назад

Герджиков след решението на КС: Недопустимо е президентът да нарушава Конституцията

13:55 | 27 октомври 2021 | Редактор: Надежда Христова 183 8209

Коментари 183

Какво значение има дали Петков е бил или е Канадски гражданин.Ако е бил и се е отказа?Голяма грешка е направил,защото в БГ пари не се правят по честен начин,а се крадат от еврофондове и конкретно от изстрадалия неук български народ! Най лесно се управляват тъпи послушни хора. Дай им на пенсионерите по два лева надбавка и айде проблема е решен и боко тиквата обикаля с Тойотата насам натам и обещава глупости на тъпия народ.А тия глупаци другите занимават всички други дали Петков имал Канадско гражданство!Голям праз!Дано да има и да не се отказва,а просто да промени конституцията!

на ДПС и крадците подлогата да мълчи

Боклук като Тиквочев Кото го видя тоЯ и все се сещам за вица с професорът и акулата Е няма да потъне акулата... Всички са чували и виждали тъпи професори, но поне се криеха в университети Но този е върхът Ама нали е геврек... На бръснати ануси, им е простено Айде и ти при Сионий , да те успокои. Вземи пример от Тиквочев

Глупако гербаджийски, ако някой е нарушил закона е Петков!!! Не се правете на ощипани, крадци мръсни и престъпници!!!! Бръкна ви отзад Радев, затова пищите!!! И ЩЕ ПИЩИТЕ ОЩЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Тотален резил за Муньо и неговата шайка некадърници и лъжци! Какъвто Фигуранта - такива и министрите.

задръстват всяка тема с неквалифицираното си мнение. Законите се спазват, не се коментират!

А нарушенията се санкционират! Булгаропитеци...

Дет съ вика законите може да се нарушават, но само от правилните хора, така ли? Трябваше ли любимеца ти бай хой да влезе в затвора заради аферата Мишо бирата? Спазен ли беше закона? Сиреч, свинската мас ни дойде в повече!

Смешник,дано си гледал снощи "Честно казано с Люба Кулезич" Ако не,виж го в Ютюб

Така истината не може да се крие! Постигате обратен ефект! . Виждам, стриктно спазвате „свещеното“ правило: Винаги истината, само истината, НО НЕ И ЦЯЛАТА ИСТИНА!

Трябва ли ви втори силно "обтекаем" послушко Плужек Плювналиев?

Точно Герджиков, който не знае Конституцията, не може да коментира тези въпроси. Ако си спомняте го питаха, какво мисли за еднополовите бракове и той не можа да отговори. А въпросът е решен в самата конституция в смисъл, че бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Да де, но Герджиков това не го знае. Защо – отделен въпрос. Да се надяваме, че не е заради перверзните му стихописания използвани от чалгопитеците преди 2000-та година – вижте по този въпрос телевизионното предаване на Люба Кулезич.

мда

Много хубава бенка (на латински: melanucitus nevus) има. Каквото и да значи това. Надявам се да не е тип рококо, т.е. дано да е истинска... ;-)

КС доказа упадъка на материала останал в България!!!!!!Никой не може да поставя волеизлиянието на човека над бюрокрацията над някаква чужда държава!!!!! КС се показаха като последни страхливци и службогонци.Време е тази псевдоинституция да бъде закрита и заменена от случайно избирани граждани на принципа на съдебните заседатели по всеки казус. "Политиците" да престанат да смятат народа за "матреял!"!!!!!!!

Дано президента Байдън да се даде сметка кой стои зад този случай и препоръката му за пример на България навреме и да махне протекцията си явно. Защото харвард не може и него да въвлече в неприятности.

ГерберЪсти, стойте си там в девета глуха, да не ви погне народа - че тогава ще викате ,,ама ние само се шегувахме!''

и за сведение на гражданина Герберджиков.

Български синдром! Да, българите се прекланят пред Хитър Петър и Крали Марко, но плюят Цар Симеон Великий, Патриарх Евтимий и много други хора на духа, образованието и науката! Какво тук значи някакви си честни и образовани българи, като трябва да се възхищаваме на Киро Ментето, Асен Мошеника и простака Радев!

бока, престани да се криеш зад анонимници!

редко неприятен тип, за колко ли се е продал, но няма никакъв шанс

Гержиков ще последва съдбата на Цецка Цачева !

Язък му за барута на Гержиков, след изборите ще се чувства омерзен и употребен .

Този има много дебело перде пред очите и мазна устица!

Интересен е въпросът Плужека ли си вкара автогол като се хвана с Тиквата, или Тиквата стана окончателно за смях като се хвана с Плужека. Не че Тиквата имаше друг избор. Даже политическите трупове го отсвириха.

Герджик, скрий се! ... Чалга текстописецът дали ще има очи да се върне в СУ?!

И с какво г-н Петков е по доло от г-н Герджиков. Нещо не ми е ясно. С образование ли? С интелект ли ? или пък с кариерното си развитие. Пък даже и визуално е по-приятен от заобленото мазно личице на ректора. г-н Петков - Завършил „Финанси“ в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по „Бизнес администрация“ в Харвардския университет, където е класиран в горните 10% на своя випуск.Работи за „Маккейн Фудс“, канадска компания за производство на замразени храни с оборот от 6 милиарда долара. Развива проекти в областта на иновации с висока добавена стойност и неговата фирма „Провиотик“ притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ. С две думи създал собствен бизнес в Канада и България с който издържа семейството си, плаща данъци на тези държави. Най-вероятно създал и работни места. г-н Герджиков - Завършвил Националната гимназия за древни езици и култури. През 1984 – 1985 г. следва класическа филология в Софийския университет. През следващата година продължава следването си в Хумболтовия университет в Берлин, където през 1990 г. завършва магистратура с дипломна работа на тема „Аристотеловата критика на Платоновите политически произведения". Роден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали.[3] По-късно семейството му се премества в София, където родителите му стават преподаватели в Софийския университет – проф. Мария Герджикова и доц. Георги Герджиков. Води лекции по латински език – фонетика и фонология, морфология, синтаксис, и римска литература в Катедра „Класическа филология“ на Софийския университет. цитат wikipedia. С две думи даскал по отдавна изчезнали езици. Наследил работното място на майка си и баща си. На държавна хранилка цял живот. Не е допринесъл и с един лев за тази държава. Само за това че имал двойно гражданство, и трябва да бъде низвергнат от държавата. Ами да си има и двойно и тройно и четворно. Това е само в негов плюс. Отдавна съм на мнение че България трябва да си внесе политици от вън, белким нещо мръдне в тая държава. Българските ги видяхме. Не съм гласувал от 10 години. Но този път ще гласувам и то за Петков пък даже да има и гражданство от Тимбукту. Да ме извинява г-н Герджиков.

Доказаната лъжа за нищо я нямате.

Вождът ви два пъти осъждан за лъжи.

и същото време в Кърджали се лепяли изборни плакати на ГЕРБ на турски език(КОЕТО Е ЗАБРАНЕНО)... но заеби.... на вас проблема ви че някакъв е имал кандаско гражданство.... А иначе всички от ДПС??? за тях не питаме а?

За това че преди имал двойно гражданство.... малиииииии малиииии... Ами съпартийците на ГЕРБ.... ДПС??? те щото не са с двойно гражданство всичките нали?

Хунтата начело с вожда ѝ Радев вече не се и крие като ни лъже и краде, имат бълг.народ за пълни тъпаци.

Че то и вождът ви ви има за пълни тъпаци. Какво каза за простите. Да не говори как ви изгаври като накара да гласувате за него, а после не влезе в парламента. Очевидно сте си тъпаци тиквените почитатели, ако сте очаквали нещо друго от два пъти осъждан за лъжи комунист.

Гледам всички снимки на г-н Герджиков. Физиономията му крещи, че се държи с хората ехидно и непочтено. Очите му са пълни с наслада от това, което прави. Ще се срамувам, ако той е президент

Десо ти ли си ма, как е в Швейцария, построихте ли вилата?

А ето го и г-н Герджиков, показва истинския си характер.

Радев печели защото в прав текст каза, че в България има мафия, сраснала се с държавата. Радев губи с назначаването на калинки.

Много е блед ,да няма ковид!

Боко знае много добре, че тоя е неизбираем, далеч по-слаб от ЦЦ. Отчаян опит да се скрие за малко зад него....

НЕДОПУСТИМО е Радев да е президент, които многократно наруши конституцията, която за него е ВРАТА в ПОЛЕТО, през която единствено ТОЙ, решава дали да мине или НЕ.

Народът го решава това. Стягайте се за РР2.

За този индивид се знаят няколко неща.1.Свръх амбициозен кариерист без особено покритие.2.Подмолен и подъл, забива нож при първия удобен случай.3.Послушко , държащ се за полата на майка си и изпълняващ нейните команди.Както и да го гледащ типичен пухльо и мамино синче.

Външния му вид изцяло отговаря на това описание. Браво!

... ъъъъ ... а коя е майка му?

Съд и затворр за Нищоправеца и негховото мекере нарушили Конституцията.

Няма да стане. Вървете да се оплачете на Доган и Ердоган.

Сте добре охранен, сервилен с смазно излъчване, направете си семейна снимка с Плевнелиев и Борисов по средата, така на плещите ще им е по лесно

Герджика е Цецка Цачва с панталони

Предлагам КС да провери дали е законно да ни ограничават правата и да ни ваксинират под заплаха...

Радев бяга от дебати защото е гузен. Радев е телевизионен президент. Не е направил нито един митинг или дебат с други кандидати. Крие се и чака втория мандат. 12 000 лева по 60 месеца не са малко пари. Ядене,спане и безплатна охрана. Екскурзии в чужбина и пиене на корем . Да не е луд да изтърве кокала.

Долу военната хунта! Ние не сме в Южна Америка или Африка! Долу Радев и Радевица!

За бъдеще вице ли говориш? Щом е била подчинена на Радев, няма как да не е прихванала от неговите начини на работа.

С това си решение КС и особено коментара на гнусния мазен гей, партията на Кирил Петков ще стане първа политическа сила. Долу слугите на мафията и мутрите в затвора.

Полковник Невяна е пробила в кариерата си като изчукала легендата на ЦСКА Димитър Марашлиев с 30 години по-дърт от нея. След това доста е усукала доста дудуци сред които и Тити Папазов за да стигне от плувкиня до полковник. Рядък курвенски боклук.

Този Герджиков прилича едновременно на педал и на педофил. Играе си и той д малкия Бойко, затова е тачен и любен.

Меркел на какво ти прилича?

Слагам 500 лева в "Горанов бет" , че изборният резултат на Герджиков ще бъде по-нисък от този на юристката Цецка. Пожелайте ми късмет!

Професор- номинат на малограмотната тиква !

Браво проф.Герджиков! Достоен човек който държи на законите и правата в България!

Дано само някой да не вземе да си спомни, че и Дянков като го назначи Б.Б. за министър на финансите имаше двойно гражданство и едва по-късно се отказа от американското си гражданство :-). Че товага някой ще се сети, че и Б.Б. наруши конституцията. При това К.Петков е подписал декларация и президентът е с чиста съвест. Само К. Петков е в нарушение.

Държи той, ама нещо друго. На Боко бухалката май държи.

Тоя нали беше некакво антично филологче, кога почна да се изживява като професор по право!

Нищоправец как е? А пРезидент как е? А разединител как е? А долен ляв педал как е? А фатмак как е? И ... т.н.

Нямаше да гласувам но заради тъпани КАТ тебе ще гласувам за канадеца и президента който е мъжкар не като вас миндили

Ще се видиме на жълтите павета, дрисльо..

Мдааа, като едни истински мъже погазват основният закон на държавата и с месеци лъжат, като малки деца... мъже бе... не знам що, обаче, в нашия край на такива им казват путьовци...

КС е направил тълкуване на казуса, което преди това в липсвало. Така че Президентът го е тълкувал по свой начин и не е нарушил конституцията. А ти, чичо, си гледай науката, и остави политиката на политиците.

Бъркаш... КС има аналогично решение - двойното гражданство на Жорж Ганчев и несъвместимост за депутат... ситуацията е същата - и той беше подал заявление за отказ от американското си гражданство...

Този е зависим мазен мутренски педал, а вицето му плувкинята е долнопробна мъжемелачка от най-ниско ниво.

Никоя българска жена не може да стъпи на клитора на генерал деси, преспала е с цялото бсп мъже и няколко жени , чалгари и половин дивизия

"Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция"

Недопустимо е и ти да си с корумпираните герберасти, но си. Само ти си знаеш с какви компромати ти държат задника. Току виж излезнали наяве случайно.

За съжаление е точно такъ Герджиков, прав/а сте за него! За казуса Петков : дори и така да е, аз ги харесвам Петков и Василев - имат образованието и желанието да направят нещо за страната си, отколкото някой с купена диплома от БГ-то и не видял как по света стават нещата. Риск е с всеки, защото всички които дойдат на власт краднат, затова искам смяна на 4 години и това е Но на Петков и Василев искам да им шанс поне да видим какво ще направат, може да краднат, но може и да не краднат, а да направят нещо добро з БГ. Мафията ги иска да се махат, не забелязвате ли, ИМА ЗАЩО - защото поне засега искат да спрат раздаването на парички на близки до Герб фирми, а и да съберат данъците, които близките до Герб фирми дължат, но не са плащали.

Офцу тъпа по тъпа офцъ

на Герб......какво повече да кажеш? Надмина и Плевналиев!

Kenn1111

Мислех че този се отказа от това да се кандидатира за квото и да е.А то само си бил скрил главата като ........за да я повдигне когато види повод да плюе.Ми няма да стане.Просто е като амеба държанието му.

Към новината