назад

Димитър Ганев: Младите подкрепят най-силно зелените политики

10:07 | 13 октомври 2021 | Автор: Иван Радойски, Dir.bg 70 3850

Коментари 70

е тоя пълзящ рептил от снимката, бе? Прилича на олигавен гол охлюв и незаконен брат на Гологлави Трифонов.

Тъй наричания Зеленият преход е поредната АВАНТЮРА на Ексцентрични Групи и Властващи и Поредния Глобален Див Комерсализам! Човешките Дейности могат да Имат ЛОКАЛНИ въздействия на природата Но НЕ и ГЛОБАЛНИ ! ГЛОБАЛНИТЕ са ЕСТЕСТВЕНИ Природни ПРОЦЕСИ на които Човечеството НЕ МОЖЕ да Влияе!!! Опази БОЖЕ Света от ПИШМАН Учени и Управници!!

Докато има глупави шарани ще има и хитри рибари да ги ловят. Кой умен човек щр подкрепя мерки, чиято единствена цел е да му оскъпяват живота и нямат абсолютно никакъв принос за климата.

Само глупаците подкрепят мерки, чиято цел е да им оскъпят живота 2-4 пъти и да закопаят финансово-икономически цели държави и общества.

И аз съм вишист и съм скептик... че има затопляне има, но причините не са ясни, има теории няма достатъчно доказателства и има медии дето говорят глупости. Сега заради необразованите зелени ще ни вдигнат цените на тока и газта с до 30%. Преди да се затварят въглищни централи, трябва да има устойчива и изградена алтернатива, която да не е от ветро генератори и фотоволтаици, който не работят когато няма съотвтно вятър и слънце... Щото чух, че тази година в европа нямало достатъчно ветрове, което е част от причините, че се вдигат цените... Нищо чудно, че младите одобравят глупости, като нямат опит и още по-малко познания, просто вярват на каквото им се каже.

И как тъй някак си неусетно тръгна да береш минзухари. И като какъв спец се изказваш, като и ти чу преди два дни за темата и хабер нямаш от нея, тъй като беше прекалено зает да съчиняваш поръчкови статии информиращи населението за неограните способности на Джипко Бибитков и партията му.

Плешивото герберастче има ПАЗАРСКО КАНТАРЧЕ зад гърба си вероятно с него мери на кантар с теглилки вредните СО-2 емисии/ма по вероятно мери торбиките с пачки на Боко/

нормално е, по тъпички са и лесно се манипулират и добре върви пропагандата в стил грета тунберг между тях. А аз съм против аз да плащам за тази зелена сделка, след като всичките мастити западняци направиха милиарди и завладяха света с петрол и енергийните ресурси , ядоха и се тъпкаха с богатства и сега .. в един ден ааа ама то земята се изтощи трябва да сме отговорни хайде сега вие стойте на студено и гладно, един вид ние ядохме вие ще платите сметката Та така, ганчо димитърчов, за анализатор не ставаш но за платен глашатай имаш отличен 6!

Искам апартамент в ''АРТЕКС'' дето се захранвал иотоплявал с евтин ток за 0,1 ст кВт /час от ГЕНЕРАТОР на Акимов с торсионо задвижване от вакума

Подкрепят ги защото са млади и зелени още.

Тоз измислен гербераст кога му почерня гъза кога стана калайджия /майстор/ НИКОЙ НЕ подкрепя СКЪПИТЕ неща които ежедневно му изпразват джоба Младите са наясно че Световния банков задкулисен елит ИСКА тихо-подмолно да НАМАЛИ не само вредните емиси а и ХОРАТА ,МЛАДИТЕ ,СТАРИ,ПЕНСИОНЕРИ,БЕБЕТА защото им хабят НЕФТА,ГАЗа,ЗЛАТОТО ВОДАТА И ПРИРОДАТА която трябва да ОСТАНЕ САМО за ТЯХ -БОГАТИТЕ 1 %от световното население/7,5 милирда души/ ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА е на принципа на СТАЛИН/НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ/ Новите ковид фашисти наело с БИЛ ГЕЙТС са на принципа няма хора -НЯМА ВЪГЛЕРОДЕН ОТПЕЧАТЪК-сиреч плана ''ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД''-Бил Гейтс казва1 МИЛИАРД ДУШИ само да живеят другите 6,5 МИЛИАРДА боцкайте и се умирайте понеже хабите много ресурси иенергия

Копирайте докато не са го изтрили, Дир мразят да сте независими, Дир са слуги на енерго магията ЕТО ГО МОЯ ОТГОВОР КЪМ ТАКИВА КАТО ПСЕВДО ЗЕЛЕНИТЕ ФАШИСТИ, И КЪМ ЕНЕРГИИНИТЕ МОНОПОЛИ ВЪОБЩЕ, и ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО, САМО ЗА РАЗЯДКА. ЗАЩОТО НА ПРАКТИАКА СИСТЕМИ ЗА УСИЛВАНЕ И ИЗВЛИЧАНЕ НА ЕНЕРГИЯ ЧРЕЗ ЗАБРАНЕНИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОТРЕЧЕНИ ОТ НАУКАТА ПРИНЦИПИ ИМА КОЛКОТО ИСКАТЕ. ЦЯЛАТА ОБЛАСТ СЕ КАЗВА, СИСТЕМИ ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА ЕНЕРГИИ ОТ НУЛЕВАТА ТОЧКА ИЛИ ЕФИРА (ZPE - ZERO POINT ENERGY). . УЧЕТЕ И ПРИЛАГАЙТЕ, ЗА ДА СТРАДАТ ЕНЕРГИИНИТЕ МОНОПОЛИСТИ И МАФИЯТА ИМ, ДОКАТО ВИЕ СТАВАТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ, ВСЕ ПО-НЕЗАВИСИМИ, А ПРИРОДАТА НИ ВСЕ ПО ЧИСТА. . ДА ГО ДУХА ФАЛШИВАТА ЗЕЛЕНА СДЕЛКА НА ГЛОБАЛИСТКИЯ ЕЛИТ. . ЕТО ВИ ПО СЪЩЕСТВО КАК ДА СИ НАПРАВИТЕ НЕЗАВИСИМ ИЗТОЧНИК НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ЗА ЗАХРАНВАНЕ НА ДОМА ВИ И НЕ САМО. . ЕТО ВИ СИСТЕМА И СХЕМА ПО КОЯТО САМИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ГЕНЕРАТОР НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ ЗА ДОМА И МИНЕТЕ В РЕАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ СИСТЕМАТА НА ЕНЕРГОТО И ЕЛИТА!!! https://www.youtube.com/watch?v=KgCQ55NeSmA&app=desktop . ЕТО ВИ И КАК СЕ СГЛОБЯВАТ И ЗАРАБОТВАТ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ. ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-УПОТРЕБЯВАНИТЕ ПРИНЦИПИ И Е ДОБРЕ ДОКУМЕНТИРАН И ОНАГЛЕДЕН С ВИДЕА, НО МЕДИИТЕ И УЧЕНИТЕ НИ МЪЛЧАТ УДОБНО. https://www.youtube.com/watch?v=-8pFrTMxewk . The Reality of Free Energy & Free Energy Devices https://www.youtube.com/watch?v=EI5Jqh-qyU . Noman Shah Afridi's Free Energy Generator Secrets 2018 HD - YouTube https://youtu.be/LDVdV6pluY . Flywheel Power Multiplication By Chaganti - YouTube https://youtu.be/S1uCOOeUlnI . Flywheel Free Electricity Generator How To Make Free Energy Generator 230v With 5kw Alternator Motor - YouTube https://youtu.be/BOKV3lLBMsw . Flywheel Power Multiplication - YouTube https://youtu.be/4qXnR_d6yPw . Flywheel Power Multiplication By Chaganti - YouTube https://youtu.be/S1uCOOeUlnI . Kamma Gear flywheel LLP - YouTube https://youtu.be/iXbPzxWwb2Q . Ето ви и версия за захранваща цяла работилница Flywheel Power Multiplication - YouTube https://youtu.be/DBgFq-19TDk

Ютуб е либерастски сайт.

Като не се мисли, се решава първосигнално.

Хайде сега някой да ми обясни, защо ядрената енергетика не е зелена? Заради отпадъците, ще кажете. Те се рециклират. А "перките" колко са зелени? Убиват птици, заемат земеделски земи. Да не говорим, че поставянето на слънчеви панели е най-антиприродният начин за добив на много малко количество енергия, за сметка на обработваема земя, коато поради прекъсване на достъпа до напояване от дъжда се превръща в пустиня. Под тези панели не расте нищо, защото под тях нямма нито слънце, нито влага. Е, като няма растителност, дори дива, намалява и кислородът в атмосферата.

Щото толкова им е акъла.Като ги удари мотиката по цифоните и те ще се научат по трудния начин какво да подкрепят

Ама не го казвайте като някаква хвалба моля!! Младите подкрепят зелените политики защото са неграмотни като цяло, а освен това са още неопитни и са слепи за реалността на зелените политики. Впечатляват се лесно от фейсбук публикации и вярват лесно на манипулативно поднесени данни.

изпълнявали нарежданията на ЕС и ликвидирали енергетиката в затвора. Ядрената енергия е зелена и бай евтина енергия Американците натиснаха Германия да затвори ядрените централи за да и спрат развитието

Кое по-точно й е зеленто на ядрената енергетика? Като стане авария и после цял свят бере плодовете на тая "зелена" енергия. Вече 1 поколение имат проблеми със щитовидните жлези, а от там и с хормоналния дисбаланс в организма, пряко заради аварията в Чернобил. Тепърва ще стават ясни и последиците от радиационното изтичане от Фукушима. Апропо, ти си съгласен да се складира отработеното ядрено гориво у вас? Нали все пак си е "зелена" енергия това според теб, значи не би следвало да ти е проблем? В противен случай си е чисто лицемерие твоят коментар.

По твойта логика, кое е зелена енергия? Ако караме така, знаеш ли лити батерите колко замърсяват след като ги изхвърлиш, ъе зелени ли са? Знаеш ли панелите колко замърсяват при производството си, те зелени ли са? Знаеш ли да се произведе един ветрогинератор, колко мед стоюана и олово има в него, те зелени ли са? И тн.

Задръстен, недоебан педал!!!

_stankow

Западен цинизъм и зелено словоблудие. Каква "сделка" !? Сделка е когато две страни се договарят. Нас някой да ни е питал ? Идват едни хора и казват - първо ни плащате милиарди, после си унищожавате промишлеността. То не е "сделка", ами брутално изнасилване ! Даже мутрите през 90-те години не унищожаваха бизнеса. Рекетираха, вземаха пари, но не чак да убият бизнеса на рекетирания ! Зелените кхмери точно това целят - пълно унищожение ! Борбата ще бъде на живот и смърт ! Или те, или ние !

Аз съм млад и ти гарантирам, че презирам всички зелени политики! Защо политиците и медиите продължават да ни бутат в гърлата тези зелени политики и измисленото глобално затопляне??? Това си е чист комунизъм. Милион българи ще останат без работа, когато спрем ТЕЦ-овете, тоя ще ми разправя, че подкрепяме зелените.

Браво, хубаво е че има и нормални млади хора. То и аз бих казал че съм млад.

Longines

подкрепят тия млади,дето мама и тате плащат тока! :)))

_stankow

Да, показателно е, че "младите" подкрепят зелените безумства. Възрастните, зрели хора с опит - не ги подкрепят. Защо ли ? Кой е по-прав, кой вижда по-добре нещата ? Лековерните или препатилите ?

Не съм много убеден. Да, 18-25 годишните сигурно мама и тате им плащат тока. Но хората на и около 30 са в повечето случаи отдавна самостоятелни, а също попадат в графа млади хора. Ако именно те подкрепят "зелената идея", то значи бъдещето ще е натам, независимо дали на по-възрастните прослойки това им харесва или не. Трябва още по-детайлно да се разчетат данните от изследването.

Повечето от младите живеят в измисления свят на интернет, не знаят цената на почти нищо, считат че някой друг трябва да им осигури,, това което им е нужно и че всичко расте в магазина наготово. Такива са поколенията, които са родени и расли в удобства и не са видели зор за нищо. Изкарай ги младите от интернет и от градовете, да отидат да живеят в населени места без интернет, ел.енергия и централно снабдяване с вода и без удобства, там да си организират и произвеждат сами и зелената енергия и всичко, което им е необходимо да живеят, набързо ще запеят друга песен. Климатични промени е имало и досега в човешката история Затова драмите с тях са ненужни. Нашата цивилизация не е първата цивилизация на тази планета, няма да е и последната. Относно настоящите климатични промени цената за тях трябва да я платят богатите държави, тези с производства, които замърсяваха , но направиха милиарди от тях. Бедните държави, които не са имали такива производства не трябва да бъдат принуждавани да плащат подобна цена.

а и доста от по-старите мислят, че това означава безнаказано отглеждане на канабис и марихуана в личните им оранжерии...

_stankow

Отопление, осветление, вентилация - всичко е на ток в тези "оранжерии". Следователно и тревата ще поскъпне ! :D :D

Убавец!

букви,букви,букви много букви . зад тях грета и сорос . и мракобесие сатанинско.

"Над 80% от българите не са запознати с енергийния преход, това е хранителна среда за посяване на скептицизъм и страх" ... "Климатичните промени са реална заплаха" ... Добре де, думите "Климатичните промени са реална заплаха" не са ли "хранителна среда за посяване на страх"_?

Всъщност продължаваме промяната, макар и като втора политическа сила вече !!!

Тоя герберски паляк нищо не кАза

Зад зелената идеология се крие пролетариата.Партия на рекетьорите.Защо не излезе Грета да протестира за това колко по опасно е ако Русия,САЩ,Китай си разменят по една атомна бомба?????Климата дрън дрън

Скрийте се вече с тази зелена енергия! Страшна пропаганда! Миналата зима на зелените шведи им казваха да не пускат прахосмукачка и да си зареждат телефоните в колите. Накрая за да изкарат зимата пуснаха някаква централа на нафта. Тази зима очаквам същото и с други зелени страни в Европа! Не съм против зелената енергия, ама като че ли някой изнасилва нещата... сега... веднага...

за замърсяванията от литиевите батерии и нарушаванвше въздушните течения от ветрогенераторите За отравяне на почвата от фотоволтаиците. Ледниците се увеличиха за 2 г. А те говорят за топене и използуват болно дете като Грета за флагман

Младите по-лесно се лъжат но никой нормален не приема зелените талибани. Борбата с глобалното затопляне е като борба със слънчевите затъмнения и скоро всички ще го разберат.

... а зелената енергия е като зеления хайвер,

Подкрепят, защото за тях природата е само концепция - ако излизат от града го правят само, за да се тагнат от някой плаж или че са качили с лифта някой връх, идея си нямат откъде идва храната им и какво е необходимо, за да се произведе. Най-зелени са бабите и дядовците по селата, които през зимата остават без ток, а през лятото по цял месец нямат течаща вода. Те не си сменят телефончетата, галошките и сетренцета, когато им омръзнат, дори найлоновите торбички и пластмасови кутии пазят като най-голяма ценност. Тоя маниер всичко старо да се изхвърля и да се потребява със самото дишане си е маниер на по-младите, така че зеленото им е само на ниво душевни вълнения.

Някой пак много дебело ще се нагуши с евролинти за поредните ВЕИта и зелени човечета/шашмалогии Но - сметките да са пълни, другото е от Лукавого

Младите по принцип да ид.оти. Като примат деца и ги очука живота, го осъзнават.

Много интелигентен ми изглежда този младеж.

Най-вече такива като Грета тунберг и останалите:))) Същества които нямат никаква идея за какво става въпрос, нямат абсолютно никакво намерение да се отказват от всякакви удобства-обаче това зелената енергия е модерна и затова я подкрепяме. Я сложете тия подкрепящите да им се калкулира само и единствено зелена енергия, задължител и да карат единствено електрически коли заредени само и единствено със зелена енергия. Знаеш ли колко бързо ще намразят всичко зелено:)))) Да не говориме че и телефоните и компютрите са всичко друго но не и екологични-значи да им се вземат и телефоните и компютрите:)))))

Аз нямам нищо против да стане по-чист въздуха и да се накарат някой заводи да са по-чисти. Все пак никой не го кефи когато съседката отгоре тупа килима си с/у чистото ви пране и всички роптаете с/у това. Да... причиняваме глобално затопляне, НО !!! НО !!!!! НЕ виждам проблема в това. По времето на динозаврите температурата е била доста повече от сега и навсякъде е било джунгла и пълно с живот. Сега ни разправят едва ли не че ще е суша като в Сахара... ма чакай малко... е нали уж ще се разтопят ледниците и полюсите и ще има 1/3 повече вода която да циркулира?! Нещо не излиза сметката за сушата. А като е и по-топло - по-лесно ще се изпарява водата и ще има повече валежи. Е... да му мислят хората с вили по крайбрежието (и холандците), ама не можем да им пазим техния гъз и всички само за тях да работим. Така че - не не замърсителите на въздуха и да на затоплянето :)

Това, е диагнозата на младите - авантюристи, неопитни, наивни. Иначе казано, точно това това, че зелената политика се подкрепя предимно от младите, трябва да подскаже, че нещо й куца.

Или трябва да покаже, че това е бъдещето?

Ако точиш държавна нафта, много ясно, че ще си против зелени сделки.

Зелените политики минават през няколко основни скетора: 1. енергетика 2.транспорт 3.индустрия 4. градско развитие 5.отпадъци Ха, сега да видим, дали българинът е склонен да се лиши от дребните си "удоволствия" и да слезе от автомобила си, да не изхвърля където му падне и да не гори каквото си ще. За индустрията, да започне да мисли рационално и в бъдеще време, а не с постулати от преди колективизацията.

Съмнявам се!

Подкрепят, та. Същество, на което целят свят е побран в един телефон е податливо и съгласно. Полирани до блясък мозъчета, готови на всичко, за да угодят и да са "модерни". На тези ще им пробутат съществуване на улицата като "Зелен живот" и ще спят един връз друг, ще ядат хлебарки и на ни един няма да му мине през акъла, защото тия, които им пробутват цялата тая гнус се возят в лимузини и летят с частни самолети, за да си ходят на гости.

Това за младите и подкрепата им зазелените политики показва, че се влошава образоварелната система. И аз ги подкрепям, но ако важат за всички, а не само ЕС. Само ЕС няма да оправи климата, но ще ни осрави гладни и на студено, докато Китай, Русия и САЩ се изстрелват наоред икономически

Бля, бля, бля....! Подкрепят, щото не плащат! Като им бръкне дълбоко в джоба пак ги потай! Вие обяснихте ли им че едно 30%-40% от разходите който правят ще ходят за зелената ви полотика? Няма ядове ще стана зелен! Дайте са едни евра за панели на къщата и една здрава субсидия за ел. кола и ще прсвя зелената ви политика. Много обичате да говорите за зелена политика! Айде обяснете за да няма страх, кой ще я плати?

Ще плащат всички. Скоро. Това сега е жалък опит за промяна.

Раждат се новите глупаци и се връзват на старите комунистически лъжи.

Да, защото пък старото "умно" поколение не са ги управлявали и лъгали същите комунисти 45 години... Тъп коментар.

Щото младите още не разбират, че най-сигурния начин да ебеш майката на нещо е да го направиш "политика". Приемеш ли "зелени политики", слагаш край на екологията. Както е онова със "защитените територии" - младите вярват, че ги защитават за тях, а всъщност ги защитават ОТ тях- да не припарват повече там, за да си ги ползват само "защитниците".

щОТО са им зелени тиквите и нищо не отбират, само знаят да плямпат с големите си мръсни усти!

Младите подкрепят, защото ОЩЕ МАМИ И ТАТИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ, когато младите започнат да плащат ...

Вчера слушах по Нова ТВ една млада актриса но вече майка която каза,че до скоро не знаела,че водата се плащала.......онемях но за това поколение на тИлИфончетата сме виновни НИЕ всички родители,че ги отглеждаме като в инкубатор

Кат позъзнем зимата, тогаз да проучват настроенията.

Към новината