Георги Харизанов стана шеф на Тв Европа

Георги Харизанов поема поста изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на телевизия Европа от днес, съобщиха от медията.

Обратно в новината

Коментари - Георги Харизанов стана шеф на Тв Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският Бил Гейтс / М. Найденов / :)

Мистър Мускуло Гел Водопроводчик!:())))

Това е Г. Харизанов .... и гледам че е сменил часовника .....

Надежда Христова всяка оставете!:))))))) ...на аризанов дуа, малката!:))))..

Спирам да гледам тв Европа

Голям проблем са му на Бацето средствата за масова информация , ама не може да го проумее - започнат ли да го излъчват , става зарезил.

Ако беше купила Главнелия, това наистина да е телевизията на комунистите. Програмата в първия ден трябваше да е: - новини - "Граница" филм за оградите - Предаване с Петър Волгин

в петък вечер!

За мен най-хубавите за новините на БНТ, БТВ и Нова. ТВ Европа при негово дежурство ще започне да произвежда "фалшиви новини" с необективни репортери и крадени репортажи от трите изброени телевизии.

Баце , разпределяй телевизиите и да си фургам ТВ-то.

Това означава ,че тази лакейска телевизия ще стане още по Борисова и още по тъпа.

Гледкай си спокойно Баци шоу и се не кахъри. Много е забавно. Само дето жанра не можеш му определи.

Калинка,малинка!

Салама е важен Санчо. Не, тефтерчето му - хахахх

Има една лоша и една добра новина. Лошата: - Този крадец не е в затвора. Добрата: - Подарената му кабеларка просто няма зрители.

Как да има зрители, като дори на гласувалите за бойковата шайка им става неудобно от лъжите, които се леят от тая "медия"

става ТВ ГРОБ

Крадец, Рекетйор, злоупотребил с държавни средства! Баси измисления образ, тея ГРОБ-ари сами си копаят гроба!!!

Фашистката утрепка Хари гъзанов е награден подобаващо!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей сега в телевизия Европа вече ще се показват всичките тикви от рекордният за годината тикводобив!!!!!!!!!!!!!

Изпитано герберастко момче!

Задължително условие е лицето да е ОСЪЖДАНО! харизанов отговаря на условията.

Ексшефът на "Напоителни системи" е осъден за изнудване

Има ли У нас истински журналисти. Всички са поклонници на девиза " Зор за пари!" и на силните във властта "най-паче винаги поклонник бях" /по П. С/лавейков/

Какъв политолог е бившата калинка на ГЕРБ Георги Харизанов?

Това е момчето на М.Найденов с неизвестно образование което съсипа подчертавам унищожи НС, като по негово време се извадиха всички напоителни тръби и се продадоха за старо желязо.

Като шеф на "Напоителни системи" Георги Харизанов - Бисерски носи персонална отговорност за лошото поддържане на язовир "Иваново", довело до скъсването на язовирната стена и заливането на село Бисер през февруари 2012 г. Бисерската катастрофа, по официални данни, е отнела живота на 10 души и нанесла огромни материални щети в района на селото.

На Антонию Тодоров няма ли Нова телевизия. Не е честно.

Тука троловете го титуловат за журналист. Само, че за това трябва да има диплома за такъв, а той изобщо няма висше образование даже.

Криминално проявен човек.

До края на мандата на Боци , а той е близо.

Пусть будет Гьобелщина.

Много е честен, като му напишеш името в google и само криминални новини излизат...

Той е бил подсъдим и за други по-страшни неща - четете в Интернет. Да им е честит психопата.

Трябва да дадат предаване и на Антон Тодоров да хвали Бойко и да громи "комунягите".

Коритаров да не се е разграничил от Тонката след скандалите? Щото преди го канеше през ден-два.

Медалче от Бацито за особени заслуги.

циганите така правят - когато някой богат циганин сгафи, веднага намират някой беден, задлъжнял, глухоням, сакат, невменяем и т.н. циганин от махалата, който да поеме вината. Срещу това поемане на вината, истинският виновник плаща 2-3-10-20 000 лева на семейството на поелият винаги, като им гарантира, че ще му плати и адвокати и всичко и ще лежи възможно най-малко. Като Гошето, беше си повярвал, беше се разприказвал, веднага го тръбясаха с тръбички нощем пред тях. Изведнъж получи старческа деменция и забрави какво е говорил в Прокуратурата, за сметка на това после се погрижиха за него и го оправдаха, на жена му дадоха бизнес, на него 'институт за дясна политика' , сега и телевизия.

Хубаво е че има такива дразнители в българския политически живот.Погледнато от забавната страна на този факт.Иначе дано този уж талантлив журналист да донесе някакво жизненост изобщо в пустотата и скуката напоследък.

И там ще прави същото както в Напоителни системи. Ще поокраде каквото може и ще бяга на друго място,където пак ще краде. И така докато все пак се намери власт, която да го вкара на топло тоя измислен политолог и анализатор!

Човек без образование програмен директор на телевизия. Ей така се прави.

......което е съвместен проект на телевизия Европа и Института за дясна политика, чийто основател е Харизанов. Харизанов основал Институт за дясна политика. Откога дясната политика стана приоритет на кримиконтингента в България.Пък и институт създал.

Тази кабеларка никога не е била обективна, но сега ще е като герберско Работническо дело. С Вожда Тиква ще почват и с Вожда Тиква ще свършват. Мафията ГЕРБ тотално е завладяла страната. А западняците гледат в другата посока и се правят, че нищо не виждат и не разбират. За тях е важно, че Тиквун е лесен за манипулиране и за да го оставят да краде на спокойствие е предал всички интереси на България.

Георги Харизанов стана шеф на Тв Европа Този е креатура на ГЕРБ. Същият баха го назначили за шеф на Напоителни системи в първото правителство на ГЕРБ,но се оказа че е без висше образование и със съдебно криминално минало. След това му поставиха очила на лицето,добре го постригаха и го направиха политически анализатор. А сега вече става шеф на телевизия.

В допълнение: на тоя идеологическото му кредо е, че "Държавата трябва да следи за спазване на правилата и да остави бизнесът да си върши работата".На пръв поглед - чудесно! Само че никой не се сеща да го пита това ли се случва при управлението на ГРОБ или по-скоро са прави десетките предприемачи, които се оплакват, че именно държавата използва институциите като бухалка срещу тях и в полза на определени и всеизвестни кръгове. С две думи - пълен лаладжия.

И ПОДСТРИЖКА НО ЯДЕ И МАЛКО БОЙ ОТ "НЕИЗВЕСТЕН" ИЗВЪРШИТЕЛ И ТОГАВА ВЛЕЗЕ В КОЛОВОЗА НА ГЕРБ.

Редовното падане на тенис от Краля-слънце рано или късно се отплаща с висок пост и други облаги, така че може да е изненада навсякъде другаде, но не и в България.

Надявам се, че след назначаване на бивш шеф на Напоителни системи речта по телевизия Европа вече ще се лее плавно от устите на водещите, без запъванията от минали периоди.

Тази Жълта Телевизия я има от доста време. Ти чак сега ли Разбираш за нея?

Този е отявлен гербаджия, което автоматично води до липса на обективизъм и съответно до истина! Продажник по една или друга причина. Лъжец.

ЧЕ НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ;)

Партийната телевизия на ГЕРБ се активизира преди Председателстото. Наглостта, продажността и субективността е гарантирана!

а в затвора кога ?? А иръбите от напоителни системи, къде ? Инъче сложил цайси да докара интелект, ама е поредния крадлив герперски Боклук,като сикаджията носил шлифера на Бай Тошо.

Тоя ще продаде антените на телевизията за скрап.

Someone

Много сте побеснели червените тролове. Що така?

И от какво да побеснеят че не проумявам??Та той и до сега сер,,ше от екрана защото тъй и до правосъдие за кражбите му от напоителни не получи подобаващо..Един отворен г,з за мангизи...та и на ''политически анализатор'' се представя...

Още един глашатай на Герб. плюс новите слуги Алфа и Скаа т. да им и е честито.

Защо ли не ме учудва тази "новина"......Един доказан мафиот и престъпник- Борисов"управлява държавата"по-точно краде държавата ни та тоя некадърен прост.к, защо да не е директор на тв.Егати скапа..та територия.

буахахахахахаххахахаххахаах абе умори ги тия путиониди от смях бе