назад

Джо Байдън се загуби по време на срещата на Г-7 (видео)

11:04 | 13 юни 2021 | Редактор: Надежда Христова 210 28097

Коментари 210

Този случай не го проследих, но много добре си спомням видеото, на което беше запечатан как пада. Абе, хора, та той тичаше по стълбите ! И на 40 да беше, пак можеше да се спъне. Айде стига сте правили от мухата слон

Публикувайте само простотии. Затова поетът е казал- Народът прост , животът , тежък скучен Озъбено, свирепо, куче.

Тази случка силно напомня плевньо... Дето вика Бойко "едно магаре да вържа, ще го изберат". Тръмп се опита да се бори с подправянето на изборите, ама трилионерите бяха по-силни.... Байдън поне не го правят велик ИТ гуру, за разлика от плевньо. Така мафията управлява в сянка, а отпред е някой, който не знае къде е. Тръмп беше наредил разследване на трилионерите и резултатите бяха потресаващи...

Абе вие олигофрени ли сте бе,изобщо не се е изгубил и жена му и охраната бяха на 5 метра,ей за това сме на 200 място по свобода на словото.

78 не са малко години и много реакции се забавят. Човек трябва да си се пенсионира на 60. Това е нормалното, а сега се опитват да накарат хората до 70г. да бачкат...

Сигурно ще вдигнат възрастта на 75г. На 71г умираш на 75г ти идва пенсия!

Има хора които и след пенсионната възраст искат да са начело във властта докато смъртта ги раздели.

На мен ми изглеждаше като че ли търси тоалетна.

Джо Байдън се загуби по време на срещата на Г-7, поради старческа деменция

Клутин звъчи по - добре.

Дядо иска да кръшка....с Лолитки, но леля го следи из късо, защото не си е пил хапчетата за деменция.....

Дядо иска да кръшка....с Лолитки, но леля го следи из късо, защото не си е пил хапчетата за деменция.....

Дядо иска да кръшка....с Лолитки, но леля го следи из късо, защото не си е пил хапчетата за деменция.....

А джуджето путин изобщо не знае къде се намира

Ох, умирам си от кеф на такива заглавия, смях се до сълзи. Браво на Дира!

На Байното вече и последните хапчета не помагат. Алцхаймерът се е засилил явно.

Този Изкофелец няма да го биде още длъго и негроците че си бият гъзо у тавано от кеф че че си имат цръна жена дето е като маж за водач на тъпото племе американско.

Ами, натириха Дони, а той си бе пич и половина, и като Президент, и като мъж. И го замениха с този изкуфял дъртак, който още 3-4 години ще се осира тотално и ще предизвиква подигравки. Но, сами си го причиниха...

Е, щото няма видеа в тубата, Дето Тръмп наистина тръгва в грешна посока. Тука се вижда, че Байдън е някъде и го викат да дойде.... Ама, Всеки вижда каквото иска да види. :)) п.п. А, да, Тръмп не е пич и не е мъж. Нещо дето се гримира оражнево е. :))) все пак направи мъжкия грим много по-примелив сред консерваторите. :))

Ще чакаме първия президент умрял от старост на поста си

Е как няма да се загуби човечеца, той едва качва стълбите на самолета а сега и на форум са го завели. Добре че американският департамент одобри лекарството срещу болестта Алцхаймер няколко дни преди срещата че по малко да се губи между тълпата човека. На маймуна го направиха тези негови съветници.

Това е фейк нюз, чрез сателитите на Илон Мъск и 5G, тая шушумига няма как да го изгубят за дълго, нали е чипиран. Излезнал е пръдне.

Вероятно ще се срещне с Елцин,а не с Путин

Дано да е скоро

САЩ са Давеща се държава! Единственият им начин да Забавят удавянето си САЩ намират в Блокиране,Пречене,Възпиране ..РАЗВИТИЕТО на своите Конкуренти !! Китай, Русия ,Германия ,ЕС,Индия ..това са основните конкуренти на САЩ ! Там са насочени усилията на САЩ да Блокират Развитието на тези държави ! САЩ са обречени! Давам им 5 години.

и няма да има проблем... Винаги ще могат да го "намерят" и приберат...

Алцхаймера не прощава!!! Дали спи с памперс....

Труден му е живота вече... Що ли не го евтаназират, та да не се мъчи, пък и достойнството да му запазят!!!!

Само този месец,гастроли на цирк Америка в Европа. Заповядайте, много смях и музика. Или, не се е изгубил, просто търси, къде да се скрие, щото в други ден идва В. Путин. Шубето е голям страх.

Жал ми е за този вдървен стар човечец, със стъклен поглед и пълна деориентация, който не знае къде се намира и какво говори. Сегашният Байдън изглежда даже по-зле от късния Брежнев.

много жалко изглеждаше, особено след като Джил го поведе. Изобщо не знаеше за какво е тук, а и походката му беше такава. Общо взето гадно е, вместо да си караш старините, да те водят като панаирджийска мечка.

Ти мани, ами и Камала как неадекватно се хили като шизофреник, не ти е майко работата. И там стои страхотна въпросителна. Който си мисли, че старецът е обречен, но Камала е бръснач, е в страхотна заблуда.

Дядката Джо съвсем сдаде багажа. Сигурна не знае къде е тоалетната и пак напълни памперса

Това може ли да учуди някой след като неведнъж сме го чули да приказва едно след друго различни неща че даже и вицето си титулова с Президент..

Изкуфяла работа. Даже охрана няма да го следи де ходи :)

И аз съм объркан. Сигурно е само, че съм гей

Пак като не се е наакала деменцията...

Младата надежда на Русия Путин чукна 70 Само да го видите без червило и ботокс, ще си изповръщате червата

Вярно е. Питайте ме мен. Повръшам всяка сутрин. Имам си специален леген до леглото.

Може и да си на 100 и да бъдеш с ума си така че Путин го доказва че възрастта не определя умствения ти багаж, ама болестите си оказват влияние и на много по млади като ви чета простотиите а байдънчо напредва и с егн

А без сутиен е още по-зле

А не на лидера на свободния свят, тъпаци платени Сега Путин ще бъде натикан на кучето в гъза Вие се хилете като идиоти

и като се събудиш - краката ти отвити!

Трагикомедия с превес на трагедията. :(

Жалко годините не прощават . Дай Дончо ще има да се смее и имитира .

Алцхаймер сър!!!

Платен идиот Като това ти е нормалното състояние

Колко взе да пишеш отговора дълбокомислен???

Какви забележки е направил на малкия симпатичен убиец. Само чакайте и се смейте на нелепите оправдания на путака

да, непременно ще ни разкаже какви "забележки" е направил, само да е по-скоро пресконференцията та да не забрави какви точно бяха и дали ги е направил! Абре, серсем, тоя не прави разлика между сестра си и жена си, между внучката си и сина си, не знае кой е шефа на Пентагона, но забележки щял да прави! :))))))))))))

Все едно е дете, трябва да го водят за ръчичка...

И, какво искат от Байдънката? Избран по пощата, с гласовете на някои над 120-сет годишни избиратели. Какъв да е?

Има ли някой, който да не е разбрал, че всички президенти на „великата кравария“ (може би с изключение на първите, хронологично) са кукли на конци (фигуранти)? Просто на този много му личи, ама е изключително удобен за кукловодите! Процедурата е елементарна, но ефикасна: -Ако въпросният „кривне от пътеката“ му дръпват повода, като му припомнят за някои „специфични подробности“ от досието му. -Ако няма желания ефект му скрояват/прилагат пуч и/или някое „Гейтче“ публично. -Ако и тогава няма желания ефект просто му спират лекарствата или го отстраняват физически, ако деменцията не го е довършила. п.п. Впрочем това е валидно и за всички васални президенти и премиери! ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ ДОПУСКАТ!

Тъпо ... Дори и за всезнайко като теб ...

Колко да е тъпо ?! Това е самата нелицеприятна истина за господарите ти...

Ако истината може да е тъпа – съгласен съм. Би ли изложил твоето „остро“ мнение по въпроса (естествено ако имаш такова) или не искаш да рискуваш надницата си?

Това, че имам мнение, различно от твоето, не означава, че получавам пари за него и имам господари. Фактът, че ти мислиш по този начин е достатъчен да знам, кой и какъв е твоя господар и работодател.

Още ли нямаш твое мнение по въпроса? Има още един факт, който пропускаш: Бяха ти необходими повече от двадесет минути за да научиш какво да отговориш!

Олееее, завалията бай Дъно пак е объркал посоките... И тоя неадекватен циркаджия, злобно посмешище щял да дърпа ушите на най-влиятелния политик в света за последните 20 години, т.е. на 21 век, Путин....хахаха Англосаксонски прелести и дебилизъм!

Куклата Байдън е собственост на Олигарсите на САЩ ! ...Неслучайно Олигарсите и медиите им си слагат подобни нещастни хора на отговорни позиции... ..хора които не могат да мислят,или не искат да мислят! Скоро ще го пенсионират с почести и ще дойде истинския човек на Олигархията...... ...Звярът в женски образ Канала Харис.

Хахахах, това ли окаяно подобие на човек ще се опълчи срещу Вова Путин? хахахахахахахахахах !!!!

…… какви майтапи ще падат на срещата, ами дано да не са замислили някоя схема Навални . Да не са решили да го ‘хвърлят под автобуса’ и да обвинят Путин.

Интересно деменцията как е успял да елеминира собствената си охрана. Явно е много изобретателен, освен дементирал. Добре че Джил, му знае номерата. Те на 4-ти километър са много изобретателни всички.

Оставете го дядото! Питам се аз къде дремят сикет сървис! Баси пародията!

Нашите самолети започнаха да пикират в морето

Ваксиниран ли е...

Има типичното поведение на ваксиниран!

Байдън е ОЛИЦИТВОРЕНИЕ на състоянието на американската империя към момента.

Честно стана ми тъжно за човека как го водят за рачичка

И на мен. Но пък с каква злоба само сочи другите и ги нарича "убийци" и хич не му трепва окото, без милост. Що пък ние да съжаляваме такива изроди и сатанисти?! Без нищо човешко и нормално.

човека е за пенсия

Dori za ve4na takava

Към новината