Нови истини за Холокоста

Британците и американците са знаели много по-рано за плановете на Хитлер за унищожение на евреите, отколкото се смяташе досега.

Обратно в новината

Коментари - Нови истини за Холокоста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци лъжливи!Защо не разсекретите доклада на Червения кръст от 1945 г?!

АЙДЕ ПАК ПРЕТОПЛЯТ МАНДЖАТА!!!ИЗМИСЛИЦАТА ХОЛОКОСТ,ПРЕСЛЕДВА ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!!!ГЕРМАНИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ САЩ ДО ДЕН ДНЕШЕН И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА НА ЦИОНИСТКАТА ДЪРЖАВА!!!ЗА ГЕНОЦИДА СРЕЩУ СЛАВЯНИТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПЛАЩА???

Някакъв умен човек казал някога-Историята не е това,което се е случило,а това,което е написано.А както знаем всички написаното го пишат победителите.Много се интересувам от история,тя ми е хоби.В последните 10-15 години излизат все повече доказателства за манипулации на исторически събития,не само ВСВ, за цялата човешка история.

Значи това би трябвало да ти е интересно - ОТ ЕДИНСТВЕНИЯТ АНГЛИЙСКИ ИСТОРИК, ГОВОРЕЩ НЕМСКИ ПЕРФЕКТНО: https://link

David Irving - Talking Frankly - ОТ ЕДИНСТВЕНИЯТ АНГЛИЙСКИ ИСТОРИК, ГОВОРЕЩ ПЕРФЕКТНО НЕМСКИ, ПОТЪРСЕТЕ ГО В ЮТЮБ!

През 1900г мошетата задействат плана Алия Бет за заграбване на палестинските земи. Пет века, те са били там под 3% от местното население. Установяват, че региона е от над 1000 години желлязна дестинация за религиозен туризъм. Ротшилдовата мафия спонсорира изцяло плана. До 20-те бандита на мошетата избиват цели села палестинци. Игрун и Хагана са бандите им. Но не успяват да пречупят палестинците. За това имат нужда от численост. Следва покана за европейските мошета. Но никой не желае да зареже цивилизования си и устроен живот, за да ходи в пустинята и да се трепе с палестинците. За да моше ротшилдовия клан да си пълни гушка. За това е използван Хитлер, спонсориран от ротшилдови и целта е била да изсели мошетата в Палестина. Не е имало идея за убиване. Това се измисля след ВСВ. С измисления холокост от Германия са откраднати над 100 млрд марки. А германският народ е направен ан г.з. И продължават да се гаврят с тях.

Така както си го написал изглежда много логично, но си вмъкнал два неоспорими факта-имало е Холокост и германския народ не е направен на гъз а е възстановен напълно от САЩ.Със сигурност по-смелите евреи са хващали оръжието и в гората заедно с комунистите иначе сигурна смърт. Трябва да ги делиме явно .

Нема текова нящу. Германците им беше 'помогнато' да са роби, нишо повеке. истинската цел е била да ги държат под чехала. Евреи по горите не е имало, доказано. Имало е едни платени куманиЗки агенти, които са ходели да крадът на хората храната и поминъка по мандрите. То куманиЗтите, саму това можете - да крадете по еврейски! Това, че ти толко тъп, че си агент на куманиЗма, отрочето на ционизма, показва само колко си тъп и продажен. Най-паче, показва, че работиш срещу собствения си нарот, което се и вижда де..... Геноцида на ционизма никога не е бил толко силен в нашата страна както откакто куманиЗтите гепнаха властта насила......и изтрепаха собствения си нарот!

Посочете източника, от който сте взели тази информация, нали не сте пряк свидетел на събитията или...?

Какво е това холокост, да прочетем в статиите: - "Кашата с холокоста" - "Измамата холокост" Ако се погледне не фалшифицираната история на холокостта, ще се знае, че назначеният от ротшилдовата мафия Хитлер е трябвало да изсели евреите в Палестина. А не да ги убива. Това, за убийствата си го измислят после, за да оправдаят грабежа над германците.

Питах, питам и ще Продължа да питам докато отговорите, Домакини/Дир.бг : - Защо имате ЧакТакава Толерантност към тоя 'наш' дет Нонстоп Целево инсинуира из Форума ?

Моше, себе си ли имаш предвид? Силата на мошет6ата е в цензурата.

Дир-ници дали шефовете са дали по някой шекел екстра за надрасканата лъжа на деня? Сещаме се за една съпруга на банкер и сега съпруга на социалист-европеец-парламентьор (накратко: Предател) Станишев? А друг говори за избитите славяни от Хитлер... Паралелни светове? В България има толкова обърквация че повечето 'модерни' също знаят историята в която 'Болшевиките' свалят 'царя' и дават 'власт на Народа'. Извод: 'Лявото' винаги си служи с лъжа. От къде идват и какво правят/накъде отиват е лъжа номер 1. Тази медия и тази статия са други такива. Всъщно самохвалството започва с името - 'Леви'- с цел асоцииране. Разбира се това е най-грандиозната лъжа. Боли ме, защото България има 45г. опит от това и нищо научено. Всички знаем че бяхме равни, но имаше и по-равни...

Жертвите на "Холокоста" са като българските "активни борци против фашизма" в България. Колкото повече се отдалечаваме от Втората световна война, толкова повече набъбват и се увеличават. Друг е въпроса, че фашизъм в България никога не е имало, но това не е интересно. Интересното е, че целта и на "активните борци" и на "жертвите на Холокоста" са пари, репарации и облагодетелстане. Исус се е изказал навремето по този въпрос - "Вън търговците от Храма."

Много, ама много ++++++. Циментовите тикви не четат, те само слушат какво им казват някои хора (или медии) и затова не познават историята и безсрамните манипулации върху нея.

...което доказва Защо е имало Масова подкрепа Отвсякъде за Емигриращите. ...и Следва да отбележим че де-факто подходът на 'наште' към Нас-Всички (които НЕ сме от 'наште') е Идентичен с нацисткия ...а И Действа от 1944та та до ДенДнешен.

Да де, ама е очевадно кой употреби и употребява холокоста, при това всячески. Но още по-очевадно е, че тази е и основната причина да "не се е знаело" толкова време. А, най-очевадното е, че Аушвиц никога не е спирал работа, просто е глобален модел. Само за днес и до този момент имаме 75 000 трупа и нито едно доказателство, че са мъртви поради непредотвратима смърт-worldometers.

За сметка на това, налице са всички доказателства за предумшлено, систематично и масово унищожение!

Абе ти си ненормален! В момента цела Европа е под геноцид и сички виждат доказателствата, а твойто деградирало междуушие се е фанало за измисления холокост на евреите, когато във войната са биле избити 60 мелиона секви народи! каде ви намират текива безпределно тъпи, с конкурс ли ви избират да те толко тъпи и прости? Колко пъти тука ти се казА, че в тая война де що е имало народ са биле избити 60 мелиона само преброените - но единствено евреите се дрънкат за 60 хиляди измрели по погрешка от глад, когато сички други са дали десетки мелиони! И досега евреите се дрънкат за пари! кой друг се дрънка за пари и обезщетения! Ми дай и ние да се дрънкаме, да си искаме парите от ционистите, които подпалиха 2 световни войни! че сме дали жертви! нема да свършите будалите, пропагандата ви произвежда на калъп!

Невярно. Като изключим някои африкански и далекоизточни 'демокрации' - има ЕдинЕдинствен АушвицДнес... Да ! - който 'наште' Целево продължават у Нас.

Колкото повече време минава,толкова повече се увеличава бройката на пострадалите евреи по време на ВСВ. Колкото повече време минава толкова се увеличава бройката на партизаните,ятаците и загиналите в "антифашистката борба" в Бг:-)))) Колкото повече време минава,толкова повече стават паметниците на съветската армия в БГ:-))...и в геометрична прогресия се множат феновете на Русия с Бг:-))) Колкото повече повтаряш една лъжа ,толкова расте вероятността тя да се окаже истина:-)))

Проверете си изторията. 'Европейския' съюз е основан от фашисти-зионисти - Калерги-Куденхоф, и други евреи. Самото ЦРУ е финансирало първите събрания на зионистите -основатели на ЕС. земете прочетете документите на основаването - сичко си е казано 1:1 - че ше земат централната власт и ше вкарат азятци и африканци, за да ви избият или принудят да се омешате с азятците, и да не остане нищо от белата раса. И си го описват точка по точка как ше стане, и досега се изпълнева. Забележете, че целата Европейска комисия се НАЗНАЧАВА...НЕМА НИ ЕДНА ИЗБОРНА ДЛЪЖНОСТ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ЕС. Сичките там са зионисти и то добре платени, за да ви избиват и ограбват. Нема нищо случайно в събитията които се случват - те са планирани. Дето се вика, 'грешките' са нарочни. Зверкел хич не прави 'грешки' - просто изпълнява списъка от задачки дадени й ката ден да се отчита. А вас ви баламосват...така сте се назобале с пропаганда, че е болно да ви гледа човек колко сте слепи ..... така сте се набалбукале - основно с куманиЗката пропаганда... четете бре хора! четете история, класика, гледайте документалистика...мислете! ма е толко по-слатко и мързеливо да опаткаш една порция кебабчета, да наклецаш съседката и да си пуснеш чалга.... това е, сами си го направихте....а сега, кой ми сра в кебабчетата....

Холокост не е имало. Всичко е долна, мръсна еврейска схема. Това е зган на която дължим всяка една мизерия свързана глобално с човечеството.

Със сигурност броят на избитите евреи е силно преувеличен. Дори чисто технически в онизи мънички газови камери, не са могли да поберат толкова много хора и като процедура да минат така милиони. Освен това евреите се опитват да се изкарват жертви и така изнудват немците. Може би благодарение на това се и появи държава Израел. Избитите в концлагери са основно комунисти и военнопленници. Първоначало са гонели евреите, но разни като Франция не са ги искали. За самият Хитлер се твърди, че единият му дядо е бил евреин (според проучване искано от Чърчил). Покрай това ги ненавиждал. Което в общи линии е важало за цяла западна Европа - Франция, Великобритания и така нататък. Самият Хитлер е вкаран в партията като агент. След като взима властта, бил избил първо левите в партията. Тогавашен конкурент и с които се бият са били от Германската комунистическа партия. ВСВ става и заради накърнената гордост на немците от ПСВ. Хитлер е вярвал и че има много голямо население Германия за територията си.

Как слатко повтареш кату папагал, офицеялната пропаганда на куманистите! добре де, не се ли усещате, че си личите, куманягите? Какво избиване на куманяги, в цело Царство България куманягите са биле неколкостотин, да са избити и фанати десетина-двайсе, и то зорлем. Друк е фапроса, че на 1945 година секи излезе от една мандра и се обеви за куманиЗ..... Хилариус.....егати промитите лайняни гънки с куманиЗка пропаганда.....да можеше да се видиш острани, колко си жалак....

Защо не дойде вчера на протеста пред съдебната палата да искаме оставката на Цацаров, още ли си в UK ?

Колежке , днес не сте минали инструктаж , а и темата сте объркали .

Кои са обвинени за подпалването на Райхстага? Не е само Георги Димитров. Обвинявани са всякакви комунисти. Един холандец дори бил осъден на смърт. Хитлер взима властта в партията 1933г. някъде. ВСВ почва май 1941г. От 1933г. Хитлер се бие с комунистите в Германия. Ето ти цитат от Уикипедия: "Комунистическата партия на Германия (на немски: Kommunistische Partei Deutschlands, KPD) е бивша основна политическа партия в Германия в периода между 1918-1933, която продължава да съществуват тайно в нацистка Германия, а в първите години след края на Втората световна война работи открито като второстепенна партия в Западна Германия, докато не бива забранена през 1956 г."

Евреите в България да връщат парите.Плащали сме за всеки спасен чифут с райхсмарки. Благодарност обаче от тях не чакаите.

Хах . Започнала е смяната на хан ПуТуКтУ . Сега ще започне активно да обяснява ролята на Путин през първата и втората световна война .

Колега ,леко с пяната по устата и лигите . Ще добиеш инфаркт за едните два лева . Измисли нещо ново и умно ( ама откъде акъл у теб) ,все един до лапаш и дъвчеш

Колега ,леко с пяната по устата и лигите . Ще добиеш инфаркт за едните два лева . Измисли нещо ново и умно ( ама откъде акъл у теб) ,все един до лапаш и дъвчеш

Холокост не е имало. Той е измислен от евреите за да измъкват пари.

измислиха, но и го наложиха със закон, според който е подсъдно да отричаш съществуването на Холокост!

стига сте се умилквали на тия евреи... и последната ви хапка хлеб ще отмъкнат и окото няма да им мигне....

Хихи.... Сега евреите ще съдят ли САЩ и Англия, както съдят Германия до дупка за обезщетения?

Даммм, та на ли Хитлер прави най-голямата услуга на САЩ и Великобритания! Подгонва евреите и всички богати и платежоспособни бягат в САЩ и Великобритания барабар със златото и диамантите! Как да си кажат, че дори и са подтикнали такова наливане на капитали във военно време!?!? А и сега населението и политиците в тези държави са марионетки на "собствениците на земята" (според стария завет)

Абе, какво ни баламосвате? Изчакаха и последните изроди да си отидат от старост в САЩ и Южна Америка и почнахте с "разкритията" Егати лицемерите! Нацистки висш генерал - шеф на НАТО. Началници на концлагери - почетни граждани на САЩ. Шефове на химическите концерни, отровили милиони в концлагерите - шефове на банки и концерни в следвоенна ФРГ. Лицемери! Н

Това новина ли е за някого?!? Нали всички знаем кой "подслони" хитлеристите след ВСВ...? ;)

За пореден път се доказва че англичаните и американците са гадни лицемерни коп*лета.

" Вехтий завет завет Зверя " ютуб - руски генерал разкрива забулвани истини още от стария завет. Доказва че сатаната е Йехова.

Да бе голяма новина - не били знаели! Истинската новина е, че можеше да няма втора световна война, ако Англия беше приела предложението на Сталин, да нападнат хитлеристка Германия още след нападението на Чехия. Има документи за тия неща, ама няма кой да ги извади на бял свят. Но Англия има вечни интереси, а САЩ ги интересуват само парите и инвестират в хитлеристка Германия. Останалото е история...

Ти чуваш ли се какви ги плещиш? САЩ били инвестирали в Третия райх! Какво, например, е плод на щатски инвестиции от онова време?

Първо ще ти купиме букварче ,а после книжки . Американците са имали огромни капиталовложения в империята на чичко Хитлер . И са си ги пазели , не са разрешавали бомбардировки върху тях .....

GM продават на армията на Хитлер над 50 000 автомобила и камиона Опел. Фрод ПОДАРЯВА на Хитлер над 30 000 автомобила и камиона. Рокфелер, чрез Стандард Ойл, продава на Хитлер над 2000 000 барела петрол. Вернер фон Браун е използвал концлагеристи за своите проекти, като над 30 000 от тях са загинали. С пристигането му в САЩ, го освобождават от всякаква вина за смъртта на концлагеристите. Чейз Банк е отпуснала кредити на Хитлер в размер над 20 000 000 долара. Прочети за мениджърите на I.G Farben (Bayer, BASF, Hoechst и Agfa) и съдбата им след войната!

Я се извини на човека бе лешпер .Плещиш ти ,лапцало . Първо се се образовай и прочети нещо по този въпрос ,а после ела да лаеш тук.

Основния въпрос остава все пак! Как може да вярвате на непълноценните, получовеците и маймуночовеците. Г-н Ч. Дарвин за своя труд не случайно отива на острова да изучава англосаксонците и след това пътува до америка за да докаже, че гореупоменатите произлизат от маймуните. Затова и сега ви представят доста маймунски номера. За да разберете истината четете само немските документи. Те са точни и подробни. Жалко, че маймуночовеците са ги скрили. Ако все пак се замислите - по немските документи и с немски учен изстрелваха ракети. Сега нищо. Чакат на друг учен с европейско потекло да имат нови успехи.

Хитлер е преговарял с англичаните и французите за създаване на еврейска държава в Северна Африка. Това е всеизвестно и не може да се мисли, че има сензация в новината. Фактът е, че англичаните са отказали. Преди Хитлер, антисемититте са руснаците, италианците, французите и англичаните. Хитлер е началото на края на един трагичен процес на геноцид. След Хитлер, но на политически признак в СССР убийствата на евреи продължава до смъртта на Сталин и ареста на Берия. Всъщност СССР евреите са някогашните хазари, които са изповядвали юдеизъм, като противопоставяне на българите мюсюлмани и християните руснаци. Факт е, че евреите са не по- малко жестоки от убийците си и това се дължи на религията и обичаите им. А бе човешкото животно върши много лоши неща през цялата си история. Човешката история е история на злото.

веднъж да ти кликна "плюс"!Досега ти кликвах все "минуси", гърбав тъпанар!

Ех ,добре почна ,ама не успя да довърши . Сега светът щеше да е доста по -чист . Henkel -ти мислеше за всичко. Нямаше да има чернокраки ,ултравиолетови ....

Не знам защо мине не мине се преподреждат скелетите в гардероба. За някои е от особена важност народите вечно да живеят в непрогледен мрак и заблуда. Христос е казал "Знанието ще ви направи свободни" и този завет като че ли го следваме, само българина боготвори образованието.

loyola

Абе хора, не виждате ли че ви баламосват ... Помолил да разсекретят "тайните" документи и те казали: "ами щом настояваш - добре" и хоп, ги разсекретили ... Така става то с компрометиращите документи... Апропо на тази тема има едно любопитно криминале - "Ръкописът на Чанслър"

"Жертвите в тези лагери са били принудени да предадат облеклото си. Подовете от теракота в газовите камери ставали хлъзгави, когато се намокрят", четем в един документ от април 1944 година. Дан Плеш се надява, че с публикуването на подобни показания може да се води борба срещу онези, които отричат Холокоста."- Аз у нас преди да се къпя се събличам, а пода и- о, ужас- дори и стените в банята ми стават хлъзгави. Дали не продължа още ХокоЛоста???

Има остатъчно спомени на хора били в концлагерите.

Които никой никога не е потвърдил. Дори в съда в хага след като е свършила войната, са имали недостиг на доказателства и свидетели, свидетелите не са могли да кажат едни и същи неща, щото е требвало да им кажат какво да повтарет и са се обърквали в лъжите си. Съда в Хага е основан на огромно количество фалшифицирани документи, и на неколко платени свидетели. Почти нема доказателства, а ако има, са косвени. Толко е било зле, че съдиите са се чудели за какво да се фанат.

Мине не мине и"ЧУШ"Защото друг геноцид е нямало и няма;арменци ,българи, палестинци,кюрди,виетнамци,индианци и тн и тн.Само, че едните са били на своя територия а" богопомазаните"НЕ!

В СССР по времето на Сталин също е имало масово изтребление на евреи,особено през годините на сталинския терор.Това е лесно обяснимо, защото цялата болшевишка партия ,вкл. Ленин в болшинството са били евреи. Сталин ги унищожава всичките и създава собствена сталинска комунистическа партия.А дребните евреи масово в Гулаг.

евреите мразят Бога и истината ...

Abu Talib

Нищо не се знае до сега. Архивът на ООН да не би да е скрит от основен член на ООН-СССР.Тази статия сякаш иска да ни втълпи, че СССР умишлено е криел тези данни, което сега се изнасят. Вероятно има компрометираща КПСС информация и за това СССР нищо не знае, че има архиви на ООН?! Така и ще се окаже някой ден.

Интриганти ,мързеливи ,алчни,лицемери,изучават слабостите на другите,за да спечелят от това. възродителният процес е тяхна идея и дело,но се приписва на българите и България .българското общество не е спечелило нищо от тези гнили ябълки,напротив ,то бе напълно унищожено ЧРЕЗ тях и ционизма (евр.расизъм в най-висша форма)... за тях България е рай,защото е населена с наивници,слепи,глухи и немислещи индианци !

В крайна сметка се създава ИЗРАЕЛ!Историците да кажат, от кога се е подготвяло!Иначе нацистите са убивали и цигани, ама спрямо тях геноцид няма, защо ли?

Всъщност най-много от избитите са били славяни. Но нали на запад ги третират като втора ръка хора, това не се смята за холокост.

След няколко години ще се окаже, че не само са знаели, ами са и съдействали ... както факта, че всъщност, вермахта по време на войната със съюзниците са купували петрол от .... САЩ.....

Не са купували петрол от САЩ а от СССР.Доставките са от Баку през Черно море до България и от там до рафинерията на Румъния.Последната доставка е на 22юни1941г.СССР и Германия са били съюзници-договора Молотов Рибентроп.Излиза,че с руски нефт е зареждана фашистката военна машина прегазила Европа.

Имам някакъв спомен, че войната е до 9.05.1945 година...Грешиш...и от Норвегия са точели, най вече за Европа

Разбира се,че са знаели за издевателствата на Хитлер и клика. Нещо толкова мащабно,десетки концлагери....Самите германци,народът,също е знаел.Само са се правили на ущипани.При освобождението на голям лагер,обикновените американски войничета са потресени от видяното.Организират"екскурзия"-стотици германци от близкото градче,са натоварени във военни камиони и са закарани да разгледат,какво се е вършело.Немците са потресени не от видяното,а от американската "наглост",да ги накарат да видят делата на бащите,братята и съпрузите им..... Вернер фон Браун,чиито ракети Фау 1 и 2,избили хиляди англичани,набързо е депортиран в САЩ и е в основата на създаването на НАСА и програмата"Аполо".Стотици гестаповци,"професионалисти"от СС и СС Вафен,тихомълком се отзовават зад Океана,в помощ на ЦРУ и Службите за сигурност.Още толкова,създават новите тайни Служби в тогавашната ГФР.

басирам се, че тая скалъпена история си я чел/а от британски или американски източници, демек победителите са написали историите и са те зомбирале да го верваш. Това некой германец да го е потвърдил? Ас пък съм гледала документален филм как германците са живели в края на войната на дажби, които са биле по-малки от дажбите на концлагеристите.... И когато американските войници изкарале бедните концлагеристи навън от лагера, то концлагеристите е требвало да погребват избитите и измрели от глад германци, останалите трупове по улиците и къщите не е имало дори кой да ги погребе. Та концлагеристите са биле по-охранени от германците..... Ма не, пропагандата не прощава.....ти тия истории не ги знаеш, ти знаеш пропагандата.....

Нищо не се казва за избирателното приемане на евреи във ФАЩ, което си е 10% геноцид!!!

Айде да прочетем детайлите от свидетелските показания от Нюнберския процес. Те са само на 6 човека. Ако ги прочетете ще падни голям смях. Не оправдавам Хитлер. Той наистина е световен терорист. Причинил е огромни страдания на целия свят и затова трябва да се знае за пъклените му дела, но защо няма холокоста за Руснаци - 27 млн., Китайци-33 млн.?????????

Защото неевреите не се считат за хора, от тях могат да умират неограничено количество, лично Йехова им казва "Ако се съмняваш в някой Гой, убий го". Евреите са избивани не заради химери като чиста раса, а заради това, че бавно и методично следват заповедите на Йехова за превземане на целия свят/справка Стар завет/. В днешния свят е все по-видно това, само Русия все още противостои.

Геноцида който проявяват към нас,е подобен на холокоста в съвременен вариант.Ама ние сме помагали на еврейте да останат живи,няма добро ненаказано.

Добро утро. Четох статията но си мисля нещо друго и искам да го споделя. Възможно е разсъждението ми да не е правилно и ако не е, моля да бъда коригиран. Става дума за следното: Лагерите на смъртта са били основно в Германия и по-основно в Полша. Поляците твърдят, че по време на ВСВ са загубили 6 000 000 свои сънародници /друг е въпроса къде, кога и как - т.е. цифрата е много спорна/ ... Еврейте твърдят, че по време на ВСВ също са загубили 6 000 000 юдеи .... Нещо не излиза сметката .... Т.е. В полша преди войната живеят най-много евреи и по време на т.н. Холокост най-много от тях са дали фира, но поляците казват "6 000 000 поляци" и се считат за една от най-пострадалите държави по време на ВСВ .....Еврейте си тръбят за Холокоста и 6-те милиона убити юдеи .... Защо имам усещането, че тези 6 000 000 се броят два пъти? ..... И следвоенна Германия, т.е. ФРГ си отплаща и на Израел и на Полша... Където има поляк и еврейн - винаги има бизнес, дори и със смъртта.

...не оспорвам Холокоста. Факт е,че е имало планирано и систематично изтребление на евреите. Доказателствата са били толкова категорични и неоспорими, че дори нацистките водачи на Нюрнбергския процес не ги отричат, а само се оправдават, че "не знаели". И руснаци и американци при влизане в освободените концлагери се натъквали на ужасяващи свидетелства - знаем ти. Тук обаче искам да обърна внимание на един факт, който много удобно се подминава. От десетилетия се тръби, как избили 6 милиона евреи. За Хитлер, евреите бяха само "десерта". Основното ястие обаче са славяните. За нацистите, славяните са обявени за низша раса от "подчовеци". Гуалайтерите в завоюваните области трябвало да решат славянският въпрос по два начина - съкращаване броя на населението в окупираните области чрез...физическото му изтребление,а останалите по "квота"славяни трябвало да бъдат роби в новите територии на Райха. За цялата Втора световна война, най-пострадал от войната е славянският етнос. В Русия, Украйна, Белорусия, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия,Словения са избити поне 25 милиона славяни/ако не и повече/. За славянският "холокост" обаче - нито дума.Затова тази показност на евреите ми идва в повече.Така се възпитават нови поколения,особено в Израел и в САЩ, че видите ли, само те са пострадали от войната. Апропо,един израелски генерал в оставка, наскоро призна, че Израел се държи към съседите си като "Третия Райх" на Бл.Изток - парадокс!Точно хората, които плачат, че били избивани от избраната арийска раса, се смятат....за "богоизбрани"?!?