назад

ГЕРБ и ОП предлагат Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия

16:10 | 19 ноември 2019 | Редактор: Калина Петрова 293 8315

Коментари 293

Поредната подигравка на бандитите с българските граждани. Лицето, което за 7 години мандат като главен прокурор няма нито един обвинителен акт за корупция по високите етажи. ...нито по ниските всъщност ще оглави борбата с корупцията. Мисля, че това ще бъде един прекрасен ден за корумпирания български чиновник, когото храним с данъците си. Не “хейтвам”, просто факти и логика, които щастливия български гражданин все още не вижда и не притежава.

Този ще ги ''търси'' , онзи ще ги ''обвинява УЖ '' и накрая всички ще са НЕВИННИ - Така работи ''ДЕМОКРАЦИЯТА ''в ''Еврпейска България '' !!!

Равносметката на Цацаров до сега: Осъдени за банковите фалити през 90 години-0,00 Осъдени мафиоти-0,00 Осъдени от горните етажи на властта-0,00 Осъдени "приватизатори"-0,00 Осъдени заради незаконното подписване за АЕЦ- Белене-0,00 Осъдени заради КТБ-0,00 Осъдени заради изкуствения монопол с горивата-0,00 Осъдени заради заменките-0,00 .............................. ОБЩО ОСЪДЕНИ МАФИОТИ-0,00

mediapool.bg/mnozhestvo-polititsi-i-biznesmeni-byaha-osadeni-za-koruptsiya-v-rumaniya-prez-2017-g-news273638.html

Науката отдавна знае за болестта Власт Властта ражда субективни решения и внушения, изхождайки от "презумпция" за правилност. Няма такава презумпция – тъкмо обратното, твърди американската философка Джудит Бътлър. Още Джон Лок и Жан-Жак Русо са определили властта като една от най-страшните болести на човечеството. Именно злоупотребата с нея довежда до войни, бедствия, робство, унижение и гибел на цели народи и държави. Основен принцип на властта е да не се нарушават правата на граждините – по отделно и като общество. Точно това основно правило обаче се заобикаля или погазва най-често. За да заблуди гражданинът, ползващият властта се опитва да му внушава, че той олицетворява правилата, законите и морала. Лъжа! С течение на времето властприлагащите по веригата толкова свикват с манипулацията, която извършват, че заживяват с успокоението, че са неразбрани. И се започват едни чупки и стойки, гримаси на обида и презрение. Задължително в сюжета се вкарват заговори и заплахи за повече драматизъм. Това е страхът. Според полския философ Лудвиг Гумплович, създател на теорията за насилието, властникът, за да накаже тези, които уж подкопават устоите на неговото справедливо властване, прибягва до насилие. За него то е оправдано и дори предизвикано. Властта, казва Гумплович, - винаги прибягва до насилие. Ницше от своя страна смята, че: Това, в което един властник вярва безрезервно, не означава още, че е истина. Нашите властници и властничета дори и далеч от теорията и световните исторически примери, прилежно се вписват в пораженията, които властта оказва на мисловната им дейност... Борис Петков

Този на снимката само доказва по какъв начин е ''изпълнявал'' поръчките на властващите макар да е вземал нашите пари да изпълнява задължението си към хората:((( Лицемерие , наглост, безсрамие...защото никой честен човек няма как да отиде при шайката камо ли пък да се заплюе и да и служи.

което се случва, с нищо не се различава от времето преди 30 години! Партията е единна и управлява партията. Единствената разлика, е че няма Белене! Но пък "другарите" ги набутват на друго място!

Не е ли време управляващите да осъзнаят и проумеят,че шеф на тази комисия ТРЯБВА да я излъчи опозицията,защото няма как човек издигнат от управляващите да разследва самите тях,губи се идеята на работа на тази комисия.Всеки ден обясняват как се борили с корупцията,че при тях такова "животно" не съществува,ето, сега е моментът да докажат че са чисти и не се притесняват да ги разследват,ако и когато е необходимо.Но това за съжаление НИКОГА няма да се случи,защото всеки знае ЗАЩО...

Май сега ни става ясно защо на оня компир терасата Му беше голяма и незаконна. Немаме повече въпроси.

Гешев -главен прокурор,Цацата-"атикорупционен"шеф-какъв по-хубав коледен подарък за Бочко и компания-пей сърце-стават недосегаеми,ненаказуеми-бетон...утре-Бочко президент,Плевньо мин.председател,после..после се менкаме и..пак отначало...кеф...Ей на това му се казва "далновидност",а овцете нека си блеят...много важно...но както се казва всеки народ си заслужава управниците..Да ни е честит пожизнения владетел-Б.Б.!

Ти на мене, аз на тебе и после Омерта.

ФАШАГИ !!!

Прикриващия Прокурор пак печели ! ОПГЕРБ ! Нашия човек трябва да ни пази Гърба като едно време !

Познай какво ще стане...

Пълна порнография, този дебел вид ,поруга институцията Прокуротура. Даму се търи отговорност. Как ни търпят в ЕС.

Що за тъп и заспал народ сме? Пред очите ни номинират най-големите крадци и мошеници да ни пазят от корумпираните.... Цацаров колко милиона прибра по време на мандата си като прокурор, а сега виждате ли станал и многоооо морален. Отврартително минало имаме през социализма, но продължаваме да сме тъпи и да си мислим, че нещо се е променило в тази комунистическа държава. Не виждате ли, че и Борисов и всичките му министри са бивши комунистически издънки...

Възнаграден е за нещо! Ама за ко никой не знае само можим да гадайм ;)

Опитът той да бъде представен като държавник с професионални качества, способен да се бори с корупцията, е откровен цинизъм. За седем години той компрометира институцията „Главен прокурор“ и достигна дъното на обществената подкрепа. Цацаров се превърна в оръжие за политически репресии над демократичните общественици. Той беше човекът, обслужващ задкулисието. Той беше човекът на Кремъл и Чайка. Повдигна обвинения на отявлено проатлантически настроените управленци и политици, преследваше граждански лидери и закриляше империята на корпулентната олигархия. Ако допуснем той да стане шеф на КПКОНПИ, не просто ще се съгласим да се подиграват с държавните институции, но и ще легитимираме репресиите, преследванията и „чадърите“ над отбрани олигарси. Цацаров е удобен единствено на мафията. С биографията и досегашните си действия той гарантира, че не просто няма да преследва задкулисието, а ще го оправдава и ще прикрива престъпления му облик. Цацаров по същество е Пеевски и чрез Гешев ще продължат да властват в силно зависимите български държавни институции. Задкулисието има изключително мощна власт в държавата ни, но то се страхува от гражданския бунт и неподчинение, защото единствено по този начин може да бъде преборено. Призоваваме всички граждани, готови да бранят достойнството на България и свободата на народа си, към незабавни протестни действия в рамките на закона.

Интересно, в шахматната игра има т.н. рокада, която се прави с царя. Но не съм чувал рокада на офицери т.е. офицер на бяло поле ( отдясно на царя) се заменя с офицер на черно поле (отляво на царя). Какво се променя?

Опозицията очевидно също е съгласна. Голям сговор и идилия в парламента. Също и във ВСС. Гласуват си единодушно. А иначе по студията и форумите голямо “противопоставяне” за пред 80% дебили. Кой бил десен, ляв.... всичките са от ДС.

И какво може да направи опозицията????? До сега някое нейно предложение да е прието???или и аретметичното ''мнозинство'' по интереси на властващите не сте проумели.. Опозицияа в това нс само легитимира съществуването му защото то е толкова ''независимо'' като сме парламентарна че НИЩО не зависи от него...

Цацата яко е независим, просто се обичат с управляващите! Гешеф тоже.

Ей, мафията не пуска кокала и те тва е ! Ще трябва да ги гоним с тояги !

Преди да почнете с минусите се замислете над: На Цацаров съпругата му е нотариус. С малко повече труд можете да видите годишните и доходи и дали работи за пари (само за сведение като прокурор във ВКП или висш съдия щеше да взима над 6000 заплата Цацаров а после и Гешев ходиха до Щатите. Сега отива и уплашения Бойко и то далеч не за да го хвалят за Ф16 както мисли наивния Паси Още преди месеци ви го казах а сега почва да добива и реални измерения - Цацаров е следяащия министър председател на България Поне досегашните признаци говорят че ще е за добро. Аз казах

Абе и в лудницата ли вече има компютри и интернет за лудите?

Бай Ставри, ти да не си сключил "споразумение с прокуратурата"?;))

Не си представям по-крещяща корупция от „Ало, Ваньо” . Премиер покрива контрабанда, а Главен прокурор се стаява като пръдня в гащи...И това подобие на човек ще бори корупцията....Ташаци

Ще ги менкат - сега Цацаров глав.прокурор, сменя го Гешев, а Цацаров го инсталират за шеф на КОНПИ. После Цацаров - глав.прокурор, Гешев - шеф на КОНПИ. И тъй до края на България. А Обединените идиоти като застъпници и закрилници на всяка мафия доволно пълнят гуши и шкембаци - пак до края на България. Що ги търпим бе, българи, страх ли ни е, напълно ли оглупяхме, мъжете ли свършиха?

Да. Мъже отдааааавна НЯМА.

Ти вярваш ли му? Аз НЕ.

"Цацаров оставя институцията на прокуратурата с огромен авторитет, подредена и неопетнена, обясни и Явор Нотев от "Атака"." Нотев изпроси едно местенце при Цацата. Щото приключи с депутатството завинаги.

осигури старините Цацата

Е сега вече на цял свят е ясно! ТИ СИ ГО ИЗБРА!

Завинаги!!!

Мадките паднаха. Ето от кой е бил назначен Цацата.

ОП - загубихте още един глас!

... а, бе, Вие знаете ли, че миналата седмица Гешев, Цацаров и шефа на ДАНС бяха на ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ в САЩ на инструктаж ???!!!! ... от къде да знаете, това никой фашистки ежедневник няма да Ви го каже, понеже шефовете държат пишките на ционистите и пишат каквото им изплюят в устата !

Само, че аз не съм съгласен Цацаров да стане шеф на КПКОНПИ. По негово време прокуратурата нито един политик или висш държавен чиновник не подведе под отговорност. За сметка на това абсурдни обвинения се повдигнаха на граждани борещи се против корупцията като председателя на БОЕЦ Г.Георгоиев. Прокуратурата действаше като чадър над Пеевски по делото КТБ. Прочее вие сте представители на определени сили, но тези сили не са светли.

Най-подходящият! За седем години - нито едно обвинение в корупция срещу висшия ешелон на властта. Ще надград над Пацо Терасата с порядък.

Именно де, тъкмо за това е най-подходящия...

Ако е същото парче, както беше като прокурор, предложете го за отряда на Бай Ставри. Не, че премиерът не е за там. Не е за там, а за отстрел, боклукът му с боклук.

... а, бе, Вие знаете ли, че миналата седмица Гешев, Цацаров и шефа на ДАНС бяха на ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ в САЩ на инструктаж ???!!!! ... от къде да знаете, това никой фашистки ежедневник няма да Ви го каже, понеже шефовете държат пишките на ционистите и пишат каквото им изплюят в устата !

Що бе, беше си готов отсекъде посланик за некъде си, а сега какво? Аде наздрайчката, че се смрачи от глупости и нема време.

А трябва ли ни КОНПИ???? Колкото и Специализираната прокуратура, а и ни въртите едни и същи лица, като з...ци, то Господ им дал едни физиономии като белязани а вие ни ги тикате ли тикате, толкова ли сте немощни на кадри

Огледал се Илия пак в тия.

в Нап, в Кат, тази Гербаро-Психодесно- Комунистическа сган от ДС не ли и обявим гражданска война , като през 1908 година България ще изчезне напълно

На идиоти ни направихте. Чудя как спите спокойно.

Ние сме си идиоти!

Тоя дето за седен години не осъди никой за корупция сега ше ми става председател на тая комисия ?!?

Награда за добре свършена работа за едни хора !

На ГЕРБ им е все по-трудно да прикриват връзките си с ДПС, Доган,Пеевски и кукловодите от Кремъл.

не ги и крият. И стига с тъпотийте за Кремъл, ни сме окупирана територия на масонската империя, миналата седмица и цацаров и гешев бяха на инструктаж там. Ще се работи до тоталното изчизване на това малоумно племе, щото ние народ не сме.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗСРОЧЕН ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ НЕ на робството, НЕ на фашизмът и унищожаване на "свобода на словото и изразяването му" в ЕС - България. Б.Б. може да ни даде правото на "свободата на словото и изразяването му", а някаква си медия може да ни го отнеме, когато и както си поиска. Царят дава, но пъдарят - не. А сега какво. НЕ на робството, НЕ на фашизмът и унищожаване на "свобода на словото и изразяването му" в ЕС - България. Демокрация и свобода или просто фашизъм.

Добър виц!!!

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗСРОЧЕН ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ НЕ на робството, НЕ на фашизмът и унищожаване на "свобода на словото и изразяването му" в ЕС - България. Б.Б. може да ни даде правото на "свободата на словото и изразяването му", а някаква си медия може да ни го отнеме, когато и както си поиска. Царят дава, но пъдарят - не. А сега какво. НЕ на робството, НЕ на фашизмът и унищожаване на "свобода на словото и изразяването му" в ЕС - България. Демокрация и свобода или просто фашизъм.

Аз си го избрах.

Цацаров като интелигентен човек, с основание първоначално не се е съгласявал, защото вижда стремежа на ГЕРБ да си осигурят още дълъг комфортен период за крадене и злоупотреби. Те обаче упорито са настоявали, което още веднъж показва наглостта и простотията им. Понеже всяка друга партия, която преди това е обвинявана не веднъж за намеса в съдебната власт, би се замислила сериозно преди да направи такова предложение. Да, но ГЕРБ не са от тази категория – заслепени от алчност, те не виждат по-далеч от собствените си интереси, камо ли да седнат да мислят. Но ще е много интересно, ако „палачинката“ по някаква причина „се обърне“ (по вътрешни или външни причини) и Цацаров заедно с Гешев ги „подпукат“ както се полага и както са го заслужили хиляди пъти, докато „източваха“ България през последното десетилетие – защото „вечни приятели“ няма, има само вечни интереси.

Защо ревете сега срещу тези за които гласувате толко години. Оправдавате се че и БСП са маскари, ама като изгоноте мафията на Гроб тези след тех ще се замислят дали ще се подиграват с наода. Защото и те ще бъдат изметени. Колко повече давате шанс на предтъпниците те стават по нагли. За пример - гробарите на БГ

В Боливия протести, президентът Моралес си бил камшика и избягал в Мексико. Разярени граждани залели с червена боя кметицата на град Винто и я накарали да върви боса по улиците. Улиците, които е ремонтирала, милата… Какво ли биха сторили боливийците на Фандъкова? Само че ние сме българи, а не боливийци. Ние нашата Фандъкова я обичаме и преизбираме, калкото пъти ни кажат. И в Чили вълнения, моля ви се. Жертви, ранени - и за какво? Имало корупция, - викат. Ахмаци! Ние каква корупция имаме и не протестираме, те скочили, моля ви се. Ами ще ги бият и обгазяват, какво да ги правят друго... В Молдова пък правителството паднало, защото за главен прокурор бил предложен някакъв боклук. Споко – тук всичко е под контрол. Казаха Гешев - значи Гешев. И него всички го обичат, дори повече от Фандъкова. В България не бушува пожар като в Австралия, няма наводнение като във Венеция, нито израелски ракети са ударили база "Берлин" на терористите, например. Мир, спокойствие, благоденствие и никакви боливийци. Това цари в Родината, а сме само сряда. Представяте ли си до петък колко още хубавини ще ни споходят? Щастлив народ. Малко неблагодарен, но щастлив! Дамян Колев

Към новината