Кървава катастрофа край Варна

26-годишна жена загина на място, а шестима души са ранени при тежка катастрофа станала край Варна.

Обратно в новината

Коментари - Кървава катастрофа край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми се иска да видя кой се крие зад ник-Варна! Ама много ми се иска и въпреки,че не посягам бих му залепил една плестница.Стегни се момче и не се крий зад ник който не ти подхожда също като Гошо!!!!

Незнам за това кръстовище точно, но знам, че другия месец искам да отида на почивка с мъжа си и детето до Варна. И честно да ви кажа съм в пълен ужас как ще пътуваме с колата. Мисля, че трябва повече контрол по пътищата - засилени проверки и постове, защото и тези тирове като се разхвърчат ..... Защо не го прави в Италия на магистралата? Защото като го хванат с превишена скорост най-малко ще му струва книжката.

Утре може да сте вие, но не задължително от страната на жертвите. Секунда невнимание и ще станете убийци та ако ще и да се имате за порядъчни граждани, а не мангали първенюта и взели си шофьорската книжка вчера. Никой не е застрахован, наречете го цивилизация естествен подбор ама и нормалните грешат, нормалните също оцеляват.

И ти под различните си именца, си същия лумпен, като Варна (15.06.2008 г. 19:46ч.). Как пък нищо човешко не прочетох от Вас (а може и един исъщи да сте). Заради такива говедца, като вас сме на това дередже, една плюнка държава, а омраза, скотщина и безчувственост в нея, колкото за целия свят :(!

Бих помолил Варна/варналия или както там още се нарича/ да не пише коментари поне по такива теми като нечия смърт,катастрофа или природно бедствие.

То пък бива, бива, ама като твоята дребна душица няма друга, престани да се изявяваш по толкова тъпанарски начин, на всички тук им додея от свинщината ти.

страшно е, страшнооо по пътищата, никаква дисциплина на шофиране няма Българина, колко пъти ми е идвало да сляза от колата и съм слизал и да разтрия муцуната на някой в асфалта, ама бягат техната ......... /няма друга оправия :(/

Ето какво прави полицията /пътната/. Прави коалиция с пътните служби. Те маркират 4 км прав път с непрекъсната линия /справка Стара-Нова Загора/. След това катажийската кола се маскира в неподрязаните от същата служба храсталаци, по средата на участъка и във време, когато пътуват тежки камиони. И работят. Пък и едни вежливи.

Абе газ до ламарината беееее.....Това е новия естествен подбор....Който не може да се къпе да не се съблича!

Помните ли трагедията от Бяла? Винаги ли трябва да стане такава подобна че да се вземат мерки за обезопасяването на такива кръстовища, които са не едно и две?!

Какво прави милицията! Колко хора на ден трябва да загиват за да заработят тъпите ченгета!

Stiga spekulacii.Tezi vsichki hora sa bili v 2 koli. Ne znaete koi ot koq kola e. Jalko za horata.Ne e zaduljitelno da ima piqni.Ne stavat samo okolo Varna tejki katastrofi.

А що не кажат дали двете по-малки деца са били в столчета за кола? Съмнявам се, иначе нямаше да пострадат толкова много!

Наистина маркировката и пътните значи могат да объркат всеки, който минава от там, така че вина основно имат пътната служба и КАТ, но те освен да дават постфактум информация за пътни инциденти друго не правят. А тоя от Варна и друг път май се е промъквал във форума, за разлика от много други, никого не обиждащи коментари. Нека сайта си направи една проверка на модераторите.

Добре де, селяндури, мангали и т. н. А това, че в цялата страна изпокрадоха за вторични суровини, де що имаше знаци. После казват за храсти и трънаци - а кой да ги осече? Изобщо, лоша работа. И ако някой е бил къркан...

Ей,що не вземеш да се скриеш с твоите тъпотии.Баси болния мозък.Досаждаш на всички с тъпотиите си,стига си писал в тоя форум.

Както и да е , хора са все пак .Който не е минавал от там няма как да прецени ситуацията . Там са 2 такива крастовища на който ако не си минавал 50% ще се объркаш кой е с предимство . Тук не е проблема дали са цигани или каквито и да са ,а защо не се вземат мерки на такива места ,който не са малко из цяла България да се оправи поне маркировката хоризонтална и вертикална и да се сложат предупредителни табели за такива кръстовища поне 100м преди тях . Тука въпроса е ,че някои спести от маркировка и знаци а за това заплатиха невинни.

Много мръсно място, това кръстовище просто ти изскача иззад храсти и трънаци, а тия по панорамния са с около 110-120 км/ч.

много си зле ,4есно

Ako se napravi test na 6ofjorite v bg i polovinata njama da si zapazjat knijkite, pulen haos e tova koeto stava po ulicite. vseki kara kakto mu e nai udobno

За Албена или за през бачлик се пътува през пътя за Добрич,а на самия разклон за Въглен е пътя за Каменар,при положение,че тези хора не се научиха да карат(дори и при сухо време),не виждам каква е ползата,да казваме горките(освен за пътуващите до шофьора),а за двамата шофьори,само едно е нужно-затвор

Има ли значение какви са? Деца са и най-вероятно са вече без майка! Днес са мангали, утре - шопи, а после - може и твоите деца да са! Не говори така, че ще предизвикаш съдбата, даже и на майтап да го казваш!

Всеки ден едно и също...

Tebe puk koi te pita? I kakvo znachenie ima mangali li sa, marsianci li sa? I da sa mangali, hora sa, pokaji malko suchuvstvie!! Ne te e sram!

Качило се секо на кола и писка!

ха тоя пък,Варна (15.06.2008 г. 19:46ч.),тя цялата Варна се обърна на гето от селяндури и мангали......

taka sa varnenskite 6ofiori

били са семейство подло е ако таткото е бил пиян

За тези,които не знаят,Въглен е едно от най-големите гета във Варна,всичките вътре са били мангали

НАПИЛ СЕ СЕКОЙ И ШОФИРА ДА ГЕ!

Ето ще кажа нещо умно - на това в природата му се вика естествен подбор. В БГ секо се качило на кола и натиска клаксоно би-бип!!! Чалга, ракия, ниски заплати, пернишка регистрация (или варна беше, се тая).

Мили Варненлии и подобни провансалци! Като не можете да яздите каруците си, не се самоубивайте с тях пред очите ни! Мъка пръска сърцата ни! Не си струва! За боклуци подобни няма що да се косиме! Аферим! И идиотията има край!

Така ще е! Докато 'секи си мисли че управлението на машина, е като да си удариш една злобарка, или да направиш тутурутка на любимия... Ще мрете като мухи на пътя.