”Еърбъс” представи концепция за летящ автомобил

Европейският самолетостроителен концерн "Еърбъс" (Airbus) представи вчера концепция за летящ автомобил на Женевското международно автомобилно изложение.

Обратно в новината

Коментари - ”Еърбъс” представи концепция за летящ автомобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕОДАЛА ДА БЕШЕ НАЛЯЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО ВМЕСТО ДА ГИ ЗАГРОБИ В АСВАЛТ!!!

но ще трябва да се постараят малко повече за да регулират това въздушно движение, за да не летят чаркове и глави из въздуха.

преди 20 години мобифоните бяха тухли, еденици имаха такива. След това станаха тънки и малки, а сега тънки с големи екрани... Какво да кажа до компютрите, лаптопи, таблети... И тази кола/дрон ще се модифицира, дори много по-бързо, не се безпокойте

Честно казано не ми се вярва. Много пари и политика и ма в петрола. Масовото производство на големи батерии е много проблематично и неекологично. Тази технология най-вероятно ще бъде внедрена първо в професионални и военни машини. Докато дойде време да я ползват за потребителски машини може нещо друго да излезе.

Те и сега повечето прелитат ниско... Това няма да бъдещето на общият транспосрт, но е добра идея, която може да доведе до него...

едно изобретение, мъ още не съм го регистрирал, да не казвате на никой, ше опнеме по дебеле жици на пътя и лебедки, като дойде задръстването се дигат с лебедките колите и се движат като тролеи из небето

Без майтап, твойта идея ми се вижда по-смислена от на Еърбъс.

С МОЯТА ЖИГУЛА ОТ 10 ГОДИНИ СЕ ПРЕДВИЖВАМ ТАКА.

"Ако колата попадне в задръстване, дронът пристига, снишава се, скачва се с покрива на капсулата и след това я издига в небето. Самоуправляващото се шаси може да намери пътя си до най-близката електрическа станция за презареждане. А пътниците, вече в самоуправляващ се хеликоптер, отлитат за където са тръгнали." Нещо не мога да го схвана това: коя по-точно част от композицията отива да се зарежда и коя част отлита за дестинацията? Освен това, ако сме на 50 км. от дрона, ще долети ли достатъчно бързо, преди да се е разсеяло задръстването?

Браво... работете. И първия компютър е бил с бавен, тромав и с малки възможности... но вижте до къде стигнахте западняци. БРАВО!!! Дано все повече пионери като вас има в тази област. А оставете одеколона и лосиона за вана на руснаците.

Какво споделено пътуване бълнуват в двуместна капсула, която я измине 100 км, я не?

изобретение и също толкова тъпа статия не бех виждал

БРЦК

Глупости. Това не е летящ автомобил. Това е обикновен ел. автомобил + обикновен дрон. Ако идва хеликоптер и вдига вагон как ще го кръстите? Летящ вагон ли?

може направо с хиликоптер да я вдигат колата, хем и сега си ги има ))))))

Като ще имам фърчикоптер, за какво ще пътувам по земята?

Измъквала се от задръстване с полет?Ами като литнат и другите, ела гледай какво ще стане.

Наблюдателче, помисли малко и си отговори на въпросите, кой ще ползва такава кола и фърчикоптер?

Аз същото като Наблюдател1 си помислих,ами ако всички вземат да фърчат ,хаха :).... А към вашата реплика уважаеми Българин бих добавил,че правилна ви е забележката,но може би Наблюдател1 е имал в предвид в по-далечно бъдеще, когато всички могат да си позволят, да купят такива хвъркати коли, то направо не ги виждам...........?!Защото и преди се брояха на пръсти, които имаха мобилни телефони, а сега и деца от детската градина имат.

Който има пари да си я купи, естествено. "Кон не язди тоя, на който му отива, а тоя който го има"-стара поговорка.

"Еърбъс":Господа време е да представим на света проекта за новият летящ автомобил. След няколко месеца(неофициално една седмица):Е господа ето я колата на бъдещето мини мини купър закачена за огромен дрон.Със сигурност всички ще харесат новият модел. Да вземат да зарежат цялата тази концепция и да изчакат създаването на антигравитационните двигатели или миниатюрен джет-двигател

Концепциите са хубаво нещо. Всичко е чудесно, докато всичко е само прототип, и то един.

И как тоя дрЪн ще се навре между всичките стълбове за осветление дървета жици на тролей Ако съм между два автобуса как точно ще ме вземе Баси тъпотията

А ве човеееек!!! Това е измислено за задръстване насред нивата! Или в пустинята! Никой не е казал, че е за градско задръстване! Ама колко сте недосетливи!

aбе тия шо не го гледат филмо петия елемент и тогава да се предлагат

Само си представете, какво ще се случи, когато всички се обзаведат с това творение на техническата мисъл... ...и ще валят автомобили от небето!... :-D

Поредната недомислица. Принципно, когато изобретяваш нещо, логично следва то да има някаква утилитарност и реално приложение, иначе остава само в сферата на забавленията... В случая, за тази "играчка" е валидна сентенцията: Има ли смисъл, щом няма значение, важното е да има вид на изглед...;-)

Забравихме да кажем че тази безподобна тъпотия ще струва 10000000000000000000000000€

Това революционно постижение, в този му вид, може да мине и за антиреклама на Еърбъс. Очакват ни триизмерни автомобилни катастрофи.

Амиии, когато всички коли се опитат да се измъкнат по дози начин?

По умно от българина нема . На Земята трябва да се тури надпис ,,MADE IN BULGARIA''

какво ще стане ,ако от 100 коли в задръстване ,80 си поръчат дрон??

Нека първата такваз да е моя.

от точка "А" до точка "Бе" кърти мивки. Къде сте учили?

Бе е име на населено място,не разбра ли?

Ама че глупост. Какво му е летящото на автомобила, щом идва един дрон и го вдига от земята? А като пристигнат 10 000 дрона едновременно, кой ще контролира въздушния трафик в тясното пространство между сградите? Май намирисва на евтин сензационизъм/ПиАр ?

А бе, мани, Ебати и глупостите.На нас тва ни не требе, че се изтрепеме като пилци.