назад

БСП изключи депутата Иван Д. Иванов след побоя във Варна

10:12 | 05 декември 2020 59 7302

Коментари 59

бсп категорично няма да толерира поведение несъвместимо с ...... а лидерката на това същото бсп се изцепи от катедрата на народното събрание, цитирам по памет: я излез вън, да ти шибна два шамара, да се разберем като мъже! та тоя иванчо е направил точно това!

Обаче тя не го е направила, а Иванов май го е направил. Има голяма разлика, нали?

от комунисти - какво друго

напили са па се сбили

Гледаш го лъскав, изтупан, а отвътре ... същата свиня като 80% от предшествениците му. Да беше някое младо 20-25 годишно момче да кажеш, че му е кипнала кръвта, а то зрял мъж! Имат ли тия хора нещо в канчето въобще, или само бръмбари, които да им ръкопляскат на всяка дивотия?!?

тоя го изключили, пък бившия член на политбюро на цк на бкп минчо йовчев взел че умрел! за единия курнелия се радва, за другия скърби а бсп загуби още две електорални еденици, което ще рече - 16 лв дотация!

Колко по-дълго седят без власт червените, толкова повече се овълчват.

направо вампири

Предимство за ГЕРБ те не се бият със средна телесна повреда демек му избил зъбчета или оченце. Затова гласувайте за Бойко и неговата партия ГЕРБ те са бъдещето на България!Те ни водят към Европа и европейските демократични ценности . Братя и сестри гласувайте отново за ГЕРБ и Бойко за Цветанов и Слави ,за Ал.Йорданоф и фори светулката ,приемете Ив Костов за премиер и Бойко за президент ,чехльо и оди пеш сачева и прочее комсомолци и пионери които да ни заведат до яслите на капитализма безковидно и спокойно.Двърши ми патоса но вие имате въображение !

... е да ама, някои от съфорумците не успяха да доловят иронията. Нищо - за 10 години ако не са разбрали, че сме в застой, докато всички други бягат напред - т.е. направо си отиваме назад, то тогава няма как да разберат и това! А че са от едно котило с тоя - то е ясно и на бебетата!

В по-модерни времена живеем, другари не е както с мандрите и кашкавала, дето ви се иска да го мислим я някоя другарка червена дебелогъза не са могли да разделят я нещо за пари става дума не е от едно почерпване с винце и ракайка ма докачливи другари, бе нямаше ли кой по един пистолет да им даде, да се гръмнат

и да се избиват,май?!

Това му трябва на народа - хляб и зрелища :)

Явно крушевската биволица е подхвърлила кокалчета на краставите кучета, ще се изядът!

Няма страшно, ще го вземат в ГЕРБ.

Момчето е наш кадър, ще си го приберем в Боец!

Капу...тттт . Скапан.

Ами те бсп/бкп винаги са били такива нещастници и такива ще си останат. Проблема е в дебилите 80%, които гласуват за тях. Принципно хора с нисък интелект и намалени умствени възможности.

В ГЕРБ/БКП са същите, а за ДПС/БКП да не говорим. Някои страни обаче и с 80% се оправят. Ние що така?

Ей много мразя такива статии - имало побой, обаче не се казва какво са му направили. Дали са му били два шамара или са го пратили в интензивното с натрошени кокали. След като не е аредтуван едва ли е било чак побой, по скоро за сплашване.

А Кирчо, кога?!?!

Партизан за бой се стяга !

Браво. ГЕРБ кога ще започне да действа така?

Как , като мангали на циганска сватба ? Това си е запазена марка на бсп както се вижда :)

ГЕРБ ЩЕ СА ТАКА КОГАТО СПРЕШ ДА СЕ ШИБАШ

Социалистите от Варна са особено колоритни. Георги Андреев беше полицай във Варна. Мъртво пиян катастрофира и потроши жена си. Уволниха го, тъй като луксозният мерцедес от който ги извадиха се оказа собственост на известен престъпник. Отърва затвора и стана кмет и депутат. Кристално чист типичен комунистически кадър.

Отива в АБВ пикльото ги прибира.

шумкарски му работи.

Schilo

Това е единственият депутат без агитация. Тези, които гласуваха за него, сори не знаеха, как се казва. Много пари изсипа в района си. Дори нямаше плакати с неговия образ, както се казва.

Ще се запише в друга КОМ партия.

естествено, примерно герб,ндсв,рзс,Славун и разни други.

може и в тези атака,нфсб,вмро,то като сложиш това че единствено дсб,сдс, и още няколко са единствените не или най-малко комунисти...

Хайде вече чакам соросоидите да коментират, че едно време комунистите - партизани така са биели мандраджиите из балкана, че да им вземат кашкавала ;)

Като повдигаш темата не е ли вярно?

Комуноидите са крадци и разбойници в кръвта си.

Боклук.

и така докато цялата им "партия" не се разбишка напълно. Пада им се-това са сред най-лицемерните изроди на света. Наследници на Ленин при които ебила въведена джендарията и педерастията и пошлия живот.

Най мразим адвокати да пледират за истината, проститутки да пеят за любов и социалисти да говорят за морал.

проуснал си нарочно или не ...и гробари да говорят за честно спечелени избори

Най-мразим бивши комунисти, партийни секретари и милиционери от Симеоново да говорят против соца и БКП/БСП.

Е ми Георги Андреев, Иван Иванов, Гуцанов и Дънката. Един "прекрасен" квартет, който дълги години лапаше и то не само във Варна и се уреждаше един друг. Само, че логиката в такива случаи говори, че винаги идва и разсмърдяване, все пак апетитите нарастват. Първия напусна ПГ на БСП, втория, който от 22-ро място стана с преференции първи, реши да остане, само че артисалия Гуцанов не можа да му прости. Развалиха се отношенията и с Дънката. ТРАГЕДИЯ! Корнелия използва старото правило, пусна Гуци в бюрото, за да го използва да изрита другия. Нали никой не вярва, че това е за някакъв неразрешен съдебно конфликт. Да се надяваме и че следващия ще е Гуци. Колкото до Иванов, той с едни от най-посещаваните ресторанти, няма да му е проблем да се пробута пак с някоя друга партия и да кове законите на България. Човека е стабилен, да си припомним и как изчезнаха белязаните парици, по обвинението му в рекет.

преславския партизански отряд в действие

а когато това се случи дрогарите пак лъгаха и мазаха, чи някой ги нападнал, и жалба в полицията имаше, и освидетелстване, и настояване прокуратурата да намери тези гнусни побойници!

Какво да им коментираш на боклуците...

Явно си мисли че живее по комунистическо време когато срещу враговете на партията всичко беше позволено.

БСП категорично няма да толерира поведение, несъвместимо с морала Най-много мразя, когато цинични хора започнат да говорят за морал.

Съвсем правилно говорят за морал. Виж, със закона имат проблем. Ама те и за законност говорят де, там вече е големия смях.

корупция Нинова срещу корупцията ...ха ха ха .

И морал. Лъв вегетарианец. Ама няма лошо, то и без това стават все по-малко и по-малко.

Така трябва. А какво ли става със складовете за суджук на ГЕРБ?

ми пазимси ги, щото вие комунделите сте свикнали да тарашите складове! със сирене, кашкавал, извара, ма кат няма може и на суджуците да налетите!

Боядисаните комунисти като тебе минахте на суджуци. Ама сте нагли, правите се на вгетарианци.

народен представител от Варна, само бсп ще ни оправи..

Супер! Разпада се анти-братската зла сила която само руши родината ни от съмото си създаване. БСП и Герб са най-големите грабители и унищожители на държавата. Още ще бъдат изхврляни от нея и накрая ще пре да съществува.

Изядоха се тия крастави кучета!

за кокала ли се били или за баницата?

Един бивш граничен полицай, който беше хванат с подкуп преди вече доста години, но братята комунисти го отърваха от затвора и го направиха депутат. Обикновен мръсник и продажник, типичен за БСП. С полицейските навици да постигаш целите си с бой не се забравят толкова лесно.

Супер точен и верен коментар!

БСП категорично няма да толерира поведение, несъвместимо с морала и законите на страната, заявяват от партията. Че те друго поведение познават ли изобщо??? Хахаха

Към новината