назад

ДПС няма да носи отговорност за политическия буламач на другите партии

14:03 | 31 юли 2021 | Редактор: Надежда Христова 74 7388

Коментари 74

Този данчо ментата ли е?

Тия фесове и еничари в дпс стават само за газовата камера.

ДАНО СИ СПАЗЯТ ОБЕЩАНИЕТО, ЧЕ КАДРИТИ НА СЛАФЧО СА ЕДНА ПОДИГРАВКА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ФИЛОСОФ И ПОЕТЕСА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ!!! БОЖЕ ОПАЗИ!

За Хасан-българина баница йок (няма да има) :-) !!!

Сокола е хитра сврака. Видя, че Слави ще му лансира олигархическите зулуми и ДПС ше го играят активен пас.

На Данчо Цонев българите му викат Данчо Ментата, а турците освен ГЯУР му викат и ДЬОНМЕ

Българин в ДПС.... Потурнак !!!! Срам за родителите си ,позор за семейството си ...!!!!!!!! Данчо Ментата.... Патриот ,родолюбец ,защитник на българщината........!?!?!?!? Талибан ще стане ,стига да има кяр...!!!

И това ако не е извращение с електората на итн да търсят подкрепата на БСП-БКП здраве му кажи!

Видяхте ги добре, натиснаха ги, и те си показаха зъбите. Ако сега не сме заедно ,лошо. Тези хора ще клеветят и рушат до последно.Ще плюят и мачкат само и само да запазят Росенец, Пеевски и всичките им задкулисни извращения, подкрепят ги и ГЕРБ. Тежка битка ни чака.

ДПС кога пък кога са носили отговорност за каквото и да било?

Каква отговорност бе Мента? То кой пък точно от вас ще търси отговорност. И какъв фактор сте вие?

до вчера друга песен пееха и се опитаха да се присламчат до уж партиите на промяната, които са си добре познатите стари муцуни. Днес завъртяха г.з на обратно. Аман от врътните на ДПС. Една линия нямат!

Наглите мюсюлмани от етническата групировка ДъПъСъ да не се обаждат много-много. Защото скоро ще почнем да спазваме конституцията си, и всички ще са в затвора И с конфискувано имущество!

Добре е за България,че турската партия ДПС е извън всеки шанс за докосване до власт .

е професионален измекяр.заради такива,генетични отпадаци сме били, 500год.избиване и ограбвани.Левски щеше да го осъди, без съд и присъда.

Беше крупие в казиното на България Бургас

В ДПС има много българи

Там има много мюсюлмани, еничари и турчеещи цигани. Но не и българи.

където има над 4 млн.титци няма Турска партия а в България има? Защото продажното СДС ги регистрира. Същото СДС в лицето на двама премиери Се извиниха в Турция за трима убити турци но не питаха защо Турция 140 г.не се извини на над за хилядите зверски изклани жени и деца е Батак и Пррушица

Данчо Пицата голямо лапане 25 години. Пица служебните министри яко разкриха ЛАПАЧА ПЕЕВСКИ. Да Шишо назначил некомпетентни там на работа и изтеглил 1 милиард със свои фирми от банка за дребния бизнес с 2% лихва и условия да не го връща!!! Да,така постъпи и с КТБ !!! И ти пица го защитаваш. Също и оня дет е резидент на р.мафия и си пере циганските гащи на Росенец,който е на Лукоил. Всичко е ясно,но ДПС с нетърпение чака ново правителство и ще го подкрепя вечно да се отърве от сегашните разкрития. Иде края!!

Достатъчно е да се занимавате със собствения си буламач, докато дойде светъл ден и забранят еничарската ви партия.

Е колко по-забранена да е? Прочети конституцията, и обърни особено внимание на член 11 алинея 4!

На практика НЕ Я ВОДЯТ ЕТНИЧЕСКА. ИМА РЕШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ПО ВЪПРОСА С ЕДИН ГЛАС НА ДС СЪДИЯ. ВИЖ ИМ СЪСТАВА ОТ ОНОВА ВРЕМЕ. ИМА ГО. И ВИЖ КЪДЕ СА СЕГА - ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА. ДАНЧО КАКТО И АХМЕД СА СИ ЧИСТА ДС ГРУПИРОВКА, КОЯТО ПОЕ КУРС КЪМ РУСИЯ, НО ИЗТОЧВАЙКИ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ТУК ОСТАВАТ ТРОХИТЕ. И НШКОГА НЯМА ДА БЪДИМ ДОБРЕ. ПЛЮС НАШИТЕ СИ КРАДЦИ - НЯМА СПАСЕНИЕ!°

Когато в една групировка мюсюлманите са над 50% то тя е ЕТНИЧЕСКА! А в ДъПъСъ мюсюлманите са 99. 99%!!!

243Win

Какъв кръг Капитал бе, Мента?!?!?! Виж какво притежава Прокопиев и какво притежават Пеевски и Доган. Има ли място за сравнение??? А вие от ДПС сте такива гнусни демагози, че ми се драйфа от вас, крадци ниедни!

ИТН ще забранят ли етническата партия и да вкарат лидерите и в затвора? Неграмотните и неплащащи данъци да не гласуват! Съответно дпс с3% в пафламента а по места с турци и цигани кюетовете няма да са мюслита а кюетски наместници назначени от обшастния!!

За всички от етническата групировка ДъПъСъ ние сме прости гяури. Изберателите на ДъПъСъ гласуват за тази партия защото са МЮСЮЛМАНИ! А не защото главните резаци имат някаква политика.

Тоя шмекер кога ще му конфискуват имуществото и вкарат в Белене?

Когато почнем да спазваме конситуацията си.

Щом ментата реве от Василев и Петков,значи те са правилните хора

Кой ви счита за Българска Партия , след изказването на Карадъя ! Време е съответните органи да те проверят за корупция и корупциони схеми ! Много си богат за такива малки заплати като Депутат , новата метла дано те поразчисти и ще види много пари ! Национализма който проявяваш към Българите и България показва че си Турско мекере и ядеш Български хляб !

Та нима на вас е ви дърпат конците?! Винаги тази измислена и противоконституционна "партия" го е играла кур.ва спрямо държавата.

За мюсюлманите от ДПС ние сме прости гяури. Изберателите на ДПС гласуват за нея защото са МЮСЮЛМАНИ!!! Ане защото харесват политиките на главните резаци.

купона ще е когато резаците гласуват масово за мунчо зеления чорап, нали така се договориха руските агенти доган и муни.

на Цонев ! Искал България да се управлява от градската десница . А какво общо има тази десница с полуграмотните избиратели на ДПС ?Някои членове на икономическия екип на служебното правителство били сноби и грандомани . Защо са грандомани? Защото са учили в сериозни университети, а на Цонев даже се съмняваха в истинността на дипломата му за икономическо висше образование.Не понася икономическия екип на служебното правителство, защото не е като тях, даже не ги разбира какво говорят.

Цонев може да има много недостатъци но ако реши ще те препродаде 7/8 пъти без да се усетиш, много ги може тия работи с кинтите. Икономическите "експерти" на муци зеления чорап, итн, дб могат да започнат ускорени курсове при чичо ти Цонев.

Ще препродаде той, на баба си шалварите.

Е за какво участие в задкулисие става въпросс? Той Дог ан си го каза пряко на сцената - разпределя порциите. Друга машинация не им е никак удобна. Те искат и мгат да са отговорни само за собственото си забогатяване и увластяване.. звучи им като piece of баклава, но изразът е piece of cake... да си правиш каквото искаш не е по cake правилата и рано или късно ще изядат големия дюнер дето сами си приготвят.

… пеят една песен “Няма да подкрепим” … абе, дебили, кой, кога и къде е поускал подкрепа от вас?!

Забрави ли, че БСП управлява с ДПС? Станишката даже ги целува по устата от радост, че го подкрепиха... ДПС си знаят гьола и си седят в него.. ще им дойде пак времето. Боклуците винаги управляват с тях.

Само боклуците управляват с дпс.. сдс,бсп,ндсв,герб...

Няма никакво значение какво мисли Данчо Ментата, ортакът на Пеевски, депутат от етническата партия ДПС, или просто казано - един предател! Той е прототипът на Кирияк Стефчов от "Под Игото"

Киряк Стефчов е Сидеров.Но и за този еничар важи .

ДПС-ТО ," движението за права и свободи " на поробените турци с отнети права в България, трябва да бъде премахната.

Член 11 Алинея 4

Докато ДПС не бъде разпуснато и брокерите му, т. нар. политически лидери и депутати не отидат в Дубай или в Централния, смяна на модела или "статуквото", както е модерно, по определение не може да има. Прав беше Костов, че ДПС е проклятието на България

Не случайно, етническите партии са забранени! Конституция на република България Член 11 Алинея 4

Я, тука и бг - мами пишат!!! Хаха, те са видни поклоннички на Ристю, Маджо и капитал, и дневник. Много са, силни са! Хахха

PEYTSCH

Ха така...Мая е от БКП, даже не е от БСП...За какво „нейно правителство“ и с „отровното трио“ става дума ?

Умна позиция. Редите недоразумението и после гледате в тавана невинно.

Та, както се опитвам да напиша и постна от половин час, диписето да се завре. в миша дупка ил кучи ,.ъз , където. му е мястото. Да не говорим, че изобщо не трябваше да ги имае

Вие освен грехове друго нямате !

Дали е възможно дорниците да си ....затова че ми спират поста, в който се изказвам къде точно трябва да се завре. диписето

Са забранени коментарите под статията за ПДП -,Десислава Атанасова?

Защото гроб са ОПГ и си плащат.

че коментирай тука бре :) кой те е спрял. пействай каквото Мунчо ти е спуснал за днеска и туй то :)

Вие управлявате България от над 30 години и все не понасяте отговорност.

Иначе бой с пръки, нали, турчоля?

Туй кърти.... Данчо Пицата -президент, президент....:Д

ех тоз кръг Капитал. Много лош бе. Много лощ. Тоз Прокопи много лош. Олигарх такъв ниеден.

Достатъчно е ДПС да си поемат отговорността за обръчите и незаконното забогатяване.

Че те ДПС някога носили ли са отговорност?

И Така Нататъка приключиха вчера! Повече няма да влязат в народното събрание! Тошко е неграмотен боклук! Пламен е неграмотен, комплексиран боклук и селяндур! Надявам се да не го изберат!

Ясно! Коалиция ГЕРБ/ДПС, сър!

и нищо за съдебна реформа айде сега конституционно мнозинство от всички останали партии, после смяна на гешев и да видим как партиите ще се отчетат пред своите избиратели идеален момент

съдебна реформа, Гешев. Ушатия чорап, като му дойде времето, ще се срещне с Гешев. А останалите, по-добре да си платят и да им приемат една амнистия, по случай успешната борба с "мутрите" и толкоз. Нито има конституционни проблеми, нито други.

амнистия хахахха по-голяма смешка не бях чувал скоро чакайте още магнитски, селяндури!!!

Слушах го в предаването на Волгин по БНР. Отвратителен човек е! Ненапразно се присламчи в ДПС.. Менте и половина. Как замаза нещата около ПееФски (сякаш мажеше ексременти), как тълкува нещата според това дали му изнасят. Колко интелигентни и мислещи били избирателите на ДПС. ДА БЕ ДА!!!! И това беше в отговор на вметката на Волгин, че доста гласове от ДПС са минали за ИТН.!!! Тоест умни са, та са гласували за ИТН или какво? Хем менте, хем семпло, хем износено!

това стига

аз да ви кажа трети или четвърти път не гласувам за ДПС, въпреки че най-силно ме убеждават да го направя, най-смислено говорят и най- адекватно се държат, споделям вижданията им, не съм против малцинствата имсъм за интеграцията им, но не на гърба на интегрираните. На есен ще гласувам за ДПС, поне да знам че нямам заслуга за поредния крах на държавата.

Щом този гнусар не одобрява нещо, значи ще е добро.

Към новината