна военна и политическа сила!Да не забравяме,че само след 3 години помита като на шега Османската империя,по това време 1908г. България е най-развитата в икономическо отношение на Балканския полуостров и наричана "Швейцария на Балканите" малко повече е трябвало да внимава в час ,а не да гледа само през прозореца как да се измъкне да удари едно мачле с аверите!

Имаше един стар виц, в който се казваше, че който не знае английски, не може да кара трактор ... Много смешници сега ще кажат, че Бойко не знае английски, а пък Сергей го говорел много добре ... Тогава бих попитал : Сергей като знае английски, може ли да кара трактор, сиреч тракторист ли е ? Бойко не знае английски, следователно не е тракторист ! А Гоце и Костов знаят ли английски , сиреч трактористи ли са ?

Искам да прочета цялата му реч дословно, за да се насладя на бисери.

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

Човече, или си правиш майтап, или си луд за връзване... В прекия смисъл, все пак, всички да са живи и здрави. /вече само на Бог може да разчитаме на това/

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Браво "конска опшка"-истински БЪЛГАРИН.

Нищо добро не е дошло за Българите от Европа.Слаба и неразвита държава,да изкореним бедноста-до тук я докарахме за двадесет години .Как не ни е срам.Какъв е този идиотски празник,че ние сме имали държава когато не е имало други в европа.Българино събуди се!!!!!!!!!!!!!

Ами другите не са Го забелязали и Той решил да се самопоздрави. О неразумний юроде ,поради що си се запилял чак в Ню Йорк и да срамиш род и Родина?

Аууу какви недоразвити селяни сте, не виждате ли, че казва: как с усилия и воля нацията на една слаба и неразвита държава може да отстоява своето достойнство и да се развива успешно.

Ало, развитото селянче под пиздонима ДРЕЛКАТА, Боко Тиквата не е поп, че да го слушаме, какво приказва и да не го гледаме, какви ги върши!!! И ти като патрона си май си се развивал на врат и бицепси, а не на ум, че затова се смяташ и за развит, ха-ха-ха! Вие именно, сте нещастието на България.

Погледни си коментара ве селтак: Боко Тиквата не е поп, че да го слушаме, какво приказва и да не го гледаме, какви ги върши Замисли се кво си написал и ти като Бойко Тиквата

Също поздравява ББ

много поздрави Му праща и не само на Него, а и на родата Му.... слабата и неразвита....

това ББ не може да измисли сам, за да го каже някой му го е написал за да се представи

Ами той няма ли собствен мозък да разбере какво чете и за какво го чете. А че не го писал той всеки го знае

Не може да се скрием от факта, че милиони хора в развиващите се държави, например в Банкя, живеят с по 10 литра вода на ден. Същевременно в развитите страни има прибори, чувал съм, че ги наричат тоалетни, които на час изразходват десетократно повече вода.

На Срещата на високо равнище по Целите на хилядолетието за развитие, ББ заяви: " - Ще строим Люлинската магистрала хиляда години!"

Ако не беше Бойко можеше и две хиляди години да се строи

Бойко само обеща в действителност ще се строй три хиляди години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! и с пожелание през следващите 100 години да си извоюваме истинска независимост !

Г-н Борисов - благодарим за поздрава който ще чуе целият свят ! И ще види че най накрая имаме надежден водач който милее за тази изстрадала държава и народът и. Бог да ти дава здраве и сили да завършиш набелязаните задачи ! Бъди щастлив!!!!

А защо ли на вожда след дълбокосъдържателната реч му подаряваха банани

Благодарим, г-н Борисов. Поздравяваваме ви и Вас. Надяваме се, че ГЕРБ ще успее да формулира ясна и гъвкава стратегия за изкореняване на бедността в различните и форми. Това обаче изисква между другите неща стратегия за интеграция на ромите, емографска политика и инвестиране в нея, подобряване структурата на инвестициите и развитие на science-based производства.

Ма ти си бил много просто момченце. А по повод Борисов, доста дразнещо е да казва "слаба и неразвита държава". По-добре звучи и по-дипломатичен е израза "малка държава".

Малка държава е Люкеснбург, Андора, Монако. Ти глупако си нареден бълък (излъгана риба), и др чудя кога ще осъзнеш че България е СРЕДНА държава и по теритирия и по населени е световен мащаб. Засрами се.

Искрено се надявам този път да е ЧЕЛ добре обмислена реч, а да не е плещил обичайните си недомислия.

Леле майко колко заблудени Български чада има по този свят! Тя България затова е на такъв хал. Тоя се гаври и лъже та чак пушилка се вдига, а те му вярват и кротичко благодарят. Е няма оправяне с такъв мат'рял.. Само да коментирам една от частите от неговото плямпане което просто ме вбесява: "Изкореняването на бедността във всичките й аспекти е основна цел на българската политика за развитие, заяви министър-председателят." Хммм, серьозно?! Е щом казваш значи е така. Повръща ми се..

"серЬозно" !!! Евала бе !

човече, май отдавна си си изповръщал мозъка!

Леле майко,какъв изкорестен тип си.каква дива червена злоба.Наистина си вбесен,Венци и доста смешен.Повръщай си колкото искаш....Тя,България е на такъв хал и заради тебебеподобни,но нещата се променят. Б

Ха ха ха, какъв интересен едновремешен Български израз "червено това, червено онова", веднага щом не ти допадне какво някой е казал. Може и да съм лилав даже, партийната ми ориентация няма нищо общо с това което съм казал. Това са просто разсъждения и виждания на човек от почти другата страна на света смешко, тоест отстрани което значи обективни. Тъй че, дремнало ми е за пембяни и оранжеви пристрастия. Отвори си очите и мисли малко, ако можеш! Мислиш колко оня пръдльо по-горе дето се хваща за правописа а не за същноста на текста. Живей и ти половината си живот извън страната пък ще видя и ти к'ви ги плещиш! Да не съм казал че съм перфектен в правописа?! Айде марш..

ВЕНЦИ,плямпаш глупости...не си в темата,въобще не си на земята...

Мдааам, с такива безсмислени детски коментари какъв диалог да се води?! Затуй, аиде мама бегай навън да риташ топка с другите малчугани на твойта възраст..

Някак странно се усеща човек, когато получава такива поздравления от такова обществено лице, произнесени на такова място .

Приятно,нали...?

Пределно-сложен въпрос задавете, глас от гората, за да може да има еднозначно-определен/насочен отговор засега . Благодаря Ви за откритото поле за размисъл !(и дано времето и резултатите доведат до строго положителен отговор на Вашия въпрос)

Докато прелита със самолет ,участвува в международен форум ,премиера поздравява българите,нищо ново такива бяха и Жан Виденов,Надежда Михайлова и много други управляващи.Честито!

Аз чакам поздрава да бъде от трибуната на космоса.Сегашната трибуна е малко.

Тебе защо някой трябва да те поздравява?Чакай си...

Горски, я си върви в гората- там ти е мястото. На всяка манджа, мерудия!Е, голяма радост като го чуето тоя.....дето не знае какво говори.

Аз ти изпращам поздрав от гората,а ти си чакай поздрави от космоса...

А защо от тази велика трибуна не поздрави "великите сили", които не признават Санстефанският мирен договор и разцепват България на 2? Та сега заради тях празнуваме и съединението.

здрави гащи зер той затва е и станал генерал...

Какво мислите за тези два цитата:"Географският фокус на отпусканата от България помощ за развитие в момента е насочен към страните от съседните региони - балканският и черноморският." и още един :"Изкореняването на бедността във всичките й аспекти е основна цел на българската политика за развитие, заяви министър-председателят. Бойко Борисов призова световните лидери да обединят усилията си за изпълнението на тази задача." Боже, кой му ги пише тези фантасмагории?! Не виждате ли, че "Царят е гол!", ако сте чели в детството си едноименната приказка, ако ли не - прочете я сега?

Ти май само си чувал,че има такава приказка и пак нищо не си разбрал.Явно си имал тежко детство.което ти се отразява сега - в чер/ве/ногледство.Чети повече детска класика.

Научи се да мислиш юроде а не само да гледаш и слушаш

Благодарим Ви, г-н Борисов и Ви желаем успех напук на тези които не Ви го желаят!

Я, си ела в България, пък тогава поздравявай!

браво, това е признание за сегашното правителство. Никога няма да пуснат комунистите-убийци на тази трибуна.

наи накрая боико, каза наистина нещо мъдро! браво! боико се развива! браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Боко много ме зарадва с поздрава ,че сме най бедната и независима страна т.е територия ,понеже нищо не зависи от нея.Днешния ден е срам за българите понеже това е най унижаваната нация на балканите и никога от Цар Симеоново време насам не е била независима.Винаги нашите управници и ти Боко сте се кланяли и обслужвали чужди интереси.И ти се радваш когато те похвалят твойте господари от задокеана ,как са те потупали по гърба като ученолюбив и послушен ученик и даже не главатаря на тяхната държава,а някакъв окървавен до лакти чиновник ,като този от ЦРУ.Едни се радваха на ГРУ,други на ЦРУ и никой на нащо БРУ.,понеже само подлоги са ни управлявали както и в момента.Ако се запитаме чий търсим в Ирак и Авганистан ,по набожни ли сме от папата не можем си отговорим.Всички изнемогват а 100милиона се дават за ненужни мисии.Боже пази България ,че и ти си ни обърнал гръб.От нийде помощ не иде.

Радвай се на глупостите си....

Който и да си, хайде стига с тези реплики, когато не ти харесва коментара!!

За съжаление сте прав. Това е самата истина, но много от сънародниците ни или са толкова наивни, или не са достатъчно прозорливи, за да видят фактите, които са пред очите им. Бойко Борисов не е супермен и няма да извади България от калта, защото той е ЗАВИСИМ и точно неговите господари (на чийто земя се намира в момента) ни навряха в тази кал. Не само че ни навряха в калта, ами вече ни копаят и гроба. Това Бойко или не го разбира и храни някакви илюзии, че ще ни пощадят, или е наясно с това и просто играе ролята си в този спектакъл. Тези световни срещи са върха на цинизма. Всеки път се приемат все по-гръмки планове и програми за борба с глада и болестите, от които страда и умира огромна част от човечеството, приемат се амбициозни срокове за решаването на тези глобални проблеми и така до...следващият свтовен форум и следващите нови програми, представени от същите отегчени актьори в този стар театър. Исината е, че господарите на света искат една част от него да продължава да тъне в бедност, милиони деца да измират от глад и болести и цели страни да бъдат използвани като полигон за изпробване на нови вируси и оръжия. Голяма част от човечеството просто ще бъде ликвидирано с тези, а и с нови, по-изтънчени средства. Това е истинската цел на световния политически елит. Нашата съдба вече е предначертана от тези режисьори и представлението е в разгара си. От нас зависи дали то ще върви по техния сценарий или ще приеме неочакван обрат. Препоръчвам ви да гледате филма Тайният план (Esoteric Agenda). Можете да го изтеглите от интернет. И накрая: Честит празник, скъпи сънародници. Дано Бог ни помогне да опазим България.

Наздраве и успехи,г-н Борисов.В крайна сметка за българина всички пътища водят към България.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС Г-Н БОРИСОВ! БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ!

Благодаря Ви Господин Премиер ! Честит празник и на Вас !

Само храната ще спаси човечеството от гладна смърт!

ГОРДЕЯ СЕ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА,ГОРДЕЯ СЕ,ЧЕ ИМАМЕ ТАКЪВ СПОСОБЕН ГЕНЕРАЛ,КОЙТО ВОДИ БИТКАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ,САМ,и отправям молитва към Господ Бог,да пази България,да дава сила и могъщество на генерал Бойко Борисов,защото само той ще спаси България и ще остане във историята като най-големият пълководец,след цар Симеон Велики.Бог да го брагослови!!! Всички българи обечаме Бойко Борисов и ще го обичаме до край!!!

не говори от името на всички българи!!!!

тва насрантие герберчета много лаптопи раздали по празниците бе...то поне пък да беше се усетило че е парзник ама те горките и знамената окрадоха тия знаещи и можещи ....

И ние го обичаме този генерал произведен от Първанов- Гоце затова да си ходи по - бързо преди до се е омазал съвсем

Както винаги Бойко Борисов си е Бойко Борисов- 1. И се надявам поне сега да се затворят устите на тези дето незнаят какво искат и само го клеветят!

кажи какво искаш?остави ги другите.

както винаги си пълна дупка и ков от това...?

Поздрав и от мен за всички БЪЛГАРИ!!! Време е братя БЪЛГАРИ да покажем на света, че и нас ни има! Че силни чеда е раждала майка БЪЛГАРИЯ и че въпреки политиците които са продажни недоносчета направени от некачествена презокеанска сперма, нас ще ни ИМА! БЪЛГАРИ, Ние сме част от този свят! Ние не сме по-долна раса от всички останали! Нас Ни лъжат всички политици още от 1945 година насам! Ако изгоним лъжливата и продажна пасмина наречена политици, Ние ще БЪДЕМ! Още ехти тропота на БЪЛГАРСКИТЕ коне из Мизия, Тракия и Македония! БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ се мият от три морета! Да Успеем! Да бъдем БЪЛГАРИ! Да бъдем това което ни отнеха!

"Още ехти тропота на БЪЛГАРСКИТЕ коне из Мизия, Тракия и Македония!" - Но чаткането по клавиатурата на компютрите на способните млади българи днес ехти предимно отвъд Атлантика и в Западна Европа. Реланостите не са това, което бяха преди 500 и преди 1000 години. Живей в настоящето и си прави планове за бъдещето, а миналото го остави на историците! Иначе ще станем втора Югославия, гаранция!!!

На държава която няма бъдеще и настояще не и остава нищо друго освен да парадира с миналото си

Гордея се с нашия премиер-стои отлично в чужбина, а у нас милее за хората

Ако за теб милеене е:Замразяване на пенсия и заплата;Признание на здравен министър,че се връщат умиращи хора от болници;Липса на социални домове за възрастни хора;Липса на пари за храна в детски социални домове;Повишаване възрастта за пенсиониране.Благодаря най искренно за милеенето Му.

Бравос, човече? искаш за 1 година да се оправи всичко? незнам дали и 10 ще стигнат. Ние сме един окраден двор, какво искаш? Няма пари бе пич, не го ли разбираш

Нашшшшта масса поздравява вашшшта масса!

Щом няма коментари, явно е добре работата. Пък напишете нещо добро, похвалете човека :)

Благодаря за поздрава г-н премиер, май за първи път някой го прави от такава трибуна.

Отива му тази трубуна

Много му отива да бъде говорител на жителите на зоопарка като най - интелигентния там