назад

"Ден на свободата" или скок в неизвестното в Англия? (снимки)

15:56 | 19 юли 2021 | Редактор: Лилия Чалева 20 3425

Коментари 20

Аз не знам, след като Шотландия произвежда страхотни уискита тези малоумници защо чакаха досега? Два пъти страхотното джони уокър double black ми оправи ковида за по 2 дни!

Аматьорка! Шотландците вече за 15-и път го оправят с джони уокър green. Някой даже минаха на blue, защото над 18 друго не помага.

Джони green ми е много сладичко, а джони blue ми е много "соленичко":))). Double black е опушено и ми е по джоба... Нямам за скъпия малц... Ако ме хване трети път ще пробвам с laphroig ...

Драгойче , опитай Glenfarclas или Ben Riach, в този ценови диапазон са ! Все пък сингъла е къде къде по добър вариант от буламача Джони , забъркан с повече от 20 различни уискита. Поздрави !

Добре дошли на бритишите в света на свободните!

политиците и някои "научни общности"са притеснени. Защо ли? Хората да не вземат да ги сиктердосат,може би?

ДАНО ПО-БЪРЗО СВЪРШИ ТОЗИ ТАШАК С КОВИД ИДИОТИЗМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ!

ще свърши бързо, ако изпукат идиотите като теб

добре че джонката е бигот та англичаните да глътнат малко въздух, либерастите и тяхната "научна общност" от задръстени зубъри биха сложили всичко под ключ, ако има как.

Въздух, въздух, ама в началото не слушаха и глътнаха вода, за малко да останат без министър председател.

Светът трябва да разбере едно,а то е,че единствено естествения имунитет пази от вируса и единствено 70% заразили се с вируса ще доведат до стаден имунитет! Ваксинирани и преболедували няма да докарат стаден имунитет,защото сегашните ваксини не те пазят! Докато не преболедува 70% от населението вируса няма да спре пандемията,а локдауните и мерките единствено създават нови огнища и забавят стадния имунитет,без локдауни и мерки досега този вирус нямаше да го има! Всяването на страх от медиите докара многото жертви,милиони тежко болни бяха оставени без помощно да измрат покрай тая настинка... Ако не въвеждат повече локдауни,Англия ще се оправи!

peshoa

За съжалние това не устройва господата производители и политици. Дори напратив. Това ги застрашава. Ако Англия наистина се справи, ( да се надяваме че така ще стане) ще възникнат въпросите, защо тогава беше този неистов стремеж да се бодат хората с тези ваксини? Ще има доказателство за това, че е било излишно, че всичките тези ограничения са били излишни. А те доведоха до разбити съдби, загуба на работа, загуба на средства за комапниите, за бюджетите на страните, милиарди за възстановяване. И тогава кой ще поеме отговорност? Съпротивата срещу това което правят в Англия ще се увеличи, ще се говорят откровени лъжи от всевъзможни здравни, научни и не знам още какви организации, само и само за да си защитят задниците виновниците за кашата която забуркаха...

А защо светът трябва да разбере точно това? Не може ли да разбере истината?

3евзек

Г-н ррр, Защо все някой друг ти е трол, пък все ти вече цяла година не разбра, че вероятността за заразяване е правопропорционална на броя на хората, с които даден заразен контактува, както и на времето, през което това се случва? Няма нужда вирусът да е като партизанин, за да му отрежеш 20% от способността да заразява. Вечерният час е средство, което прави именно нещо подобно. Бедата е там, че нямаш капацитета да разбереш, че тук 20%, там 10%, там 15%... и накрая се събират достатъчно, за да му попречат да се разраства и поддържа. Ти да не би още да мислиш, че миналата пролет БЦЖ ваксината ни опази?

Гледайте Великобритания, и го прилагайте в БЪЛГАРИЯ! Велик си, доц. Мангъров!!! А, д-р Кацаров, останаха за ЧЕГЪРТ, Кунчев и Мутафа - Go On!

Сериозно ли? Във Великобритания първо изчакаха ваксините и лекарствата, а "стратегията" на доцента не включваше толкова дълго чакане. Трябваше всички да се разболеят на юруш още преди това и да задръстят болниците. Съвсем отделен въпрос е, че стаден имунитет щеше да дойде на 70%, но това не означава край на болестта, а само момент, в който тя започва да затихва и затова ма много голямо значение при какъв брой болни ще бъде достигнат. По "стратегията" на доцента това щеше да стане при около половин милион, а във Великобритания са на път да го достигнат с брой много по-близък до 0.

Зевзек, виж ми плюсовете,

Пич, това, че някаква леля ти е харесала поста, не значи че си прав

нещо като тест да видят на къде кънтим?

Към новината