назад

Дончев: Длъжни сме да предложим правителство, политиката не е песни и танци

12:49 | 12 април 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 566 14109

Коментари 566

политиката не еи песни но не е и пълненето на чекмичетго и да крадете само

От дълбоките дупки отново са изпълзяли червените тролове-трошляци. И драскат ли, драскат примитивно. вероятно са им обещали нещо. Но, да им напомним, че обещанието не е като даване.

Г-не ,държава няма вече 10г.,какво правителство ще предложите.Всичко сте обхванали като злокачествен тумур и от там идва"победата ви.Но ние малкото останали тука искаме поне една наша мечта да се изпълни и тя е ДА СИ ВЪРНЕМ НАДЕЖДАТА ЗА ПО ДОБРО,но с вас вече само за смъртта мислим.Селата,какво направихте за тях?Нищо,както и за градовете де. 10гсамо крадахте,къщите за гости на кого ги подарихте,отговорете.

Долна мутра си като Агата В една килия на топло трябва да останете

Томиславе, нещо за кажеш за електронното правителство?! И за милионите по темата?

Махайте се, наглеци! Съд за вас! Истински.

Какво е политиката бе дончо?!? за вас е само КРАДЕНЕ! сега когате се стигна до Е-БАНЕ и всички станахте отговорни политици... преди три седмици, беще друг... Довиждане!

Г-н Дончев, както предложихте плана за възстановяване в Брюксел, но казахте, че няма да го предложите от политическа коректност, а всъшност плана е върнат защото съдържа саниране и магистрали (изказване по БТВ на г-н Калфин). "Политиката не е песни и танци", политиката е коректност, която Вие ни дължите!!

Томиславчо Фъфляка ще се пробва, длъжен е, да ни го нахендри пак с 200. Ние пак да ходим по бръснача, а той си взима заплатки, комисионни, парички джобни некви за шкафче, и така.

"Нищо неправещия и неможещ" Кривоглавко откри отново Америка!?!?След като за 10 години не можа да направи електронно правителство, след като за 6 месеца не можа да състави План за дпасение и излизане от пандемията и след като отказа да се заеме с организацията на изборите,а прехвърли задачата на М. Николова, сега ще бъде натоварен да изпълни ролята на нов М-р Председател, който да внесе предложението на ГЕРБ за Правителство при Президента. Най-накрая и тъпата Тиква го разбра ,че тоя радиоточков гений не става за НИЩО и му възложи неизпълнимата задача!Плюс всичко ,по този начин ще спести явяването на Тиквата пред Президента, което е неприятен факт и задължение на "новият" М-р Председател!

Колкото повече говорите, толкова повече ви намразва народа...Това как не го осъзнахте?!?!?!?

Гледах Дончев и другите от ОПГ на Борисов ,но най-силно впечатление ми направи шушумигата Даниел Митов. От всяка негова пора лъхаше примитивната му злоба и ярост срещу опонентите ,Конституцията и закона.Останах потресен ,че този човек с диплома е бил Външен министър на България при Б2. Калинките на ГЕРБ и ПКП Караянчева може само ряпа да ядат .

Най-накрая да се съглася с ГЕРБ. Разбира се, че на е песни и танци. Тя е корупция, рушвети. Това гледахме през последните години.

ДОНЧЕВ,,ПО– ДОБРЕ ПЕСНИ И ТАНЦИ ,ВМЕСТО КРАЖБИ ,ИЗМАМИ,РЕКЕТ КОРУПЦИЯ И БАНДИТИЗЪМ!!!

Мда, от долнопробен ЦИРК "Банкя" преминанваме към ПЕСНИ и ТАНЦИ.:))) Второто е за ПРЕДПОЧИТАНЕ. ... Прав е гологлавия философ. Той явно иска още 2 МЛРД. лв., та довърши ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ... А според Митовчето, което си купи фабрика "ГЕРБ" на 9 септември, НЕСЪСТАВЯНЕТО на кабинет ЩЯЛО ДА ДОВЕДЕ страната ДО КРИЗА :))) Калинка до калинка, мила моя майно ле! Сачева искала КАБИНЕТ, за ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА, щото в МОМЕНТА върлува ЗДРАВНА, СОЦИАЛНА и ИКОНОМИЧЕСКА криза. РАЗБЕРЕТЕ СЕ бе, шайкаджии! НЕ СЕ САМООПРОВЕРГАВАЙТЕ!

ГЕРБери валяк ша ва гази

Арогантно - заплашителния тон на Дончев тип " Куката" от един български сериал е меко казано неуместен и не внася никакви ползи към ГЕРБ. Когато заменяш реално конструктивните предложения със заплахи и непотърсени съвети излъчва сигнал на слабост. И като добавиш за гарнитура старите курви на масата, какъв рестарт на системата ще правиш, какви нови проекти, какви лилави пет лева под възглавницата. Щом дойде момента да правят каквото и да било напук мача е свирен.

"Длъжни сме за последно да ви преебем"

Хахах. "Длъжни" е абсолютно точния термин , който герберастките малоумници ползват повсеместно. "Ние не искаме да управялваме но сме ДЛЪЖНИ " , разби'аш ли.

Нужно е да ви Изметат все Властващи и СИЕ на Бунището на Историята и Дай БОЖЕ това да Стане!

пробват правителство, защото има милиарди за бързо крадене

Герп е организация на държавните чиновници, които като дървояди изядоха дограмата и мебелите на жилището. А габровския Фъфлек щеше електронно правителство да прави, дадоха му милиарди за това, но милиардите потънаха в дън земя, и сега сме пак на хартия.

Сега е момента за апартамента.... Весо Божков след като каза А, да каже и Б - да си изиграе картите - дай коз, дай коз, дай.... и Боко капо.

черепчето се оказа дупедавец. щеше да показва още записи, още доказателства, а се наведе дълбоко, дълбоко. много скоро ще го върнат и пак ние ще му плащаме обезщетенията.

Тея кои бяха?!?

Е не позна ли старите колежки.

Вече се чудим какво е политиката маи не е това което беше преди няколко години

Наглеци долни!

сега става въпрос за много милиарди и то бързо, ако правилно отработят ситуацията

Длъжен си Дончев, слъжен си! А също така и беше длъжен за похарчени над 1 млрд,, повтарям за малоумните герберасти, НАД ЕДИН МИЛИАРД за дигитализация все още нямаме нещо , дори дребно, с което можете да се похвалите ?! Нямам предтсва кои ще предложите, но мога с голяма доза сигурност да предположа, че ако съберете интелекта на всички бъдещи министри можете да получите един съвсем приличен кадър на колцентър (без да обиждам представителите на тази професия) !

И какво лошо има в песните и танците? То е по-лесно да привличаш инвеститори като им осигуряваш работна ръка в Европа със заплащане като в Азия отколкото да пееш и танцуваш.

Трябва да кажем "Не" на герберастията! Тези изроди ограбиха държавата, а сега наглеят докато хората умират!

тия 100% ша турнат Сачева за премиер обичната Сачева

Видяхме ви моженето Пак най бедна най корумпирана най бързо застаряваща.Оня с джипката дето си мисли че го уважават защо не обясни защо немците правят голям завод ама в Македония.

Скоро ще има много кооперации както е написал един колега.

с "долу" и "вън" не става. Трябва и да си подготвен да управляваш, да знаеш какво да направиш, как да го направиш, с какви хора и с какви пари, и т.н. И да можеш да носиш отговорност. И да ти вярват в ЕС. И много други неща трябват. Само ГЕРБ, БСП и ДПС имат такъв потенциал.

Оставка!!!

мероприятие стил КГБ са тия работи със шкавчетата.

Просто смайвате хората колко сте неграмотни герберастите.

Всички са велики политици, а питат ли се защо по голямата част от народа не ги понася. Те ли не правят нещо както трябва или народа е виновен? Ей такива по елементарни въпроси трябва да си задават.

защо Има Такъв Народ не го понасят 83%, БСП - 85%, ДПС,- 90%, и т.н.

Трифонов ги съсипа с мълчанието си. Сега ще видим герб с премиер ПКП - абе шоу, но без песни и танци - гарантирано от . . . . . кой беше

Политиката не е и каране на джипка. Не е и крадене на пари. Затова си отивате плешив некъдърник.

Време е за Луна - президент! Това ще бъде следващата изненада! Айде от септември, Радев да си ходи!

На Дондуков 1 и 2 ще е Постоянна чалга фиеста! Як купон! Денонощно 24/7 Друг въпрос е каква работа ще се върши!

Не е и "аз" раздаване на НАШИТЕ пари!!!!!!

дадоха по ТВ - 5 мисирки и половина на "седЕнката"

Правилно - политиката не песни и танци . Ако някой залага на тях повече отколкото на политиката , нека си пее и танцува и ме се занимава с политика .

Слагам бас,както познах,че Слави ще е втори,сега знам,че ГЕРБ и Слави ще направят стабилно правителство.Който иска да залага.Вижте руската Митрофанова сметка ни държи с ЕС ли сме,с Русия или САЩ?Иска се бърза дипломация,защото Радев,който е за свалянето на санкциите на Русия вече не е желан партньор.Маньовърът с революцията му не мина.Слави+ГЕРБ =стабилно правителство!Успех!Радев октомври да хваща пътя.

Не. Имало е и по странни неща, но това не. Ако стане ще пиша, за да ти се извиня за неверието.

Верно си тъпак

много голям тъпак.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Гледам ви и не вярвам на очите си Голямо плюене голямо чудо Смешни сте

Чудя се кой ли ще поиска да управлява като си помисля какви проверки ще трябва да извърши.

Политиката не е песни и танци. /Е важно е, че досега поне беше/.

Ясно, бацето се оака от ужас и слага кухите калинки на топа на устата.... Докато се чуди накъде да бяга с парите ни.

Много съм любопитен каква песен ще запеят поддръжниците на ИТН (и така нататък) след като предложат правителство и то бъде подкрепено от всичката антиГЕРБ кохорта??

ЕСеС се скарали на ББ дето коментирал с мисирки и квачки цените на ваксините, казаха по БНТ

подмятанията за песни и танци са излишни..но ИТН трябва да покажат зрялост? защото ГЕРБ имаха и добри неща..аха

Към новината