назад

Финансите остават при възпитаник на Харвард - кои са новите лица в правителството

10:00 | 16 септември 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 119 15745

Коментари 119

За жалост, който и да сложат в министерско кресло нещата остават същите. В министерството на образованието какво стана - ами нищо. Вчера децата си получиха многокилограмовите камари учебници и "помагала" - безплатно, от родителите събраха още толкова пари за да им добавят още няколко килца и толкоз. В здравеопазването какво - старата саморазрушаваща се система и за всичко виновни хората - не си учат децата, не се ваксинират, не се осигуряват. И що да се осигуряват на висока ставка в тази система, дето не прави разлика?? Ами направете диагностиката евтина, кой може да си позволи няколко теста ? Като стигне до безплатния тест и безплатните лекарства, вече ще е на път към небето.

До кога, ще наричате "Харвардски възпитаник", всеки льольо изкарал двумесечен курс за маникюристка или преспал една седмица в общежитие в Харвард. Пък и, важно е, че тук се показва изключиъелна некадърност. а не , колко свирки са врътнали докато ги покажат по телевизора.

"Валери Белчев също е възпитаник на Харвардския университет като предшественика си" КОЙ е платил таксите за следването на Белчев и "предшественика" му? КОЙ? Само годишните такси са 31 456 долара за всяка една от четерите години. Към тях като прибавим и наеми и консумативи, годишните разходи стават около 45 500 долара, всяка една от четерите години! Нормален човек не може да си позволи следване в Харвард! Синове на стари комунистически номенклатурчици!

Гербогниди, вие загубихте. Свиквайте, хи хи хи!

трябва да се вдигне нивото, трябват ни хора с по 7 езика и дипломи от Харвард, Московсият икономически, Университета на Шанхай и Оксфорд. А в края на крайщата пълни аматьори и изпечени крадлювци. Как е новото чалгарчета дерат ли яко белите якички, ааааааааа споко още нищо не сте видяли!

Властта се предава от комунистическите главанаци на техните изтърсаци, завършили престижни университети на Запад и в Америка с крадени от нас пари, а вие продължавайте да блеете и да вярвате, че ще ви “оправят”. Оправят ви но в преносния смисъл!

Ела ти бе каун, да те видим.

Че то вече е ясно, че „Финансите остават при възпитаник на Харвард”, както ясно, че и там ще си и останат, а за Ганю-един гол......!

_stankow

"Стратегически партньор на Ротшилд и сие". Ясно. Добре е да се казва така - кой на кого е човек, чии интереси ще защитава. Че после е по-лесно да разбираме един или друг негов ход.

А ми щом е "Стратегически партньор на Ротшилд и сие", значи и на Шорош, че и на Курнела, щом синчето й е техен банкер.

Тази новата министърка на икономиката ми прилича на ухилена лисица!

Mдаа… Тя е стара дружка на Миглена Кунева, която я прибра в София и я назначи в Министерството на икономиката от квотата на Реформаторския блок.Иначе си работи дъъълги години в Регионалното звено на образованието в Русе, където дремеше и крепеше на началника авторитета. После Везиева се поизгуби някъде из София, а началникът бе най-после уволнен дисциплинарно и плати за гяволиите, с които двамцата се забавляваха прекалено дълго…. Това е то голямата експертка...Кадър за чудо и приказ.

Има хубави зъбки

Промоция от Харвард. Курс за българи - издава се след присъствие документ с логото на Харвард, . гарантирана кариера за министър.

"Валери Белчев също е възпитаник на Харвардския университет като предшественика си" Навремето са вземали момчета от тази територия. Обучавали са ги в Анадола и са ги връщали обратно да помагат на управляващите по определен начин. Казвали им "еничари". После ги учиха в Москва. И бяха "отговорни другари". Сега им казват ЮПИ. Другото май си е същото.

Да се разберем: МРА от Харвард е едно голямо нищо.

правилно, това са бездарни чавета на номенклатурчици, "изучили се" у харвардо с народна пара! кога ще го съдят кирето за лъжите и албанската субсидия???

ИЗЧЕГЪРТВАЙТЕ до дупка шайката герб-дпс

нагаждачи :)

Под шапката на МФ са двете приходни агенции -НАП и Митница. Това предполага шефа да схваща от ДДС, акцизи, корпоративен данък. Съответно да има поне повърхностни познания от българското законодателство. Хващам се на бас, че в Харвард не изучават АПК, ДОПК, ЗМ, ЗНАП, ЗДДС, ЗА, ЗКПО, ЗДДФЛ и прочие. Т.е. назначават се хора, които нямат представа и за 1 български закон, а зя някакви общи икономически принципи. После защо дрънкат глупости по телевизията, като Асен Василев. Ами, защото някой съветник го налъгал та да блесне уж, че правил нещо и оня папагала повтаря.

Това, че разбираш от счетоводство не значи, че разбираш от управление! Нямаш си и представа как се управлява голяма структура с милиарди активи и хиляди служители , затова не се обаждай, ами си стой в колибката.

"разбираш от управление". Хубаво е, че има университетска специалност "Шеф". Но и ти не си я завършил.

Банда образовани еничари, верни слуги на глобалистите. Радев, голямо лайно излезе ти!

прав си, за съжаление! Не го очаквах от Радев, върза се с Левон, Мартин Заимов и други мекеренца

Представа си нямаш колко си прав..... Радев и правителството му са супер прозрачни. Герб крадеше за себе си, част от парите оставаха в Бг, тия ги насочват към чужбина ...

голямо образование ли се смята тук!?

Средни обичайни бизнес кадри без собствени позиции и виждания.Едва ли от това имаме нужда.Трябва някой, който да смете законодателството, сътворено след 1995г. в канала.Време е да се възстанови истинската демокрация, свободни пазари, предприемачество и никаква бюрокрация. Еврогейския модел се вижда, че не струва.Още по-малко комуняшко-фашистките или либерало-чифутските тъпизми.

Ма тука верно се пише без да се мисли!?! Това е работа на парламента, а не на минстерския съвет!

Поредния ментак, да си покаже купената диплома

Всички са работили с ГЕРБ - сега щели да правят промяна!

Грабежа и кражбите продължават. Контрабандата се вихри с пълна сила, а заеми от половин милиард лева се взеха за две седмици. За всичко е виновен президента Радев. Той е бащата на инфлацията и разрухата. А децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 4500 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Ма той много голямо влияние имал бе! Той е виновен за вдигането на цените на ресурсите- газ, нефт, метали, строителни материали и т.н. А и сигурно той произвежда тока, та контролира цената му. Сложи цялата световна икономика в джоба си.

Свищов ми е Харвард :)

Харвард беше поканил преди няколко години Доналд Валентайн. основателя на Секоя Капитал - най успешната фирма за финансиране на малки техно фирми "Старт Апс" започнали Интел и други известни фирми. Помня че показа на прожектора около 20 лица...всичките известни вкл. Стийв Джобс, всичките фирми в които са инвестирали от самото начало, и пита студентите "Като гледате тези лица, какво ви прави впечатление?"...пълно мълчание, и Доналд с дяволита усмивка казва "С изключение на един, никой от другите не е завършил вашият университет" :-)

на запад, Ганьо от България завършва в Харвард с няква стипендия, за да си подържа Харвард нивото малко по виоско от нивото на малоумен идиот, за да има прилично умни хора не само тъпации деца на политици и собственици на мултинационални компании, се отрпускат стипендии за упорити, и фнатизирани деца от простолюдието. та наш Ганьо почва с висока заплата но си осатава роб на съученика от Харвард или на други пишкунти бака за 10 десет, протрива 10 чифта се отпускат стипендии . дънки търкайки на някво бюро докато неговите 10 съучиника от харвард се джткат с мацки скъпи коло, които са били и по глупавия от нашия глупак натискал се да учи в Харвард, но нашия пич от Харвард си остава ниска топка, за да си оправи живота трябва д а извърши обир на няко държава в полза на тези негови съученици, които му се призмиват и го унижават , и наш Ганьо от Харвард търси тузмен глават, който да го боготвори, в случая е Радев преди имаше други такива туземци, и почва обира така както са го учили в Харвард или неговите богаташи съученици, просто българие добро местенци добра почва за обири на тузмеци, Нашит ехарвардски възпитаници не знаят как да стабилизират държави знаят как да обират, но никой няма д аим позовли да обират друга държава така че с енасочват към България където местните главатари им се кланят и тачат

Служебният министър на транспорта е олицетворение на задкулисието и курупцията. Кадър на ДПС, работещ аз интересите на кръга фирми около ДПС и против интересите на държавата. Описанието му тук е откровена лъжа.

В момента кадрите на ДПС май са доста над средното ниво.

Ясно ... много много заеми ще се дърпат в близко бъдеще ...

Последното изречение кърти! Новото нормално! Да му се издигне паметник! Незабавно!

Падат критериите от столетия в БГ. Като погледнеш само физиономиите на хората по улиците - малко е като в каменната ера. :д

Радев на Шипка: Каква ли щеше да е България,ако великите българи се бяха подали на вируса на страха!

Страх и предпазливост са различни неща. И страхът не винаги е опасен. По-опасна е комбинацията смелост и глупост.

Човек завършил Харвард, средно интелигентен е с гарантирана заплата минимум 100 хиляди долара на година. Само защото е завършил Харвард и не е кръгъл идиот. Пита се в задачата-какъв е тоя възпитаник на Харвард, който ще зареже висока заплата успешен бизнес и гарантирани облаги за да дойде да става служебен министър в България?

Ами приел е за да фалира някоя банка и да си я приватизира. А дали е възпитаник на Харвард или се е разхождал по градинката пред университета харвард с някой асистент в Харвард, както философа на клоуна, кандидат премиер, не е много ясно. Виж връзки има и може да се продава. На Ротшилд, т.е. е с правилна резба. Чака ни светло бъдеще и зима: всички ще станем милионери. Абе много повече ценя дипломата на министърката от Свищов, отколкото харварда.

Завършил мастер дегри в Харвард финансист банкер започва с минимална заплата минимум 200 000 долара . На въпроса на задачата защо питай еврейчето Милен Велчев и той така си жертва кариерата за да помогне на бедна България и сега е мултимилионер

Браво добър Кабинет и всички са добре възпитани и с добро образование ! Най -важното , няма Калинки и пуполисти ! Румен Радев даде на Пенсионерите по 120 лева добавка към Пенсиите , да е жив и здрав Генерал Радев и за него ще Гласувам на Президентските Избори !

взе пари от майка ми която е пенсионерка за да си видгне собствента пенсия, въпреки че взема 15 000 лева заплата

Тъпак!

Васко, забравил си си хапчетата !!!

Като гледам високите цени, броя на болните и починали, спрените инфраструктурни обекти и международна изолация, си мисля, че служебното правителство е в остра конкуренция с това на талибаните.

За първото-провери цените в чужбина- явно нашето правителство и там командва. За второто- като е пълно с идиотизми в Интернет, вкл. и тука, как да се съгласиш, че има такъв вирус. А умрелите по стълбите май бяха при друго правителство, а?! Ами айде извикай майстори да ти ремонтират апартамента, а като стигнат до лепенето на плочките да се усетиш, че си свършил парите. Да видим колко време ще ти седи изкъртена банята.

"Владее английски език." УААААУУУУУ, леле, сериозно ли. Ехаааааа!

"Финансите остават при възпитаник на Харвард" - и КОЕ Е ЛОШОТО?Предпочитаме Хравардс прерд Свищовската....

Дадени са на човек който тотално се е провалил в реализацията си. Реализирал се възпитаник на Харвард посмъртно няма да дойде да става служебен министър. За да дойде тук и да стане министър означава че напълно се е провалил във всичките си опити да си намери свястна работа.

Тия новите Харварди, някой от тях да е с двойно гражданство и да смята че конституцията е просто един лист хартия дето не трябва да се спазва?

Не придобива "експертиза", а "експертност".

Трябва да стане ясно - няма успешен българин, който да иска да зареже кариерата си, за да влезе в политиката. Това, че е работил за няколко банки по света не значи, че е бил успешен. Стотици хиляди работят в тези институции и едва оправят двата края.

Познати, които изкарват по 300-400к на година ми казват, че никога няма да се върнат в кочината ...

САЩ, напускат периферията и целта им е с минимални разходи да контролират ключовите сектори, като финансите на отделните държави. Те вече няма да хвърлят пари и да опдкрепят отделни партии и медии, просто им идва скъпо, а ще искат да определят само министрите на финансите . Не случайно пак харвардси послушник у нас ще министър на финансите. Досегашните им протежета като герп, вече подлежат на зачистване, включително и по офшорните зони.За ЕС важи същото.

Този намирисва на комунистическо дете. Идеалната възраст, учил МБА в Харвард (струва много, а стипендии не дават, значи някой е платил), и т.н. - интересно :Д

Със сигурност! Преди 89-а за МИО и МО искаха препоръка от партийната организация.

РАШКОВ да започва с изчегъртването на КРАДЛИВИТЕ ГЕРБ корумпета акции и арести на герб КМЕТОВЕ министри зам.министри от правителства ГЕРБ ,крадци на Обществени поръчки,разсипници на държавни средства,крадци на милиони всички да бъдат ИЗТУПАНИ джобовете изпразнени ,банкови сметки за милиарди запорирани ,имотите отнети ,родата калинки на хранилки уволнени

С тази Прокуратура няма да стане.

Какво става с доказателствата за хилядите подслушвани??? Или викаш Рашков се напил и забравил? За твое сведение хлапенце, комунистическият следовател Рашков 90-те години беше пръв приятел на мутрите и пиянстваше на купоните на Илия Павлов.

Не е въпроса чии деца са, а как са си платили образованието. Къде са данъчните им декларации? Ако са стипендианти, на коя организацията са? Дали Отворено общество на Сорос не ги е финансирало?

Пожелавам им успех на тези хора. След като в парламента се изпокараха като малки деца и не могат да излъчат правителство, нека поне тези хора да си свършат работата.

Бай Президента е приятел, но да Назначиш човек на Ротшилдите за Министър на Финансите си е меко казано СКАНДАЛНО !! ...РАДЕВ, РАЗОЧАРОВАШ !!!

gl hf не слагайте отново културист за шеф на НАП. Не вдигайте цените на тока само за да лобирате за зелената си енергия. Не закривайте отделът по защита на свидетелите.

Енергетика и транспорт продължават да се дънят. Туризма също. Денков и Кацаров са трагедия. 5 човека за смяна, които по неизвестни причини са все още министри. Струва ми се, че Радев тепърва ще бере ядове с тия герои... Обажда се някаква нерешителност.

Енергетиката и Транспорта са дадени на ДПС, пък кой каквото иска да ти обяснява. Питайте в министерство на Транспорта за Алексиев и чий човек е.

А по време на скандала с Божков, този какъв е бил? Нищо не се променя, все един и същи лица и събития!

ако ИТН подкрепя толко силно президента, а президента състави това правителство, защо просто ИТН не направи същото правителство когато имаше мандат? В Пропан нямам с кой да говоря на тези теми, тук хората не се интересуват от политика и особено от българска.

Ами тия, харвадските, като знаеха и можеха много, що ги уволниха?

Решиха да стават партийни строители....

Чии синове и дъщери са тези, че са ходили да учат е Харвард когато тук беше беднотия. Защото образованието в САЩ хич не е евтино. Какво крият за себе си и семейството си?

Сега ще престане и ще забогатеем като другите европейци.

А защо си мислиш, че всички селтаци или децата им трябва да учат в Харвард? Да сложим за финансов министър един беден Сульо, дето отишъл от село да учи в някой БГ провинциялен "ВУЗ" и докато следвал, ял копърка, спагети и чесън? И така всичко ще е честно и прекрасно и икономиката ни ще цъфне и ще върже? Аман от сиромахомилство и омраза към богатите и успелите!

Хората нямаха пари тогава (то не че сега много могат). Освен ако не са синове на някой стар мафиот или партиен кадър, няма как да си могли да си позволят такова образование.

Кои хора? Ти и съселяните ти ли? Е що си мислиш, че всички винаги трябва да имат пари? В света има бедни и богати. Факт. Ти си от бедните. Мразиш богатите. Смяташ, че всеки с пари е престъпник. Щото си некадърен да печелиш и все някой ти пречи и те подтиска. Нормална психика на бедняк!

Ама моля ви се, той не е потомствен номенклатурчик, син на Някой си от Партията или ДС ... той е обикновено момче, събирал пари от закуски и така успял да си плати магистратурите в Париж и след това в Харвард, всяко обикновено дете може да го направи, стига да яде пасти вместо банички и да си спестява стотинките от баничката.

алоооу, минали са 30 години от преврата, ако беше задал тоя въпрос преди 20 години щеше да е релевантен, в БГ има хора, които могат да си позволят всичките им деца да учат в Харвард и тия хора не са малко. 30 години са МНОГО време, Китай се превърна в суперсила горе-долу за толкова време.

Не е ли от свищовския, не вдъхва доверие...

Ротшилд значи. No comments

Друго си е някой с фалшива диплома от УНСС

Най-упсешното правилтество беше Третото на ГЕРБ защото имаше много малко чужди възпитаници, разичташе се основно на Български, а Радев си кара още по соц стереотипи от тогава нашите социалисти арисократи се възхищаваха на на наследсвените аристократи в буржузаните страни им подражаваха

ГЕРБ ползваше двете големи български школи - УНСС (или поне дипломите им имаха печат от там) и Библиотекарския. Светът тепърва ще чува за тези школи.

Към новината