назад

Ченалова оправдана за длъжностно престъпление - допуснала грешка без умисъл

18:17 | 14 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 42 4973

Коментари 42

Как никой не излезе и не протестира след такова съдийско решение? Не е ли ясно, че това е най големия удар срещу държавността?

СЪДИЯТА Николай Димитров бре? Дайте го насам да го видим това чедо на правосъдието!

tonk11

Остана ли някой да не са го пуснали? Май вече всички излязоха. " партиите на протеста" си свършиха работата.

Съдиите са корупни, оставете Гешев…., адвокати продажни…НЛО пееха адвокате, адвокате ….да ме спасиш бе брате и пачките се броят …..

що триете бе мамви дирлайнарска? писдах за едни убийства- случайност били- калоянчев маричков ставицки, ренгенолога дъщерята на пършевицата за други Умишлено убийство- оня капут убил калтака цветков.. съдийската мафия е виновна з а престъпноста няма наплют дори съдия и всички са милионери. без да ги проверява нап.

Няколко реда трябва да се пишат и преписват и повтарят в началото на всеки анализ на правната ни система!!! НЕ ГЕШЕВ, А МАФИОТИТЕ СЪДИИ са причината за повечето проблеми в държавата ни!

Гарван гарвану око не вади.

на българския съд е принос в световната практика. Значи мушенгията, която е свършила е неволна грешка, а документната измама е маловажна, щото няма щета, щото вече са приели, че грешката е неволна. Уникално !!!

Е чак пък уникално. Европейски съд по руски образец. Трима назначени (уредени) съдебни заседатели със заплащане на час и съдия ветропоказател. Виж прокуратурата е независима. От бухалката нищо не зависи. Зависи кой я държи.

Виж политиката е друго нещо. Тя е уникална. Глутница кучета които се джафкат кой да надупи суверена. Който с изути гащи чака някой "да го оправи."

Ковчег джобове, няма.

Сериозно ли тоя парцал.....

ченалова я взеха възраждане, а? Ахаааа за малко да се подлъжа да гласувам за тях...обаче аз си знам колко стока са такива... и ето, пак не сгреших

Допуснала 14 грешки без умисъл което е коствало бизнеса на едни хора. Да ви имам правосъдието. С 200 и извън Б-я както направи Зуека. Пишенето по форумите не помага. Да си останат тук политици, прокурори, адвокати и съдии само

Дира трият коментари...А иначе псувни няма проблем.Щото съм писал че близо половин милион щети за държавата ама нали не е умишлено то тя е невинна.Съдиите затова са недосегаеми нали са безгрешни.Кой го интересува дали е умишлено или не?!Настъпили са щети само защото не си е свършила работата.Невинна била щото без да иска а на другото давността изтекла....Изплюйте се в лицето на Ченалова.

"Гарван на Гарвана око не вади!!!"

Щом БГ закона допуска подобно оправдание - неволна грешка за съдия.... То закона е безумен!!! Едно е касиерката да ти върне неволно 10лв по-малко, много по-различно е съдия, който решава съдби!! Това е несериозно, звучи като виц. И по-лошото - всяка грешка може да бъде оправдана като неволна, защото противното не може да се докаже!

Понятието "техническа грешка" е измислено от Коза Ностра!

Ама съобразявайте се какви снимки пускате!!

ного е слатка,кефи мъ многу ти си глей жендърите

Дерзай момиче!Човека живее за едното ИМЕ!!!

"неумишлена грешка, резултат от недоглеждане", хайде бе, така от недоглеждане може да осъди и на смърт някого (добре, че няма такова наказание в НК).

Не знам за Чаналова,но има група вещи лица в СГС,направо си работят... За радост ,хванаха едно,друго е над 70г,но третия е по млад и вършее върху графологията.... Та, вещите лица са проблем,съдията стъпва върху техни заключения....в много случай,грешни.

Никога няма да има правосъдие в България! Никога! Овце сме! Това си е! За нищо не ставаме!

Щом съда се занимава има ли дюни в България и на Росенец имало ли е трева на плажа.

Сроковете за съда са инструктивни,за останалите преклузивни,така че и да не са били спазени пак е нямало как да я "опраскат" по израза на едната,но си спомням коя от "двете каки".

Браво за Ченалова ! Все пак има някакво Правосъдие щом оправдаха Ченалова !

ли си тъп , или си ходил на курс за специализация ?

Миналата година беше доста активна на протестите и сега хунтата на Радев и Прокопиев й се отблагодаряват!

не думайте , а не ви ли се струва че я оправда Мунчовото юмруче съсипало държавата ?

Как да не бягаш 200 от България? Има няколко мафии в България.Бизнесменска,Политическа, Прокурорска,Съдийска и Циганска. Да живее България.

Няма оправия . Всички са невинни само бай Хасан дето открадна кокошката за да нахрани чаветата трябва да лежи доживот ... :) Каква държава сме и каква тепърва ще ставаме --- страх ме е да си помисля.

Повярвай ми за една баба на село , когато мангалите и открадат кокошките е много по -тежко , от ЦКБ примерно , Та тия с Хасан дето краде за да нахрани 8те чавета , не ги пробутвай

За мен пък е много по - тежко ЦКБ, тъй че не ги пробутвай тия за кокошките на селските баби.

"Грешка без умисъл" е диагнозата на цялото герберско управление. А вие се надявайте, че някой ще влезе в затвора.

Нещо си се объркал тази с невинната грешка обслужва тези, които пуснаха всички олигарси от затвора, а именно Мунчо и сговорната му дружина. Тази винаги е говорила против Герб и в частност против Бойко Борисов.....

Тя е от другия отбор бе нашио. Пак не си разбрал, аре легай

Това са поколения след поколения ей такива гнусни отрепки, като това нещо на снимката, които съставят държавната администрация, с други дум управляват тая "държава"........

Много сте прав/а.... За съжаление

Към новината