назад

Георги Марков: Ще имаме правителство на победените, ще ни вкарат в национална катастрофа

10:39 | 11 април 2021 | Редактор: Аделина Томова 1215 39197

Коментари 1215

Ех, dir.bg, 10 години му служите на тоя Борисов дано ви храни добре.

Да та е...... в бившият куминист, само знаете да плашите

Естествено, че ни чака национална катастрофа!!! Нещо повече - Слънцето няма да изгрее, защото ББ няма да му даде разрешение и Земята ще потъне в мрак, хвърляйки целия свят във всемирен Апокалипсис. Така че Учиндолецит да си опича акъла, заедно с Нинова, и всички останали ръководителчета на имагинерни партиики в Парламента ни.

с резултат 20%! проблемът на граб е, че сте си повярвали! чучела!

ще изчезне като другата такава -НДСВ....на бунището на историята!

нещастнико....а като сте победители направете правителство...вие сте 26%, а останалите 74% да не би да ви обичат бе оръфляк! Тези 74% ви свалиха от власт завинаги....боклуци скапани!

продажник нещастен....боклук!

хамелеонче заминавай при Орбан

Като си победител направи тогава правителство бе, рептил! Покажи си победата да те видим. Оръфляк.

Ние вече катастрофирахме през последните 10 години-съсипано земеделие, населението намалява, краде се като за световно, селата напълно загинаха, нулев икономически растеж.......какво повече да стане???

Дантелата пак се разпеняви.....Това което е в момента в България все последни места по жизненоважни неща няма как да бъде по лошо понеже няма никой вече зад нас така че спри да плямпаш и проумейте че такива стари дантели вече отвръщават защото хората толкова години са им видели действията...

Този е истинска отврат, шушумига и мухльо. Държавен агент на държавна хранилка, нищоправещ пречещ на истинските българи. Изхвърлете го тоя плужек от държавната хранилка и ела в частната да видим колко струваш.

Изсключително хлъзгав терен ще се създаде при правителство на ИТН, подкрепено от трите партии на „статуквото” – ГЕРБ, БСП и ДПС. От една страна ИТН попадат в постоянн зависимост от благодетелите си и трябва всичко да съгласуват с тях, да се допитват и да им се кланят. Което никак, ама никак не пасва на характера на СТ. От друга страна, колкото и да твърдят подкрепящите партии, че не участват в управлението, те по същество участват, защото априори са съгласяват с това, което ще направят управляващите. Защото тяхното ще е „не ср..х в кладенеца, но го ритнах с крак”. Още по-сложна ще е картината при участие в управлението на ДБ и мутрите. Вътрешните разпри между управляващите са неминуеми, както и договорките с благодетелите...Така, че нещата са страшно объркани и съвсем не радостни...Ако се добави и текста на многозначителната татуировка на СТ („Аз идвам и нося след себе си ада”) нещата звучат още по-обезкуражително...

Марков, Марков... по-неприятен политически хамелеон от вас не сме виждали. Лепяхте етикети, "раждахте" слогани за СДС, но я докарахте до тотален разпад... После се наортачихте в Съдебната система, сега В ГЕРБ-системата, изобщо станахне системен политически ибрикчия № 1. "Прави ви чест", че винаги се прилепвате към победителите като мида за корпуса на кораб, която и с ъглошлайф не можете да отстраните. Един вмирисан балон от миналото, който често пуска неприятната си миризма.

Защо не се покриеш и да млъкнеш. За сегашното положение си Виновен ти и себеподобните ти които отвратиха народа от СИНЯТА ИДЕЯ

Марков доносника с трите именни дни:Георги, Николай и Стефан.

Евала на Георги Марков! Пак им заби меча право в сърцето! Няма по - голям кеф да видиш Чалгаря да бие Корнела Девюл на избори, а останалите аборигени да се мъчат да правят анти-ГЕРБ коалиция. А Бойко потрива ръце и им гледа сеира в момента. Ще се освинят, и пак ще дойде той, защото спасителите свършиха, и защото никой от тях не е направил 1/1000 от това което той свърши за 12г.!!

Всички гербераси са на този ''акъл'' в момента:)))) Все ''побеждават'' и все по малко дупедати имат па макар и в съдружие с още някой като тях...Без държавната администрация дето толкова време храним че са ни малко властващите няма и 15 да вземете ако не се увеличават заблудените..

не го ли виждаш колко е изкукуригал този дъртофелник - агент на държавна сигурност!

Значи забележете тука колко отрицателни коментари има срещу Герб а пак спечелиха, смятай колко мангали са гласували за тях, половината им гласове са от махлата батко. А за тоя помяр мога да кажа само че националната катастрофа е вече 11 години, от герб управлението, 5 поколения не могат да ремонтират вашето калпаво изпълнение на всичко, само стоите и гледайте сеир, всичко направено като започне да се руши. То вече започна. Буквално срутиха държавата, по-зле от БСП излязоха тея гербаджии. Те поне нищо не направиха и няма какво да се събори а тези толкова напрвиха и всичко се разрушава.

ТО и сегашното правителство Е НА МАЛЦИНСТВОТО - гласували за ГЕРБ ~30 % (от ~3 млн. гласували :))))

Мижитурко ние вече над 30 години сме в НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

Идва 1997г теглете заем

Очаквам Бацо да се укрие в Будапеща, така както направи македонския премиер-бандит Никола Груевски. Там Георги Марков може да му прави медийни свирки. Пък и Орбан ще се погжрижи за провалените балкански диктатори.

Този изкуфял дядка седнал акъл да дава. Но това е ролята на придворните шутове да забавляват и хвалят господаря си и да плюят по останалите.

"Трифонов като политик". Това ще бъде името на най-новия научно фантастичен роман и така Дилов-син ще продължи серията на фантастиката в България. Любене, Любене дръж се по-сериозно. А виж че има голямо его е вярно, което обаче ще му пречи яко в парламента, защото това не е концерт на Орлов мост.

Абе тоя перко и Бойко са си лика-прилика "Ние победихме, ама неизвестно защо ще има правителство на победените"

Доносник долен, Ние вече сме в четвърта национална катастрофа!Ясно го показва бюджетът, който вече е в солиден дефицит ! Що не си гледаш кефа и да си пиеш ракията с Орбан , ами си седнал да се бъркаш в нашите работи! Ти отдавна не си добре приет тук! Колко народ си натопил по време на агентурната ти практика ? Колко съдби си предрешил и погубил? Нямаш ли малко морал,а си седнал акъл да даваш , при това на тъпа и пълна с бръмбари глава?

друго, освен национална катастрофа, не сме видели! Тъкмо започне да се развиделява леко и хоп! пристигне следващият "гений" и "спасител" на нацията, дето ѝ ЕПМ...

Гусин Марков се е плъзнал по плоскостта на авториратното управление... жалко.

Как може едни дребен подлец и ченге да стане съдия и още повече конституционен.. Това е възможно само в България. толкова неприятен и отвратителен човек отдавна не съм слушал .

Напълно подкрепям

Агент Николай - от доносник до морален стожер! :D

Агент Николай, Тома Биков, Спас Гърневски, Георги Харизанов, Яни Янев- национален отбор по Гъзолизане на властимащите. След като ги прочетохте имате право да повърнете- облекчава

СЛАВИ Е ВЕЛИК...ЧАЛГАР, НО И ВЕЛИКА МУТРА- НАЧИ ОНЯ С ЮМРУЧЕТО КАТО КАЗА МУТРИ ВЪН И БЕЛОСЛАФЧО ИЗТЪРЧА НА СЦЕНАТА И СЕГА ЩЕ ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ САМО КЪМ УСПЕХИ- ДА РАЗДАВА ХИЛЯДИТЕ КАТО МИН ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- НАЛИ ТОВА ОБЕЩА. ДЕДО СЛАФЧО ЩЕ ДАВАШ ЛИ 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ - ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ ГИ ДАВАХА- ХАЙДЕ И ВИЕ ВЕЛИКИТЕ ВОДАЧИ ПОЛИТИЦИ ПОЧВАЙТЕ ДА ДАВАТЕ.

За "Победителите" гласуваха около 800 000 приположение , че администарцията е около 400-500 000.... т.е. за "Победителите" са гласували Калинките с мъжлетата си......Дантеленият депутат с устенца като кокоше дупе тия за "победители" да ги разправя на тъпака от Банкя

не прехвърляйте на администрацията собствената си глупост

Грешиш колега. Администрацията е 650000...

И ВСИЧКО ТОВА СТАНА ЗАРАДИ РАЗЦЕПВАНЕТО И ОТДЕЛЯНЕТО НА ВМРО И НФСБ. ТАКА ТИТО ЕДНА НЕ ВРЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. А ЩЯХА ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ МЕСТА ОТ МАЯ. НЯКОЙ " ПОСЪВЕТВА" ВМРО ДА СЕ ОТДЕЛЯТ САМИ!!!! КОЙ Е ТОЙ!?

триете коментарите за Дилов?

Възможно ли е нещо катастрофирало да катастрфира?

Нали помните,когато Г.Марков беше от СДС и на митингите беше с черно кожено яке. Говореше като сега с много енергия и затова седесарите му викаха “Фюрера“. после стана конституционен съдия, а по-късно и герберист, но вси така като фюрер коментира политическата обстановка.

Замълчете и се смирете вие от Герб. Имате с 500 000 гласа по-малко от предишните избори! Народът ви каза НЕ! / НАРОЧНО ВИ Е С МАЛКА БУКвА/. Не ми говори за национална катастрофа, защото вие ни вкарахте в нея и сега трудно ще излезем от нея. Продължавате с Гьобелсовите похвати! Имате добър учител1

Нека сме все пак коректни ,че фактически получените гласове преобладаващо са от "мъртвите души" в избирателните списъци.Троловете дори не е сигурно дали гласуват за "ГЕРБ",но дори така да е , те да не би да са живи души ?

Трудно им е сега на такива като Георги Марков- бивш депутат, бивш конституционен съдия, бивш агент на ДС.... Широк периметър, големи интереси, много проблеми...!

За агенти или добро или нищо!

млъкни , бе, човече! С дрънкането си само правиш лоша услуга на любимата си партия и Вожд ! Всички са наясно какъв лицемер си, само ти самият не го знаеш!

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Аз съм спасителя,макар както се пее в една песен "Аз съм прост , но имам пост"

Хубава снимка на това леке, почти на нацистки поздрав го е докарал. Дори не разбирам защо давате трибуна на провалени политици като него.

Марков Георги,сега към коя партия ще се присламчеш ИБРИКЧЕ. ??????????

Георги Марков вместо да се ядосва ще е добре да влиза в партията на Слави. Хем ще му носи куфарчето, хем по Милкобалевски ще му говори сладки приказки.

е една развалина....МАЯ,побъркана да властува,да крещи.....Смърдящия Бабикян даже не заслужава и най-долния епитет....Ристето се разцепиха още на четири,жадни за папо всички тия измекяри! ЗАГУБИЛИ ПОЗОРНО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБОРИ....

Значи само Баце е млад ,хубав , напарфюмиран и същевременно е "честен , безкористен ,некорумпиран и не ламти за власт".Пачките по 50 000 евро, златните кюлчета... всичко това не беше ...онова , което виждате ,нали ? Имал международен авторитет /по негови твърдения/ , а вижте какво пише западната преса за него - Кръстник,мафиот и т.н....С ДВЕ ДУМИ - ИМА МИ ИЗОБЩО ПО-ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК ОТ НЕГО В ЦЯЛАТА НИ БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ? Това е истинския въпрос за него.

такива мекотели като теб съсипаха България не може даси вечно към победителите не те искат вече

Покойният Иво Карамански беше казал мъдро ; Доброто прасе , дори и добре да го хранят ,рано или късно го колят ! Същото е и с хрантутничетата , Марков ,Харизанов или Тодоров .

Другарю Марков Никой няма да прави правителство освен Президента Радев Вие или сте много тъп или така ви е изгодно да се правите ...Вие Другарю Марков сте като оня Гърневски от Пловдив дето само акъли ръси ,че аз за четири години не съм видял от този дебелосерец нещо позитивно само ходи по студията и сере :) само ,че до колкото разбрах че не влиза във народното събрание и слава богу ,че сигурно ще трябва трети телевизор да си купувам не сте ми любимец спрете да ходите по студията хората без това не ви слушат не си губете времето вземате си хубава пенсийка гледайте си старините

Е, всичко съм виждал, ама Г.З с уста не бях виждал!

Силно викащите трябва да съставят правителство и да разкарат герб. Ако не го направят на следващите избори с всикчите тях мачът свършва.

Към новината