Милиардерите станаха по-богати

Положението на американските милиардери се е подобрило, като над половината от тях са увеличили състоянието през годината. Най-богат между тях отново е Бил Гейтс.

Обратно в новината

Коментари - Милиардерите станаха по-богати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класацията засяга само Щатите, които са една сравнително цивилизована територия. Големите деформации са характерни за света извън Щатите и Европа - Азия, Русия, Бразилия, Индия, Южна америка, там търсете олигарси и конспирация. В нормалния свят има сериозни ДАНЪЦИ, които осигуряват стабилността на обществото и балансират увеличената ефективност в интерес на всички. Преди да хвърлите камък по янките си спамнете, че Бг не е сред цимилизованите страни по този показател.

не се притеснявайте , ще дойде ВИДОВДЕН за всички богати задници на земята ,рано или късно ...капитализма ще се изтрие от лицето на земята и с него вичките мазни , дебелогъзи богаташи , които са крали от обикновенните хора , за да станат такива .. за в бъдеще , алчността и парите няма да са водещи ....когато те съпровождат природни бедствия- разрушителни и убийствени земетресения , катаклизми , в един момент установяваш простата истина ,че парите и богатствата нямат никаква стойност.. всичко е преходно ...природата и космическите сили са много по- силни от някакви си там пари , алчни мижитурки и богати ,мазни задници ....СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА ,СВОБОДА НА НАРОДИТЕ ....

Хахахахахахаха :)

Казват, че в истинските дебели книги имало един основен въпрос-послание (за осмисляне от можещите-да-осмислят) : - Колко всъщност е достатъчно ?

Дали това има нещо общо с кризата ? И дали тя беше умишлено създадена, за да плащат бедните на богатите хмммм

Незнам дали е така, но дори в библията пише, че на хората, които имат много, ще бъде дадено още повече, а от тези, дето нямат, ще бъде взето и малкото, което имат ... явно така вървят нещата на този свят.

В библията пише също, че Слънцето обикаля около Земята, че жената е създадена от реброто на мъжа ... и какви ли не други глупости пише.

Да бе, станали милиардерите по-богати, ама друг път. Въобще не съм ставал по-богат!

Отречен или не МАРКС е прав: "Богатите стават все по богати, бедните все по бедни". Също като при Галилей - "прав ли съм илин, земята се върти".

Класацията не е вярна, в нея липсват хан Тутку и КГБ!

Дааааааааа всъщност глупаците са трима, имаше още един към тези двамата тиквеници:))))))

Толкоз за световната финансова криза, тръгнала от Щатите и разказала/ваща играта на тези с "нормални" доходи. После, "не било конспирация" - ха...

Колкото и да трупат няма да си ги вземат с тях не им ли стана ясно!?

Не си съвсем прав, с развитие на технологиите, медицината и генетиката ултра богатите ще живеят все повече, докато станат безсмъртни ;)

Имаше една реклама преди години" Хората са бедни и богати, но КОЛТ ги прави равни" Ще видим тази работа с безсмъртието:)))))

класацията ви не е точна най богат е някъф мексиканец

И този мексиканец е богат защото пере пари през телекомуникационни фирми

Става дума за класация само на американските милиардери.

Не беше ли някъф шейх там уа?!

Кризите се създават от богатите за да си освободят път и да станат по богати! Това е исторически доказана канспирация!

Одъртя и ти изродче с гадната ти усмивчица. И твоя ден иде, ден за съд! Милярдерите по-богати, умиращите бедни деца и т.нт. и т.нт. още повече, ех каква чудна планетка сме си спретнали, каква прекрасна раса сме си.

И що го мразиш на човека? Щото е умен и цял живот работи като вол? Завистта не е хубаво качество! И обикновено мързеливите го притежават в изобилие.

забравяш за простите - те сащо са в тази класация - така че мързеливите и простите

Тук става дума за омраза, сам си го написал, но явно мисълта ти е спряла до там и си започнал нова, за завистта:) т.е започнал си да тълкуваш нещата така както на теб ти харесвва:))