назад

Джамбазки с остра позиция за "червените линии" на Северна Македония

12:44 | 31 юли 2021 | Редактор: Рая Георгиева 43 5765

Коментари 43

Името на германския външен министър се чете Хайко, а не Хейко! Немското -ei се чете и превежда като -ай.

Как се вари македонска глава ? Слага се едно паве и македонска глава в тенджерата под налагане. Като поомекне, павето се изважда, а главата се доварява още два часа и е готова за консумация!

....и ТОЧКА!

В Северна Македония не говорят на македонски,а на сръбски.Някога като си говорихме се разбирахме без преводач,а сега не може без помощ.

Ето точно това трябваше да бъде позиция на премиера, или поне на външния, вместо индиректно да се адресира политкоректно до Скопие. Защо властта официално мълчи-сливи ли има в устата? ЕС трябва ежедневно да се алармира за безчинствата на скопянците! Всичко друго е престъпление срещу историческата истина и справедливост!

Най-накрая нешо смислено да каже и още по-важно, да направи. Другите мълчат.

Абе на този Гей що му викат патриот?

Ти си абсолютен тъпак!!!

Първи април - професионалният празник на северномакедонските историчари.

Вето до дупка за северномакедонските еничари !

Патеричките на Боко изкараха доста пари от македонците за БГ паспорти, те трябва най-много да ги обичат.

Хаха, лилипута гей се появил с позиция. Като бачи Волен и тоя го направиха милионер разни скотове нацисти.

Чакаха 20 години Гърция - и накрая клекнаха. И нас ще чакат още 20. С инат не става. Ама пуста кратуна македонска - тия неща не ги разбира!

Видеха че нема да им минат маанетата пред нас и пред ЕС и от инат сега ще се откажат от ЕС... Не и преди Сърбия да влезе в него. Разделяне от Албания и да гният в пещерния си комунизъм... Kе доде мачка за погачка, ама късно!

Още ли не са секвестирали брюкселските парици на тоя серсем?

Оплетоха се в червени ко́нци братята "македонци".

Браво!

Противно хюмне, което се напълни с пари от евродепотатство.

млък бре северния

Добре де, че крадат история, крадат и то пладнешки, но защо не коригираме грешките първо в нашата история и тогава да се твърди, че нашата позиция е вярната? В нашите учебници пише, че сме дошли, чак през VII век от Азия, а се сърдим, че в техните пишело, че сме татари и монголци. Нали не е редно да сменят тяхната фалшива история с наша фалшива? Исторически извори говорят, че българи е имало на Балканите още преди Христа, а даже и по време на Троянската война. Йоан Малала пише: „И така споменатия Ахил заминал заедно с Атридите, като водел ссвоя собствена войска от три хиляди души, наричани тогава мирмидонци, а сега българи.“. Справка ГИБИ том 2 стр. 209 Такива, а и от друго естество сведения могат да се изброят стотици, но всички са писани далеч преди Руско-турската война (1877 – 1878) и са страшно неудобни за политиците, които са взели решение още преди войната на 26 юни (н. ст. 8 юли) 1876 г. с Райхщадското споразумение и допълненията от Будапещенската тайна конвенция, и Лондонското споразумение, на Балканите да няма голяма държава. (за справка може да се ползва и Уикипедия) Към тази политика се придържа и до днес политическия елит на света, а после нямало конспирация срещу България.

ВМРО забъркаха тази каша. Те са със старо мислене отпреди сто години, "ще ни слушате и изпълнявате, иначе вето, ние сега сме във по-силна позиция, все пак ние сме член на ЕС, а вие сте кандидат член"! Народът не случайно им показва червен картон вече във втори мач! Никой досега не е успявал да настрои така македонците срещу българите през цялата история, нито сърби, нито руснаци, нито турци, да ги отужди от България така, както успя това да го направи ВМРО през последните две-три години. Председателят на българо-македонската търговска камера се оплака, че сега като влиза в Македония, му мерят дълбочината на грайферите на гумите, а по-рано са го черпили!

Те си бяха "настроени" срещу нас от 70 години, че и пренастроени.

Не го харесвам, но тук е абсолютно прав

Какви патриоти са тоя пиян гей и шкембе войвода? И двамата са за затвора.

още едно "маке" се изсра

Намерил на кого да се оплаче Джамбаза :) ЕС, вкл. НАТО-вските партньори, ЕЖЕДНЕВНО тероризират президента Радев за С. Македония.

тази бита карта от къде се появи

Ачо, ко шмърка? Не те ли е срам да се показваш?

Глас народен, глас Божи! Македонският народ има последна дума по отношение наименованието на ползвания език в страната и правото на самоопределение на гражданите на страната като македонци. Представителите на македонския народ само изпълняват неговото желание!

е за историята, а не за сегашното положение.

PEYTSCH

Докато Скопие позва термина „червени линии“ преговори НЯМА да има. Безсмислено е. Простичко казано Скопие не ще да е в ЕС. Целта им е да смачкат фасона на България.

Не всичко подлежи на договаряне! По идентичността не може да се водят преговори, така е!

Абе каква идентичност тебе те гони ? Македонците са по българи от назе шопите !

Геле, затова иде реч, всеки има право на самоопределение. Прав си, има македонци, които смятат, че те са по-българи от шопите, така е! Те имат правото на тази идентификация и тя не трябва да им се отрича! Но не трябва да се абсолютизира, че след като има такива македонци, то всички трябва да се идентифицират по същия начин!

Маке, много си тъп, моето момче. Да се смятат за каквито си искат. Тук иде реч да не крадат и фалшифицират нашата история.

Джамбазки е простак!

Защи е да е простак ? Дай факти или фактите са като тези в македонската история.

Бугарите проста нация от селски дудуци кавали и чалгаджии!! Няма да изберат истински националости,родолюбци начетени хора като Джамбазки ,Каракачанов ,ами поредните прости крадци и овчари.

девет македонски келемета гщхаресват това :) баси мангалите

Джамбазки е най-добрият политик във ВМРО, а и изобщо. Политици като него трябва да избираме, а не като сегашните.

Като теб мислят само два процента от гласувалите! Останалите 98 % са на друго мнение!

Прав е

Не ви ли стана ясно, че тези не желаят да влязат в ЕС! Особено след т.нар. Малък Шенген с Албания и Сърбия! Жалко, че сбъркаха плановете на Р. Албания,и се повлякоха по демагога Вучич /сегашния Тито/!.....

Към новината