назад

Драма на перваз на НС: Физиотерапевт и шефът на НСО в спор след барикадата

09:30 | 06 март 2020 | Редактори: Надежда Христова, Лилия Чалева 441 37359

Коментари 441

След заседанието е трябвало да ги помолят да си тръгнат. Като не искат, хващат ги за врата и вън! Обаче НСО чии заповеди изпълняват - на камикадзето разбира се.

Освен това са ги пуснали със саковете с храна и вода. Тези освен за шафьори за друго не стават.

"И всъщност не само на мен, ама и на всички нормални българи започна да им писва от всякакви искания на майки, сестри, инвалиди, педерасти, анархисти, комунисти, социаисти и всякакви политически онанисти. Цялата тази пасмина дето само иска нещо под диктовката на комундетата трябва да бъде озаптена. ако трябва и с бой." Цитирам КГБ-то намирам го поетично.

Сега да ги съдят и уволнят и никога повече да не работят като сестри.А най добре беше да ги хвърлят отгоре и курва нинова заедно с курва манолова да си ги водят по митинги неподвижни.ебахти скапаното нсо.освен да водят на олигофреня жена му на пазар за друго не стават

Не е перваз а корниз е това място

Видях го перваза. И аз се качвам там за по голяма пенсия.

Тия недоебани патки си направиха селфитата и се да потъпкат малко нара, заради незаконно действие. А типовете от службата за охрана да спират навреме подобни мероприятия а не да вървят след тях. И къде видяхте драма, пича си сиди с ръце в джобовете само семки липсват, а кокошката си разиграва театро.

Вай, вай тефтер будалар, да бяхте написали поне френското бордюр или "ръб" на немайчин език.

Ситият на гладния не вярва

БСП никога няма да дойде на власт с такива циркове

Хайде бе пак познатата песен . Хората си имат социални искания, а не политически, както им се иска на някои хора.

"Участник в тази провокация е инициативният комитет на неуспялата кметица на София Мая Манолова. Сега виждам остра конкуренция за това кой да оглави протеста на 6 сестри – БСП, която е системна политическа партия и Мая Манолова, която иска да определи своето политическо бъдеще", отсече тя. Според нея служителите на НСО са длъжни да осигурят реда в парламента, а са създали рискова ситуация. "Сестрата на прозореца е с нестабилно психологическо състояние - не може да е друго една жена, която стои на прозореца и не може да води смислен диалог, а гардовете от НСО не са охранява ли прозорците", настоя Дариткова. Тя обвини левицата, че е безотговорно и некоректно системна партия като БСП да толерира незаконни действия и на тази база да натрупа дивиденти.

А какво стана с "провокацията" за къщата в Испания и руската намеса по този скандал ?

Що не се хвърлят от петия етаж, ами са правили циркове?

Сега конкретно къде работят тези жени и как така са недоволни от 1000 лв заплата? Ами да отидат на друга работа, да се преквалифицират, защо трябва някой да им решава проблема

Лудоста няма край

Защо се докарахме пак до 1991 г., когато хората се палеха и се самоубиваха ... пак край същата тази сграда ? Защо Борисов ? Защо ГЕРП-аджии ? Нали държите 100% от властта вече 10 години ?

Я да попитам аз защо тези "смели" сестри се скриха в Партийния дом веднага щом стана студено и заваля дъжда. Или така е по-лесно. Щото навън снощи беше доста студено. Пък и те следят прогнозата за времето. И веднага щом се появи прогноза за по-топло време изпълзяха от дупките си. Като пепелянки. И майките на деца с увреждания и те са същата работа. Оня ден се появи някакво "дете" с увреждания на 47 или 48 години. Не си спомням точно, ама там някъде. Какво дете, какви 5 лв. Циганките на тази възраст вече са пра-пра баби. Какво искат тези т.н. "сестри"? Всъщност там имаше и един мъж. Брат ли беше, педараст ли, не знам. И всъщност не само на мен, ама и на всички нормални българи започна да им писва от всякакви искания на майки, сестри, инвалиди, педерасти, анархисти, комунисти, социаисти и всякакви политически онанисти. Цялата тази пасмина дето само иска нещо под диктовката на комундетата трябва да бъде озаптена. ако трябва и с бой.

се окажеш на техния хал? Изключително гнусен коментар!

готино ткс

1971-1973г служих в правителствени войски-охрана на държавни обекти? Иструкцията беше: с риск за живота си, с употреба на огнестрелно и хладно оръжие, да не се допуска в обекта под какъвто и да е предлог външно лице!!! Ако това беше станало тогава с чиста съвест тая да сме я изпратили във вечността!!! Сега защитават престъпниците, за да съсипят реда и законноста!!!

СЕСТРИТЕ ДА ВНИМАВАТ С КОГО СЕ КООПЕРИРАТ- НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ПЛАМЕН ОТ ВАРНА- ГОСПОДАРИТЕ МУ, КОИТО МУ ПЛАТИХА ДА СЕ САМОЗАПАЛИ, А ТЕ ДА ГО ИЗГАСЯТ И ТОВА ДА Е КУЛМИНАЦИЯ В СЪБИТИЯТА ОТ ФЕВРУАРИ, МАРТ 2013Г НЕ ГО ИЗГАСИХА, ЗАЩОТО УМРЯЛ Е ПО ВЪЗДЕЙСТВАЩ ЗА КАУЗАТА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. СЕГА Е СЪЩОТО- ДО КАТО ТАЯ БЕДНА ЖЕНА ТРЕПЕРИ НА ФАСАДАТА- ДРУГА ОТ ВЪТРЕ И ВИКА- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ- ЗАГИНАЛА Е ПО ЕФЕКТНА ЗА КАУЗАТА НА МАЯ МАНОЛОВА И КО....

Глупости!

Подкрепям сестрите, но ми прави впечатление,че винаги се надигат едновременно с майките от "Системата ни убива". Със сигурност има политическа намеса. И освен това с това поведение карат хората вместо да ги подкрепят, да се отвратят от тях.

утре Нинова като ви накара да стоите на перваза да вземете да скочите алчни "медицински " боклуци..

0

Дано хванеш коронката

Междувременно директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов обяви колко е заплатата на Бойка Атанасова с увеличението. Той съобщи в позиция до медиите, че от април месец миналата година нейното възнаграждение е 950 лева.

Оле как ще ги харчи толкова много пари ! При 12 часов работен ден ще взима 400 евро ... Лелел колко пари ... Разбира се е изкарано брутното и възнаграждение. Тя "взима" по-малко !

Ами можеше да учи 6-8 години за лекар, след това да специализира още 5-6 и щеше да взима 1500-3500 лв заплата в зависимост от това, колко е добра и стажа.

вСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СА ДОВЕДЕНИ ДО ОТЧАЯНИЕТО И ИЗХОДА НА ПЕРВАЗА. ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА КАЧЕСТВЕННО НОВО НИВО НА ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ. ИНАЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА,АКО ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ НЕ СЕ ПОВИШАВА.

Колко време може да издържи 1 държава да бъде слаба? 10 г., 30, 50?

КОЙ направи болниците търговски дружества, КОЙ направи лекарите търговци, КОЙ????? Сега да излезе от Драгалевци и пак: АЗ съм най-успешният, най-некурумпираният, най-честният евроатлантик.....Ама народа не ме разбира и съм му сърдит!

Див народ Слаба държава.

Всеки който не е доволен от заплатата си може да блокира Парламента?! Охрана, полиция няма ли там?!

Заради такива дебили като теб,територията е на последно място по всички показатели,освен смъртност,раждаемост и най бързо топящ се народ....

Шепа шизофренички / представящи се за медицински сестри !! / ще тероризират държавата? Медиците са против терора им, готови са на протест срещу действията им , както и срещу НСО - оказаха се неспособни да се справят / или не искат умишлено / с нахлулите в парламента и барикадирали се там, в съучастничество със служителите на НСО ! Какво готвят службата НСО ? Преврат ли, безредици ли , трябва вече да ги закрият тези некадърници.

Жените се бият за хляб, мъжете се крият и пишат .. племе... За смях. Където и да обикаляш толко жалка картинка няма

Факт! И образование да имаш, работа и достойно заплащане няма! Образованието е мафия, лекарския съюз е мафия, министрите са мафия! И затова отчаяните хора - същите тези нормалните, кадърните, и честните, бягат от държавата!

Допуснаха журналисти, едва след като медицинската сестра се е прибрала? И, значи всичко натъмно е ставало. Защо не са предавали на живо цялата среща? Неудобни теми ли са обсъждали, за национална сигурност ли са си говорили? Следващото заседание на парламента може да е маски.....

абе жената звучи стабилна психически просто е напрегната от противоречия със по-силни от нея ...жената се бунтува срещу несправедливости в системата бе!

Жената е с бая добра заплата и не знам какво търси на перваза, а и какво правят цяла нощ там!

Отстоява интересите на професията си.

Интересно, ако тези от НСО получават заплати като мед сестри, колко време ще останат на работа и дали биха си рискували живота пазейки поверените им хора...

Точно охраната нам на НСО получава колкото тази "сестра", която е физиотерапевтка-масажистка ....950 лв, работят на смени и нощни по 12 ч, стоят прави с часови и носят отговорност за охраната на хората работещи в НС от всякакви луди решили да нахлуват и безчинстват !!! Справка, онзи Сашко от Пе.ник дето преди 1 г влезе с пистолет в Президенството за да стреля, че да му опростат кредит от 300 хиляди лв, който не връща !!!????

На перваза в ЦК на БКП не съм допускал такива перверзии.

Тогава такива хора изчезваха, преди да припарят до жълтите плочки. Властта здраво се държеше от дрОгарете.

Тази се прави един час на пунта Мара,просто отврат !

Така е навсякъде - каквото и да стане, никой не знае какво да прави. Лошото е, че като дойде вируса /дано не идва/ пак никой няма да знае, къде се намира! Ще настане паника, объркване, никаква координация и взаимни обвинения докато не изтече работното време и прехвърлим проблема на следващата смяна.

Образованието, особено средното и висшето в момента са една карикатура, завещана ни от кабинета "вервайте ми". С делигираните бюджети на училища и университети ги убиха. В болниците е същота работа, принудиха ги да опитват какви ли не шашми, за да не фалират. Станаха измемници, за да могат да си вършат работата. Герб вече натрупаха управленски опит, време е да се стегнат и да решат тези проблеми. Ясно е, че у нас който е във властта злоупотребяла много. Нямам илюзии, че ако са БСП ще е по-хубаво, яли сме им хурката. Мисля че моделът на немците за групи за натиск е добър, говорене, писане на писма, протести, петиции, докато не се задвижат. Един немец, който живее тук бе писал статия, че цял живот се борил с тромавата и неадекватна немска бюрокрация. Кагото дошъл тук, немската вече му се струва като добре смазана машина. Та - герберите може и да имат желание (може би), но и системата е лоша, там също трябва да се работи, а те може и да не могат и да не знаят как.

Добре де, защо ползволяват на група лумпени да затварят големи булеварди? Нека си протестират на палатките.

Пропагандата на ГЕРБ гласи следното: Наричайте всички които ни критикуват комунисти, путинисти, БСПари , ушанки и т.н. Тази пропаганда има ЛЕК ефект, защото вече нормални хора Анти-комунисти не смеят да кажат нищо срещу ГЕРБ за да не излезе, че са комунисти... Факт!

Хубава снимка събрала двете крайности - мед. сестра , прегърбена от работа 12 часа на денонощие и заплата 800 лв. и до нея прщящ от сили, севеж на вид служител на НСО с работа 4 часа фитнес, 2 часа СПА и 2 часа возене с автомобил и заплата 8000 лв.

като ти харесва, стани охранител, кво мрънкаш!

Да стана ама нямам вуйчо генерал да ме издърпа сред "елита"

Нямаш данни глупако, там трябват много качества за да преодолееш тежките приемни изпити и да работиш също не леките ежедневни задължения, пълна простотия пишеш за СПА и 8000 заплата...явно си злобен трол, а може и да си пикльо дето и войник не е ходил и нощна смяна не е бил, камо ли да има образование и интелект....просто келеш от улицата

Ми като нямаш вуйчо генерал, купи си! Някой да ти пречи?

Ха! Службата контролирана от "президента на народа" репресира протестиращи мед. сестри!!!!

Така ли, а сред тях не е ли и братът на прокурора?

спуснат-свише...

Всички тея циркове са платени от комунистите!!!Сгъвайте цирка и да ви няма!!! Ало,дирници?Що го изтрихте коментара бе?

Ама много са единодушни народните представители , като си гласуват нови заплати. Или когато ГЕРБ измисля нови данъци, глоби и такси - всички са - ЗА!

Това са едни и същи, разделили са се на два лагера защото такъв е театъра.

ГЕРБ и ББ тласкат българите да харесват Путин със своите беззакония. ЕС не е обективен и НЕ критикува ГЕРБ и ББ. Българинът се чуваства като дойна крава на ЕС: - фондовете са за хора на ГЕРБ - ЕС мълчи - Бойко измисля нови ГЛОБИ, ДАНЪЦИ, ТАКСИ и безумни правила - ЕС мълчи. - избор на прокурор от ЕДИН човек Шпигел писа за Бойко, че управлява страната със СМСи и по телефона - ЕС нищо. Преследване на журналисти - нищо. САЩ пък казаха,че най-корумпиран в страната е един съдия. Всички други са ангели. Това Пеевски, Доган и т.н. - НЕ. Накрая ще дойде момент в който изведнъж ще се обърне ситуацията и ще бъдем хвърлени в ръцете на Русия по вина на ГЕРБ. Защо от ЕС не казах: - по полека с този борд - не става така да се избира прокурор - не може да се изхвърлят журналисти - не може НАП да е бухалка срещу политически опоненти И тогава българинът започва да харесва всички които не харесват ЕС, САЩ и Бойко. Липсата на обективност води до това...

не можаха и една сврака да свалят от перваза на време...

Некадърник си ти !! Чети да видиш какво е работата на НСО, колко награди и благодарствени грамоти имат от чужди гости и мероприятия ! Лавров ,който ще дойде пак от НСО ще работят за сигурността му, както и други височайши гости били в България !!! НСО не е служба да сваля лудите от перваза, нито е на Радев, Иванов или Петров...това е служба за нац сигурност на държавата и хората там работят всеонда но за нея, а не за сменящите се лидери !!!

С5асото чета жлъчните и гербокоректни коментари ми става ясно, защо сме под 7 милиона и защо след 10 години ще останем 4-5 милона. Ами то от България добрите хора трябва.да бягат през глава. Тук остават само арките.

не знам за "арките", но тия агресивни мошенички-майчета не са никакви "добри хора". повечето от тях не са дори медицински сестри, да не говорим за майчетата от "системата ги убива"...

Вуйчо, ти по добре се засрами , че жените са единствените достатъчно силни и достойни, които се борят за правата си, не останаха мъже ( в истинският смисъл на думата) в тази държава. Почти няма хора, които биха отстоявали човешките принципи и правото на достоен живот и труд на всяка цена.

"Кресливата сврака" Композитор: Мая Манолова Гост-диригент: Корнелия Нинова Изпълнява оркестъра на Позитано 20-вход свободен.

съдействие на НСО...

Най-сетне нещо свежо и разнообразно, че иначе седмицата щеше да се изтърколи само с коронавируса и мигрантите.

много готино чувство за хумор:))

Как е може чрез преходни и заключителни разпоредби, буквално за минути и без обсъждане, да се променят закони, които дават или опрощават стотици милиони на конкретни лица. Същевременно "същата държява" неможе да направи нищо за тези окаяни жени, наши майки и сестри. Та ми се струва, че именно това лицемерие и арогантност, е причина тези жени да стигнат до такава безизходица - самоубийство. Арогантост е също в този случай , охранени нагаждачи като Дариткова и Сиди да дават квалификации на сестрите и на постъпката им. Както и действията на Мая Манолова да яхне тази трагедия.

става дума ,нали?!

Не, за майка ти

прави са жениците, лъжат ги за заплати, да си медицинска сестра е призвание спасяват хора....ще дават милиони за футболисти, за Левски, за стадиони в Пловдив за нищо пари които ще отидат при некадърници които не играят футбол а само лапат народни пари а зда медицинските сестри няма да има пари..айде де..правилно жени сте решили този щурм...вземете по една метла и изметете тази гнусна сган от народното събрание за нищо не ставаща ядаща народните пари за нищо за нищо...анатема

една такава скоро стана зам министърка. примерът е насърчителен

Към новината