назад

Германската полиция арестува българско семейство за търговия на бебета

12:36 | 04 май 2021 | Редактор: Надежда Христова 92 9457

Коментари 92

Манолова, много активна, бе!

Дългият чалгар (руското дпс) и дпс на Доган немат стигане. Сите гастарбайтери гласуват за тях, щото ги е мързяло да учат.А студентите гласуват за Костов ,Галева, някои деца на комсомолци - и за бсп.Май тия в чужбина наистина не бива са гласуват.

Не са българи, а цигани с български паспорт... И много моля, не ги наричайте роми, няма никъде по света такова название на циганите. Ето фактите: цигани, циганьи, цигойнер, сиган, джипси - това са названията на това малцинства по света. Не знам как е циганин на японски или китайски, но там такива мургавелковци няма, така че, посочените тук наименования на циганите по света изчерпват вариантите. Роми няма!!! И самите цигани не знаят защо ги романостват...

И в България имаше такива случаи, нищо не им направиха, сега да ги осъдят, да излежат в затвора присъдата си и да видят какво е закон.

Ганьо Мизернев Цървулов навсякаде си показва тъпотията и просташината.ха.ха.ха

Бас държа,че са от СдС-саро-СИК-@джийския матреал (електорат),сиреч - си га нЕ.

Какво може да се очаква от хора, които не живеят от труда си? Социалната ни система подхранва паразитизма - какво е това раздаване на помощи, без да се учи, без да се усвоява занаят? Колко му е да изпушеш и изпиеш една соц. помощ? Как ще се интегрират ромите без да получат основно образование? Образователната ни система единственото, което може царски е да смуче пари - от бюджет, от родители, но грамотност не дава, а от там и шанс за нормален живот, намиране на работа.

Реалността е, че дори и да си специалист в някаква област, прогресивно ще се състезаваш с глобалният пазар и автоматизацията. Така, че скоро и в други държави ги чака да не "Притежават нищо и да бъдат щастливи". https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ Без унивесален базов доход светът ще потъне в престъпност и мизерия. Корпорациите не ги интересува.

да ги направят Герои! спасили са деца от глад и мизерия и са дарили Радост на осиновителите!!! Браво на тези ора!!

Българи от индийски произход ! Тези милост нямат само от тормоз и по малко кьотек разбират . Едно време пазарджишкото милиционерско училище тренираха , и им провеждаха занятията с местнте индийци .

В Германия е българин, а в България крещи “ша ва иба и ша ва коля вашта мама българска”

"58-годишен българин и 51-годишната му съпруга ..." Ама те да не са от циганската маала?

На пръдлив гъз - бобът му виновен. Гласувайте пак за Чалгаря,Васо Зара,Костов, Доган и сестра Галева.Ашколсун

Бокич понеже върна 2 млн българи? Май по-скоро изгони толкова!

до кога вие евреиски гадове мерзки ще унижавате Българския народ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? това не е Българско а Циганско семеиство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! когато трябва да създавате вътрешно напрежение в България тези унтерменшен са Цигани а когато трябва да се унижи Българското национално достоинство веднага стават Българи !!!! ще си платите за всичко гадове евреиски !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей тия са контингент или на старото, или на руското дпс (Има Такива Наивници).

Български римляни.

Просто немците се мъчат да прикрият скандала с детско порно и техните политици....

Мдаа когато циганите.. искат права то са Роми, но когато са криминално проявени то стават Българи....писна ми от тази политкоректност която само черни България. Също така защо не арестуват и купувачите на бебетата?? Мисля че от тях започва тази търговия.

Много, много точно. Когато врещят и реват за още, от Германистан веднага получават закрила и скорострелна защита, а нас ни мъмрят. Когато същите тези техни любимци се проявяват криминално, автоматично стават обикновени българи и така се поставят под общ знаменател с всички българи. И после немците мислят, че всички сме такива криминални типове.

И германците и италианците и англичаните, много добре правят разлика между българин, румънец, грък и ЦИГАНИН! Верно, допреди 15 години НЕ права разлика. Но СЕГА, когато циганите МАСОВО налазиха държавите им, ВИДЯХА разликата. Циганите ако ще и с японски паспорти да са, си остават ЦИГАНИ.

В UK циганин има съвсем друго значение от това в бегето. Там има основно група цигани с ирландски териториален произход. И така си им викат, "айриш джипси". Ама имат тотални разлики с нашите и бг - циганин си е нещо различно. А в Германия, бг- циганин ако е от турчеещите се, го имат за турчин и е повече за тях от българин. А българина за тях по паспорт е неотличим от бг-циганина. Мнението което имаш за себе си е хубаво нещо, ама не се заблуждавай, че е общоприето от другите.

Точно. Ма то като си заблуден и не си излизал навън пишеш едни небивалици. Хаха

Мангала и турски да говори пак си е мангал за германците, това което казваш може да важи за турските цигани, които също не са приети нито от немците, нито от самите турци, а и бг и румънските мангали вонят от километри нищо, че се пръсщат с вИрсачИ...та понякога ми се ще в днешно време един Хитлер и на сапун

Правят цървули... Затуй ли все ме питат грък ли съм, поляк ли съм, руснак ли съм, но никога българин. Къде ги мислите все едни такива фантасмагории. Те себе си не могат да разпознаят. Хахаха

Освен това нали все Германия ни набиваше канчето, че любимите им нашенски цигани не сме ги интегрирали. За тях е коштунство да ни делят на българи и цигани. В Германия, някой като ги гази или коли, ако е с немски паспорт, обявяват, че извършителят е немски гражданин. А то всякога се оказва арабски мангал.

В документите за самоличност да се изписва: Националност: българска Произход: (цигански, турски, извънземен) Сексуална ориентация: (педал, по-малко педал, и т.н.)

Вече пола липсва, не се обявява в по-напредналите в либерастията, държави. А относно етноса, нали либерастите искат мулти култи общества, където расите да нямат значение, та камо ли етноса. Иначе съм напълно съгласен с твоя коментар, но в друга посока се движат нещата, за съжаление. Либерастия.

Българска работа .. търговия с деца , наркотици , проституция. С това се славим ,затова не ни искат никъде .циганите на Европа сме

Също кражба на автомобили и източване на кредитни карти...

Когато една "работа" е извършена от ЦИГАНИ, следователно "работата" е ЦИГАНСКА!

този изключително мръсен цигански бизнес с деца отдавна не е новина

От 12 години живеем в Германия и все ни мислят за руснаци... Толкова са тъпи и ограничени, че не могат и по езиците ни да ни различат... Омръзна ми да им повтарям, че не, не сме руснаци, а българи...Та камо ли да правят разлика между етнически българи и мангали с български паспорт... Аз мога да различа без проблем всички славянски и романски езици, както и турски, унгарски, финландски, исландски, скандинавските: шведски, норвежки, датски т.е. езиците, които се говорят в Европа...но за тях това е висша математика. Така, че не очаквайте много от тях. Нямат много обща култура.

Темата е за българи дето продават бебета. Не за германците. Ако не ти харесва там , върни се тук овцо

Хайде да не ми казваш къде да се връщам... При простаците като теб ли ? Аман от опростачени булгаристански катили... А овца е майка ти, че те е изсулила само, без да те възпита ! Просто казвам, че немците не различават българи и български цигани. Щом се чудят и маят като видят бял и рус българин и не могат да повярват...Представата им за българи са циганите: тъмен тен, смугли, тъмнооки, крадливи.

От бившите ГДР много по-бързо схващат и според мен са доста по-образовани и информирани от оядените си и малоумни западни сънародници. Нищо, че вторите ги третират първите като втора ръка хора... Самочувствие без основание. Пълен джоб, празна глава. За справка: живея в западната част.

Искате да кажете - Циганско семейство

Българско

когато трябва българина да плаща издръжката на мързеливия циганин, имало РОМСКО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ, когато мангасарите блъскат германки в метрото, заколват български журналистки, продават новородени сапунчета в Гърция и Германия ....били БЪЛГАРИ? Мамицата ви чифутска червена интернационалистическа, Монико!

Не българи! Били са цигани.

Които делите на цигани и българи, да знаете, че всички цигани по света са с български паспорти и са точно толкова българи колкото и вие. А ходи обяснявай на германците тия са цигани. За тях сме под един знаменател- българи.

Иска ти се, циганино много ти се иска. Хората ВЕЧЕ ВИЖДАТ разликата, между циганин и ЧОВЕК. А циганите по света са с различни паспорти. Но винаги си остават цигани.

И другите ли цигани по света миришат а кучетата ги лаят?

Толкова си заблуден, че ти личи, как не си излизал от колибата, какво остава да си ходил из Европа. Различавали ги... Либерастията иска унифициране, а не разграничаване. Затова ни карат да живеем с всякакви твари, които ни били "обогатявали".

.

А къде е злодеят Путин? Не е правилна информацията!

Да не се окаже сиганско семейството...

Това са от тия "умни и интелигентни" българи в чужбина които гласуват и определят нашия живот в България. Така новите партии начело с Мунчо се постараха и решиха 100% гласуване с машини и достъп до всички българи в чужбина да гласуват.

Стига си обобщавал глупости. Какво общо имат двама престъпници с милионите българи по света, които работят и пращат пари в България на стойност над 1 милиард (!!!) евро на година и по този начин са най-големят инвеститор в България! Но така е, има сила, ум не ти трябва!

200 такива "българи" да ти се изредят дано. Нърши долна. И още 200 такива "българи" да се изредят на майка ти. Путко вмирисана.

Българско? До кога на циганите ще се дава българско гражданство, за да ни излагат по света?!!!

Че то други освен тях останаха ли на тая територия? Това вече е стандартния бг- обитател. Качи се на полет София- Дортмунд на Уиз, над 50 % са "тъмно- зелени", на вид и смрад.

И на полет Берлин-София е същата работа.

преди време едни немец ми разказа, как българските ромляни с гордост му обяснили, че не говорят български и знаели само турски та въпроса е, що като направят някой золум ги пишат българи.

Баш "българско" ша да е било.....

Преги години писаха, че един българин, ритна жена в берлинското метро. А то се оказа, че е циганин с български паспорт. Залагам 1000 лева, че "българското" семейство, всъщност е Циганско семейство с български паспорти.

Таа разлика е твърде деликатна за средно- статистическия германец. За него всеки с български паспорт е циганин.

Така си мислиш ти. Много добре знаят разликата....

До тоя по-долу. Така ли бе хахавел? Ти ли знаеш по-добре! 11 години живях в Германия, едното ми дете се роди там и е немски гражданин по рождение.

Не знам как е в днешно време, но му 2010-2015 изкарах във Виена. Да, не е Германия. Там работих с много австрийци, но и с доста немци. По онова време мислеха, че сме държава от 3-5и свят и живеем в палатки. Буквално за някакви талибани ни имаха. Дори си мислеха, че ни трябват визи или други разрешителни, за да можем изобщо да влезем в държавата.

До заблудения хахавел. Никаква разлика не знаят. Те дори не знаят, че отдавна сме в Еврогея и че не живеем в землянки и окопи, а дори имаме собствени жилища. Спри да ръсиш тъпотии. Звучиш доста малоумно. Чак тръгнал да апострофира хора, които от години живеят в Германия. Да ти имам самочувствието, в съчетание с празна кратуна.

Мулати от Орландовци . Потомци на неандерталците . Тия нямат нищо общо с хомосапиенс .

Граждани от България ще е по-правилно

А цигани с български паспорти е най-точно.

Бас хващам,че тези са поне 10 поколения 100% чисти българи. Направо арийци.

Тия са изтекли мозъци които гласуват за ДБ

Да, те питам и тебе, че гледам, че ги разбираш нещата. След като 2 000 000 глупаци и предатели изтекоха, как не можете да се оправите още в България? Не може 25% мърша да отделиш и още да има за чистене от стадото, или? Много куцо стадо бе, пич...

Циганско семейство за продажба на бебета .

Родител едно и родител две .

Българско ли ? Не е ли цuгaнckо семейство ?

Сьигани, сър...

Тия са от умните и интелигентни българи в чужбина

Чалга фенове

Пак тези гнусни цигани са се възползвали от далаверили,като са мислили че няма да ги спипат.Да ама не!!!Рано или късно всичко излиза наяве.Да ги съдят в Германия и да лежат 20 години.Защото ако ги върнат в България,делото ще се проточи дълго или ще се потули.Дано правосъдието в Германия ги накаже сурово.

Мдаа отново Асен дето е Асан и Анка дето е Айше са в новините в Германия като видни "българи" представящи държавата ни пред света! Спасение има и то е тотален контрол над децата на лилавите и задължително образование обвързани със социални помощи и отнемане на родителски права! Не си мислете,че по света е различно, просто там социалните работят, а тук са партийна хранилка на верни калинки.

На корабите и от пристанище Бургас към Мумбай, Карачи, Бангладеш, където щат , там да ги изръсят всичките !

НЕ са Българи - РОМЛЯНИ са !!

Не са римляни (каквото и да означава това)! ЦИГАНИ са!!

99,9%-РОМОВЕ!

100% ЦИГАНИ!

Последно, българи или патладжани. поясните моля???

Брикет!

Ко? Не !

Лично съм ги правил! Който разбира (от чалга), на тях се спира. Мъжкото се казва Игнасио, женското Изаура :)

Към новината