назад

Главният секретар на МВР освободен и заради полицейското насилие на протестите

11:57 | 16 май 2021 | Редактор: Надежда Христова 270 9279

Коментари 270

Лично Отмъщение на Радев заради сина му ! Че беше задържан за хулиганство !

Да си признаем, този човек не беше за това място. Спор няма!

В Гърция на протеста срещу Израелското посолство им пуснаха сълзотворен газ! За какво полицейско насилие говорите? Насилието беше срещу полицаите, какво ли не ги правиха тези момчета. За това няма респект към тази институция. Те само се защитаваха. Онези същите дето ги плюха, палеха, замеряха с какво ли не, сега е министър на Културата! Такава култула ли искате? Срам и позор е този избор на Радев.

Не виждам защо трябва изобщо да се занимаваме с това недоразумение, което бе срам за полицията! Дори и Буда-Борисов бе по-подготвен от него за поста на главен секретар!

Само чаках това недоразумение кога ще го махнат. Мумшорок.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

От отговорност? Да се разследват полоите зад колоните и по улиците на мрачна София. Ако са били инсценировки, да се докаже.

Нищо не знаете за полицейското насилие.Я елате да протестирате в сащ и нападнете полицай.жална ви майка.Като гледах на протестите как биеха полицаите които само се пазеха ...как се чувстват тези хора?сред протестиращите имаше откровени престъпници които хвърляха павета и застрашаваха живота на полицаите.Грозно картинка.Сега във демократична Франция е на път обсъждане и ще следва закон за увеличаване на наказанията за нападение над полицаите.Аз мисля,че в България агресията е по малка но какво чудо беше.Май сте забравили.Най лошото е че част от протестите бяха платени от Божков с участието на БСП и подкрепени от президента.Борисов носи определена вина за протестите и тя се състои в това че не можеш да се бориш с всички наведнъж.трябваше да остави божков за по нататък.Но самият Божков си е част от октопода та дрънка.Ама..,

Цялото професионално ръководство в МВР трябва да се смени. МВР трябва да започне с реформата СЕГА! ВЕДНАГА!. Това е начина. Вече 30 години тази структура работи с методите и практиките от социализма.

С методите от сициализма?!! То ако бяха тези методи 90% щяха да влачат тухли, като преди това щяха да ги обработят в районното.

Е това е изсмукано от пръстите. Всички видяхме провокациите към полицията пък после насилие. Тогава защо опозицията не поиска неговата оставка а сега вече е мотив. Справяш се човека нямаше едно знаково престъпление не разкрито. Сори ама е така. Боко е боклук ама има и точни хора

Значи Боко не е имал основание да уволни тогавашния министър на МВР?

Аз съм идиот, не обръщайте внимание на коментарите ми.

Няма да си първия идиот в партията на простите, хи хи хи! Едва ли ще блеснеш обаче като идиотски светила на герберасткия небосклон като Ръбъла и ПКП.

Ивайло Иванов не отговорен и за гаврата с жената и селфитата на "полицаите". Нито Радев, Байдън, Путин могат да гарантират за всеки подчинен в йерархията. Но ако след престъпление на твой подчинен, прикриваш твой подчинени-престъпници, значи си съучастник. Те трябваше на момента да бъдат уволнени и в ареста, следствието да ги осъди. Но реално предполагам, че Иванов беше част от хунтатата и много вероятно да разпоредил полицията да е по-жестока.

Тогава ръбестият Маринов защо изгоря? Боко излъга ли?

Курнилио, ти ли си ма? По-полека с нервите, ще си докараш някой инфаркт:))))

Неудобен въпрос ли зададох, та веднага побързахте да засипете простотии, герберастчета?

Подкрепям Ивайло Иванов, достоен полицай и човек! Срамота е, че так асе отнасят към честните хора в България. Затова никой не уважава полицаите, а тяхната работа никак не е лесна. Затова и държавата е слаба, свободия всякаква.

Гербераст, нали?

Курнелио, пий си хапчетата за нервно разстройство!

А защо не за скъсан менискус? Неприятна диагноза, която води до политическа смърт, хи хи хи!

Един човек с достойнство каза истината на Радев и се сега му го връщат, но факт е че никой не иска да застане на поста му. защо ли?

Кой човек с достойнство е казал коя истина на Радев и кои му "го връщат"?

Аз съм Оли-гофрен, хи хи

Разбира се че е отговорен и за гаврата с жената и селфитата на "полицаите".

само, че ви пазеше, протестърчета, иначе щяхте да сте изчегъртани от "подкрепящите" ви софиянци.

От какво е "пазел"? ОТ цялото герберастко войнство, които не излязоха и 10 човека в подкрепа на Тиквата ли?

Оооо хаха ама тоя палячо да не си е мислил, че ще остане вечно на този пост.

вие сте биле за еб*не,трябваше и ушатия радев с мастиджоса му публично да ги ръгат

Ето затова ви изхвърлиха като пачаври, герберастчета.

Седем реда написах, един 3 или - не видя. Айде, нали сте тарикати, дайте си мнанието.Много може да се говори на тази тема , ама не е атрактивно, добре платено и най важното..... едно време ни триеха ,като шантави,кога оплювахме Бонко / ББ/, сега налетяха едни нови " дисиденти"....... шашава работа, объркан народец!

Браво Ивайло!! Достоен Български офицер, за разлика от руската мутра!!!

Като го сложиш до Президента, отдалеч си личи колко е достоен офицер. Като му видиш служебната биография и я сравниш с тази на летеца-изтребител, генерал от ВВС Румен Радев, още повече, хи хи хи!

Генерал, летец, но много лош материал, лош човек, много лош, гнида!

Има си хас да не ви се струва "лош матрял", мого лош човек, гнида, след като първо ви прегази герберастката майка на нацията, а сега и изхвърли тиквеното ви Боче от властта, хи хи хи!

Еничаря в Турция! Крайно време е . Полицията се превърна в частната армия на тиквата. Мнооого голямо почистване трябва

Абе, безродници! Колко полицаи бяха ранени при безредиците? Колко дни шепа боклуци тормозихте столицата, а полицията ви пазеше? Що не го правете в Гърция например? Полицията щеше да ви смачка като въшки и боят щеше да ви е малко. А тези нещастници реваншистите на ДС, дето вдигат юмручета и от злоба не могат да гледат да стягат куфарите, щото добро не ги чака. И който нож вади, от нож умира. Идва 11.07. Видов ден ще е ..

А ще стреляте ли пак по протестиращи срещу Тиквата ви, ще вадите ли черва с ритници и да душите с тях, ще помитате ли с коли хора, както се заканвахте пак така като бесни псета?

дразниш нарочно. Да не би полицията да е защитавала ГЕРБ? Полицаите пазеха протестърите от "подкрепата" на софиянци - свидетел съм и не подменяй фактите. Тези, битите, бяха обществено опасни хулигани, атакували органи на реда - за такова нещо другаде стрелят на месо. За ГЕРБ гласуваха най-много хора и пак ще го направят. А хунти, мутри и полицейщина има само в главата ти, а сега вече и в ''новата държавност''.

Добре чи олисял, та не му личи малкото челце. така само едно големо ТЕМЕ-рут.

Лялява работа е да си просто заптие в Полицията, същото и да си началник- отвсякъде при промена на метеообстановката идат шокове.В другите служби си е гот, да не обяснявам що ,че ще ме ритнат господата от дир-а.Бая време съм бил полицай и ми е гот и съм горд,че почти без пари сме вардели интересите на хората ,дето нямат парите на ония с личните охрани, но кво да се прави- Полицията е най доле и всеки си трие краката в нея.Дручко си е при ония дето се " борят" съ подземния свят и почти са се слели с него.Ние сме по обикновени- бачкахме по убийства, грабежи,кражби, изнасилвания, измами и т.н., а тва си е едно нищо в сравнение на спец и анти колегите в онзи " сложен, многополюсен и рисков занаят" М-да-а-а-а-а....

Да освободим Радев заради насилието върху българските полицаи !

Айде де, освободете го! Може протест да организирате, хи хи хи!

си държиш разпорения г*з с рачички,да не ти го начукат пак,да те иба в умрелия комунист

Ето затова ви изхвърлиха като парцал, герберасти.

Пълен некадърник.

Бих го уволнил само заради брадатите полицаи как така полицай с брада и татоси смъкнаха службата до ниво улица

Главният секретар е освободен по нареждане на некадърният прецедент !!!

То така стана и с много кадърната ви тиква, а?

Некадърния главен секретар е назначен от още по-тъпото говедо Баце. Очевидно не справящ се със задълженията си (прегледайте старите записи от протестите), полицаи бият протестиращи, даже много добре се видя някаква гнус ченгеджийка която пази протестиращите да не стигнат до колоните, където "колегите" и бият протестиращ. Всички тия изроди трябва да се махнат от системата на МВР. А въпросната гнус, ако е майка, децата трябва да и се отнемат, не може нормален човек, слушащ как бият човек, да не се намеси, а на нея това и е и професионално задължение. Такъв изрод със сигурност не може да отгледа и възпита правилно деца.

Всички шефове на полицията, които слушаха послушно гербаджийските мутри и репресираха протестиращите трябва да бъдат задържани и съдени, а после да бъдат разследвани за незаконно придобиване на подаръци, защото тези зверства се плащат от някой тъпунгер от Банкя..... Всички знаят как се управляваше държавата и си мислеха, че терора ще продължава вечно..... Е няма да е вечно и колкото и да лаете ще дойде реда на всеки, които е крал и който се храни с пускане на фалшиви новини и лъгане на хората. Не се натискайте..... дайте малко време, че да не пропуснем да "ощастливим" всички, които имат пръст в гнусотиите, които се вършеха, а пък накрая ще кажа, че гласовете на простите милиционери не са необходими на никого! Полицията се изхранва и трябва да служи на народа, а не да скача да бие тези, които ги хранят..... объркали сте се за господаря си- той вече е пътник и милиардите откраднати няма да му помогнат. Хайде честито гърбави мишоци.

Цялата полиция е впрегната да цъка по мненията в тая тема!

Кажете си ,че искате свой човек на поста. Какво мънкате с някакви измислици. Да не ядем доматите с колците....

Значи досега е имало герберастки човек на поста?

Еми тогава тия приказки за държавност и тинтири-минтири да си ги навре сещай се къде....

Разлдев да не разчита редовите полицаи да гласуват за него

Както се видя, гласовете на редовите тюфлеци не са достатъчни да задържат на власт Тиквата им, така че не е голяма загуба.

Ушатия да бега да разтрива менискуси в банкя. За друго не става

Ако беше с гранатомета...

Тиквеното ви Бойче пак ли го стегна менискусът както когато видя как са му били шута след изборите?

дрюгару Радев рублите си ги искам в евро, казах в евро не в долари, както се разбрах ме, анадъмо.

Защо си ги искаш в анонимните форуми?

Ния си гледами и градината и животнити щот те на хранят Имам крава дваиси овце магари три прасета кокошки пилета Цял ден имам работа Политиката да я гледат софиянци

Гледаш си ги, докато не ти нахлуе някой малцинствен елемент, от ония, които Гешефта лично ги бореше по селата, ама нещо не ги пребори.

толкова тъп, че си мисли че мнението на хората за МВР е от времето на първите години на прехода, когато всяка една смяна хората подкрепяха, да ама не..... смениха се хората там, смениха се и времената ......

Мнението на хората за МВР е свързано с това, че няма и месец откак заловиха поредния тюфлек да продава дрога. Ама ако не ти допада постъпката на Президента, критикувай си Тиквата, че уволни тогавашния вътрешен министър по същите причини, хи хи хи!

Най-големите утайки стават ченгета и това хората го знаят! Ако искаш помощ обърни се към когото и да било другиго!

Това е подигравка с всеки един редови полицай , който беше псуван , удрян, унижаван, малтретиран физически и психически по време на нащурмовете на платените агитки на Черепа . Какво ли ще стане когато същите подиграни от Радев полицаи , ще трябва да пазят и него и руските шпиони около него .Смърт на предателя .

Като не са искали да ги изправят срещу народа, да не са целували ръка на Тиквата за заплатки с увеличение два пъти годишно и привилегии да рекетират и продават дрога безнаказано.

иначе аз съм един най обикновен помияр...хи хи

И си типичен представител на партията на Боко, нали?

Как не ги е срам да лъжат. Нямаше полицейско насилие, а точно обратното. Онези превратаджии биеха полицаите, замеряха ги с камъни, бутилки, опитаха да ги запалят, а полицаите търпяха, защото такива бяха заповедите от ръководството. Радев, ти си срам за пагона. Един ден ще отговаряш.

Затова ли от Хагския университет имаше официално запитвате за техен пребит студент по право?

А,аз съм един най обикновен помияр...хи хи...

След 10 години управление на Боко доста помияри се навъдихте.

Гледах интервюто с този пребит студент, дошъл в телевизията направо от болницата. Поне една лепенка да му бяха лепнали някъде. Свеж като краставичка, без никакви драскотини дори, а иначе бил зверски пребит...

Значи Боко неправомерно уволни Младенов? Вождът ви защо така не ги гледа и той тези интервюта?

Мунчо Тъпанаров е такова злобно и отмъстително човече! На протестите с перце ги галеха, по Европа използваха много повече сила срещу техните лумпени, а нашите си безчинстваха и вандалстваха на воля! Гнусна комунистическа измет, да пукнете дано!

Тогава Боко защо уволни Младенов по същите причини?

А,аз съм един най обикновен помияр...хи хи...

Затова ли Боко си уволни министъра на МВР след битите протестиращи, защото ти си помияр?

Кой? Мютрю ли,дедовото? Позна! Той не е спирал да плюе срещу Радев!

мога да нашокам зеленочорапата репа без проблем, вероятно трябва да се обърна към МВР за охрана.

Ами отиди, нашокай. Ербапчета много още от времето, когато ГРОБ заплашваха как щели ей-сега, всеки момент, съвсем вече почти ще почнат да "помитат протестиращи", хи хи хи!

Всички герберастки калинки под строй и вън. Мина по реда си и това леке, което обича да бие протестиращи срещу Тиквата, хи хи хи!

Идва и твоят ред да вкусиш от народната лювов.

Протести срещу Президента ли готвите?

Стъки пак ли ти бе шамшал. Къде си тръгнал с тез 3 мозъчни клетки, гледай да не объркаш пътя само

Лично Отмъщение на Радев заради сина му ! Че беше задържан за хулиганство !

Тогава Боко защо уволни тогавашния външен министър със същите аргументи? За какво си е отмъщавал Боко?

Тоя Радев има ли представа в другите държави, какво прави полицията с такива лумпени, като неговите, дето цяло лято ни тормозеха? Предното доказателство, че не работи е полза на народа, тук вече наистина е много прозрачен.

Радев, Радев ти си гОлем олиГОфрен.

Не е мютря,дедовото!

Никога няма да простите на Президента как прегази герберастката "майка на нацията" пряко от Рабфака, а после и Тиквата ви, хи хи хи!

Като капак и невнятен!

е доказателство, че Радев не търпи хората да имат собствено мнение, бившият Главен секретар на срещата с Радев тогава ясно и категорично каза какво му е мнението и как оценява ситуацията. С това си действие, както и с назначенията в МВР, Радев се подиграва с всички служители в МВР, които си вършата работата. Но какво значение имат обикновените служители и хората, важно е за Радев да получи паричните похвали от Дубай.

Чао, тикви! Мина ви времето за прочувствени тиквени речи! Вече и вашите ви мразят, хи хи хи!

Ти на това хленчене и мрънкане на тоя яйцевидния имбецил собствено мнение ли му викаш хахах

Ръбатата, крива кратуна ще си трябва да си търси работа. От гроб да му намерят.

Толкова е смешно и не адекватно обвинението за някакво насилие от страна на полицията по време на летните протести.Виж,ако ги обвинят за бездействие и необяснима търпимост за всичките безобразия на протестиращите,тогава по има логика за обвинения в не изпълняване на служебните им задължения.В случая е очевадно,че се търси под вола теле.

Да,ама не! Полицейското насилие е еди от мотивите за освобождаването му. ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ С МОТИВИТЕ НА СЛУЖЕБНИЯ ПРЕМИЕР СТЕФАН ЯНЕВ Е НА САЙТА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!

Грозно! Никакво насиле нямаше. Това беше лъжа, целяща да насъсква алтернативно умната тълпа, която пречеше и цапаше. Ченгетата и нормалните хора го отнесоха месеци наред. Радевой се опита да командва гл. секретар, но човекът си защити колегите. Радевой е злопаметен и си отмъщава по най-тъп начин!.

Сега е време да се хвърлят яйца, домати (пък защо не и молотов) по президентството. Дано не оцелят почетния караул.,но демокрацията иска и жертви. И дано полицията опази демонстрантите от посегателство от страна на президентството.

Комунистите са най долното племе.....Жалко за България

Важно е, че от гербаджиите се отървахме ! :)

По долни от мютрите няма,дедовото!

Много е жалко,наистина. Особено, когато някакви ... съсипват държавата

Комунистите от герп ли имаш предвид? Съгласен съм напълно

Към новината