назад

Десислава Атанасова пред Dir.bg: Време е Радев и правителството му да пишат трите плика

13:19 | 13 октомври 2021 | Автор: Рая Георгиева 187 27085

Коментари 187

като деси е най голямата антиреклама за гроп, те и останалите като нея как да разберат....

Връщаме Мунчо на Село

.."без голяма, системна партия, като ГЕРБ, не може..." Нито сте голяма, нито системна, а мафиотска - и без вас не само може, трябва...

Ужас. Най-поръчковото интервю. И много пари платени. За щастие с много куц кон. Следователно - изпълнена поръчка ама без ефект.

Дир-а, то бива фотошоп, биват корекции, но след това което сте направили със снимките тази селска пръчка не прилича на себе си...

простакеса отваря 3-ти плик: "Лапай не се разсейвай"

Време е да си ходиш на село!

Както винаги е права Десислава Атанасова! Достойна българска жена и политик!

А защо няма анонси от Кърджали, от ТКП-то?

Тая кухата лейка няма как да бъде изчегъркана, защото няма нищо за изчегъркване в нея!

Герберска Кукувица

Ми мутрички върнете 700 000 000 който Баце е уредил да не се плащат срещу рушвети от Божков, направетр разследване какви са тия кюлчета пачки в чекмеджетата и коя е Мата Хари, проверете от къде Шиши е купил фирми за милиарди и всичко е точно. Какво има да се обяснявате :) повече

С това на лицето на Травис Атанасов може да изпердаша три стаи по 20 кв. всяка.

Госпожо Десислава, резултатите от управлението на ГЕРБ са ВИДИМИ: ПЪРВИ по КОРУПЦИЯ; УТРОЯВАНЕ на ДЪРЖ. ДЪЛГ - от 4 757.0 млн. ЕВРО / 14.0% от БВП към края на юли 2 009 г. / на 30 111.4 млн. ЛВ./ 24.2% от БВП към края на май 2 021 г. /; От ВТОРО на ТРЕТО място по НАЙ-НИСЪК държ. дълг; ПЪРВИ по РЪСТ на МИЛИОНЕРИ в ЕС; НЕАКТУАЛИЗИРАНИ ПЕНСИИ; 5 ЛВ. РЪСТ на ДЕТСКИТЕ ПОМОЩИ за 12 г.; ПЪРВИ по ФУКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ ученици; РАБОТЕЩИ БЕДНИ; ПЪРВИ по СМЪРТНОСТ; ПОСЛЕДНИ по РАЖДАЕМОСТ... СЧУПИХТЕ собствените си АНТИрекорди!!! ... За ЕЗИКА на Евромъжа ще замълча. Оценката на Началниците МУ - вече е господин Никой.

Г -н педал твойто мнение си го сложи от зад

Днес: Деса прическата ,утре Кривак Биков ,другиден Мутрата,

Понеже навсякъде тая мома я представят като юрист, може ли някой да ми каже кога е завършила Право и в кой Юридически факултет? Не, че нещо, ама де не се окаже, че дипломката и е купена я от свободния във Варна, я от института за селскостопански инженери /впрочем не лош като такъв!/ в Русе!!!

Чиче, абе я си вари ракията на село и не са занимавай с глупости. Разбърквай джибрето и чекай лелята да дойде в края на седмицата да ти сготви. Много влага в тоя Искрец бе. Парното работи ли.

Интересно ми е защо ГЕРБ не представиха отново Цецка Цачева за реванш със Румен Радев ? Сега Анастас Герджиков ще съжалява ? Радев е абсолютния фаворит и любимец на по-голямата част от българското население. Десислава Атанасова може да ми говори надълго и нашироко за политика, но никога не е хващала мотика !!!

НРБ - 140 000 деца се раждаха годишно. При ГРОП - 40 000.

2/3 от полуидиотите изобщо не са прочели интервюто, личи си. Те си искат Мая да им крещи нечленоразделно от кръстовищата. Чобани прости. Добре, че има още хора като Атанасова. Разумни и мислещи. Иначе е само чалга и мунчовизъм.

герберастия.

Аз пък, да ти кажа, тая мома я познавам лично, деса, де. Това е един от най-глупавите хора, които съм виждал някога. Абсолютна калинка, която си мисли, че с правене на орална любов ще просперира в тоя живот. На един авер, който е женен, беше правила неприлични предложения, да ѝ оправя компютъра уж вкъщи. Той я отряза и после беше се опитала да убеждава шефа на фирмата да го уволни за некомпетентност. Да, ама случи и на шефа да е пич и той им тегли на всичките една майна. И деса изяде дървото, в преносния смисъл.

Нормално всички жени с такова поведение са мръсни!

Деси ти ли си, споко!

Освен лъжи и опорки няма нищо друго в изказването на госпожата.

Аз ще гласувам за г-н Радев

Какво значение, че си първа, това е 1/5 от гласоподавателите. Даже и анализ не може да направи като интелигентен човек

Тази жена така ли изглежда в действителност?!

ГЕРП умре бе стрино дуловска.

Парола: "Риба меч" Съдията Лозан атакува отдясно. Отляво атаката е поверена на Волен и Копейкин. Фронтално атакува ГЕРБ, макар че за сега професорът прави само подвеждащи маневри. ДПС традиционно атакуват отзад, анално. Войводите от ВМРО действат с хайдушки чети и нанасят набези. Мая както обикновено играе курвенски. Нинова е улисана да руши и унищожава собствената си партия, но поне не пречи. кирчо и Кокорчо си имат грижи с Гешев. Щял да ги трича. Чалгата гледа филма от дивана. Друга дребна сган също атакува. Сидикатите атакуват фронтално с човешка маса, строителите с тежки машини и снегорини, а медицинските сестри с чар и красота. ДИКТАТОРЪТ ОБИТАВАЩ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО КЕ ПАДНЕЕЕЕЕЕЕЕ. Народът срещу Радев! Паролата е "Риба меч"!

А ако наричаш турци цигани НАРОДА.... имаш голям проблем

РУБЛАДЖИИТЕ СТЕ ЗА ФАТМАКА ПРЕДАТЕЛ но вече запопчна да си стяга багажа за бай Ставри

Въртене в Един&Същ ДоказаноПорочен и Доказано СъсипващНи кръг. …това Е което Пак&Пак ДъСъ Опитват Вси”наште”, Колеги ! …та #Кой ли Би им се вързал я ?!

Пак ли това нагло джудже от дълбокия прованс???!!

Ми той Радев вече е при третия плик. Време е сега Радев да си събира куфарите от президентството и от вила Калина. Много го търпяхме, стига му. Да незабравя и жена си и домашните любимци ако евентуално ги има.

а не ви е проблем че Борисов си има чекмеджета с евра и килчета злато?

Какво да ми пречи, че някой си е играл с фотошоп. И аз мога да го направя.

Не е проблем че Радев си има жена, те са си лика прилика. Пожелавам им да си живеят щастливо до дълбоки старини. Само да се махат от Дондуков 2 и от вила Калина.

Домашните любимци не пречат, те могат да останат.

Около тази персона може да бъдеш само с противогаз.Иначе смрадта може да те умори.Типична представителка на простаците от ГРОБ и на Дуловската академия на селтаците.

Нейсе, Алеко. …всъщност - нейният “модел” Ще Ни е полезен когато Започнем РеалнатаСелекция Хора Знаещи&Можещи ! …щото кат гледам туй това лУнатааа…ицохазарта…аг.Капейкин ..и далидали - Яхък ! :-)))))))

Той рубленчо си е написал пликовете , сега чемодана стягал :-)

хахахахахаа защо си мислиш че с Радев е свършено.... защото тука троловете се самозаблуждавате ли? Радев за пореден път ще спечели изборите ПОНЕЖЕ НАРОДА КАЗВА ТАКА... а не няколко платени идиота в интернет

Бакшишите да мълчат.

Симон - си Отиде, Колега. …ама ПриятелитеНа - СА С Нас.

Проблемът с Радев е не просто че е некадърен управник, а че е престъпник. Назначи любовницата си Деса на втора работа и й осигури безплатен държавен апартамент, назначи канадски гражданин за министър, през цялото време работеше за руското разузнаване. Мястото му е в Централния софийски, не в президентството.

Много частично/парциално, Колега. …т.е. Ако позволите : - поради Изчерпване РеалноНалични Крадени/Прани пари - Вси”наште” просто Спряха парсата за “създаване” и поддръжка на “разновидности” на Ниско ниво. …ерго ДъСъ включи Явно&Директно Високият ешелон задунайГаулайтеря.

Проблемът с Борисов е не просто че е некадърен управник, а че е престъпник. Купи на любовницата си къща в Барселона, назначи американски гражданин за министър, през цялото време работеше против България и народа. Мястото му е в Централния софийски, не в парламента.

Пак отивате в Излишни крайности, Колега/и. …банкянскио - Е Нисък, а тов.Радив - Висок. …ама СА И-двамата “изделие” от Вси”наште”.

Статукво. …ДъСъ “създава” ЯсноКак и от Ясно#Кой. …та Същото И с “увековечаването” му. НО ! - при Статукво просто Няма Развитие и Поправяне Грешки !, което именно прави Всяко Статукво крехко Отвътре. ….значи Един леееекичък Фрас ! , ама Отвън - и Готово.

Радев е в историята.

А Боко сигурно е вече с украинско гражданство, то било модерно в престъпните среди в момента.

Ти си следващата Мата Хари....

Мутрата Радев и хунтата колкото и да се мъчат, колкото и глупости да ръсят, вече са на бунището. Никой свестен няма да прави коалиция с лъжци и крадци защото автоматично признава , че и той е крадец.

Как искам да ми лапа не мога да ви опиша. Много сексапилна мацка.

Ами Ваша Ви работа, Колега ! - ама ДъСъ плащате СамоВие !

Монголидндат деси с вид на проститутка от БАНГКОК Сой Каубой 12/квартала на евеите фенери / такива с нейното излъчване се котират от 40$-70$

Само народ от мазохисти би се избрал Радев да го мъчи още 5 години.

Такива “избори” - СА Йощ от 1944 доДнес, Колега. …но НЕ са нито Наши, нито Избори. - са от ВсеСъщият Ясно#Кой.

:))) Трагикомедия - Атанасова говори за хаос, нихилизъм, популизъм. Изнасяла "мадам" на публичен дом лекция в прослава на девствеността...

Герб е гласът на разума в тази държава.

Ах, Молиерееееиииий …. :-)))))))

Мутрата Радев и хунтата постепенно изчезва необратимо като БКП, но това ще е с по-бавно темпо, защото те са навсякъде в държавната и общинската администрация.

твоя идол има партийна книжка, за Радев няма данни

Както разясняваше класическия простак от Банки за журналистката Цв.Р. , тая изтлеждаше много особено с тези очилца там долу докато правеше мин....

Кви ти приливи и отливи ма коза

Основният въпрос след тези избори ще е, кой ще се нагърби с нелеката задача да изчегърта мутрата Радев и хунтата ?

ГЕРБ постепенно изчезва необратимо като НДСВ, но това ще е с по-бавно темпо, защото те са навсякъде в държавната и общинската администрация.

Огерберастените са Само Силовашката част от Вси”наште”, Колега . …т.е. Има И какви-ли-да И-други “разновидности” - “етно”, “патриоти “, “реформатори”, “демократи” ..и т.н. та до итънъто и онуй на Маямата . - Премахване партиите Изобщо ! , това Е Решението.

Колкото и да се мъчите, колкото и глупости да ръсите, вече сте на бунището, никой свестен няма да прави коалиция с лъжци и крадци защото автоматично признава , че и той е крадец.

"Радев и хунтата са не просто корумпирани, те са некадърници. Дойдоха на власт да "чегъртат" ГЕРБ и да крадат. Дори и за миг не са си представяли, че ще им се наложи да работят и да управляват. Време е да си ходят! Време е за промяна!"

Изчегъртването на такива отрепки като тази трябва до продължи с пълна сила !

Всичките, Отче !…ама АбсолютноВсичките. - т.е. Чак до “Сътворилите”ги !

Dir, pak manipulirate reakziite ! Koi vi plasta za tova ??

Жената е една от умните в ГЕРБ, браво за интервюто, друго какво да се каже. Видя се кой какво може много ясно. Ноевмри се надявам да се върнем на правилния път и също така Фатмака да си иде на мястото - при чичо Гешев.

умна била ? хахахаха. Колко да е умна? най много колкото теб ? т.е .малко по -зле от бавноразвиващ се.

Гешевият - Е Ченге, Колега. …значи за Да се Задейства - трябва Съответно задействане.

goose

Умна е само за такива като теб, дето не могат да направят каквато и да е причинно-следствена връзка :) При кой бяха подписани договорите за пътищата, без да са обезпечение? Точно така, Герб. Кой не се е погрижил да имаме адекватна техника за морско спасяване - 12 години ГЕРБ бяха на власт, една подобна обществена поръчка трае над година. Кой създаде дива паника с неадекватни решения и политики покрай КОВИД кризата и докара хората с поведението си до там, че да не вярват на лекарите - ГЕРБ. Какво се оказа - толкова си умен, че ако не ти плащат за писанията ти герберите - нямаш акъл за 2 стотинки :)

Освен лъжи и опорки няма нищо друго в изказването на госпожата.

Към новината