Костов с букет цветя при Бойко: ”Бъди лидер!”

Лидерът на ДСБ Иван Костов отиде вчера на крака - с букет цветя и кутия шоколадови бонбони, в болницата при оперирания Бойко Борисов, пише "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Костов с букет цветя при Бойко: ”Бъди лидер!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Командира си играе с генерала пак го прецаква, давай командире знаеш си работатата ще изпозлваш бойко като стъпало

Zakysnqla, kato si tolkova zakysnqla bi trqbvalo da si imala vreme da se ogledash naokolo i vidish, che dneshnite upravnici ne sa po-malko korumpirani. A kato doktor po ikonomika moga samo da spomena na uvajavanite chitateli tuk, che pravitelstvoto na Kostov ostava v ikonomicheskite nauchni anali kato BG pravitelstvoto s naj-visoka ocenka. Posle vseki si ima mnenie, no ne msilite li , che vasheto e dalech po-nekompetentno ot tova na vidni ucheni ikonomisti? Prochetete, poogledajte se...za kakvo si prahosvate vremeto inach, che i zakysnqvate?

Брех, закъсняла съм (явно снимката е сменена) да си пооплакна очите с изплужената снага на ББ и символите на одеялцето му. Обаче, макар и късно, защо беше толкова рев и вопли за така наречение черен PR за евроизборите - ами това си самата истина и поне 100 пъти и двамцата си го признаха. Отвратително е тази омраза, която я насаждат тези двамцата лидери на българи срещу българи, защото корупцията, кражбите и големите кражби на държавна собственост започна и беше в най-голяма сила при правителството на Костов, Бойко Борисов като секретар на МВР как поне едно поръчково убийство ( а според признанието на шефа му Петканов тогава, това било разчистване на сметки?) не разкри, Кремиковци беше подарено (срещу комисионна, разбира се) за 1$ както и редица други предприятия с хитро измислената приватизация между които и БГА Балкан, а за вандалското застрояване на черноморското крайбрежие да не говорим. Така, че тези тези двамцата са самото олицетворение на корупция, лъжа и некадърност в България.

...целуна ръката на Кръстника, вричайки му се във вечна вярност. Цитат от El Padrino на Марио Пузо.

Не гласувайте за Герб. Те искат след изборите да се коалират с БСП.

Цар Мони Ментата и Бойко Борисов са Близнаци. Това не е зодия, а диагноза. Тежка диагноза. Те са привлекателни, но не може да се разчита на тях - нерешителни и непоследователни.

Не гласувайте за БСП. Те искат след изборите да се коалират с ГЕРБ.

Изчетох написаното тук и разбах, че никой не е наясно в коя парл група сега са 2-те личности , провалили Костов като УПРАВЛЯВАЩ... Те сега са в друга парл група-не в ДСБ ,не и в С ДС...

ДА ПРОСТАКО ПРОСТ ЖИВЕЯ В ГОРАТА -В БАНСКО И НЕ СЪМ ЧЛЕН НА НИКОЯ ПАРТИЯ НАЙ МАЛКОТО НА БСП НО СЕ ПИТАМ ТОЛКОВА ТЪП И ЗАДРЪСТЕН КАТО ТЕБ АКО БЕШЕ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР КАКВА ЛИ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЩЕШЕ ДА ВОДИ

Пенке ле,кой ли те слуша!Ама форумите са БГ Хайд Парк,всеки да си каже мнението.Не си вадете очите,нещата са решени отдавна,вие сте гласували,ако не сте-други са го направили вместо вас и.т.н.Да пием по една студена вода и да се молим да сме здрави!

ДОБРЕ ЧЕ НЯКОЙ СА ОПЕРИРАНИ НАЙ- ДОЛУ! КАКВА ЛИ СНИМКА ЩЯХА ДА НИ ПО- КАЖАТ , АКО ИМАШЕ ОПЕРАЦИЯ НА ПО-ТАКА МЕСТО

двамата дърти мафиоти направиха най-после камората - сега е ред на голямото разграбване, пък и да не забравяме, че СИБанк ги свързваше и преди

Правилно питаш, Атанасе. Цветята, бонбоните и туй-онуй вече го има. Предполагам, Костов си е тръгнал от болницата поразхвърлян и без сутиен... Добра идея (поздравление за рожден ден) с комично изпълнение. Изводът - когато Костов се домогва до властта, задръжки няма. И затова оцелява дори при суша за избиратели. В случая, готов е да се мазни на Бойко, стигайки до Молиеровски размери, стига да е някъде около властта. Сякаш виждам Тартюф на живо.

Бойко, стой далеч от Костов. Тоя боклук има шанса четири години да управлява. Е две години работи и свърши чудесна работа, но после тотално се насочи към облагодетелстване на себе си и своите приближени. Направи си екип с млади, умни и почтенни хора. България заслужава по-добра съдба. Успех!

не съм чела вс. коментари, особено на латиница,80% от народа е толко тъп и прост, и затова сме на това положение...който и да дойде пак ще е същото... но Б.Борисов и И.К поне са по интилигенти и са една глава над другите!!!! който говори гнусотии по тях е още по-ГАДЕН И ДОЛЕН!!!

hahahha da se razmeya Kostov pri bate Boyko s buket tcetya lelel lele koy na kogo ekoy emajat koy e jenata hahahahhaa shte se propikaya ot smyah gnusni goveda.maj na maj dava tcvete hahahahha ave Geyoveeeeeeeeeeeeeee i na vremeto Kostov yadeshe parite to i Bate vi Boyko da ne mislite ,che shte opravi BG toy pak napalno shte ya srine.gledayte seira

вие сте неграмотна домуз кавала

сердуган и хастара ще ви обьрне

а ти бе наблюдател презрян данеби си доволен от себеси като си се надупил и 4акаш поредното анално сно6ение а

ХАХО от къде се пръкна, змия отровна.

Честит рожден ден, господин Борисов! Здраве и щастие ви пожелавам! Въоръжете се с яка гърбина и си пригответе най-малко четири години темпо на работа, както когато бяхте в полицията. За изминалия Ви половин век сте събрали мъдрост, смелост и умения, каквито малцина водачи на България са имали в миналото столетие. Време ви е да застанете начело на държавата, стриктен към идеите и целите си! Затворете за дълго всички вълци, разкъсали родината ни и разгонете всички мишки, чоплещи от хамбара, пълнещ се от хората в държавата! Нека всички около вас ви вярват безрезервно и ви помагат във всички начинания, свързани с управлението Ви! Нека народът ни да влезе в крачка! Ако ли не - огън да я гори България!!!

Щом се обичат - да се вземат:) Ми те са си един дол дренки, тъмносиния крадлив Мангал Костов и мутро-престъпника, член на комунистическата партия Мухобойко!

Заслужава си го момчето да кръстим една зима и на него! Тия, дето подкрепат съселчето, да вземат да си сложат по една значка с лика му, та да знаем кого да поздравяваме напролет!

Червено -турските плювалници и тази нощ ще се гърчат в кошмари от злобата си с/у КОСТОВ и БОРИСОВ.Ужасът и паниката в БСП-ДПС,показва колко са гузни и уплашени от прегрешенията си с/у България и народа и.Ужас от възмездието,което изпитва всеки престъпник.А КОСТОВ е джентълмен и много принципен,великодуше и човечен.Дивашките мутри са хайката на Позитано 20-свърталище на ЗЛОТО.

Е diadoto (13.06.2009 г. 19:42ч.), като ти плащат, ще ги четеш тия коментари и всякакви ще ги пишеш. Пък си доста младичък/ка май. А Костов е чст от кръгчетата на червените капиталисти-мафиоти. С управлението си го доказа. Не ми е ясно при тази безумна алчност за власт и желанието да е най-големия, как ще се навие Бойко да му е шеф. Иначе при перспективата Костов пак да е в управление, за мен си губи смисъла да гласувам за герб. След като ще вкарат лисицата пак в курника. Човек, който видя един депутат в ЕП и веднага тръгна да раздава заповеди и да поставя условия, просто не е наред, не е читав. На такъв не може да му се вярва на думите, не може да се разчита. Просто трябва по-далеч от няго и да бъде изваден от достъп до власт. Иначе лошо за околните.

Бойко изтегнат в леглото като угоено прасе, одеалцето му на жълти звездички (евро) и ромския хитрец Костов. Идилия, а в същност апотеоз на простащината! Всеки народ си заслужава съдбата и лидерите.

Бойко изтегнат в леглото като угоено прасе, одеалцето му на жълти звездички (евро) и ромския хитрец Костов. Идилия, а в същност апотеоз на простащината! Всеки народ си заслужава съдбата и лидерите.

Няма да гласувам за герб,защото не мога да понасям тоя отвратителен мазник костов! КАЗАХ

Догановата свиня-Затуй държим медиите Най-точни коментар !

ГЕРБ е формация на ченгета и след изборите ще се коалира с БСП и НДСВ, които също са формирани от ДС, така че дясна коалиция няма да има, но и лявата е дясна и защитава корпоративни и лични интереси, та няма значение за кого гласуваме.

А бе ти си много тъпа кучка,омръзна ми да чета прослава на това мутро-ченге,от твое име!То тя твоята простотия няма край!Защо не отидеш да му врътнеш една свирка,сега за юбилея ма кифло?

Каква прослава на две от съвремените курви в България и каква идилия!Черния циганин с букет бели кали в ръцете и си споделят взаимната любов!!!То бива,бива привличане,но от това тяхното единствено българския народ ще го отнесе дебелият!Две стари курви,ще правят нов бърдак!Иван циганина реши,че отново е дошло времето да го захапе,кокала де,то другото ще го лапа БГ народът!Нали за това е целия този цирк!

хайде кажете ми ако не за ББ и Костов,за кого да гласуваме? Единият е доказан държавник и икономист с всичките му косури,а другият концентрира в себе си надеждите на много хора.Какво има извън тях-цар и едно руско възпитаниче с общ трудов стаж-8г.Един палячо,правещ се на фюрер,един ориенталски експрес и Яне Янев-за кой моля ви от тези да дам глас.....или може би за някъф си олигарх-спонсор на Гоце-президентчето

ЧРД,Бойко! Да си ни жив и здрав! Ние,кърджалийци сме зад теб. Вярваме ти! Призовавам всички да гласуват на 5 юли!Който не излезе,означава,че дава гласа си на ДПС.Крайно време е да го разберат много хора.Бъдете умни и гласувайте!

A, SIBANK NA KOGO E?BOIKO NALI E PLÜMKA!!!

Ако искам и за БКП ще си гласувам незнам дали ги има още ако единственият ти аргумент е да кажеш че някой е БСПар жестоко сте го загазили в тая коалицийка .

Настрадин Ходжа се отървал от дълга си по време на ТУРСКОТО РОБСТВО чрез клевета срещу Бай Ганьо. Сега Турция иска да влезе в ЕС//разбирай България// за да не плати 15 милиарда долара по обещетенията на тракийските изселници, да не говорим за БЪДЕЩ ДОГОВОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ХОЛОСТ през 5-те века на османско присъствие.

ПРЕДИ ДА Е КМЕТ И ПОЛИТИК БОЙКО Е ЧОВЕК И ДНЕС ИМА ЮБИЛЕЙ.ЧЕСТИТО БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.ДАНО СБЪДНЕШ ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ МЕЧТИТЕ МИ - А ТЕ СА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ДА ЖИВЕЯТ В ЧИСТА И ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА.

Бойко, пази се от данайците (гаргамелите) дори когато носят дарове!

Не знам дали и на Станишев някога ще му се разхлопат дъските, но в момента е класи над Иван Костов и Борисов. Няма лошо, че Костов носи букет и поздравява Борисов. Лошо е това лазене на колене пред всякаква паплач само за да влезе в парламента. Няма никакви сини идеи, всичко е ала бала. Целта на Костов е лична и начина по който иска да постигне тази цел е унизителен. А вие, г-да Костовисти, скачайте си, той на вас се надява.

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ ГОСПОДА, ЗА МНОГО ПАРИ! А НЕ ЗА НЯКАКВА ПОЛИТИКА С КОЯТО БАЛАМОСВАТ ЕЛЕКТОРАТА!

Имам усещане,че това не е форум а заседание на Коминтерна.

Леле,сънародници мой,никак не е лесно да прочетеш 182 коментара.Особено пък и на тази възраст.Няма да се крия,социалдемократ съм по душа и по морал.Ама от тия дето са се клели и са ги клали в името на 13 вековната ни Татковина.Още от времето на дядо Благоев.Но като гледам не вярвам на очите си.Колко наивни и заслепени сте ми.Иначе тая демокрацияе изнесох на гърба си,не защото преди десето число не си бях добре,а защото всички бяхме зле и заслепени от липсата на морал в социализъма.И дедо Тодър си ми беше кумир и медал ми даде за строежа на НДК/Людмила Живкова/,златен 40 годин социлистическа България.Да ама не,каза виден наш журналист и мой приятел.Като започна разграждането на тази иначе чудесно звучаща митология/сам дедо Тодър го казваше ..и се руши,руши/нещо се обърна в мене.Тук сме все интелегенти,щото тая техника не е за всеки,а пишем такива глупости..Едно разберете,Живков много добре е виждал края на социализъма.Вижд е и му е докладваноза изчезването на близо 13 милиарда от държавната хазна.По стечение на съдбата 13 века история си имаме ,но от нея нищо не сме разбрали явно.Кой крадеше и кой след това рушеше.Всички ние ,нема сининема бембени.Но Партията си крадеше,щото у нея бяха ключовете от банковия сейф.Да не е у нас народа,връзката с ключове я?Днес всички сме ужасени от корупциата ,цинизмът и безхаберието на новобогаташите олигарси.Я ми кажете чий дечурлига са отатък океана?Да не Ви ги изброявам,щото само при мен са цели партизанскифамил че и аз нямам активистиот онова време в семейството си.И приятели си имам.Някой от тях са покойници/вечна им памет/,но какво правеха само те си знаеха.Какво ще кажете за ограбването на натрупаното с пот богатство на България ,след разрухата от последния световен катаклизъм.Поканиха си НВ Симеон за да замажат кражбите и съсипят това което Иван успя да направи.Днес ги плюем и двамата.Но бирникът Костов събра 7 милиарда в хазната ,след като на Жан Виденов отказаха да върне заграбеното и изнесено от днешните псевдо комунисти.Инцинираха му преврата и пуснаха за зелен хайвер така наречените демократи.Когато видяха че им се изплъзват ключовете от хазната ,дръж да държиме ,че възмездието ще настане.Дедо Симеон и той се нарадва на власт и върнатото в изобилие богатство,но интелегенцията около него се разочарова ,че 800-те дена си беше самата истина ,но парите ги нямаше.Аз като врял и кипял в тая суматоха едно знам и ще го кажа,на V-я конгрес на БКП някога техния кумир и все пак антифашист,на който му бутнаха и скромния паметник ги е предупраждавал ..и да пазите НАРОДА и ДЪРЖАВАТА от червената буржоазия...Пиша го това но опоненти не виждам и в техния официоз ДУМА.Защото е самата истина и съм го чул със ушите си преди години.Днес именно тази буржоазия изяде хляба на България.Ще кажете тоя пък дъртак ,какви ги пише.Но съгласете се ,че определението буржоаняма нищо общо с олигарх.Единия не си е доспивал за да трупа пари, а другия просто са му ги дали или си ги е взел сам.Тогава какво им остава на олигарситеосвен да демонстрират охолен живот и да хокат тоя или ония политик,който не им отърва.Дедо Тодър добре си е мислил да ги понакаже,като разкаже някой работи...Луканов също се беше стреснал.Но си заминаха в отвъдното заедно с това което искаха да кажат. За последно ето ви и една метафора казвана някога от пра дедо ми Тодор Кайряка.Тя се отнася и до моя приятел Сокола.Някога Настрадин Ходжа закъсал по женска линия и му трябвали пари за смет.Взел на заем от бай Ганьо.Но дошло време да му ги връща,ама от къде като ни сливи ,ни смет.Сетил се тогава и отишъл при Агата и му рекъл че Ганьо щял да събори Високата порта на Султана.Пратил две заптиета агата и заточили Ганьо в Диарбекир.Така Настрадин Ходжа се отървал от дълга си ,щото немал но кой да ги враща... Е съдете си сами ,за мен е ясно,сите са маскари и изедници народни,щом не мислят за народа!

Честит рожден ден г-н Борисов!Да сте ни жив и здрав и смело напред, успех на изборите.

а кога ще е сватбата?

само аз ли чух вчера от телевизията, че Борисов няма да се кандидатира за депутат ... какво току го спрягате за премиер. човекът за президент ще се бори. иначе пишете, пишете, голям смях и от действащите и от пиш

Ако сте комунист-мястото Ви е в гората,защото няма партия ,която да води по-антисоциална политика от БСП-при условие,че сте член на БСП.Върхушката на тази партия,в състава на Тройната коалиция, надминава по корупция и грабителство всички десни партии ,съществували някога в България.Те са по-буржоазно изявени от тези,срещу които някога Вашите предци грабнаха оръжие.Ако са лява партия защо социалната им политика изобщо не съществува.

Е, Генерал Борисов, чукна 50, а- на попрището жизнено в средата! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ГЕНЕРАЛЕ И КМЕТЕ! НЕКА УСПЕХИТЕ ТИ ВЪВ ВТОРАТА ПЕТДЕСЯТКА СА ПОВЕЧЕ И ПО-ЗНАЧИМИ! И мола те постави България и народа й преди ЕНП и ВЛАСТОЛЮБИЕТО В ГОЛЯМОТО СИ СЪРЦЕ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН!

Браво! Дойде редът на доблестните мъже!

само , че ако не си тъп ( в което се съмнявам) ще знаеш , че кокал се мери на дупето, а не на гърлото)))айде умната...пак те гледакм да танцуваш последен валс с твойто време ама...ти си знаеш))))))