назад

Джереми Хънт : Аз съм алтернативата на Борис Джонсън

15:10 | 16 юни 2019 | Редактор: Лилия Чалева 7 2120

Коментари 7

Изберете Борис Джонсън! Като сте тръгнали, вкарайте си го докрай!

Джереми Хънт ще стане премиер според моето скромно мнение, макар лично аз да харесвам Борис Джонсън. Верно е че той май не е пакистанец, но пък жена му е китайка, макар че сам я объркал с японка но няма значение.Добре че не е гей поне на първо четене не е, то на тия бретанци всичко им сбъркано ма да се живи и здрави.

странно, всички се натискат да са бащи на брекзит! утре британците като се усетят и погнат бащите на брекзит, те, бащите в един глас ще викат- не съм аз бе, аз съм импотентен!

Ако нямате достойни кандидати , да ви пратим малко ! Всичките са с 3 метра коремна обиколка!

Аз съм скрития фаворит в тази луда(буквално) надпревара.

По-скоро изглежда най-нормален от другите кандидати. Който и да стане премиер, само може да забави краха на бившата империя. На следващите избори ще имате шанс да сте опозиция, защото Либерал Демократите си го набиха с маймуна партиел лидер, а имаха реален шанс да се опънат на лейбъристите. Това е днешна Британия - колониална пародия на еволюирали тарикати. Освен да направите Найджъл кривите очи крал, друго не ви остава.

Не е черен лидера на Либерал-Демократите, всъщност те още не са го избрали, но едва ли ще е черен. Имаше такъв от консерваторите, който беше срещу Брекзит, но той е отпаднал предварително.

Към новината