На ферибот в Гърция - о, не!

Като се мотивират с увеличенията на международните цени на петрола, от 2004 г. до днес фирмите за морски пътнически транспорт в Гърция са повишили цените на билетите си с до 179 процента, пише в. “Елефтеротипия“.

Обратно в новината

Коментари - На ферибот в Гърция - о, не! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора тука говорят за национализъм в Гърция, но аз искам да кажа че те което ги говорят тези неща са два-пъти националисти.А за тези което казват че морето е солено, да така е обикновеното море, има солена вода .Ако не ви харезва останете не мръсното черноморие или одитеде в някоя река.Да не говорим за обслужването,хотели, на аглиски и пътища, прощо не може да се сравни.

По-прости и гадни хора от гърците няма. И по-скапани жени от гъркините.

mnogo kompleksi......

Вече 18-та година не ходя на нашето мутроморе.И тази година сме в Гърция -там всичко е точно!

Абе като не ви харесва растителноста в Гърция /която на Тасос има в изобилие/,ходете си на сънито,там има много богата флора хахаха.А то не беха платени статии за акули в Турция,бруцелоза в гърция а сега и фериботите,дано никой не им се връзва

Въобще не се притеснявай, нама нищо такова там - бруцелози и тем подобни, само нашите тука пишат глупости та да не ходим там, а да ходим на мръсното Черно море, върнах се миналата седмица от там, всичко си е наред и е много гот.

Ето на това се казва платена статия, за да може българите да си ходят в мръсното и пълно с рекетьори черноморие.. Ето докъде го докарахме, мръсници и мошеници навсякъде в БГ.. Хора, ходете си в Гърция, много е чисто тук, страхотно е- няма ги рекетьорите борчета да ви досаждат по плажа, няма я бг циганията да се развикват за царевици или сладолед, няма да дишате краката на горестоящите, заради това че ви гонят по краищата защото територията е платена на тия алчни мръсници бг престъпниците- на тях пък им позволяват общинарите - ужас е в България, ПЪЛЕН УЖАС И МРЪСОТИЯ

Много неща в България са по-скъпи отколкото в останалите страни в ЕС.

Миличка, Византия не съществува от почти 800 години вече. Да не говорим, че е била повече на Турска територия, отколкото на Гръцка. Пък и не те знам какво толкова се хвалиш с някакви по-специални корени, като тук на Балканите всички сме толкова омешани, че колкото си византийка, толкова си туркиня, циганка и мамалигарка :)

Морето там е толкова солено, че аз не можах да вляза повече от 2 пъти за 15 дена. Ако няма басейн наоколо, не е човешко.

По големи глупости не съм чувала. Живея в Гърция и увеличението не е чак толкова голямо. Цените са си почти като миналата година, а там вестниците само сензация търсят и как да плашат повече хората. Някои неща в България в момента са по-скъпи отколкото в Гърция

По гадно и противно място от Гърция и гърците няма. Не че имах нещо против тях напротив, но те със своята държава ме накараха никога в близките 10г. да не им стъпя в чудната държава! Фактите: Държава само от камъни Фред флинстоун би бил на седмото небе там. 2. Растителност няма (а да криви дървета приличащи на маслини и други храсти). 3. Не гоорещи чужди езици осевн когато не се плаща. 4. Обслужване без коментар ако не си грък ти си животно дето само се дои без права. 5. Категориите на хотелите и заведенията т.е звездите ги нямат за нищо дори ние сме по скромни от тях. 6.Море от което си толкова солен че кисело зеленце мозеш да бъдеш. 8.Пътища само със завои. И сега ми кажете какво е Гърция камъни и храсти с невероятна реклама и страхотен национализъм

На Тасос е супер, особено ако си с кола. За един ден можеш да обиколиш целия остров, като същевременно спираш и влизаш поне на два пъти в морето. Морето е прекрасно, а през лятото винаги има културни фестивали и събития. Освен това в кръчмите поръчваш на български, защото на повечето места сервитьорите са българи и обслужването е добро. Освен това България е близо - лежиш си на плажа и гледаш в далечината върховете на Родопите :)))

с 36 процента по-скъпо, отколкото преди ПЕТ години - а в Б-я такива увеличениа има на две седмици...

То пък поне да имаше нещо на тоя остров Тасос. Като пустиня е. И почти цялата територия на Гърция е такава. Тия хора мразят всякаква растителност.

Някой да знае какво е положението на Тасос с така наречената БРУЦЕЛОЗА (малтийска треска). Имам чувството че това са платени туристически трикове... а вече платих хотела..

Стига с тези платени статии бе.При нас да не е евтения.Ходя в Гърция поне четири пъти годишно,страхотни плажове,обслужване,ч и т.н. и т.н.Общо като цялостна почивка излиза по-евтино от нашето черноморие.А за men бих добавил,да скъпичко е 46 евро за ферито,но пък хотелите на Тасос са в пъти по евтини от южна Гърция.2.2 евро е за 1 човек,17 евро е за кола.БДЖ да ти закара колата до Бургас колко ти иска? А и има приятни ресторантчета където за 40-50 евро 1 семейство хапва обилно.

в Гърция всичко е смного скъпо, заради туризма

Обикалям постоянно Гърция.Вервайте няма такива цени като показаните по-горе.И да пускате платени съобщения българите вече се отвориха къде е по-готино.Нема кой да ви ходи по фекалиите и мочките на Слънчев бряг.Хора ходете си в Гърция и Италия-алчността е тука и ни съсипа хубавия бряг.

IMA Y EDNA DRUGA STATIQ, ZA PREBROQVANE NA TAPANARITE V BG. 4ELI LI STE Q?

скоро бях на псаротаверна/ рибна таверна/ и за 1 риба 2 салати 1 пържени картофи и 2 бири платихме 102 евро. Не беше лукс, но на брега на морето.

Понеже става дума и за Тасос - през празниците ходих там с кола. Ферибота в една посока за една кола и родители с едно дете е 23 евро. Т.е. отиването до острова с колата ми излезе 46 евро - почти 100 лв за една разходка. Скъпичко, не мислите ли ?

Тая статия вярно малко, като платена. Кюмезарниците, които бяха създадени по българския бряг трябва да се пълнят. В Гърция всичко е много по-добре. Най -малко обслужващия персонал няма да ви гледа, така както в Бг. А за теслите по Бг брега, никой нищо не казва.

Da si pesteliv(stisnat) e golyama dobrodetel pri gartzite.Az sam bulgarka,no kato vnu4ka na vizantiytzi(po ba6tina liniya)az se 4udiya kak izdarzhat!Tova e tzyalo sastoyanie!!!

Обикалям постоянно Гърция.Вервайте няма такива цени като показаните по-горе.И да пускате платени съобщения българите вече се отвориха къде е по-готино.Нема кой да ви ходи по фекалиите и мочките на Слънчев бряг.Хора ходете си в Гърция и Италия-алчността е тука и ни съсипа хубавия бряг.

само да ви кажа,че съм спедитор в транспортна фирма.нашите камиони пътуват гърция-италия.качват се на ферибот,които струва в момента 800 евро.цената се променя постоянно.после питат защо транспортните фирми,работят на загуба.скъпи фериботи,скъпи горива.гърците стачкуват за всичко и си знаят цената.не може да сме единни и по-организирани,кога се прави митинг в подкрепа на цск, а никой да не излезе на митигн за скъпите горива,за високите цени на храните,за цялостния упадък на българия.мисля че е срамно това увеличение на пенсиите,което се афишира.да не говорим че заплатите са нищожни.това е подигравка.

ПРИ ТЕЗИ ЦЕНИ БАРБА ЯНИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НА ОСТРОВА ТОВА ЛЯТО. АЙДЕ БАРБАААА ЯАААНИИИ..........

То и при нас струва толкова една проция Риба.

Имаше един лаф, че алчността е създала капитализма. Май алчността и ще го убие. Всъщност едва ли са толковас къпи фериботите след като билетите свършват. Ако бяха скъпи, корабиоте щяха да пътуват празни.

За маляките не е скъпо- щом една порция риба струва 10 евро,все едно че са изяли 3-4 порции риба. Скъпо е за нас, дето сме на светлинни години от останалите европейци.

Колкото хора са писали тук, толкова различни мнения са дали. Аз наполовина съм от Солун и затова ще остана някъде по средата, но ми прави впечатление озлоблението и крайността на мненията. Някои от тях обвиняват автора, че е написал поръчкова статия, но точно техните мнения бият на поръчкови, а и на писани от явни българомразци. Бил съм и на двете морета и ги обичам еднакво, защото и двете са ми родни. Те си имат и добри, и лоши страни, и затова ги менкам през година. Честно, крайностите тук ме отвращават.

Коментариите ,че в Гърция няма растителност,може да Ви повярва някой,ако само е гледал картички с пейзажи от Атина.Северна Гърция е с доста богата растителност,всичко се напоява,парковете и градинките са страхотни.Щом ви доставя удоволствие да плувате в вода с фекалии,Ваш си проблем,предпочитам по-солената и кристално чиста вода на Егейско море.Очаквам в скоро време и статии за радиоактивно замърсяване в Гърция,Турция,Хърват и т.н.Като има балъци да вярват,мутрите ще ги цицат.

Вместо да плюете по чуждите курорти,напишете добри статии за нашите,ако е възможно.

Вместо да плюете по чуждите курорти,напишете добри статии за нашите,ако е възможно.

ПЛАТЕНА СТАТИЯ - В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ КЕНЕФИ - НАРЕЧЕНИ ОЩЕ КУРОРТИ !!! НЕ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА МУТРИТЕ ХОДЕТЕ СИ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ !!!

Tova ne e vjarno! Plateni izmi6ljotini ot 6efove na na6i boklukdjijski kurorti. Istinata e edna: Ako 6tete vjarvajte, no tazi godina mislja da posetja jujna francija i mislja, 4e 6te mi izleze po-evtino otkolkoto v jili6ten kvartal Slan4ev brjag! A za ka4estvo da ne govorime. Ima menjuta ot po 10 evro na 4ovek s predjastie, jastie i desert!!! Ako 4ovek iska ne6to istan4eno, normalnoto e do 25 evro za 3-te vida jastija! Spaneto: naema se ka6ta s klimatici i vsekvi ekstri za po 50 evro na den- za 4 4oveka!!! Kajete mi sega kakvo da pravja na selskite ni kurorti, kadeto prosta6tinata naddeljava?!? Samo da gledam gadni, arogantni i nagli mutri i kurvite im !!! Znaete li kakvo, mislja da bojkotiram na6te kurorti, za6ttoto se samozabraviha ve4e!

NIE NA6TE CENI SME OPRAVILI TA 6TE OPRAVIM TEHNITE,EBAL SAM GI V GARCITE NADMENNI I BOKLUCHIVI

1111111111111

We are the best TURKiYE EURO 2008