Депутат от БСП: Честита победа в Третата кримска война!

Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от БСП: Честита победа в Третата кримска война! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правиш още тук другарю ??? тичай към Сибир, там ти е мястото.

ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОМУМИСТИЧЕСКИЯ, АНТИЕВРОПЕЙСКИ, АНТИБЪЛГАРСКИ и ПРО-ПУТИНИСТКИ ХАРАКТЕР НА БКП/БСП 06 февруари 2014 Червените Миков и Манолова не почетоха гроба на Петко Карaвелов Председателят на парламента Михаил Миков и заместниците му Мая Манолова и Алиосман Имамов не почетоха 111-годишнина от смъртта на първия председател на Българското Велико Народно събрание Петко Каравелов. Нито един от депутатите на БСП, ДПС и Атака и представител на правителството не почете годишнината на единствения държавник, който два пъти оглавява Българското Народно събрание и четири пъти е бил министър-председател на страната.

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. СРАМ. БОКЛУК.АКО ТОЗИ Е БЪЛГАРИН , ОТВРАЩАВАМ СЕ.

Нищо българско не е ли останало във вас??? Изчадия на кого служите.

Голям кеф-тия от БСП пуснат някой лаф и герберунгелите като се закачат за него,та ще се изядат!Ако бяхте шарани с бастун щяха да ви ловят!

ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОМУМИСТИЧЕСКИЯ, АНТИЕВРОПЕЙСКИ, АНТИБЪЛГАРСКИ и ПРО-ПУТИНИСТКИ ХАРАКТЕР НА БКП/БСП: Николай Малинов БСП. 19 март 2014 "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите". Сергей Станишев БСП. 09 Септември 2013 "...9-ти септември 1944 г. e една от най-ярките и забележителни дати на съвременната ни история... За нас, българските социалисти 9-ти септември остава една светла дата, символ на идеали, които са непреходни. Нуждаем от заряда на 9 септември 1944 г., от вярата, че дори задачи, които изглеждат трудни и непостижими, са постижими. Сергей Станишев БСП. 16 Ноември 2013 ... БСП (!) (?) имаме историческа вина пред българските турци за възродителния процес и се извиняваме за това, заяви Станишев. Сергей Станишев БСП. 11 Дек 2012 "Аз лично не се гордея, че той е бил член на нашата партия (бел.ред.-БКП). Имало е кадрови грешки и в онова време". Това обяви лидерът на БСП Сергей Станишев

Ама какво толкова го обсъждате. Този не го знам изобщо кой е. Е, трява да му се признае - изведнъж влезе в новините. Аз пък мисля, че ако си беше изул гащите, щеше да стане още по-интересен. Тъпак.

този защо има вид на правил инхалации над тоалетна чиния.

Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство себе си, децата си или само червените бабички ?

Този е глупак, разбира се, защото без да иска издава кои всъщност управляват България: икономическата и политическа олигархия, включваща мутиралата ДС и организирана престъпност (равнозначни понятия) тясно свързана и служеща на интересите на руската икономическа и политическа олигархия родена от симбиозата на мутиралите комунисти, КГБ и организираната престъпност (равнозначни понятия).

Аз съм православен славянин и не виждам повод за радост и празник. Изказването бе меко казано отвратително.

А това "следват Балканите" какво означава? Има специализирани институции, които може би ще се заинтересуват....

С действията си Русия с удивителна лекота печели яростни врагове. В Полша, Унгария, Чехия, Словакия се изприщтват като чуят руска реч...Досещате се защо, нали? А сега и Украйна..Да не говорим за стара Европа..Едва ли подобна "политика" е за адмириране.

скоро и в Бългярия ще ни се изприщи

По голяма глупост до сега не бях чувал! Типично за тая партия на БКП/БСП

Господа, това е тъпо социалистическо словобудство. Сега в Крим война няма - няма и победа. Ако ще има война - победата не е сигурно чия ще е при сегашната немощ на СНД. "Следват Балканите" е същото престъпно соцсловоблудство. Господинът едва ли счита себе си за пушечното месо необходимо за победа във война, а нас и същите тези руски ни братя, които само на думи обича. Русофил ли бил? Не е! - Кръволок е!

господина от снимката няма родина или ако има тя се казва Расийская Федерация .. България за него не означава нищо ..

Да ,не само за него не означава нищо но и за целия български народ До това я докарахте вие МОШЕНИЦИТЕ.

Браво на руснаците! Върнаха го на тези боклуци и за Югославия и за Либия и т.н.

И как по точно им го върнаха на САЩ бе куха лейко ? радваш се сякаш са отцепили Аляска и са я върнали в Русия :) бах та в кухата гаванка.. а не се ли замисли че тази Украйна която е близо 46 милиона а Крим е около 1.5 милиона цялата република с територия на Бургаска Област :) сега тази република ще иска Европа и НАТО а Руснаците ще смучат пръсти като Украинците дръпнат напреди за 5 - 6 години което е неизбежно :) като нищо и на кримските татари ще им дадат и паспорти за пътуване в Европа и гледай как руските мастии ще задрапат пак към Украйна :)

Комуниста изпитва неистова радост - например от предателя Сноудън,от превратаджията Че Гевара,сатрапа Сталин,вожда Ким Ир Сен-това са все хора за подражаване според "идеологията им"

трефа без да искам ти дадох - всъщност точно обратното исках + :) Единственото което направиха руснаците да накарат Украинците да станат новите Поляци .. мразещи Русия и Руснаците и да бягат като дявол от тамян.. .. сега Украйна още по неистово ще иска да е в Европа и заедно със САЩ и няма да иска и да чуе.. за Русия .. за тия дето повтарят като папагали Украйна била фалирала държава .. ами кой я докара до там морикони такива :) нали Руската курва янукович я докара до фалит и избяга :) защитавания от Руските боклуци :)

Боклук ,защо не пишеш нещо за другия крадлив боклук като тебе ,Тимошенко.

Това,че мразиш България не значи,че си длъжен да лижеш гъза на руснаците. Да наистина каквото решат го правят-РЕШИЛ е Сталин да избие 10 млн.украинцир-готово,решил да избие 30 млн. руснаци и др.-дадено.Само комуниста може да деградира дотам,че да загуби чувството за принадлежност-към род/павката морозов/,родина/никито малинов/,Евр.Общност /БСП-комунисти/.

Тука е пълно с Джон Джоновци.Качвайте се на крантите и в ТЕКСАС при индианците.

А в САЩ ходили ли сте?Има градове от 60 000 души които живеят в каравани.А знаете ли ,че един от космонавтите на НАСА е напуснал родното си градче за първи път като е излетял в Космоса.

Е, щом го пише в ДУМА може и да е прелетял няколко метра... (стар виц)

стар но актуален :) + за това

А знаеш ли,че в Европа никъде не живеят комунисти освен в България.А знаеш ли,че комунизма е научил хората да се мислят за голяма работа без да имат покритие.

А ти знаеш ли, че същият този космонавт е излетял в Космоса само като е пръднал? Кажи ми името на този град от 60 хил. души, които живеят в каравани? А ти кога ходи в САЩ и къде?

Какво общо имат САЩ с открадването на Крим с военна сила? Не разбрах. Нещо май ви ровят червеи в дупето, че Русия се издъни заради лудия Путин, не значи че задължително обаче трябва да вкараш и САЩ. А бе вие сте като лепенки за фекалии! Де що има фекалии, все лепнете по тях :)

майката на Станишев така се е оляла с македонизъм,та се наложили бай Тошо бог да го прости да я заплашва със Сибир за да млъкне. Е - днешните пичман станишевисти май са същите - нищо не могат да сторят за България и народа български. Русофил ама и простак отгоре на това.

НО КОМУНИСТИТЕ МЪЛЧАТ ЗА ТОВА КАТО БИТИ .......

До националният предател на снимката: Марш за Крим! Там твоят вожд може и да ти даде по-голяма пенсия.

прибери си вересиите и депутатите прости.

тоя вярно ли е български депутат? Комунист-станишевист-сталинист, русофил и глупак в едно. Чудо невиждано. Вярно е , че Русия е водила 10 войни за себе си и за Сърбия, Гърция, България, Армения, Грузия и т.н., но днес да си играеш на русофилия си е жива педофилия. ЕС си има позиция и ние сме в кюпа понеже сме нищожно дребни и неспособни, а и изхабихме половината боеприпаси на държавата кога хранахме цял един луд наскоро. За 150 години от Крим са изгонени почти всички татари - какво от това? Вярно е , че Русия и днес разширява славянските територии, но начина не е за хвалба. Да не говорим, че думата славяни е неясно понятие - въведено от българите като словени - учени, грамотни, а превърнато от Руския царизъм в завоевателна стратегия и употребявано и днес без доказана историческа достоверност. Близостта на езиците не може да се определя като братство.

Въпрос към всички неистово предани на Русия , ЗАЩО ДИБИЧ ПРЕЗ 1827г. НЕ Е ОСВОБОДИЛ БЪЛГАРИЯ ,А ГЪРЦИЯ ,РУСНАЦИТЕ СА СТОЯЛИ В ИЗДОЧНА БЪЛГАРИЯ БЛИЗО 2Г. И СА НИ ЗАРЯЗАЛИ ИЛИ ПРОСТО СМЕ БИЛИ "МАТЕРИАЛ".....? Къде им е била безграничната любов....ИЛИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ГЛУПАЦИ?РАДОСТНО Е ,ЧЕ 2-ТА ИНТЕРЕСА 1877 СА СЪВПАДНАЛИ!

Славяни(слави) произлиза от лат.sclavi=роби

Възмутително е, че повечето русофили са пък родоотстъпници, предатели, тоест-нека да си обичат Русия-та, но да не искат и да не съдеестват тя да ни поставя в зависимост.

са опиум за българския простак. Това е и мърдане няма. Гладен, гол, прост ама русофил, а газта му за награда на двойни цени и пак ипак русофил. Нищо против нямам Русия, но изпадането в еуфория на тоя депутат ми е чудно и смешно.

Това си е принадлежало на Русия и след като сега гражданите искат отново да се върнат към Русия,това си е тяхно право на определение,това право го дава демокрацията на определение след като болшинството от гражданите са руснаци и рускоговорящи

Тази година Косово ще поиска и ще се присъедини към Албания , чакаме същото да стане и с Молдова !

Да не забравяме автономна област Войводина ....и още други ...!

съд за този национален предател! аман вече от порусчени, потурчени и погърчени путьовци и чуждопоклонници като този путкофил на снимката. за 30 сребърника или рубли са готови да продадат родината си. тези путкофили са същински комунистически юди!

написах нещо недобро за депутата не-българин и дир-ът го изтри. Русослагаческа работа...

Един еретичен въпрос: Как би изглеждала една класация на християнските народи по стандарт на живот (благоденствие) по признак православие, католицизъм, протестантство? А по същия признак класация на постсоциалистическите държави?

Хубав въпрос! И аз се мъча да открия поне една православна държава с висок стандарт на живот на обикновения човек?

Приднестровието и Молдова. Хахахахах

Ами виж сега, Гърция е източноправославна и има 22072 долара брутен вътрешен продукт на глава от населението, а Кипър отговаря на същите условия и има 26389 долара БВП на калпак. Значи не това е проблема.

когато преди 60 години дадоха крим на украина,някои пита ли межд.обстност иска ли или не.сега е редно русия да си го вземе.

Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо кътате парички си в долари и евро в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство себе си, децата си или само червените бабички ?

А ти защо ядеш шкембе чорба и не еколкогични храни месо ,заленчуци и т.н . А защо не получаваш по няколо хиляди евро заплата , родителите ти колко стотин евро взимат пенсия ?

Не, бееее -отговори на човека, не умнеи с тъпи въпроси, не по темата ?!?

Когато българина може да направи разлика между естествени потребности и морални ценности ,тогава ни чака светло бъдеще.Такива примери ,като кой каква кола кара и къде учи ,са плод на ниска интелигентност и материална безпомощност.Всеки човек има право на собствено определение.Другото и пропаганда за промиване на мозъци.Лично аз искам да съчетая западните технологии и безкрайното културно богатство и възпитание на изтока.

Явно стила ми на писане не е разбираем за масата.Ще се опитам да сляза до нивото Ви.Но ще ми е трудно.

Кое възпитание на Изтока визираш? Или обърка пооките на света?

Ето човек който разбира нещата и ще ни каже сега какво е правото и как според него Русия е в правото си? Ще ни каже с факти. Притаете дъх и слушайте, невежи!

плюят по Русия, ще са първите които ще се прегърнат с нея и руснаците ще станат отново братски народ. Змам го от личен опит. Преди 1989 г., партийния секретар в един институт на 7 - ми километър, предложи да ме изключат от комсомола, защото съм казл, че най обичам да се трия с Работническо дело. Уволниха ме 1988 г., и не не само че не бях консомолец вече, ами ми направиха и спънки в следването, та се наложи след 89., да завърша в друг институт. Същия тоя партиен секретар, конто тоооолкова много обичаше руснаците и громеше американците, в първите дни на демокрацията се изтъпанчи на трибуните по митингите, дори още да нямаше СДС и прокламираше как съветското иго си е отишло. Даже се беше уредил да е плътно до Паси и беше един от първите които пожелаха да влезем в НАТО. Сега сина му е фактор в дясното, а той се пенсионира като член на Подкрепа. Така, че уважавам честно изреченото на глас мнение, като на този мъж, който дори не съм го чувал, отколкото само да плюяме, но завърти ли се палачинката, да сме първи от страната която преди това сме плюели. Иначе и преди и сега, аз не обичам нито Руснаците нито ..Американците. Да дойдат Швейцарците, даже ако може да направим референдум и да се присъединим към тях. Гласуваме ли, слагаме тяхното знаме и искат неискат вече сме с тях.

Работническо дело не ставаше дори и за задни цели. Измисли нещо по-достоверно. Тази пропагандна теза за сините комунисти е изхабена. Всички знаем, кой и защо ги създаде, но Работническо дело не ставаше за задни цели. Такава употреба водеше до сигурен маясъл.

Православните славяни победили в Крим????????? Нека някой покаже на другаря вратата на най-близката библиотека, за да попълни знанията си за - "православните славяни".

Само 20% от руснаците се самоопределят като православни.Горе-долу толкова са и мохамеданите.Останалите около 60 % са се обявили за атеисти,сиреч БЕЗБОЖНИЦИ.

ЧЕСТИТО,ПРОДАЖНИ ДУПЕДАВЕЦО!

Някои хора биха изпаднали във възторг дори и от магаре, стига магарето да е руско или поне боядисано в червено с нарисувани сърп и чук на него.

А украинците не са ли близък народ до руския? Каква победа е да противопоставиш два братски народа?

За Сорос е победа. С 5 милиарда разпердушини руските пионки в Украйна и накара Русия да изхарчи за начало 50 милиарда за да се укрепи в Крим и да изпадне в международна изолация. Сорос е велик. Само Сорос ще спаси от руския азиатски комунизъм и напоения със самогон ботуш.

Не знаех, че БСП са били на война, че да се поздравяват с победа. Ако русофилите искат България да е част от Русия, то те нямат право да говорят за българофилство и да се наричат българи. Русия след толкова години комунизъм е върната във феодалният строй.

Шегаджия:-)

Наскоро ходил ли си в Русия?

Ходил съм! И какво в??? В МОСКВА лъскаво и богато и наложи се да пътувам на 670 км извън Москва и да не ти казвам каква мизерия даже ток нямат, кал за първи път видях дървен куфар и едно дето е ботуши ама не е как му викаха валенки... УЖАС като искаш продават ЛАДИ купи си една и подкрепи ПУТИН! защо караш запдана кола????

А САЩ ходил ли си?

Анатема на всички предателски русофилистични гниди, дето разсипахте България. Дето кархте българите да се пишат македонци и дето искахте да ставаме 16 република на дяволската империя.

Всеки успех на Русия е успех и за България !

Криме, Криме, земьо македонска, и за тебе ли ке се тепаме, и за тебе ли кръв ке лееме...

Оказва се, че в БСП има разумни хора. Ръководството, начело със Станишката, се чудят на коя страна да се завъртят и направо получиха шемет. А редовите социалисти са за просперитета на Русия, което означава и просперитет ма България.

Ама много ти се иска доброто старо време, когато "имаше от всичко за всички" да се върне, а? А каквото нямаше, можеше да се открадне от завода. Пък и всеки имаше познат международен шофьор и вкарваше това онова в страната дето липсва ;) В краен случай долари от Магурата и в "Кореком" ;) Всеки мечтаещ това време да се върне е всичко друго, но не разумен. ;) п.п. Дори и режима на тока не беше за всички... ;)

"Аз не си спомням последните 1000 години Русия нещо да е решила и то да не се е случило". Аз пък си спомням, през 1941-ва Русия тръгна да завоюва целия свят в резултат на което една цяла държава СССР изчезна от политическата карта но света!Сега Русия, 2% от населението на планетата и производсво 1% от цялата земна икономика се опитва да бъзика целия свят! И тоя път номера няма да мине! В резултат и Русия ще изчезне като държава!

Ако Русия изчезне ,дали нещо ще остане от тоя свят.

даааааа,значи лошо е да сме добре с русия,ами нека да сме добре с брацка турция тогава .ооооо всустност извинете забравих,нас русофилите не ни сурбят задниците за турско благо.абе русофоби нестастни ,засто го приемате толкова буквално призива на еврогеиския суюз да сме всички педали.ами отиваите в турция и се хвастаите за палците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Руснаците никога не са били отрепки ама и немците не са били преди да се появи някой като Хитлер да ги подкокороса, че цял свят ги мрази и да ги поведе под знамето на фашизма умело прикрит като националсоциализъм. Питам ги тия Русофили съвсем безрезервно ли са разтворили бузки за Путин или имат някакви остатъци на самокритика. Мислете всъщност Съветския съюз е това, което ви е мило не надъхани руски националисти заставащи срещу Украинците и останалия свят.

Тогава имаше Хитлер, сега има Путлер!

брато като си русофил самолетчето и право в москва там ти е мястото,ние тук сме избрали европа,чао и бади щаслив в руся.

Николай! Един православен християнин, славянин и русофил споделя напълно твоята позиция! Желая ти здраве и успехи!

Вие скоро ще съживите и проекта за Задунайкая губерния, така като ви гледам :)

още един православен християнин дето не знае как да се кръсти дали от ляво надясно или обратно? тоя спазва всички пости и всяка неделя е на църква! Като кажат православен и се насират от кеф! И кога ходи за последно на църква да се изповядаш бе правславния?

alexn, не се надскачай. Малко по-надолу са ти отворили сергия за патки. Там се раздавай.

"Дори на Великден вместо възкръсналия Христос, пак Путин се яви на хората. В Църквата Христос Спасител, построена от бетон върху открит басейн от съветско време, беше отслужена литургия. Беше изминал почти месец от преизбирането на президента. Там рамо до рамо, като на военен парад, се бяха наредили Путин, премиерът Фрадков и Дмитрий Медведев новото кремълско протеже и началник на президентския кабинет, дребен човек с огромна глава. Тримата несръчно и комично се кръстеха, а Медведев първо докосваше челото си, а после гениталиите си. Да ти се догади. Путин се здрависа с патриарха, Медведев го последва, сякаш беше един от техните другари. Според църковния ритуал би трябвало да му целунат ръка. Патриархът се направи, че не е забелязал гафа. Кремълските манипулатори са много добри и много начетени, но бяха пропуснали да кажат на политиците как би трябвало да се държат." (Анна Политковская)

Браво!!! Поне един наш политик изказа гласно истината - и стига сме се кланяли на бате Сам, защото взриви сума ти войни, не се насмукаха тъпите американчета.

изказването на този другар, е съизмеримо с назначаването на дебелака Пеевски! Добре че хората се умориха от протести иначе това ПРЕДАТЕЛСКО ИЗКАЗВАНЕ си плаче за едно събиране пред парламента и търсене на отговорност! ПРЕДАТЕЛЛЛЛЛЛЛ!

с този негласен звук можеш да курдисаш някоя патка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смотаняк, поне пиши на кирлица.