назад

Германия официално въведе трети пол

21:00 | 14 декември 2018 | Редактор: Георги Брандийски 161 16600

Коментари 161

Заглавието на статията е очевидно подвеждащо, очаквах да ми говорят за джендъри и "социален пол", а не за хермафродити с очевидни биологични двуполови белези, за които ще е от полза подобно решение и евентуална последваща операция...

И създаде "политикът", третият пол .. Следва продължение!

След като се засели с араби и половете станаха 3, какво ли още ще измислят германците за да се затрият като нация.

правилно са въвели възможността след 14 год да се определят, само са пропуснали да сложат графата КРАвИ , до 14 год. германките са едни сладинки, но след това благодарение на 'рЪнЪтЪ, минтават в горната графа

Утре и четвърти ! В други ден пети... шести ша си имаме...

Те затова ли комунистите са "различни" ?

Мюлер - Щирлиц сънувах кошмар - в началото на следвашия век канцлерът ни ще е баба, вместо факелни шествяи ще имаме гай-паради, че ни командава черен от Америка и ще плащаме пари на евреите... Щирлиц - и тогава наборните войници ще ни довършат....

тез германци не са кат онез германци

Пропадането продължава! Фюрера се обръща в гроба си.

фюрера ви доказано го е поемал барабар с макарите, така че най-много да се обърне в гроба, за да подаде дупе

Не се спряхте да лъжите Ей Става въпрос за деца родени с деформации А не за джендъри

Няма такова понятие трети пол. В природата има два пола - мъжки и женски. Носител на ХХ полова хромозома е лице от женски пол. Носител на ХУ хромозома е лице от мъжки пол. Яйцеклетката е носител на хромозома Х, а сперматозоидите Х или У. При оплождане на яйцеклетката с Х става ХХ и момиче. Другият вариант е ХУ и става момче. Полът е определен още в момента на зачеването. Това е. Освен това има първични и вторични полови белези, като първичните са определящи. Вече кой как се самоопределя е съвсем друг въпрос. Фактите са си факти, каквито и закони да измислят, природата го е измислила. Тези неща се учат по биология в 9 клас.

Светло бъдеще ни очаква! Вместо да направят проучвания на какво се дължат малформациите и да потърсят начини да ги предотвратят, евро-умниците ще ги узаконят, за да считат хората, че това си е нещо естествено. Бог да ни е на помощ!

дължи се ня любимия ви господ вероятно? да не се окаже, че няма чистилище, а отношението ви към различните изпълнява тая роля, а? замислял ли си се щъде ще отидеш тогава?

Абе третополовия Такива като теб едно време ги пращаха в Белене ако въобще знаеш какво е тов Вие сте утайката на обществото бе От такива като теб нищо ама НИЩО Не става

Хитлер сигурно в гроба се объща! То бива еврорастия,то бива либерастия......Заслужавате си ИДИЛ,заслужавате си урките,халал да са ви! Гнусот!

и да се върне хитлер ли, бе? нали се сещаш, че и най-"расовите" българи за тях са мангали и ще ни избият за две седмици, бе?

Не се обръща а направо се върти То бива педерастия ама това вече не се търпи

Ще избият такива като теб бе третополовите Аз лично ще се включа в играта Нещастник такъв

коляновия Вал, щото винаги на колене с наденичка в устата

Те и от Принц Ойген така смятаха...

Германия отдавна работи усилено срещу европейците така че нищо чудно че и това е въвела и сега ще да го натресе и на другите като голям ''хуманизъм'' Дали меркелката ще си промени пола сега вече като е разрешено на ''различен''???

точно така, гений - основател на ЕС работи срещу ЕС. логиката ти е желязна.

Германия все повече става държава на идиотите. Осемдесет милиона от мъжки и женски пол. Но на година се раждали по 80 парчета, дето имали и женски, и мъжки полови белези. Е, и!? Заради осемдесет човека, германското правителство въвежда нещо, което никога в историята на човечеството не е правено-нов пол(различен, моля ви се).

това, да правиш нещо за първи път в историята, се нарича еволюция. ама на нас си ни харесва у харема и в киреча, нали?

Абе ти нещо съвсем си изтрещял Това се нарича проблем с психиката

Под "вещото" ръководство на травестита Меркел, Германия изглежда все по-жалка...

Не забравяй че партията на меркел е христиан демократически съюз! Много ми е интересно кво христианско има в тази партия щом се допускат такива неща! Поне да не петнят христианите с това име а да си сменят името защото няма нищо общо с христианите тази партия!!! Една истинска христианска партия държи на христианските цености!

Хубаво е че имаш мнение по въпроса, но обърни внимание на пунктуацията и правописа. И най-интересното мнение изглежда несериозно, изразено неграмотно..Важи и за много други тук и одобено за пишещите от дир.бг!!

Германците тотално изкукуригаха! В тази държава започна яко да се сее разврат! Радвам се че не съм част от тази държава! На къде отиде света изгубиха се християнските ценности! Света ще става все по лошо място за живеене! Последните времена който пише в откровение на Йоан в Библията започват да се сбъдват!!!

А, ма що така? Що физически пол? Що лекарско решение? Нали бяха 20-30 пола по избор и желание? Как така ще ограничиш идиотите...

Охлюви!!!

Узакониха нещо което си беше факт. 19 век - аз съм мъж в тази къща, 20 век - аз навярно съм мъж в тази къща, 21 век - мъж ли съм, жена ли съм??? !!! Да живее западната демокрация и ценности, аз си оставам МЪЖ, а Вие?

малко е. Още поне 10 пола трябва да се въведат- разнообразието, преди всичко. Скуката е наш враг.

Анатема, да горите в ада нещастници!

Много скоро ще се появи новият Хитлер ! Просят си го тези идиоти !

Нали има Путлер и според почитателите му бил голям мъж,шахматис,водолаз,ездач на коне,тигри,укротител на мечки и най силният чиляк и ппезидент на света

...очаква момента в норвежки затвор новият...

модификации.

Два.

Изключениятя стават правила, мъжете-пе... дами, жените-нещо с дупка... Засега кучето ми надделява на котката, значи може още.

вземи ги изпраскай двете, както си си свикнал, после седни пред компютъра и ни ограмоти отново

Четете внимателно! Става дума за децата родени с патологични изменения в половите органи, т е хермафродити, а не за джендърите от Истанбулската конвенция. Така, че това е добро решение, но ако е само немско решение, само ще създаде на децата още повече проблеми.

При раждането, деца с налични и женски и мъжки полови органи, по принцип не се оставят в този си “вид”. В такава ситуация се гледа хромозомния пол на детето и се предприема хирургична намеса в ранна възраст. За да няма психологически, социални и други проблеми въпростният индивид. Такива деца не се оставят да растат като хермафродити, че и да си отбелязват “различния” пол в документите. Тук да няма нещо друго.....

PEYTSCH

Забележете...Родителите определят! Веднага следва въпроса констатация - моментните родители...Защото само след месеци следват разводи, нови бракове, припознавания и разсиновявания и...детето от най-шантавия пол отива на боклука заради боклук-родители които са с мерак да са джендъри, та дано и детето им да поеме техния път. Има Природа, Има Бог. Червено-зелените в Бундестага следва веднага да станат ДЕПУТАТЧЕТА от среден, неутрален род. Нека почустват на (зад) гърба си ... средния....

За това ставаше дума де. Покрай конвенцията да ни принудят да играем срещу природата само и само неопределили се чиновници да имат повече права . Явно на германците им наближава времето да се сдобият с нов фюрер за избистряне на нацията.

Ко стааа с таа арийска раса, да го...

Аз съм от четвъртият пол - бирохолик. Ще имам ли повече социални привилегии?

Отдавна се вижда,че лудите са на власт в ЕС ,и са наложили диктатура. Как ще се спасяваме от тези луди диктатори?

Ей, тия зорлем искат да се затрият като нация.

Тази Европа тотално се побърка. Да им имам европейските рабирания и ценности. Стойте далеч от тази Европа хора, нищо добро няма да видим.

НЕКА ОТНОВО ОБЯСНИМ на по-несхватливите чичковци и лелички, които имат затруднения с четмото и писмото: законът се отнася само за дечицата, които се раждат с хермафродитизъм, а именно: наличие и на мъжки, и на женски полови белези, при които медицинските лица не могат да определят пол (такива се раждат и в българия, може да се случи и на вас или ваши близки - никой не е застрахован). повечето такива деца израстват травмирани и с чувството, че не принадлежат на нито един от двата пола. законът позволява при такива медицински случаи детето да се вписва в трета графа, оставяйки му избора в последстние да се развива както то се чувства, а не затворено в половия контекст, в който родителите са принудени да избират между "мъж" и "жена" при раждането. НЕ СТАВА ДУМА за свободен избор на пол при раждането нормални деца без заболявания, а само за конкретните медицински случаи. успокойте се малко и имайте уважение към подобни неща, не реагирайте толкова първосигнално като някакво наплашено, объркано стадо.

... и да добавя, ужасно подвеждащо представена от Дир-а новина, продължават да държат световната купа по подвеждащи заглавия / подзаглавия и тотално неразбиране на казуса.

Честно казано при хермафродит не би трябвало да се числиш към нито един от двата пола. А и все пак това има значение и за другите хора около теб. По скоро би трябвало да си има отделно описание за това.

Идеята на масоните беше да вкарат третата графа. Как, кога, защо, това е без значение. Защо трябва да се обръща внимание на този

кви масони, кви конспирации, къв сорос, бе.. всички ли сте луди тука? аз му обяснявам като на човек, той - МАСОНИ. я намалете ракията малко, баси смешниците.. всички големи конспиратори се оказахте, пък с опърдяни гащи.

трети райх да ги полази да върнат правата на нацистите или да почнат да ядат бебета само да държат тази смрад в свойте граници либералните извратеняци

Честито ,тия съвсем изперкаха ,ненормалници,а искат и нас да превърнат в такива..и това ми било "цвета" на Европа .... а пък .то един "цвят",то една Европа..да ти умре магарето от заушка,изродена работа...

ама сега ко ….да чакаме от европедофилите за четвъртия и петия пол ли с по един рязан отзад в ушите и два под мишница за резерва

Да ви обясня по накратко. При наличието на двата вида гени педалите ще могат да раждат. .... Да сте чували за шеста раса и масово измиране на човечеството. .....Рептилите т.е. масониерията си чакат онези покровителите отгоре.

Гнусота

Как да няма трети пол, че всички политици са от третия пол, как да няма?

ДА ИМА ЗАКОН Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА НЯМА ЗАКОН ... Е НА ВОНИ СИДЕРОВ , САШЕ КАРАОСМАНОВ И ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ СТОЯТ РАЗКРАЧЕНИ КАТО ПОП АЛИГОРКО ВЪВ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО , МАСАЖИРАТ ТОПКИТЕ НА БОЦИ МАЙМУНАТА И СЕ ЧУДЯТ - ГЕЙОВЕ ЛИ ДА БЪДАТ - ИЛИ ПАТРИОТКИ

Чекай, чекай малко...Родителие не били ограбичени и могли да изберат свободно опция за детето си? Ха-ха-ха Е то бива, то може, ама по-голям тъпизъм в ДИР-ника не бях чел...Неуки дебили, това, дали ще се родиш с дупка или с чеп го избира и решава единствено и само Господ. Той държи опциите, не родителите, меркел или Европпейския съвет...

ти неграмотен ли си? пише, че се отняся за 160 000 човека, които "имат диагнози за наличие на мъжки и женски полови белези" (за по-неуките като теб: хермафротизъм}, а не за свободно избиране на пола от родителите при раждане на здраво дете. малоумщината в коментарите е ненадмината.

Много манипулативно написана статия! Всичко това няма нищо общо с тия ЛГБТ простотии, които ни натрапват. Това е чисто медицински казус, макар и малко пресилено да е взетото решение.

Да, обаче по някаквя случайност и германските лекари, и педеругите, и бундестагът, и масоните, и дяволът искат трета графа.

Българите по-умни ли сме от германците, че сме взели да ги коментираме. Има трети пол, щом така са решили хората.

Ти със сигурност си по-тъп и трябва да мълчиш.

Може и да сме по-умни, не сме избивали милиони заради етноса им

Да си въвеждат и 10 пола ако искат, но да не ни натрапват идиотиите си.

кой ти натрапва пък на теб каквото и да е. много им дреме на тях за нас.

Разбира се, че ги натрапват - чрез Истанбулската конвенция, чрез гей-билбордовете, които нацвъкаха напоследък из страната, с разни техни фондации и емисари и т.н. Ти нормална ученичка ли си или третополова, та толкова се юркаш? Ако не можеш да се определиш, да ти помогна :)

И тея съ УдупихЪ!

Тия не са добре. Това са си чисто медицински случаи и не трябва дори да се афишират. Със същия успех биха могли да въведат графи малоуме, полуидиот, кръгъл идиот и т.н.

май при твоето раждане вашите в графата 'пол' са въвели последните три, защото и те не за загряли за какво става дума

При ТЕБЕ със сигурност е така - третата графа (кръгъл идиот)!

Немците винаги са били олигофрени! С изключение на Адолф, но и той откачи и нападна ЙОСИФ !!! Иначе сега Лондон щеше да е столицата на Германия, а Вашингтон на СССР !!!

Ти като не си олигофрен (вероятно), какво друго си постигнал, освен писач във форумите?

Първо Адолф е австриец второ нападна джугашвили защото грузинския педал събираше войски по общата им граница. Трето независимо ссср какво би завладяла само до няколко години то ще е пустиня защото след руснак и трева не никне

"В Германия близо 80 деца годишно се раждат с малформации и не могат категорично да бъдат определени нито към мъжкия, нито към женския пол" Учените отдавна са определили тези деца какви са, но те не са ги нарекли хермафродити, идиоти или просто болни от болестта кретенизъм. Това са все болестни състояния, които са описани в учебниците и дори има снимки с такива индивиди. Поне по мое време имаше снимки.

Към новината