Феновете направиха Бойко Борисов първи футболист на страната

Премиерът Бойко Борисов е първи в списъка от 20 номинирани за наградата “Футболист на годината“ за 2011 г., след като получи 44% от вота на феновете, предаде "Гонг". Борисов определи номинацията си като „протестен вот” срещу българския футбол.

Обратно в новината

Коментари - Феновете направиха Бойко Борисов първи футболист на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В някакъв смисъл и шараните имат празник на Никулден, все пак са в центъра на трапезата, а нашето слънце доказа, че е шаран и кълве на всякакви награди!

Какъвто ни е Батмана такава и държавата.

Направете го първи космонавт на страната и изгорете учебниците в които пише нещо различно от това. Изстреляйте го в космоса там да открива "Млечният път"

ашколсун на колегата доктор бубоико, генерал и леитенант отгоре. завиждам му как чеврасто и умело рита балгарските тапи тюфлеци. мамата, да го духат.

ако не беше толкова жалко и трагично, щеше да баде изключително комично.

ум царува, ум лудува, ум топки пасе. балгари хубаво вижте какав примат сте си избрали да ви раководи.

примата-пожарникар е шампион на балгария по ритане на балгарски задници. заслужено е спечелил наградата "златното мадо" на вестник "старшел"

да му е честито.ха-ха.сега да вземем да го направим и тенисист на годината,че нещо и там се е взел за голямата работа.направо що не го направим и глава на царквата-само за това не се е сетил кавала! пулен палячо е тоа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ББ е прав, че вотът е протестен, но не разбра ли, че му се подиграват и на него с този "избор"....

да излезе от положението! Толкова много се радваше човека на тази награда, докато някой от близкото му обкръжение събере кураж да му обясни за какво точно иде реч! ;)))))

ха ха ха

Супер гавра с тиквата!! Браво на всички гласували завзеци!!

това никакъв конкурс не е . Я да се организира конкурс за топ-идиота на страната да видим кой ще го спечели.

а на бас че боко тиквата и този конкурс(конкурс за идиоти) ще спечели.

В класацията трябва да участват футболисти които играят само във вътрешното първенство. И стига с тоя Бербатов - циментирана резерва, а и се отказа от национала, каквито и мотиви да има за това, няма оправдание. Нежен Ревльо

Много на сериозно се взе Бойко, че са го избрали за футболист1. Искаше ми се да беше избран за ПРЕМИЕР 1,но няма как да влезе в тази класация с неговия умствен потенциал.Имало място в ,,УМНА и КРАСИВА"-Слави е негов човек и ще го уреди с ПЪРВОТО място.

А бе тъпунгери. Що не четете какво пише ами го удряте на политика. Това си е жив протестен вот срещу великите национали. Ама то на комуниЗ акъл може ли се даде.

Абе, умнико.Не може ли да ти проумее тиквата, че това е протестен вот с/у Тиквата? И ти си като него.

Не е протест, не е и подигравка, а откровена гавра с Нарциса!

Както стана премиер,така и фудболист,абе посредствен идрач от"В"група обаче със самочувствие

Да бъде Бойко.И стана Бойко бог.Бог на слънцето РА.Слънцето изгрява сутрин него да види вечер го чака та да си иде.

+. ако си бареков веднага - прав.

браво на оператора, работиш без пристрастно благодаря.

с рекламата на банка която вече не виждам казаха че безплатни удобства няма. благодаря на лисичия бра..ПР с тази досада иска да ни убеди че некои бавят плащане. Е па аз оти да плащам? имам ctrl F5 имам и коли и пасти.

може да е футболист 1 художник 1,но премиер n.

бб все гледа да не е много далече от бсп. . .няма случайни хора, места и времена в политиката на диктатурата. Първата ни зелка можа да пише в тоталитаризъм за тоталитаризъм, а в демокрация не можа да бъде дори синка на Пузо.

В химията на туй хай му викат лакмус. Че вземем да минем на частни уроци. На варналии - не. Тръгнали да правят женски отбор с тренер Чичолина.Ужас!

това не бвше ли някава подигравка с Боко?

Простотията в БГ край няма.........

Всеки народ си заслужава лидерите и средата, в която живее!!!

Бойко пръв сред футболистите - Ицо Стоичков - пръв в научните среди..... Не мога да разбера накъде отиваме

А пък в Столичани в повече ще му направят паметник. Как никой не се сети до сега...

Най-добрия художник сред футболистите, най-добрия футболист сред художниците...

Не му симпатизирам на Бойко, но страхотно излезе от ситуацията. Все пак не се е номинирал сам :) не забравяйте. Много доблестно постъпи.

Той и за заслужил художник не се номинира сам-Пикасо.....

Голям цирк, голямо нещо! То било пълно със зевзеци в България!

Ураааааааааа , ще го вземат у ЛОКО Мездра. Малииииии!

Нещо станаха много нервни другарите от Герб?! И стига с това Позитано. Не виждате, че всички по-интелигентни и по-образоване хора в България (а и в чужбина) ви се присмиват. Викате срещу комунисти, а гласувате за най-скапаните и крадливи представители на тази партия бивши партийни и комсомолски секретари Бойко, Цецко, Цецка Цачева, Румяна Желева, Росен Плевнелиев, Сергей Игнатов и др. Защо? Защото те са като вас. Израснали сте в къщи с кенеф на двора, захранени сте с филии с мас. Сега вече се пишете градски, но всеки може да познае що за стока сте по подпетени обувки пред вратата. Независомо от парите и колите, които карата вие сте просто едни селски (в лошия смисъл на думата) комплексари, същите като Бойко, Цецко и др.

E, не се сили де... Червеният ти задник отдалеч личи. Бесепарчетата отдавна станахте за смях...

И герберите си личите!Един въпрос-Преди да станеш гербер къде беше сервитьор?

през 2012 и Мис 2012:)) Заслужава го момчето! И без това рИве като вдовица за....нецензурен израз:))))

Има една българска поговорка,като че ли писана за Бойко!"Кой го няма в главата,го има в краката!"Нещо като -Бог дал,бог взел!

Кой е циркаджия на годината ?????

Сергейко,Ванчо,Яне,Ахмедчо,Воленчо и др.

Ние от национално движение "Бойко Първи" дадохме своя принос за заслужената награда за геерала. Сега се ослушваме за следващата класация, където да го избутаме до върха.

Вие от позитано имате нужда от активно лечение в района на 4-ти километър от Цариградско шосе.

ела ела лошият санитар те чака и електрошокът много боли ти си знаеш))))

Смях в залата!

Ех комунисчетата милите ми те... Нима не видяхте, че избора, че този резултат е протестен вот срещу нивото на националния отбор и на родния шампионат. Кой да стане победител, кой заслужава - пак ли Берба - най-добрата резерва ? Но понеже обвинявате ББ в липса на всякакъв ръководен капацитет, накадърно управление, само да ви припомня защо го избраха на парламентарните избори - за да се оттърват от един рокер, без 1 работен ден стаж, хомосексуален писарушко, който дори не е чист българин - Сергей Станишев - През 1989 г. Станишев завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет, според публикации в пресата с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.[1][2] Пет години по-късно... още защитава докторска дисертация на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век.[3] Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г.[4], когато придобива българско гражданство и се отказва от руското. (Wikipedia e източника) За мен по-малкото зло е ББ!

Глупаци от позитано не виждате ли, че това е истинския протестен вот на българите срещу българския футбол в посдните години. Стига правили сравнение между Живков и Борисов щото станахте смешни пак. Не виждате ли, че вие двамата платени писачи прогонихте всички от тоя форум. Смешни сте с писането през 30-40 секунди. Вие сте дребни душици! Завиждате чисто по български: На мен да ми е зле, ама на Вуте да му е по-зле. Никой не може да ви помогне ....

Когато ви говори нещто Бойко не е зле да поглеждате към слънцето

Пак разтревожиха болшевишка сган.Чета ви тъпите просташки и тъпанарски коментари и се кефя на безсилието което ви е обвзело.

Да ни е честит новият тоталитаризъм - докато е жив бойко ще е на власт, също като своят учител Тодор Живков ! Това е резултата от ниската интелигентност на населението и от простащината, обхванала тази държава на всяко ниво ! Прост народ, алчни политици и липса на бъдеще за образованите и грамотни хора у нас - това е България - ракия, фолк и простащина !

Живков не беше на власт до края на живота си. Не ви ли изпитват по история на БКП преди да ви приютят на позитано????

Аз гласувах за ББ за футболист на годината и призовах моите приятели да гласуват за него. След като не мога по никакъв начин да достигна до този мал.умник да му се изплюя в лицето и да му кажа, че е абсолютен КУКУ, решихме да го иронизираме и да видим дали няма да се усети... За съжаление май сме го надценили!!! Взе се много насериозно и вече дори почна да си вяра че е най добрия...

Винаги съм допускал, че подкрепяш ББ по своеобразен начин. Толкова си можеш, толкова правиш... А Бойко ще си вземе наградата, защото я заслужава. Въпреки притесненията ти. Ха ха...

Такава е истината. Борисов е роден победител. А антибоковистът е изкуфял пенсионер - квартален активист на БСП. Такива са те - безпомощни и некадърни дрислювци.

На Фидосова приза "Сумист на годината"

ти с еобърка - тя е "балерина на годината"

Вече на всички е ясно , че ББ е Джадай , той владее СИЛАТА и учителят Йода е винаги с него. Само се питам : " Шо ке прай сега МЕСИ у барцилона" ?

Тоя изкукуригал антибоковист май е преживял поредните загубени избори, но още не се е свестил...

Цветанов и Дянков срещат премиера умислен и разтревожен. Питат: - Г-н премиер, проблеми ли имате? - Всъщност, да - отвръща той. - И какви са те? - Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл. - Че там какво? - Това, дето го мога - ленти и бухалки.

Тъй Тъй ! Догодина искаме Бойко да го изберат и за Космонавт на годината !