назад

Covid-19 отне живота на бившия държавен секретар на САЩ Колин Пауъл

15:32 | 18 октомври 2021 | Редактор: Лилия Чалева 91 19026

Коментари 91

Отиде си опозорен. За такава "умишлена грешка" няма никаво и никога оправдание.

Останал си е само с две ваксини. Не успя да вземе бустерна доза :)

До тук само 1-2 споменаха, че е бил болен с рак в кръвта. Значи проф. Иво Христов е бил прав, над 80% са тези за които говореше, значи!!!!

Досега кой още не е разбрал че хора с придружаващи заболявания умират от "ковид"?

В България ваксинирането не върви, защото екипа/правителството се смени. Хората на тиквата взеха парите, а хората на фатмака трябва да довършват, но нямат стимул. Ако не станат 70 % ваксинираните, само Кунчев ще трябва да връща огромната пачка пари, които е получил. Мутафчийски, като по-умен, овреме се ската...

Най-големият лъжец, заради който американците направижа дармадан Ирак и изтрепаха над един милион духи. Хак да му е от епруветка умря като куче. Лека му пръст, бучка му в гъз...

Мисля че тоя размахваше някъкви фалшиви епруветки в ООН преди да започнат незаконната война в Ирак. Сега горе какво ли го чака ?

И баба ми почина на 88г. от Коивд .... през ноемрви 2018г.!

Опаа...розовия свят на факсинираните ковидари в паника....Дай Боже скоро и Фаучи и Валенски от СЗО-то.

Ясно ли ви е какво е това?

Нещата са много по-сложни. Не случайно тоя чеpньо се пребоядиса и от републиканец стана подлизурко на обонго - защото през цялото време заедно с Кондолиза Райс си бяха обикновени либерасти. И както повечето от либерастите хвтрчаха в облаците - тяхната идея беше да се пренахне Садам и ще настъпи демокрация в Ирак, а от там, като видят колко е хубаво, всички в района ще се пребоядисат и ще пребъдат. По тази причина те са тези, които със всички средства поддикваха в общи лини не особено грамотния Буш да нападне Ирак и да премахне Садам. Крайнитя резултат - премахнаха естествения враг на Иран (поради разделението на сунити и шиити) и Иран стана най-голямата сила сред арабите в района.

Иранците не са араби!

"Репутацията му обаче ще бъде опетнена завинаги, когато като първи държавен секретар на Джордж Буш-младши той даде неверни разузнавателни данни пред Организацията на обединените нации, за да се застъпи за войната в Ирак. На 5 февруари 2003 година, шест седмици преди инвазията в Ирак, Пауъл държи 76-минутна реч пред Съвета за сигурност на ООН, в която уверява света, че Саддам Хюсен притежава биологически и химически оръжия за масово унищожение. И че режимът в Багдад опитва да се сдобие и с ядрено оръжие. Няколко години по-късно самият Колин Пауъл определя тази реч като "позорно петно" в неговата кариера." Америслямците в пълния им блясък. Лъжи пред цял свят, "демократизиране" чрез бомби въз основа на тези лъжи, лицемерие, и правене на бизнес от война.

Да пукат всичките му аркадаши...

Този военнопрестъпник трябваше отдавна да е в пандиза! К'во го жалите и пишете за него?!

Той умело се пребоядиса навреме и се прехвърли в лагера на Демократическата партия и на Обонго и стана неприкосновен.

Първият афро-американец, който заема поста главнокомандващ на военните сили на САЩ - и разруши Ирак след фалшификации на данните за хим. оръжие !!! За такива хора обикновено се казва, че са военнопрестъпници !!!

Вирусът не еб..ва ваксиниран-неваксиниран и не прощава! Амин!!

Ба, кой показваше там, в ООНето солта в една епруветка ...и след това удариха Ирак?! . ...Е , баа ти гадовете-!

Не е от ваксините-"вервайте ми" !!!

Отиде си един голям приятел на България. Да почива в мир.

Който наряза на скрап самолетите ни и предаде небето ни турците да го пазят (и ние да си плащаме). Абе само не ни бомбардира.

Добре, че умира по някой 85 годишен ваксиниран старец, че да могат да захлебят антивакс-тролчетата горките! Тежки времена настанаха за тях! Вече никой не им вързва на конспирацийте иначе!

"конспирацийте"

В българската версия на тази новина не се казва нищо, че той има Рак на кръвта и лекарствата, които приема подтискат имунната система.

Ваксините пазят от уроки. Яз също пазя. Магии всякакви разваля на половин цена, само за 10 лева.

На 84 години дали пък не е умрял от СТАРОСТ?

Ваксиниран починал на 84 години. Тук за 2020г. умира 1 на 55.45 човека - делиш населението на починалите за година.

Този йенс столтенберг, ваксиниран ли е?

Ха дано от същата партида.

Никой не ви е обещал безсмъртие Нито ще ви поникне коса Нито циците ви ще станат по големи

Иначе смело размахваше колбичка с НЯКАКЪВ бял прах, уж химическо оръжие, нападнаха Ирак и после се разбра, че ония изобщо не са имали НЕОБЯВЕНИ химически оръжия ,а всичко което намериха там вече е било подготвено за унищожаване СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ! Дано колинчо се е мъчел колкото стотиците хиляди иракски жени и деца, издъхнали заради усложнения след досега с обеднения уран. По официални данни жертвите от ракови заболявания заради стотиците тонове обеднен уран в Ирак са повече от жертвите заболели от рак след Чернобил. И накрая имаше ли някакви наказания за Буш, Блеър и т.н че под фалшив претекст нападнаха Ирак?

Ако някой се замисли кой има най-много сметка от тази пландемия, ще види че е точно ислямската държава. Даже вече си имат истинска държава съюзничка на Китай. И може да се каже че имат средствата, ползата и възможностите да направят от един обикновен вирус това бостанско плашило с висока смъртност.

Добре, че е бил напълно ваксиниран, че иначе е можело и още по-лошо да бъде.....

Цитат: "Близките му съобщават, че той е бил напълно ваксиниран." (???) ВНИМАНИЕ: Спешна молба от д-р Wodarg и Dr. Yeadon (Ex-Pfizer) в EMA (Европейска агенция по лекарствата) КАЗВА: Спрете незабавно тестовете на СОVID ваксините - учени изпращат петиция до Европейската комисия по лекарствата !!! Не слушайте pressтитуките, инФЛУенцърите и Сороспиите, които се надпреварват да ви лъжат !!!

Честита ни Antibody Dependent Enhancement реакция. Очакваме вълната, но съвсем различна от пропагандната. Със съжаление трябва да призная, че познавам много свестни хора, които се поддадоха на психозата и се набодоха. Жалко! Наистина жалко!

Няма да се разболееш и няма да умреш? И този ли е бил с фалшив серификат?

Какво стан със 100% ефикасност на ваксините? Или имат предвид ефикасност в смисъл, че убиват безотказно. Засега починалите вследствие последиците от ваксините са повече от тези от усложненията от Кунг Флу.

Ако не беше се боцкал можеше да си получава пенсийката още дълги години!

Или пък не? Баба ми почина от естествена смърт на 79 години...Този на 84 къде го гоните...

Ако не беше "ваксината" можеше още дълго да живее...

На 84 имунната система не реагира на ваксинация така както при по-младите. Затова в Израел вече задължително имунизират възрастните с 3-та доза.

Умрял е от старост.

За мъртвите или нищо,или истината. А истината за този брикет е грозна!!!

Ако бил Бил Гейтс умре от Ковид, тогава ще приема, че нещата са такива каквито ги представят официално.

Може и по-рано, като се опънеш в интензивното..

Говорех за Операция Ковид, а не за самият вирус.

Няма да умре. Той не ваксинира семейството си и себе си.

Лично ли ви го каза или по телефона само ?

Bill Gates' Former Doctor Says Billionaire 'Refused To Vaccinate His Children.'

Атеист съм, но много се надявам да има Бог. И макар и журналята да са с къса памет, Той да не е. Бляскавата кариера на Колин започва с прикриване на едно масово убийство на цивилни в Ми Лай. Професионален лъжец и убиец!!!

поредния американски лъжец и мошенник, с неговите лъжи нападнаха Ирак и убиха Садам. Същото се опитаха и в Сирия, но за радост не успяха.

Тоя гаранция е бил ваксиниран!

ъъъ, форумните специалисти масово не схващат какво значи 95% ефективност. А сега ще споделя с тях още по-голям шок. Ако бъдат ваксинирани всички хора, всички смъртни случай ще са на ваксинирани... Това, ако не доказва, че ваксините убиват не знам какво. п.п. Ако всички карат с колани, всички починали при кастрофа ще се носили колани и следователно, коланите убиват...

Насирането мина, сега - мазането :)

Само, че коланите можеш да ги махнеш, след като си ги сложиш. Освен това не са в изпитателен период и производителите им не са освободени от отговорност до 2023, ако те убият и осакатят.

поклон.. хубав човек беше.

Schilo

Акцентът е върху "беше", нали? Той е основоположника на официалните лъжи в голямата политика.

Това е бактерия, щом се лекува с антибиотик

Гадна работа! Да си със зелен сертификат и да опънеш петала от С-19.... Това не си е работа, да не говорим че прецаква лобизма за ваксене!

Бил е с фалшив.

Може да е починал човекът, ама поне е имал зелен сертификат и си е ходил където иска преди това

Поне се е ваксинирал, иначе по-лошо....

Добре, че е "ваксината" иначе можеше да се разболее от ковид да умре... Опа!

Е на. Тоя е бил с фалшив сертификат. Явно и в негърското гето са плъзнали. Няма как да пукнеш иначе, ако си наистина ваксиниран. Те откриха безсмъртието.

Тюх, тези фалшиви сертификати, и хамериканците видели от нас, цъ-цъ-цъ...

Дано го посрещат добре в АДА !

Имам чувството, че доста хора пишат коментари, като са прочели само заглавието...

В заглавието трябваше да попълните и: Напълно ваксиниран

Не ковида, а ИНЖЕКЦИЯТА НАРЕЧЕНА КОВИД ВАКСИНА го е убила!!!!!! Пишете истината инак подвеждате и заблуждавате! Та така коко много набоцкани си заминаха тази година колко много известни артисити и у нас и по света и всичките набодени. Ерик Клептън и той за малко да си замине .. отърва се само с инвалидност до живот .. а колко ще му е живота оттук нататък .. ще видим! Айде надяваме се скоро и Кунчев - но като го знам каква е змия гнусна и долна тоя се е боцкал само с витамини , реално всички Бг лайна себоцкат с витамини демонстративно, но и по добре за да не се измъкнат лесно трябва да си живи за да бъдат съдени и затворени до живот!

д се пържи в ада дано тоя боклук за злините, които причини на народа на Ирак и на половината човечество. ПОЗОР ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ, барабар с Буш и останалите слуги на сатаната

Значи е бил напълно ваксиниран и умира от covid 19, но иначе зелени сертификати ще правите

На 84 години имуната система вече е компрометирна. Виж тези на по 29-39 нямат извинение

Schilo

Не знам...Като гледам, какво става, наличните ваксини не са разковничето за решаване на проблема с вируса. И не само заради Пауъл, а и за другите случаи, които знам за ваксинирани- боледуват, нямат никакви антитела....

Успокоявай се, че е бил възрастен, ако това те кара да се чувстваш по-добре психически след като си се ваксинирал...

Към новината