назад

Германия изтегля цял взвод войници от Литва заради изчезнали оръжия и антисемитски песни

17:42 | 16 юни 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 37 3213

Коментари 37

Като чета бомбастичното заглавие почвам да се чудя дали автора на статията изобщо е помирисвал казарма. Сигурно "ЦЯЛ взвод" му се вижда голям колкото батальон. А " липсата на боеприпаси за стотици евро" сигурно трябва да четем като ограбен склад за оръжие! Каква новина само!! Не разбрах да се ужасявам ли или какво?

СПЕШНО и търсят фюрер. Тези извращения с германците са непростими и ще доведат до 4-ти Райх. В момента германските и полски младежи са най-национализираните в ЕС. И затова си има основателни причини...

БРаво на немските войници..има надежда за Германия все още. Ама да не пеят само песни а да се върнат и да вземат нещата в свои ръце. Населението сега кротува, ама първо ще ги подкрепи...

Ихааааааа......бой по манерките!!!

Злоупотреба за “стотици евро” !?!?!?! И това е “новина”!? Тия майтап си правят с нас . Да дойдат у нас и видят , че ние за 2.3 милиона употребявана бутилка от кока кола за нивомер на празен язовир актуваме !

Всички войски за си седят в държавите от където са .Американски войски да не се пускат в Европа

Абе оставете войничетата да се забавляват ! Тя цялата армия на НАТО е с обратна резба, ама какво да правим, като и ние сме там ! Ще трябва да сменяме и ние резбата според инструкциите ! Нещо повече, предлагам лорд Евгени Минчев за главнокомандващ турско- българското опълчение !

Да ги изтеглят...и без това няма никаква полза от тях.Никой в източна Европа не разчита на германци французи италианци....могат да пишат само празни декларации и да си въртят бизнеса и рушветите с Москва

Какви злоупотреби бе! Такива има само в България. В други страни няма. Чакайте само, Радев-Янев ще приключат със злоупотребите на ББ и ще се земат със злоупотребите в ЕС и в останалия свят.

"липси на боеприпаси на стойност стотици евро" "Стотици евро" са между 100 и 999 евро! В предвид високия стандарт и висока цена на техниката на германската армия, явно става въпрос не за изчезнали оръжия, а за изчезнали патрони, 1 пистолет или 5 каски .

Немската нацистка армия е била посрещана радушно от Прибалтийските държави, също и от Украйна. Посрещали са ги като освободители от руското робство.. По принцип Прибалтийците нямат много общо със славяни. Градовете там са формирани при заточване на провинили се и разжалвани рицари от различни ордени..

Това е така, понеже преди това съветската армия "освободителка" решава да осободи Литва, Латвия, Естония, Полша и Украйна от литовците, латвийците, естонците, поняците и уркаинците! След 1944 съветската армия "освободителка" освобждава и България от десетки хиляди Българи! Слава! Слава! Слава! Ура дрОгари! Ураааааааа... (сарказъм)

Schilo

Ква Украйна, бре! Нея Ленин я е създал! Украйна.... Хахахаха

То по-старо от Русия, Ленин го бил създал.. Хахахаха :)))) Не те слуша главата нещо

Schilo

Да, бе... От цели 30 години ! Хахахаха

Schilo

Дай исторически източници-владетели, находки...

Флавий Август Одоакър е РУтен(украинец). Той е ГОТА превзел Рим и императорствал 14 години. Родното му име е ПРЕМЫСЛАТУС. Подобно на канас ПРЕСИАН. За величието на Одоакър напомня ХЕТМАН Богдан Хмельницкий пред украинците и че те трябва да са твърди с врага(Кремъл) както древният им предтеча. Речта на ХЕТМАНА е записана от униата летописец ВЕЛИЧКО САМУИЛ. Ну сука, ну Мурзилка это хватает или жопа ещё чешит в Очко?

Първо са били Киевските князе от разни династии. По-късно започват да се говори за руси/руснаци.

Викинги-главорези .... ония с рогата на капите

Мурзилаж, викингите са сакси и завладяват Запада. Докато ВАРЯГИТЕ са днешните украинци. От думата за бликаща-течаща вода произлизат ВАРяги(водоплаващи), ВАРНА- на вода на брега-прибоя, ВАР - процеса на гасенето на печения мрамор с вода, Карлови ВАРИ в Чехия - Щарловите ИЗВОРИ с минерална вода и так далее и так далее.

Бря, имло още читави американски войници. Ще измислят за какво да ги наказват. Един такъв вземал колко хиляди заплата, оказва се, че за няколкостотин евро ще краде. И вероятно ги наказват, че са си позволили сек.с с жена, представяте ли си, с жени! Ами това не е правилно и противоречи на духа на новите спуснати на Германия ценности. И говорили антисемитизми. Та естествено, от какво да са доволни. Евреите си измислиха един холокост и обраха с тая измама германците. Смъкнали са от тях над 100 милиарда марки. Естествено е, че това се пази в тайна. А някой си позволи на глас да каже истината, веднага ще му запушат устата и уволнение. Май искат да превърнат окончателно остатъците от германска армия в пародия на военни.

Какие американские войници ти се привиждат, бре троле?

Извинявам се, не американски, а германски войници, печатна грешка. А това е гугутката от англосакския център за психологически операции взела пак да го играе великата специалистка по мозъчни промивки :)))). Ма тъпа си бе моме, не ставаш за манипулаторка. Подлъгал те е някой.

Един римлянин е били казал “ По-добре армия от овце с генерал Лъв , отколкото армия от лъвове с генерал Овца!” По ярък пример за този цитат от севременния Бундесвер, здраве му кажи.

Те тия пичове трябва да ги предложат за награда, а не да ги наказват!!!

ЦЯЛ ВЗВОД! Ц.Ц.Ц.Ц.

Май ще трябва Червената армия пак да освобождава Прибалтика от немска окупация...

Ако предния фронт са украинците и тила ги храни с американски консерви. Иначе са си сбирщина крепостни селяци.

Само германките се стрижат така! Направо е потресаващо грозно! А глупостите в статията няма да ги коментирам, защото и грам не вярвам на инфото.

По стар обичай, след като разката фамилията на Бундесфера, фон дер Лайен беше изпратена на по-отговорна работа... изглежда и Каренбауер ще я последва;)

Германци пели нацистки песни? Некой май го сърби дупето за корав руски.... Всеки друг може да си играе на нацизъм, но точно за германци тая игра е забранена.

Това олигофрен на снимката, което са сложили за военен министър е такава гавра с немската армия и германския народ, че само то е достатъчен мотив за военен преврат. Да не говорим за простотиите с "бежанците", ИК, "ковид" "мерките"... всичките простотии.

Германия и армия ли имала? Това звучи като някакъв виц.

Подкрепям мнението

Не си ли чувал лафът "изпаднал германец". Появил се е след сталинградската битка. Но сталинградската битка е нанесла неизмеримо по-малко поражения на немската армия и немския дух, от американската демоНОкрация, която върлува в Германия след ВСВ.

както се изразявате,"изпаднал германец" се е появил доста по-рано.През 20-те год. на ХХ век и то в България,когато е била нормална държава.Точно тук са идвали германци да си търсят работа,подгонени от световната финансово-икономическа криза.И нашенци ги нарекли така.

не знам, но това на снимката определено е виц

Към новината