назад

Доц. Ангел Кунчев е "Лекар на годината" за 2021 г.

10:50 | 19 октомври 2021 | Редактор: Надежда Христова 107 8697

Коментари 107

За какви заслуги

???

И после искат да уважаваме лекарите. Това им е лицето на лекарите баси

Доктор ??? Смях!!!! Този е никой с мнение за цар и господар Ужас как може този да е сектор който на никого не е помогнал а само разпорежда Каквото му напишат

ЛЕКАР - този лекар ли е, че не слезе от екрана на всички тв програми?

Следващата номинация е: Бай Иван бояджията е отличен от гилдията на художниците за „Художник на Годината 2021“.

По правдоподобно е да обявят Стиви Уондър за Международен футболен съдия!

Това някакъв майтап ли е?! Кой го е избрал, като никой не го харесва???

Образование 1985 г. - Медицински институт, Пловдив Трудов стаж от 2008 г. - директор на отдел "Надзор на заразните болести", Министерство на здравеопазването от 2001 г. - отдел "Противоепидемичен контрол", Министерство на здравеопазването от 1986 г. - отдел "Противоепидемичен контрол", ХЕИ-Хасково

Това шега ли е? Да не сме 1 април. Това само в България може да се случи.

Идеално! Истински "лекар"! Цяла година по телевизията и само в медийни изяви да участваш, нищо лекарско да не свършиш! Ей така се става лекар на годината! Браво!

Безумие

Поздравления за наградата! Профитата знаят защо.

Манипулират се + и - , цъкам едното , излиза другото! Що ми блокирахте две IP-та тия дни????

Така е при свобода на словото (116 место) в България!

"Псевдомедицински фашист" на годината, щеше да е много по-заслужено звание. Няма друг по-гнусен ковид урод от тоя утрепаняк, а те му раздават звания. Не забравяйте на тоя национален продажник, да му раздадете още някое отличие, след като въведе фашистките ковид сертификати в България и фалира всички бизнеси.

изроди са всички, които разпространяват псевдомедицинска пропаганда и така настройва хората против мерките срещу Ковид- тези идиоти са използвани за намаляване на населението- няма човек,няма проблем, друг ще им харчи пенсиите... само в Бг-то вървят подобни простотии

Няма нищо медицинско във фашисткия ковид сертификат, който безподобното изчадие Ангел Кунчев, иска да въведе. Там не се признават антителата на хората, които са прекарали вируса, но се признава имунитета на набоцканите, въпреки че се доказа, че те се разболяват и могат да бъдат преносители на вируса. Сегрегацията на общественото, чрез ваксинационния апартейд, който върви по света е престъпление, сравнимо с нацизма. Социалното инженерство, чрез което се руши обществото ни и се противопоставят хората едни на други е най-лошото, което се е случвало в последните десетилетия. Всъщност държавите с по-висок процент на ваксинирани и въведени вакси паспорти са близо до гражданска война. Не пускат хората в хранителните магазини без сертификат, има многохилядни протести и бой с полицията. Към този антиутопичен кошмар ни води безподобния урод в човекоподобна форма - съществото Кунчо-Мунчо, който е просто национален предател - такъв, като тези предатели, които е имало винаги по време на една война. Той е сред първите, които предадоха народа си и го предават докрай, изпълнявайки чужди интереси, заемайки лично угодната страна на антимедицината, от удобната позиция на креслото си, вземайки високата заплата и скрит безотговорно зад ковид диктатурата в световен мащаб. Такива обаче ще ги бесят на площадите, когато циркът приключи.

"псевдомедицинска пропаганда ... против мерките срещу Ковид" Псевдомедицинска пропаганда като 1.5м дистанция? Още търся научните изследвания които показват какви експерименти показаха тези 150см дистанция.

Националните изменници винаги ги награждават. Да излезне да се поразходи из улиците да почуства още по-добре признателността на народа.

По титла дори да го направите и император на древен Рим пак си остава същия цървул.

Доц. Кунчев не е най-добрата реклама за прилежно ваксиниран гражданин. Можеше да изберат Балтов например. Хем преболедувал, хем ваксиниран, хем МУ извират антитела от всяка дупка

Виж по би му отивало да го наградят с титлата: МАНИПУЛАТОР НА ГОДИНАТА

Шибаняк, ако не беше биологично оръжие, контролирано пръскано от самолети, щеше да има поне един научен проект в десетките медицински и биологични факултети и институти на БАН.. Защо няма такива научни проекти!? Откъде знае куку-нчев що е това ковид- 19 като него е виждал в лаборатория, нито го е правил,следвал, нито е разработвал лекарства

Не може човек, който е АДМИНИСТРАТОР и никога не е лекувал пациенти, да бъде "лекар на годината"!

Нито научен кадър, тъпак със сплескан от седене гъз и закърнял мозък

Не приемам , че за медийни изяви може награда да се дава

то тоя лекар ли е?

А небезизвестният д-р Методиев ще спечели нарадата "Ревльо на годината".

Поредната статия при която цъкането на определени + и - е блокирано

Ако се разходиш по определени мнения ще видиш, че и за някои вече си гласувал според настроението на дираджии :).

Има много по-достойни лекари на първа линия, които дават всичко от себе си в работата си. Той е медийна звезда. Кога е лекувал хора?

За гилдията е за работил много с мерки и теглила на българския народ. Карайки да си плащаме и куршума за разстрела, както е прието в Китай. Пардон, сега гилдията го прави с маркуч. При това оставя на всеки десет един жив. Не като другите страни 50-50. И другите мярки нямат равни на себе си. Например мярката за пътечка 1300 и преминални 1000 за лекуване на настинали. Както и метода за подаване на кислород с маркуч. Как няма да му дадат нещо заделяйки от премиалните. Е теглила и скъпотия за останалите, ама кой ги брои останалите. А иначе, колко ковид отделения и болници е инспектирал? Колко нарушения по болниците е установил?

Пълно пропадане!

Давайте му наградата по-бързо, че може да даде фира в най-скоро време.

Леле умрях от смях хахаххахахах

Смях, смях , смях! А на много хора им е до сълзи. Аман от плужеци! Поздрави!

Какъм лекар е тоя беее. Девалвация на ценности.

Ма какъв лекар е тоя, бе?!! Ма той едно решение не може да вземе сам, ако не са му подшушнали от Файзер под формата на банкова транзакция. Това нешо може и да е било лекар, ама в някой преден живот...

И аз това искам да питам, ама дирниците ми трият мненията. Този може да е фашист на годината, но не и доктор. За какво го награждават, че сме първи по смъртност, последни по ваксинирани или че плаши успешно една прослойка от хората. С тази награда , мощно се изплюха в лицето на докторската гилдия !

Бързо, бързо ме изтриха затова ето пак: Дира от една седмица поставят рекорди по цензура и манипулация на мненията.

Дали на тези 214 починали вчера българи им пука, за наградите на Кунчев и за вашите експертни мнения?

И подаръка му е безплатна четвърта игла.

Този трябва да бъде съден, а не награждаван.

В крайна сметка, този рупор на пропагандата е за уволнение, а не за награда. Дори само факта, че без да работи в болница, не е успял да се предпази от ковида, показва, че или ни лъже, че мерките и ваксините са ефективни, или не ги спазва сам (което спомняйки си воаяжа му до Гърция миналото лято, докато натискаше срещу ходенето на море тука е по вероятно). Лицемер, подлога и некадърен кариерист.

Ами естествено ще го отличат - то не са стотици милиони, то са милиард, които "гилдията" открадна от здравната каса от нашите пари.

Д-р Кунчев е нагаждач и интересния. Няма нужните познания дори за селски доктор, без да обиждам съсловието. Истински, брилянтен подлизурко, който няма ден изработен в болница, но за сметка на това виден Гербаджия, носи се по вятъра и се приспособява към всяка власт.

Трупоброец на годината!

То хубаво за наградата, лошото е, че Ганьо му през оная работа какво казва, който и да е -3-4 пъти по-умен от него. Той "анализира, разбира, проучва'' и изобщо, знае повече от специалистите. В страни като Швеция, Дания и др. такова нещо не съм чул - "Чудя се дали да се ваксинирам...." Ако си здрав и доказано неизкарал - много ясно, че се ваксинираш! Само в БГ съм го видял това...Но основната отговорност е на оня Невнятния Муньо и неговата шайка. А Кацата, специално, е за разстрел!

Абе, европеец, докато слушаш говорещи глави с оретенции, невидели пациент, да ти пазят здравето, ще си останеш медиен продукт и консуматор без собствена мисъл.

Само така разстрел. Тва го научи Ганио га беше у Швеция по европата.

"В страни като Швеция, Дания и др. такова нещо не съм чул - "Чудя се дали да се ваксинирам...." Поздравления! Успял сте да чуете думите на всеки един швед или датчанин по отношение на ваксинацията! Това е достойно за възхищение!

Швеция следваха казваното от Мангъров и я скъсаха от критики. На Стокхолм ли кмета каза, че вече е минал и няма накъде повече да се заразяват там.

"Какво значи "Мъж на годината", първо? По какво ще мерим мъжествеността - по дължина, по дебелина, по какво... Това са пълни глупости. Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността. Айде моля ви се...", каза Мангъров.

Защо пък не ? Те соросоидите направиха и един австралиец - убиец на български студент в Горубляне, ако си спомняте - мъж на годината. Та това няма да е първият случай сега !

Сигурно е затрил повече чрез черна пропаганда

И за пореден път удари шамар на живеещите по форумите и във Фейсбук. Така е, броя на плюсчетата и броя на лайковете на Фейсбук не значат абсолютно нищо в реалността. В реалния свят хората не ги оценяват по броя написани коментари и събрани лайкове.

ТРЯБВАШЕ ДА Е СЪСУХРЕНИЯ ПЛЪХ МАНГЪР БЕЙ? ТОЙ Е ИСТИНСКИ ЛЕКАР - ЗА НЕГО ДОБРИЯТ ПАЦИЕНТ С КОВИД Е МЪРТВИЯТ ПАЦИЕНТ С КОВИД:)

Кучев и лекар две коренно различни величини. По скоро Кучев канцеларски плъх на годината.

Аз съм член на БЛС и никой не ме питал, не съм гласувал за никого...

За боклук на петилетката и идиот на годината е идеален нещастника!

В интервю от 21 януари 2020 година : Няма опасност коронавирусът да дойде у нас Главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев успокои, че няма опасност да стигне до нашата страна Няма опасност коронавирусът да достигне нашата страна, той не е регистриран никъде в Европа. Това увери доц. Ангел Кунчев – главен здравен инспектор. Ние добре можем да преценим какво заслужава Кунчев.

Към новината