Първанов и Борисов топят ледовете помежду си

Обтегнатите отношения между президента и премиера се затоплят, става ясно от интервю на Георги Първанов за в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Борисов топят ледовете помежду си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова ли се е повдигнало нивото на Световния океан и настъпва глобално убийствено затопляне?

другаря богидар димитров е шибан доносник .всичките служители на даржавна сигурност са много ограничени и прости и още в началото когато му откриха тази пост се самнявах че нещо е сбаркано. и този шибаняк се насра веднага след като му дадоха власт. има нужда от такав министерски пост но не за такива прости и недоучени милиционери които като им дадеш малко власт се насират . боико трябва барзо да поправи и тази грешка и да го изрита сас шут.

Спасова нашите хора получават уважение и признание навън не защото го заслужават а защото политиците които са навън са хора с високо ниво на дипломация,това е задължение за тях да бъдат уважителни и признателни.Просто въпрос на възпитание.

Обикновено изделията с висок коефициент на еластичност имат критични (скрапиращи-ги) провали/изпускания при повишаване на температурата . А при ниски температури се разпадат от крехкост . Та тънкоста е или как да им държиш температурата оптимална, или да им модифицираш спесификациите .

То е ясно, че те не могат да се карат, защото са от едно ченгисарско котило и всичко е прах в очите на електората. Същото е и с играта с Доганчо. Ако случайно нещо се изсилят в театрото, бай Гоцев (дали "Гоце" е случайно а?), ще ги плесне по бузките и те ще целуват ръка. На този глупак "ДОДО", ще му кажа, че ако мрази комунистите, Боко е поредното актьорче, на най-долната част от тях - червената олигархия и техните наследници, а останалите са обикновени хора с конкретни убеждения (добри или лоши това е тяхно право).

напълно правилно, агент гоце и редовото ченге боко тиквата са от една черга, само идиот може да мрази комунистите и да гласува за боко тиквата, ама то народа ни предимно от такива е съставен... абе "шибан" народ от "некачествен мат'рял"...

Ти пък си много качествен материал - боклук.

Тези "ледове" бяха залъгалки за наивници.Двамата пърдят в едно гърне. Електоратеееееее..........

ZULU,не давам съвети, а желанието ми е във форума да се четат по смислени неща.А доколкото до работата ми има кой да ме оцени.

Е, та?!

Бат Бойко и Гоце пак са ходили заедно на лов лесно можем да се досетим кой е бил и домакина на ловната дружинка ... Вече даже не е интересно, а в началото беше дори смешно.

Сега Първанов да прати ББ да се понаучи на скромност- дори пожарникарския маркуч се държи по-скромно! А Първанов е скромно момче, трябва му просто дълъг живот и здраве! Хайде, сине, бъди връх!

Те -двамата са като сиамските близнаци и в сурЯта, какво много има да "топят"? Най- добре е ДА СЕ МАХАТ възможно по-борзо от политическия живот в страната.Преди това да посетат онова заведение с решетките, което си го заслужават!

Да, топят ледовете за наша сметка! И електората им се топи - кои зад граница, кои в гробищата! Скоро едни избиратели ще им останат - тия които ги връщат от европейските страни принудително.

на боцко бодлите маи зоха да омекват наи сетне, нема лошо,нали човек се учи цял живот

Разбира се, че ще омекне. Нали болшевиките му платиха за да се съгласи да прави пагубната за нас АЕЦ. Сега двамата с доносника-президент вече са от един лагер - на малкото печеливши от проекта.

Спокойно - всичко е въпрос на време, догодина Господин Борисов ще смени президента, всички кметове ще са от ГЕРБ и вече никой няма да може да спре развитиено на държавата към по-добро!

Всички се стараем да живеем по европейски,но с такъв речник и с такива обноски няма да се получат нещата.Вие от форума,не забравяйте че грамотността е най- важното за развитието на една страна,но просветността е върховното издигане на една нация. Щом като политиците си позволяват без да се притисняват ни най малко как ще бъде посрещнато такова обръщение"шибани" от народа ни това е вече върха на наглостта и простотията.А Божидар Димитров не веднъж си е позволявал такива нелепи изказвания,а после се е извинявал. Не му е мястото да оглавява каквото и да е министерство-с портфейл и без портфейл. Да си ходи този подмазвач и стига е обикалял от партия в партия. Да даде път на младите.А доколкото президента,не може да не му се признае ,че действително е пример с държанието и обноските с което като политик извън България получава уважение и признание .

Спасова, ти не пишеш твърде грамотно за да ни даваш съвет какво да правим. Айде върши си неграмотно работата в общината и не се разсейвай с интернет форумите през работно време. ОК?!

това чте баде очте по-голям резил от този с тодор колев. да слогат дипломати в театара. моге би чте има по-голямо посечтение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За Тодор Колев - може , а за Шхумбата - не може. Каква е разликата бе?

40 градуса жега е, не ледове, а ледници ще се стопят! Дано е в положителна посока, че нашата приказка за орела, рака и щуката продължава твърде дълго...

Това е добра новина ..:))) Накратко казано : ПОТЪВАНЕТО надолу ще върви заедно, вместе..Ще си правят и компания ..:)) Гоцето взе да се оправдава ,че за ТРИ месеца в Евксиноград, вършел и някаква работа..тежка при това: седмични доклади за оттатък морето, при това на лош руски-за да са секретни::))) Разбира се , че е добре да НЯМА публичност и прозрачност-в делата с външния министър..Все пак става дума за стари руски агенти във ВСИЧКИ посолства и за стари ДС- традиции..:))) Днес социалният президент покано в резиденцията три баби, червени,текезесарки ,на боб чорба..трябвало да се правят икономии..Но, пенсиите- ще нарастват ::)) Хората нямат съзнание, че кризата си отива, твърди президентът.::::::::::)))))))))))))) ВИЖТЕ синовете ми , все пак ..Довчерашни тинейджъри- днес с бентлита и фирми..Какъв само ген имат нискочел , като моя :))) Само с военния не се разбираме ..:)) Не иска стари КГБ-ДС- мои другари да посади в НАТО..А откъде тогава съветските другари ще шпионират и КАК ??? А с такива ДС- кадри и за посолства , и за НАТО разполагаме и предлагам..:)))

Какви ледове бе, г-да журналисти?

Шкумбата е много готин, но не става за дипломат, защото името му е такова. Поздрави, Шкумба :-) Гоце да не се прави на модератор. На всеки езикът му е такъв, какъвто е необходим за момента. Народа си е шибан и за това две мнения няма, както и за това, че за да е такъв голяма вина имат както гоце, така и другите пулитици- гейове, банаджии и псевдо-културтрегери.

"Първанов и Борисов топят ледовете помежду си"-на края ще плеснат с ръце , па ще се прегърнат и на електората ,който още не е емигрирал ще да му се разгони фамилията....

Даааа,след няколко яки къча в зъбите от старият,но опитен катър.Бат Боко се усети...!Дръжте се бракя бугари!Започва ново то,старо шоу!

В статията ясно се вижда, че ББ се мазни на ГП, и втория приема ухажването. Егати политиците егати чудото.

Има много доказани факти,които показват, че България има първият Президент на Европейско и Световно ниво. Тези,които продължават с "Гоце" си правят афтогол, защото злобата и неграмотността се среща в множеството на невежите и това отношение ги прави все по-жалки!

Жорко, ти ли точно ще говориш за неграмотност с твоя а'Ф'тогол :D

Ти наистина си много глупав и си тренирал за това.Не може природата да те е шлифовала така. Тези доказани факти ги виждаш само ти.

Дръжте се братя българи, шоуто и голямото надлъгване с електората започва!

имаме опитен президент, който се старае много".ДО КРАЯ НА МАНДАТА ВСЕ ЩЕ СЕ СТАРАЕ И НАКРАЯ НИЩО,АЙДЕ СТИГА ЧЕТКИ И ГЛУПОСТИ ГОЦЕ СИ Е ГОЦЕ ,ЗАД НЕГО СТОЯТ ГРУПИРОВКИ И ББ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА "РИТНАТ",ИЛИ ПАК СЕ ЗАИГРАВА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

Кои групировки стоят зад Първанов - кажи ги, виждаме че ги разбираш нещата?

Абе охлюф,независимо как му викаш, президента Първанов в момента е най-стойностният политик, на фона на сега пръкналите се пишман политици и дупедавци (разбирай Божидар Димитров и др.).Политик от кариерата, с опит и международно признание. Дори Боико Борисов, с ограниченият си пожарникарски и борчески мозък го осъзна!И той разбра че, конфликта му с президента може и да радва малоумниците в Б-я, но извън страната това не му носи никакви девиденти.Дори напротив.А, колкото до акъла на Б.Борисов - то си личи от предложението му един циркаджия да представя страната ни в дипломатическите среди. То, пък какво ли има за чудене, след като и той самият си е един циркаджия и превръща управлението на страната в шоу - постоянно хилене по разни медии, обикаляне из страната да открива детски градини и магазини ( толкова ли са важни и с чии средства става това), полицейски изцепки, и никаква икономика, култура, образувание, здравеопазване. Да не говорим пък за наука и научна дейност. Това са съвсем непонятни понятия за Б.Борисов и обкръжението му.

тъжен, но фак-т.

Дупедавец си ти. Говорим за доносника Гоце и не е без знаение това. "Международно признание" и политик от коя кариера - може би от кариерата за камъни в Сирищник.Малоумник нещастен.