назад

Бойко Борисов: Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона

14:13 | 18 октомври 2021 | Редактор: Рая Георгиева 115 8588

Коментари 115

Кучетата си лаят, а кервана си върви... Според последни данни от "Барометър" за предизборни нагласи, резултатите са следните: ГЕРБ - 26.2% БСП(к) - 14.9% ИТН - 14.3% ДПС - 11.6% ПП "ПП" - 10.5% ДБ - 8.8% ------------------- ВМРО - 3.7% ИБНИ - 2.9% Период на проучване 13 - 18.10.2021

Мамката ти , боклук мръсен, 12 години води държавата и бяхме най - бдени, най висока смъртност, Радев ли ти беше виниовен бе, мутро проста. В панделата скоро да гмиеш, бял ден да не видиш, ти торба с лайна Буци тъпото... Няма по прост премиер в цялата история на България

Я, разкажи за българския рай преди тези проклети 12 години

Хората няма да забравят как се скри като плъх, когато блокира цялата държава навръх Великден заради 50 болни!

Никой и нищо!

Как бе лафа на тиквата от миналата година след като изкара короната и нареди на здравният министър от джибката: „Arbeit macht frei“ - трудът те прави свободен. Само мустачки му липсват. Този не спазва никакви мерки и то го дават по телевизията за пример. И само знае да плюва.

Бока ти лицеви опори можеш да правиш само на шкембе. Та къде се пъхаш сред мъжете.

Крадецът вика, дръжте крадеца.

(ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират в ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕА - БГ) Ако горните са Ви допандали, ето и още мега важни информации с видеа по темата - МЕГА ИЗМАМАТА КОВИД https://bit.ly/SecretVideoLibrary . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . (ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . (ВИДЕО БГ) Вашият антидот за неутрализация на корона ИЗМАМАТА и ГЕНОЦИДА НА ВЕКА, съдържа точните аргументи с които да го ПРОЗРЕТЕ ЯСНО, и да защитите себе си, близките си, и себеподобните от ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, и всички налагани ни ограничения. http://bit.ly/StopK19Genocide

Рафев ме ви е виновен че сте злобни и прости псета.Лаенето е присъщо на кучетата.Колкото повече се отдалечавате от гласовете на хората толкова повече грачите .Има Господ

Много прости или платени индивиди има тук! Едно, ще кажа! Неможе с злоба, негативизъм и жлъч да посееш, после да търсиш диалог?! Това е радев вашият идол, който е за бунището на историята! Приятна вечер, червени г0вед@!

По злобен от животното Борисов и ма ли в България По алчен от толупа Борисов има ли По перверзен гей и крадец и лъжец има ли Убиец Ганстер Животно На колене Умирай от злоба Целият вече си подпухнал Отивай при Сионйй да те гушка с калугерската пушка

Този, защо още не е в затвора !

Нагъл отврат!

Пълно бръщолевене.

Помните ли анти КОВИД мерките на Спасителя - ЗАТВАРЯНЕТО на ПЛАНИНИТЕ и ПАРКОВЕТЕ и ДЕМОНТИРАНЕТО на ПЕЙКИТЕ?! А КПП-тата?

Нямаше ваксини тогава, червени г0вед@!

Че сега като има какво? Да не станаха безсмъртни? Колн Паул с пълна ваксинация. Бабата от линейката- ваксинирана.

Тиква, Бог забавя, но не забравя! Идва ден, когато ще си платиш за всички мръсотии!

ненормалнико алчен!Разби държавата и съдби на милиони кретен такъв. Въобразяваш си,ч е си вечен ли?Боклук долен. Ще си заминеш ,а името ти ще е синоним на всичко гнусно . Пирамида ли очкваш да ти вдигнат или паметник тъпако! И всичко дето награби няма да остане дълго у теб и наследниците ти. Изчезни и не мърси природата! Хабиш кислорода на земята и на хората.

ББ: „НЕ СТАВАМ ДЕПУТАТ, за да нямам имунитет и да може да се развихри Рашков. Излизам от парламента, за да нямам имунитет. КАНДИДАТИРАМ СЕ ЗА ДЕПУТАТ, за да водя листата и хората да видят, че участвам активно в кампанията.” Бойчето е СТРАШНО ТАЛАНТЛИВ - не му трябва враг; САМООПРОВЕРГАВА СЕ.

Страшно талантлив лъжец.

Бойко ще остане полож8телен образ в историята. Колкото и да се напъват не може никоя партия да го бие камо ли да направи правителство! Така става като революциите са предизвикани от външно влияние.

Положителен герой на мутренската мафия.

Борисов не може да схване, че не е от ранга на Радев – нито като морал, нито като компетентност. За да му помогнем в мисленето, ще го попитаме: Другите държави кой ги вкара в “червената зона” на пандемията – пак Радев и Кацаров ли?; А за “чудовищният скок” на цените в целия свят кой е виновен – очевидно пак Радев; Кой управлява държавата – Радев или правителството. Понеже ако е президентът, ти бе Борисов, какво управлява 10 години?; И най-накрая – а бе Борисов, ти наистина ли мислиш хората за простаци? Първоначално Борисов упрекваше МЗ, че мерките против пандемията са меки. Сега, когато се вземат по-строги такива, започва да подскрекава футболните фенови към протести и безредици. Но той сигурно е забравил, че прокуратурата квалфицира протестите като опит да държавен преврат. Или мисли, че тази квалификация се отнася само за протестите срещу него през 2020 г. За това му изказване, ако прокуратурата си е на мястото, трябва незабавно да започне наказателно преследване. Но понеже няма да го направи (всички знаем това), следва въпросът – защо Борисов ще се ползва с привилегии в една държава, която той самият е “изградил” като най-правовата в Европа, а може би и в света? Това, което Борисов говори за плащането на медиите е вярно само в една посока – за парите, които са дадени от ГЕРБ на повечето медии – за да хвалят денонощно “богоравните” дела на тази престъпна банда и лидера им – иначе как простия електорат (наричан от Борисов “матриала”) ще разбере величавите подвизи на шайката.

Мунчо е по общите приказки Бойко работи. И може да покаже свършено.

Да, работеше! Имаше агентура да му докладва къде има лентички за рязане и не пропускаше! Който не работи няма пари - а той работеше и в шкафчето и пари и злато имаше! И с Теменушка много работеше върху цената на тока, и с някои други за боклуците на Европа и... много работеше, но на твърд процент!

При Бойко едната седмица (първа на декември 2020г.) умират 4753 човека. При тези от май насам най-много 2833 от даваното сега в НСИ. При средна смъртност на седмица от 2073 за 2019г. Само за втората половина на 2020г. умряха 19.5-20 хиляди човека повече, а за година (от среда до среда) над 36 хиляди човека повече. Да си знае заслугите Бойко! Където и преди ковида ни направи номер 1 по смъртност на Земята по класации. За проверка търсете death coefficient countries. Като излизащото в Гугъл е за 2019г. За 2020г. е 18 починали на 1000, което е коефициента на смъртност.

А да си спомняш дали имаше ВАКСИНИ?! ЧЕРВЕНИ Г0ВЕД@!

С Бохо начело на държавата вирусът отдавна да е умрял от смях.

ИТН, Радев,Черните чували. са виновни за злобата, нестабилвостта, инфрацията и безнадежността завладяла БГ в 21 век...особено от Трифонов ,Маймувски и Велчев и Станев.очаквах друго поведение

С този "Нострадамус" на герб не им трябват политически противници.

Лайнара, не го сдържа да не се обади. Как така Радев ще го дават по телевизията, пък него не ??? Ами кандидатирай се за президент бе , Мутрооооо !

Прав е за много неща...ИТН, Псевдо протистърите доведоха всичко до хаос..пълен

Боко ти пътуваш във времето,моля те върни се в 1278г и не се връщай никога повече в "реалността "бъдещето!

Не може да се отрече че единственият със здрав разум. Все пак ми се иска да знам дали ще налага QR ковид кодове, дали ще ги за рани и дали ще излезе едностранно от ценообразуването на електричеството. За всички вариант има примери: Швеция, Норвегия и Словения признаха за незаконни QR кодовете, Норвегия и Дания излезе едностранно от ценообразуването на тока, Полша дори не влезе. Норвегия, въпреки че не е в ЕО (по референдум), трябва да спазва европейските закони (по глупостта на тогавашното правителство да подписва и вярва на Меркел).

А ако погледнем статистиката, дали през м.11.2020г починалите не бяха 2 756; м.12.2020 г - 3 541; м.01.2021 г - 1 470; м.02.2021 г - 1 145; м.03. .2021 г - 3 006; м.04.2021 г - 3 081?

Добре е, че част от хората се ваксинираха! Иначе сега щеше да е страшно!

Бойко много надебелял. Трябва да смали шкембето. Пречи му да мисли

Интересно той какво решение предлага .

На този примат му трябва психиатър СПЕШНО!

Оправете си коментарите или ги забранетеееееееееееееееееееееееееееееее

Къде са Кюлчетата?

Vapros kam redakziata na DIR.bg Kato ne iskate mnenieto na 4etzite, sa6to manipulirate minusite(-) i plusovete(+) Vsemete i se samosaktiitre

Евелата Бойко! Много добре описваш ситуацията в държавата. Промяната всъщност е връщане назад във времето!

Манипулирането на гласуванията под коментарите в полза на мунчо не работи за негов успех. Кого се опитвате да лъжете? Що за тъпа инвфантилна манипулация? Кой си мислите че се интересува от тях, освен самите коментиращи, които са си едни и същи? Не ставайте смешни!

Явно теб те интересува, след като го забелязваш.

Не, господине, но ме дразни, че се опитват да ме правят на идиот, гаврейки се с елементарни неща. Не ми пука за твоето анонимно мнение.

БОКЛУК СИ, БАТЕ ! ГОЛЕМ !

Какви зони бе, Вожде? Благодарение на теб България застана на последно място във всички позитивни класации на Европа и Северна Африка. Българинът е най-беден и плаща най-скъпо храните и енергията. А за това което плаща като данъци не получава нищо!

tonk11

Гледам, че сега като го няма много дръпнахме! И друго да те питам - тия от герб нали крадяха по 10 милиарда годишно? Сега кой ги краде щото пак ги няма?

Ама то и по-рано ги нямаше бе Тонка, ама Еднокнижният Тулуп вземаше кредити, които аз, ти, нашите деца, нашите внуци ще ги плащат! А заплатите които вземаха и вземат раздутата администрация и чиновничество не са ли жива кражба? Ще гласувам за този, който обеща е да съкрати чиновничеството с 50%, НА ПЪРВО ВРЕМЕ!

Голямо животно Мутра Геврек Гранясъла мекица

Всеки народ си заслужава управниците.

Боко има авторитет и не му пука.Като им скръцне и ги задейства бързо мързеливците или ги уволнява.Затова много ги е яд.И най-много зеления чорап.Отзат го подритва Йотова,отпред го води ДС

Когато хората се заразяват , боледуват , не могат да дишат, интубирани и умират . Голям цинизъм е да се правиш на прав и здрав .Да правиш тъпите лицеви опори и да обикаляш по планините . Вместо да посетиш една болница поне .

А тулупа колко болници посети? Докато беше капо де тути капи?

Бойко Туриста си прави Туризъм , а вика че други правят Туризъм ! Изтрийте му бялото под носа че му се замайва Тиквата на Тиквата ! Стига с това Тиквено Чудо на Природата !

Хората, хората, мутро, какво ли мислят хората за твойте бръщолевения. Защо не излизаш сред народа?

Да да Радев и кабинета му са виновни за ситуацията в момента, въпреки че на два пъти имахме избори на които партиите в това число и на бате Боко партията имаха шанс да съставят редовен кабинет и да вземат властта от ужасният "диктатор" и да решат проблемите! АМА след първите избори всички партии се изредиха при президента за да му кажат "няма да правим кабинет", докато на вторият път имахме опит и половина от които пак нищо не излезе. Но според бат ни Боко за всичко това и проблемите в държавата е виновен само и единствено окупатора(не по свое желание) на властта "Диктатора" Радев. Много важно че работата на президента и служ. кабинет е силно ограничена, тъй като само редовният кабинет има правото да се произнася по всички големи въпроси както намери за добре!

Г-н Борисов е един самонаправил се политик. От филията с мас в Банкя, до камината в Белия Дом. А Мунчо Радев го издигнаха първо ген. Решетников (КГБ), а сега 27 бивши агента на Държавна Сигурност. Разлика от небето до земята...

Героги Стоев е написал кой го е "самонаправил", за съжаление го убиха.

Още ли не е в затвора или в най-лошия случай в психиатрично заведение, спрете го

Дали Борисов е бил вербуван за агент Буда навремето ?

Свиня Ще те караме у кладница Наркоман Изверг Толуп Ходи се шибай със Сионийй

Цъкаш върху + в резулта на това постовете на плюса намалят с 1 а минусите се увеличават с 2 или 3. Цъкаш върху минуса същата работа. Интересното е, че винаги е в полза на генерало от пожарната.

Към новината