назад

ГЕРБ остава с депутат по-малко, Джема Грозданова хвърли оставка

09:24 | 16 юли 2020 | Редактор: Надежда Христова 286 59702

Коментари 286

Хубаво е, че има мислещи хора които напускат парламентарната група на Герб. Жалко е, че на дамата не е имала смелостта да остане като независима в парламента.

Оставка не трябва да има. Още 4 месеца ще изтърпим. Ако си отиде правителството, ще се върне България отначало. Мястото на България е в Европа. След 8 месеца има избори, тогава ще изберем когото искаме, ако си струва.

Стига фейк заглавия. Първо, нищо не е хвърлила и второ, веднага след напускането е била заместена от следващия депутат на ГЕРБ от избирателния списък. Разбира се, теоретически би могла да се отцепи от ГЕРБ и да стане независима, но не е посмяла.

браво на джема, така трябва, в най-подходящия момента се напуска.. добре възпитана..

Как "комбинацията от възпитание, придобити умения, образование и житейски опит ми дава основание да мисля", че ще бъдеш или си била полезна ? Дано повлечеш крак...

Стоматолог, председател на комисията за външна политика. Това нещо като дървено желязо. P.S - То не че ние имаме самостоятелна външна политика. Може и без тая комисия, и без външен министър. Кот нареди Големия бял брат отвъд окена, те тва е. Също кат оно време преди 10.11.1989г. Само дето Големия брат бе географски по-близо.

Ууууу добре че тая с нейната Истанбул ска конвенция я изхвърли а при Цецо Асансьора

Възпитание ли...? Образование ли....? Палачинките се обръща ли обръща. Ама възпитание- интересно, кой ли ти го е дал?!

Малееей тая с тая устичка колко св.ирки е напраилаааа. Ама взе да пари, та да бегамеее

ТАЯ НАТУРАЛНА КАЛИНКА какво е чувала за външна политика извън скъпите екскурзии, на които е ходила като зъбар - обирджия. Безконтролно одират пациентите тия тъпагьози.

вече и тя е от бсп

........Що бе специалистът по съветските униформи оня как беше червения серГЕЙ не беше ли министър председател на Република България

Зъболекар председател на комисия по външна политика-тия са чиста проба виц

нали всички учихме география. Все сме чули нещо за страните.

Госпожата да вади зъби, политиката е за дебили и селски тарикати за власт и богатство

Мишките и плъховете напускат потъващия кораб, .. партийте трябва да се забранят, народа трябва сам да управлява, не чрез алчни за власт и богатство партийни посредници. БЪЛГАРИЯ-БЕЗПАРТИЙНА И СВОБОДНА.

И как ГЕРБ остана с един депутат по малко? Един си тръгва друг идва , егати простотията.

Една умна жена осъзнала голямата грешка ,която е направила.По-добре късно отколкото никога.

Интересно.Плъховете напускат потъващия кораб.Преди две седмици,въпросната госпожа е била забелязана на сбирка на новата партия на Цецо Гуменката,подържана от американското посолство.Бързо се преориентират хората.

Ако не я изнудват може и да гласува на вота. Но една птичка пролет не прави. Съдбата на България и нацията е в ръцете на Ахмед Доган. Многократно е декларирал и действал като български патриот. Сега трябва да ритне Боко Тиквата и да го довърши. ГЕРБ дойдоха на власт с антиДПС реторика. Сега се опитаха да предизвикат и етнически конфликт, което е престъпление срещу националната сугурност.

Доган-патриот??!!! Алоу, ол-игофрен, на кой свят живееш бе, д-ебил????!!!Да ти с-ера в устата, как можа да наречеш този турски боклук и слугинаж патриот бе??? Какъв изрод е отгледала майка ти, пфу!

Стоматоложка, председател на комисията по външна политика! Тия хора съвсем изпращяха!!! Поне малко да му мяса..!

Що така,кой ще я вземе под крилото си,интересно ,загадъчно

Разтревожен ли си? Не дей тякя бе Дон, не се хаби.

Вижте сега в момента се извършва една мащабна, задкулисна и вредна за България пропаганда. Яд ме е на всичко това че си играят с надеждите на много честни и почтенни люде. Погледнете тези, погледнете ги добре. Та нима това са хората които искате да Ви управляват. Та нима те са безизвестни и не попрочени личности с чисто и не опетнено име.незнам...Вие им вярвайте...

Да се завърнат в България всички млади хора,които са завършили университети в чужбина и у нас,и да поемат бъдещето на страната ни.Бойко в затвора....

Чудесно предложение!......но, децата и внуците на БКП/БСП, ДПС и СДС, които завършиха също университети в чужбина.

Едва ли там са завършили защото "чичо ми е владика",нооооо.Не можем да съдим децата за грешките на родителите си,нали.Може и тях да ги е срам от това кои са техните родители и да са достойни хора

А ти май нищо не си завършил и имаш мечти друг да работи вместо тебе!

Нали при царот се бяха върнали юпитата. Какъв е резултата, Велчев забогатя яко, а ние плащаме забогатяването му.

Ей да спрете тировете през Петрохан.... кво имам си мой грижи.

Просто е видяла, как опитваш да правиш нещо добро за държавата и народа, а се оказва, че някакви с много пари и разни фигуранти агитират тълпата, и тя се изс..ра на всичко правено.

Деса е ушила едно знаме с череп и кости,грабвай го и бегом на площада,че ако се забравиш може и да не ти плати черепа

.....кога пък и остана време за знаме....при толкова работа по новия апартамент в Дубай

Баце какво мисли за новото видео: https://www.youtube.com/watch?v=B5vCIlzVUnk (излиза в youtube като се търи "на гости у баце") дийп фейк или дийп друго снимките се оказа НЕ СА ФАЛШИВИ

...Лудия, пак ли пишеш глупости? Не ти ли казах да се лекуваш?

Искали да пие бели хапчета, а той държал да са червени и заплашвал да се оплаче, че го репресират.

Стоматоложка - в комисията по външна политика !??!? Ивах ти, и държавичката нещастна !

СТОМАТОЛОГ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА!!!!!. МАЛЕЕ - ЕГА ТИ ЕКСПЕРТИТЕ!!!. Музикант шеф на комисията по атомна физика!!!. Е, те ти това е сбирщина и затова ще ти говорят коремните хирурзи как се провежда растителна защита в овощните насаждения и лозята, както и борбата с вирусите по тези култури. Бъдете ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!.

Какво се чудиш -виж здравния министър.

Не е важно какво е завършил,важно е да е от нашите.Може да е счетоводител-здравен министър,лекар-министър на транспорта,учител -на икономиката,адвокат -на образованието,военен-на търговията,психолог на МВР и т.н.ВАЖНО Е ДА СА НАШИ ХОРА

А крысы пусть уходят с корабля — Они мешают схватке бесшабашной.

Протестиращите искат да сме роби на Византия и на Турция. Осъзнайте се хора, ПРЕЗИДЕНТЪТ тласка България в пропастта.

Скочи сам,да не изкарваш другите виновни

Ти кой беше? Президента тласка страната ни. По голяма смешка не бях чувал скоро, май и ти си за затвора за клеветничество. Колко от пишештите са ходили на протестите?

Опитват се да пренаредят пейзажа, но нито един с малко акъл не иска да се излага по високите постове на ГЕРБ.

браво на джема, така трябва, точно преди гласуването..

то на теб и пристанище ще ти направят в Шумен гербавите ;)

Бега рано, нема да чека белия рейс .....

е СТОМАТОЛОГ и няма експертизата за председател на комисията за ВЪНШНА ПОЛИТИКА. Остава да видим дали и на другите ПАРЛАМАентарни лумпени ще им уврат главите. Коалът и баницата трудно се пускат !

А тези, които не са стоматолози имат ли експертиза? Най-голяма експертиза имат тези, които слушат какво им казвт господарите и изпълняват.

Ще помага с експертизата си на Цветанов за новия му проект ....респект.!.....а, дано ом мине.

Английската дума expertise на български се превежда "експертен опит". Българската дума експертиза има различно значение.

Ще цъфне в някоя друга партия и колаиция, кокала няма да пусне тя!

Може пък да има и що-годе почтенни хора в тази партия.

Само тъпаните наричащи се патриоти подкрепят идиоти.Мутри ,тулупи-вън!

АЗ ИСКАМ МАГИСТРАЛА ДО Шумен. и такава е обещало само това правителство.ще защитавам това правителство което строи.

_stankow

Магистралата до Шумен е проектирана още при Живков през 1969-та година. И планът не е променян. Само дето нещо много бавно строи бацето, при всичката "помощ" от ЕС.

Бацето, строи около Софията - да са добре дворяните ! До одат спокойно до влашко, сръбско и гръцко ... че и труцко ! Сев. България - кучета я яли !

Ти искаш да не ти отпадне тролския надник, че спрат ли да плащат мафиотите повечето трол не може си намерите друга платена работа.

И за какво му е на Шумен магистрала? Тя минава супер близо до Шумен?

Аз искам да съм на плаж на морето,ама казват,заето.Марш на продажното правителство..

Един достоен от Герб

обещала е тиквата да му извади кътника от ануса с упойка, а го е извадила без

високо мнение за себе си госпожо. Но сте сбъркала когато сте приела да служите на ГЕРБ. И да се съгласите един стоматолог да управлява във външната политика, като само послушно служи на "Партията". Или тогава си бяхте оставили Възпитанието и самоуважението у дома ? Да не би да ви е срам сега ?

дамите в МС отговарят що-годе на някакви нормални критерии??? А гонят трима успешни мъже-министри....И докъде ще я докарат ГЕРБ с тази кадрова политика???

Пак до оставката, ама си губят времето - ние ще протестираме докато подадат оставка или до следващите избори - все тази ни е - управленската криза ще продължи до тогава докато и последната мутра не влезе в затвора. Рестарт на държавата, българинът каза - няма да позволим на никого да ни държи България като латиноамериканска или африканска държава, колкото и да им се иска от САЩ или Брюксел!

"успявала да мотивира позиции"

кадрова политика??? Стоматолог - председател на комисия по ВЪНШНА ПОЛИТИКА!!!! Там не става въпрос за мъдреци и кътници, а за съвсем други неща!!!!

Стоматоложка ръководи комисията по външна политика, която е даже над министъра на външните работи. Всичката им работа е такава ,затова и сме на последните места по всички направления.

де по кротко де, там е имало място, там са я сложили

Колко ограничени могат да бъдат хората понякога ме изумява. Всичките тези глупости, че не можеш да бъдеш стоматолог и да се занимаваш с външна политика едновременно са много притеснителни твърдения. Едното няма нищо общо с другото, да, но това не означава, че жената не може да бъде компетентна и успешна в две области. До колкото съм гледала нейни изказвания много добре разбира от работата си и смея да кажа, че е достойна, умерена и може да си стои зад думите. А това, че е доктор по стоматология е само още един плюс ;)

външна политика и стомотология - супер .... Като на прасе звънче!

бас държа , че тази не знае къде е държавата Нубия - хахахаха

_stankow

А адвокатка външен министър, по добре ли е ? Захариева ? Счетоводител енергиен министър - Теменужка, по-добре ли е ? А финансист - здравен министър, Ананиев, по-добре ли е ? Борисов отдавна свърши кадрите, затова трябва да си ходи.

В държавата, където управлява пожарникар и бъхтич е нормално.

Имплантологично е стоматоложката да подаде оставка.

Май ще излезе истина, че във герб не се понасят помежду си, както и , че не понасят лидера си.

Хм, стоматоложка, а председател на Комисия по външна политика! А и досега комбинацията от възпитание, образование и т.н. не й е пречело да бъде депутат от ГЕРБ. Някаква друга ще е причината!

Най-големите плъхове първи напускат кораба.

Така се "основа" шайката герб! Депутатът от НДСВ лъчо мозъка, масажора на боковата простата, напусна парламентарната група и се обяви за депутат на герб!? А тя още шайката не беше конституирана като политическа партия... шайка крадливи плъхове! от самото начало!

Добре де,защо не допущате,че може да има някой човек и в герб

Личният ни опит и наблюдения през последните 10-11 години, ни водят да това становище - изключено е да има "човек" в ГЕРБ. Ако беше човек, отдавна да беше напуснал ГЕРБ. Там са само тарикати на дребно, мислейки си, че са тарикати на едро. Ама да крадеш е най-простото, което може да се измисли. При това, дори няма нужда и закони да нарушават, те просто са написани за шепата крадци на държавни герберски служби.

Към новината