назад

Държавата се разплаща с пътните строители чрез работна група към Министерски съвет

13:14 | 17 септември 2021 | Редактор: Калина Петрова 16 1780

Коментари 16

никой и дума не обелва за неработещата тоол система, намалените километри заложени в първоначалния план, намалените такси и т.н.т пари които са били заложени като приход и който милите ни бизнесмени решиха че са прекалено много да плащат на дътжавата, тя нека си ги вземе от целия народ а те да си ги прибират в касичките!!! До кога ще прикривате истините създавайки грандиозен балон с розов притенък - а зажадняалото за ефекти стадо ще си го премести в другия крачол защото все пак има за какво да говори..А повторените лъжи се превръщат в истини -е това е желания ефект!!!!

Аааа, сакън. ББ я направи. От нея по-добра тол система няма. Отворете сайта на системата и намерете картата с плащане на километър. Ще се хванете за главата колко малко плащат камиони и автобуси, и колко много се разчита на винетките за леки автомобили. Дори основни трансгранични маршрути не са обхванати и чуждестранните тираджии мачкат нашите пътища безплатно! Преди поне винетки купуваха.

Яневият брумбар и комитовата калинка една лопата пясък не са хвърлили по пътищата за 3 месеца. Само съвещания по комунистически образец. Абсолютни некадърници. Зарезаха пътя София- Перник, Ботевград-Враца, магистрала Хемус. Не плащат пари на работниците. Срам и позор.

Ма ако ти дигнат винетката да платят на Боко л..та ще ревнеш, нали?

Що да хвърлят пясък, то и без това нашите пътища са окаляни и в прахоляк през цялата година?!

Хитро! Сега хората не ще могат да си търсят парите от министерството, а от някаква "работна група". Може би тя ще създаде подгрупа, отговорна директно за плащанията? A времето си тече ли тече....

ОСТАВКА на министрите и МАСКИТЕ !! На нас, БЪЛГАРИТЕ, ни трябват Депутати и Министри, които да МАХНАТ носенето на арабски МАСКИ в БЪлгария... Да ИЗГОНЯТ всякакви маймуни, които се разхождат по футболните стадиони и заразяват ни с ВИРУСИ, и КРАДАТ Парите и Работата на българите... Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турската граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турските ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Как ще плащате за нищожни договори и строежи без разрешително ве? Аве вие малоумни ли сте?

Ама ти да не би да си повярвал на Комитова и на другите две момченца, които току-що ги махнаша от правителството?

разделяй и владей!

правят комисия...

Как ще се оправят на Гербавите бакиите сега

Нещата стават все по-странни и по-странни... Как с комисия ще се разплащат? Или тези, които са в комисията ще си вземат парите, а другите - да си мечтаят?! Първо беше, че са раздавани милиарди като аванси; После имаше достатъчно пари за разплащане (Комитова уволни собствения си човек от АПИ, защото каза че няма пари); После се оказа, че наистина няма пари, или просто не искат да плащат, за да удушат "герберските" фирми; После се оказа, че независимо от авансите Държавата дължи над един милиард на фирмите, т.е. те са изработили още повече неща от авансово платените, т.е. не е толкова голяма болката; Сега пък се прегръщат със същите тези фирми... За зимно поддържане се говори, но за пускане на блокираните пътни участъци, където стават ужасни тапи, а не се работи - и дума не се споменава. Хвала на тез "управляващи"

Кога?!Не как!

Аха, нова администрация в администрацията! Нова комисия на комисията..... Нали ГЕРБ раздавали ненужно държавния апарат?? Тия що правят същото?? Толкова ли няма коя от създадените вече администрации да се заеме с работата??? Тия за едни заплати си създават толкова бюрокрация, народа чакаше магистрали и пътища да строят, хахаха! Новото нормално, а?? Хахаха,

!?! Къде пише, че комисията ще е от нови служители?! Навсякъде комисиите са сбор от служители в различни екипи, отдели и т.н., за да решават заедно зависими от всички тези отдели, екипи и т.н. задачи.

Към новината