Путин към Мей: Да засилим общата борба с терора

Руският президент Владимир Путин изрази готовност да засили сътрудничеството в антитерора с британските партньори. Той изпрати съболезнования към Тереза Мей.

Обратно в новината

Коментари - Путин към Мей: Да засилим общата борба с терора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си каже за взривените жилищни блокове през септември 1999 в Москва, Волгодонск и Буйнакск!

Превод: искаш ли заедно да се борим срещу ЕС?

Хората които пишат,че не искат сътрудничество с руските разузнавателни служби трябва да бъдат обявени за терористи. Никакъв компромис с това разделяне на изток-запад-това е мръсна пропаганда.

(включително днешните) са най-големите терористи в света!

Няма по лицемерни от руските политици! Те са нечестни, арогантни и винаги от позиция на силата и винаги със задни мисли!

с мръсните англо саксонски ционисти - спонсорите на тероризма не трябва да има никакво вътрудничество - те само от бой разбират а и от тяхната рецепта също:)

Обикновено крадеца вика дръжте крадеца. Може някой Сергей да се окаже атентатора, както в Германия. С Путин никой освен Асад не иска да има вземане даване.

Русия с чеченците не може се оправи 30г, пък троловете тръгнали да пропагандират, че Путя ще победи световния тероризъм. Като САЩ, Израел и Русия оставят света да диша, тогава ще бъде победен тероризма.

350 на към1 са базите, и къде набута Русия не ми е ясно?!

Алфа Вълка

Опитите за влияние на Русия в източна Европа, терора на Русия в Афганистан, Грузия, Чечня, Сирия, Украйна...

Соросоидният отпадък май е забравил за снимките на виетнамската булка с шефовете на ИД, А?

Водещи фигури от ЕС и НАТО написаха н Туитъп съболезнование към ЗАГИНАЛИТЕ,пострадалите и техните семейства!Така достойно приключват с ангажиментите си по този случай,като загиналите със сигурност са удовлетворени от съболезнованията!Прастическата работа по унищожаване на терористите ЕС,САЩ и НАТО оставят на Путин!

от ЕС и НАТО - съпричастност, от Русия - засилване на сътрудничеството в антитерора с британските партньори. Друго си е съпричастността в туитър и фейсбук, в медиите.

Практически Путин подържа тероризма в Близкият Изток с терор над цивилното население и екзодусът на сирийци към главно Европа!Путин подържа тероризъм също в Донбас на Украйна където разпали кървава гражданска война след като анексира Крим!САЩ са държавата която ефективно се бори с тероризма включително и путиновият!На терен,в Европа и в интернет който си залива от фалшива информация от руски тролове и ботове което в крайна сметка се обръща срещу Путин и Русия!

на дир - при новина с упоменати много и различни имена да сложи Путин в заглавието, да избере най-скапаната снимка и да чака трафик от разни, прекарващи живота си в интернет.

Господин Путин, заровете онази мумия...

ми сороз е още жив бе

БГ- съветеца, ти къде се сложи в обувките на г-н Путин?

Болшевико-нацистки наглец!

90 "коментара" под една нищо и никаква новина - от безработни изхвърлени от живота ненужни дебили, които даже не могат да вържат едно свястно изречение!!!

ТРЪГНЕ ЛИ ПУТИН НА ВИЗИТА НЯКЪДЕ И СЛЕД НЕГО ЗАПОЧВАТ АТЕНТАТИ.ТОВА РЕКЕТА В НЕГОВАТА ПОЛИТИКА.

на обиколка Тръмп или нещо бъркам? По твоята логика а-ла баба вангя всичко се обяснява просто, направо фасулска работа.

Трябва. Крайно време. И тебе трябва да се започне. А без тебе - няма да има кой да ги храни терористите.

кого имаш предвид?

с тоя батальон чеченци дето пратихте да тренират в Сирия. Сега има и от двете страни достатъчно само и само да са далеч от вас.

се изказват - да сте чували нещо за батальона Туран или т.н. съветски спецназ? Има мюсюлмани и мюсюлмани. Някои си въобразяват, че на всички хора, изповядващи исляма, им е много гот, че има даеш и алкайда? Точно те най-добре познават противника, поради което са суперефикасни. Не разбирам каква ви е файдата да лаете точно срещу тях?

Същински есесовци , нали?

Само като погледнете лицето на путлер и си личат следите от 370-годишното монголско владичество на жалките впиянчени мужици..бая са ги ш.бали у г.зът!!Погледът му е като на прясно отскубнат корен троскот...!!!

..НАД жалките ...

ей, вие сороститутките все за шибане в ивицата газа приказвате! други теми нямате ли?

Колкото по-силен е лидерът, толкоз по-голям облак на жужащи яростни комари и жилещи мушки го забулва. Има и джавкащи кутрета, при вида на великана почващи да вият и се давят от страх. Не се бойте, кутрета и комарчета, Путин няма да се занимава с вас. Много сте му дребни - не ви вижда.

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият Троен Пакт е факт-Масква,Анкара,Техеран...!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Алоооо, дир-а не е кенеф Объркал си вратата!!

Котенце мило, стой си за сега в милата Украйна и си учи уроците. Като всички нас, минатите от ЕС. Като те минат тотално и теб ела да си говорим. Путин не ти е виновен. Напротив, той ви разказа честно играта преди да е почнала. Какво му се дървиш сега?

Путин молодец! Единствения политик, на когото вярваме и обичаме! Да живее Путин!

A защо не отидеш да си живееш при твоя Путин в Русия ??

Ми живея си. И си гледам сеира.

платонически.

Ба си боклука!

Препоръчвам да се запознаете с действията на батальон "Туран" по суша в САР. Това е кошмарът на ДАЕШ... Познайте от един път на чие подчинение са бойците му? Ако си мислите, че е западът - грешите!

Познахме!На Рамзан Кадиров! А към новината: Путин е лицемер!Неговите тролове заливат интернета с радостно ликуване от кръвопролитието и го тълкуват като разпадане на Европа и евролибералният модел!

наричат го Спецназът на СССР - Преведете си го: The unit "Turan" is an all-Muslim mercenary force of about 1,200-strong, made up of men from former Soviet republics in Central Asia, Southern Caucasus, and also Russian Muslims from Northern Caucasus, trained by Russian special forces at a base in Tajikistan, and recently deployed to Syria. This is first ever image of them in action. Or, at least, of some terrorists getting blown away by them, anyhow.

отдавна - направо ги размазват като бълхи - и оставям на другите наскачали хаховци да се сетят чий е този спецназ. Да си потърсят клипчета или статии - ние тука да не сме им просветно дружество.

това джудже от както русската свиня загуби във Франция, само подскача около великите лидери с разни предложения. Обаче те само го подритват горкото. Върни заграбения Крим свиньо ботоксова и тогава хората ще ти обърнат внимание

Когато бушмена върне Косово на Сърбия.

А внимание му обръщат не само хората но и краварите както и техните подлоги като теб!

свиньо незаплодена, Путин такъв четвъртит ще ти върне, че и парите на сороз няма да стигнат за шевовете по гъза ти.

Путинчо търси приятели дори и с цената на атентати!

Пръц.

Като Косово стане отново српско, тогава...

Сетила се Мара да се ...

Путин е инструктирал бсп-то да действа

Що, влиза ли ти вече?

""Около 4000 руснаци воюват на страната на екстремистите в Сирия, заяви руският президент Владимир Путин. Путин заяви днес, че около 4000 души от страната и още 5000 от други бивши съветски републики са се присъединили към екстремистите в Сирия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. "" нагляра си е нагляр !!!

Действително е така. След като ги вербуват, западните инструктори ги подготвят в Турция и Йордания и след като ги въоръжи и подготви запада ги хвърля срещу сирийците, където ВКС методично ги утилизира...

защото бяха ликвидирани хиляди джихадисти - така че намали малко, става ли? не от хубаво беше започната кампанията в сирия - и тъкмо ги нагънаха и се явиха разни "правозащитници" да ги бранят от лошите руснаци.

стига тази простотия. Путлер НИКОГА не се е бил с ИД. ВИНАГИ с опозицията на АСАД. А погледенете фактите в очите !!!! Да не е луд да си бие по хората и да зачерня руските майки?!?!?

Ми то Путин какво да я прави тая дърта английска кранта, освен да й говори?

Може насила да вземеш, но може насила да се даде. Дали искат, всъщност, Запада и САЩ борба и унищожаване на тероризма...

Насила се взима, насила не се дава...!

Корекция: "...но НЕ може насила..."

какви договори подписа Тръмп в Суадитска Арабия,а ?!Знае ли някой....,а сега реват и ще се борят срещу тероризма ,въоражавайки го !!демагози !!!

Кемпински откри първи супер-лукс хотел в Куба ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ТАМ НЯМА ДЖАМИИ И ПАК СИ ЖИВЕЯТ ХОРАТА :))

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отбелязва, че алиансът остава с Великобритания в борбата с тероризма....ЛИЦЕМЕРИ!

Преди дни НАТО заяви, че няма отношение в разприте между Турция и Германия, относно организирания референдум от турци на германска територия. Това е НАТО!

Призивът на Путин е нереализуем на практика дотогава, докато западът използва тероризма като инструмент за достигане на геополитическите си цели.

да не прави призиви, а да си прибере 9000те войници които премести от Украйна в Сирия в редиците на ИД. Самия той го каза. Чети по-долу. Дал съм цитат на негови думи от статия.

За разлика от другите той единствен прави нещо по въпроса, като последователно и сигурно ги "прибира", т.е. утилизира...

той войниците ще си ги прибере, ама ти кога ще си изпиеш хаповете??

едни и същи организират убийствата и после, зад бронирано стъкло и сто души охрана говорят за съчувствие и кураж...

За ОМП то в Ирак ли говориш? Щото само там са изчезнали без следа 1000000 човека.

КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАТО ТЕРОРИСТИТЕ САУДИТИ СИ ДЪРЖАТ ПАРИЧКИТЕ В ДЖЮИШ БАНКС В ЛОНДОНСКОТО ШИТИ ???

ПУТИН Е УМИСЛЕН НА СНИМКАТА. ЯЗ ЩЕ ВИ КАЖА, КАКВО ТОЧНО МИСЛИ В МОМЕНТА. КОГАТО ТОЙ ПОПУКА ЧЕЧЕНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ, АНГЛИЯ ГИ ПРИЕ, ЗАЩОТО БИЛИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА. А СЕГА ДА ГО ДУ. НЯМА КАК ДА ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕК, КОЙТО Е РЕШИЛ САМ ДА СЕ ПРАВИ МРЪСНО.

сериозно? ти кога чу чеченски "терорист" да е направил нещо в Англия???? Сега ли го измисли?

и 100 минуса да набиете - на въпроса не можете да отговорите каПутински дебили.

Цяла Русия се радва и празнува заедно с ИДИЛ:(

Абе тъпак. Прибери си 9000те войници от ИД, заточи ги в Сибир и всичко ще е наред. Малоумник.

И джихадиджон и него ли да прибере или по нататък?

аз вярвам само на каПутин "Около 4000 руснаци воюват на страната на екстремистите в Сирия, заяви руският президент Владимир Путин. Путин заяви днес, че около 4000 души от страната и още 5000 от други бивши съветски републики са се присъединили към екстремистите в Сирия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. "

Я,шефа на тероризма предлага борба срещу себе си.

Малбек е в центъра на Масква нали бе тъпак?