Златева: Смених борда, но оставих Боршош да работи

Върху мен не е упражняван политически натиск и не съм упражнявала „политически чадър“ върху нито един член на екипите по подготовката за европредседателството.

Обратно в новината

Коментари - Златева: Смених борда, но оставих Боршош да работи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умна е, но всички(бсп,дпс,герб) играят в един отбор, назоваващ се булгаристан И за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка. от затвора ви пиша, краднах две кошки и ме пандизиха, редно ли е , с ДА или НЕ. бай мангал съм!чок сеир

Няма да е никаква изненада лицето Боршош, ако е извършил далавери, да бъде обявен за комунист. Между впрочем вчера Депутата от ГЕРБ направи първи такъв анонс, казвайки, че Боршош, колкото е на ГЕРБ, толкова е ина БСП. След дни най- вероятно ще е само на БСП и той с Деница Златева, която му бе за 3 месеца Министър са извъртели страхотни далавери, зад гърба на ГЕРБ!

Боршош, борд, НДК, 3,5 млн. лева ... Глупости някакви. Истинският въпрос е Кой завлече СУДЖУЦИТЕ? Дори и в Русия няма Суджук гейт!

Занимавате хората с неща,които много не ги интересуват за да им отвлечете вниманието от големите кражби,които стават в държавата.Всеки ден се появява по един Боршош и чак когато някой случайно го разкрие,чак тогава си признавате.Ех,гербаджии,само бухалките ви липсват.

Щом снежана дукова коментира значи герб загива!

деер

С една дума - 240 проститутки на мафията .... а и онези 100-те министерски , както и 2 -те отсреща . Никой не ни е виновен ,че си ги търпим, люксембурци!

краде боршоша. окото му не мигва. и от ндк то не се посвеянват да крадат. пред очите на всички. нагло безнаказано показно. ето тази глава на мафията трябва да се отреже.

Дебеланке, а защо подписа тогава, че всичко му е в ред...и това ако не е безотговорност на "държавник" какво е тогава!

Може ли толкова милиони да не се знае къде са отишли и ти да го оставиш на работа.Дано отидете в затвора,мечти,мечти

Най-лесното беше да сменя Мирослав Боршош и съм сигурна, че първо от партия ГЕРБ, щяха да възразят. Ние не искахме сътресение в системата, отговори на упрека Златева Системата генерира загуби две поредни години и Вие не искате сътресения в системата , което значи че загубите са в реда на нещата и най- ценният вредител трябва да бъде запазен по заповед с висше

Тези всичките са от едно котило ,както казва свинаря от пловдивско , герб бкп и бсп са едно и също. Тази некадърница Златева и тя е за кауша ,няма какво да се прави на ни суджук яла ни суджук мирисала.

Чиновник, който не уважава институциите се докарва с шутове. Това е подигравка с най-висшия орган в държавата.

Обясни ни, кой е най висшият орган в държаватча. Боко ли е това?

Даже много добър ход на Златева. Я си представете, че го беше махнала. Такъв вой щеше да се нададе, че ви е бедна фантазията. И още тогава, в предизборната обстановка, пръв ББ щеше да се изрепчи и да каже, че е застрашено европредседателството ни.

"Смених борда, но оставих Боршош да работи." Сиреч: "Смених колата с нова, но оставих старите гуми. Да са карали със съобразена скорост. Аз за катастрофата вина нямам."

Ейййй, тези тъпи калинки не свършиха ли за 28 год.???????

Браво на Лиляна ! Иначе всички са в един отбор: бкп=бсп,дпс и герб, с главатар Доган

ОЩЕ ОТ СДС С ТОЗ БОРШ ИГРАЯТ ПОСЛЕ ГРОБАРИТЕ/ГЕЕРББ/ НА ТЯХ СЛУГУВА МЕРЗАВЕЦА АЛА ЯВНО НЕ СЕ Е ОЧЩЕЛ НЯКЪДЕ И МУ СТЕГНАХА ВЪЖЕТО А ТОЗ ТОМА БИКОВ Е КРАВА БЕЗ ВИМЕ МНОГО ТЪП ГЪЗ Е ТВА БОРШ-МЕКЕРЕ ТОВА СА КОМСОМОЛЦИТЕ НА ПРЕХОДА АЛЧНИ-ХЕКАДЪРНИ-И ХОМО,,,,,ГЛОБИНИ

Не мога да разбера, с какво толкова ги държи този мазник, че не смеят да го уволнят?

Порови малко в нета и ще разбереш!

НЯКАКВИ УСЛУГИ СЕ ПРЕДЛАГАТ МАЙ А ДЕСНИ С ЛЕВИ КИТКИ

Хаха няма такива смешници ,като нас - пък и с големи претенции. Една сграда не можем да ремонтираме без скандали, драми и кражби. Пълен провал отвсякъде...а навремето сме тупали съседите, кат маче у дирек. Наложило се е Сърбия,Румъния и Гърция да се обединяват за да ни победят. Сега ,всеки един от тия - само с полицията си ще ни прегази.

Златева сменила 40-те разбойника,но оставила главатарят им?!

То и Лилянка го махна но пък ББ го възстанови...

Аз пак не разбирам за какво квичът от герб - ако го махне лошо, ако не пак лошо.Винаги някой друг им е виновен

прасета прасета всичките прасета на мезета

ОПГ Герб си има счетоводител и той е е Боршош ! Златева е Вакарелски спирач и тя е виновна ! Абе т Борисов Цв Цв , търсите под вола теле ! Големи смешници са тези от Герб , мислят че народа не вижда , какви са крадливи и лъжливи !

Всеки който злослови без факти и до- кументи за ЕС това е Подлост, а него го заклеймяват като Подлец. Тук такъв е Юри и всички соц. комуноиди

Как го освобождава от отговорност госпожа Златева? Сега наред е прокуратурата.Доста мудно и бавно е в тази срана всичко което касае пидобни неща.

Приемането-бюджета означава ,че са приети приходите и извършените разходи-за които има установениот Сметната Палата НАРУШЕНИЯ НА ЗС. Некомпетентната Златева извърши Злоупотреба с власт, държавни щети бсп няма нито един нормален иконо- мист вземат от ДПС двама получита- ви,а искат власт и криза Гечев.Жан

Не се оправдавай, а заедно с него в съдебната зала!

Тази дебеличка кака май е делила с баш крадеца!

съмняваш ли се ? Комунист с поглед краде, та камо ли да бърка в кацата и да не направи гуша пеликан.

"Ние не искахме сътресение в системата" - това означава че корупционната система ще се затрудни без Борсош.

И ти си за затворо Минке, щом си го оставила, значи е имало защо....делчо делчев

Що говорите глупости беее, тази жена беше служебен министър точно 3 месеца...делаверите на Боршош са много преди нея и доста слеь нея.То, ако не го бяха хвснали от ЕС , Бойчето още щеше да дели с него, ама нейсе...хванаха го...Тази жена отказа да остане министър, въпреки че Мутрата лично й предложи....и много добре,че откза...

Е то се вижда, че е работил с размах, като са изчезнали от хазната 21 милиона!

воя щеше да е до небето че Златела иска да им провали Председателството. Факта че Боршош си е мълчал тогава означава че е мислел че може да му се размине.... и не е бил дълече от истината,след като след уволнениено от Павлова,премиерът го възстанови веднага.

На крив гербер Златева и БСП му са виновни а да не забравим Нинова и комонистите.,а

"оставих Боршош да работи" Мазоли му излезоха на човека от този усилен труд.

Абе Дукова, що ме не хванеш за шлифера, да го излъскаш?! Май си вътре в технологията....

Обяснявам: За да може Борисов да го върне 24 ч. след като Павлова го е отстранила, а пък той после да си подаде оставка сам /Боршош/ ... схващаш ли ..... е тва е ...

Деница Златева сменила ''цялата банда'' от НДК с нейни хора, а оставила ''главатаря на бандата''?! Я някой трол от БСП обясни логиката, че на БСП номерата са ми неразбираеми?!

А Боршош, кой и кога го е назначил? Работил ли е по времето на Тиква1,2 и 3? Това е интересното в случая.

...остави най големия апашунгер,така ли,другарке?!

Той и Тикватъ го върна. Не помниш ли

Дуковата като истинска гербераска калинка се чуди как да изкара друг виновен за собствените им гешефти. Та те за едни областни дигнаха врява до небето а за борош сигурно и протести щяха да си организират а и Златева е права че не го е махнала защото по този начин щеше да прехвърли гербераските кражби на следващия на мястото на борош което явно са се надявали герберасите..

Точно така и им го е казала - ЗА ДА ИМА ПРИЕМСТВЕНОСТ ... за това не го е махнала ... а да не забравяме че се опитаха ГЕРБерските калинки и да я плъзнат като и предложиха да остане и в ББ3 ... ама тя взе че отказа .... и лъснаха крадливите ГЕРБерски зад..ци ...

Този бисер от кадровата банка на БСП, тази тежка артилерия на БСП, този безценен административен кадър на БСП се оказа ... обикновена партийна партизанка.

На вниманието на Г-жа Дукова: "Служебният кабинет /Близнашки/ започва със смяна на областни управители ... сменените управители станаха общо 16"-10.09.2014 г. "Борисов уволни 24 от общо 28 областни управители" - 26.11.2014 г. "Правителството смени 22 обл управители" - 10.05.2017 г. ... а стига сте ревали за тия областни управители калинки ГЕРБерски ....

За справка Герджиков смени 14 обл. управители ... калинки жалки ...

Значи от началото на годината в НДК са изчезнали пари, а тази Златева от БСП е назначила целия управителен съвет?! Ми той Боршош как да краде сам, като от БСП го ''контролират''?

Гербераски плиткоумия защото до застъпването на Златева боко лилито и оня смотаняк отговаряха за кражбите на борош ама видители и те не го сменили макар да са били запознати много добре с тях на база получаваните от него комисионни..

И БСП СА В КАЦАТА С МЕД И ЛАПАТ ЛИ ЛАПАТ!

Много ясно че соросоидите на Герджиков/Радев/Курнелия ще оставят соросоида Боршош да си прави каквото си иска! Соросоид соросоида око не вади!

Ей, хитрецо Боршош! Крадецо, явно разчиташ на вишочайша закрила. Няма да ти се размине. Надменен простак. Кой си те, че да не се явяваш на комисия от НС? Затвор за тебе, гнидо мръсна!

Ако вярваме на Биков,то и суджуците са колкото на ГЕРБ толкова и на БСП,та и Боршош е ГЕРБер колкото е БСПар.

Браво на Румен Гечев за тези думи-Управляващите крият г-н Боршош, Г-н Боршош има държавни пари да се появява по билбордове в цяла България, но не идва в парламента, за да каже истината, каза още Гечев, според когото неявяването на Боршош в комисията е скандално.

Хе-хе-хе! Как точно го крият? И къде? В някоя тайна алпийска хижа ли?

Тъпа дебелана!

Е има още бая за да достигне вашето лили дето му се видяха малко парите от ндк защото не са колкото от магистралите та разбуни гербераските гешефти на борош..

Не може да кажете, че единствен аргумент, е защото приемствеността ви е била такава, след като "като пороен дъжд" уволнихте областните управители, заяви Дукова, цитирана от "Фокус", имайки предвид кадровите промени в кабинета "Герджиков". ....?! Тъпа ГЕРБерска калинка ... какво общо имат едните смени с другите ... служебното правителство на Софиянски смени ВСИЧКИ областни управители ... е такъв рев тогава не се чу ... Типично за ГЕРБерската НЕКАДЪРНОСТ - крадат и не работят ... изчезват УЖ за малко от "управлението" и после ДРУГ ИМ ВИНОВЕН ... жалки ... та жалки ...