назад

Отчетът на служебния кабинет: Заварихме корупция, маскирана в законосъобразна форма

11:00 | 15 юни 2021 337 12466

Коментари 337

Колко сте тъпи кукувели. Корупция в законна форма.

Всичкото мютря на барикадата и плюе ли, плюе. Никого няма да заблудите любезни. Социолозите казват, че при едни честни избори ще се сринете до 3-4 политическа сила. Само идиоти гласуват за мютри!

До сега само приказки на килограм и нито едно доказателство.

Дойде власта на мутрите“ Мутре вън, мутри вътре и всякакви мутри и мутреси

През всичките тези 10-12 години на власт герберите имаха само едничката цел - как да се окопаят във властта и да бъдат вечни. С пълна сила важи поговорката - на прост човек му дай власт и му гледай акъла и наглостта.

ще рече, че е спазван закона , комундели неуки! вие отново се издънихте отвсякъде и за всичко!!

Вече Бойко дава лекции на гербери млади, как да станат като финансовия министър Влади ! Като отърват от хазната 700 милиона от хазарта, пък как после да си купят офиси за 752 000 лева от Софийската златна карта ! Брей, пантарей, има такава партия !

бедният почтен Рашков да го ожали човек

Вече Бойко дава лекции на гербери млади, как да станат като финансовия министър Влади ! Като изтърват 700 милиона от хазарта, а пък, как да си купят офиси за 754 000 лв. от Софийската златна карта ! Брей, пантарей, има такава партия !!!

Куклите на президента работят неуморно за завземане на власта от най-алчните мутри. Очакваните големоюи пари от ЕС страшно изостриха апетита на БКП/БСП-мутрите от българо-руската олигархия. Краденето при Боко ще изглежда като детска игра. Идват интересни времена...и ново обедняване. За кой път ще гледаме този филм?!

а не знам какво значи "корупция в законосъобразна форма". Трябваше да се изуча за генерал... Или пък тези пак нямат никакви доказателства.

Нещо като преврат, маскиран като демократична процедура по организиране на изборите.

мамицата ви комуделска, след вас и потоп,а! Винаги е било така - откъдето минете и трева не никне след вас !! Деба простите ви избиратели деба!!!!!!!!!!

НЗащо да обвиняваме избирателите? Те бяха излъгани и употребени от т.н. партии на протеста. Всичко станало след изборите беше "само игра (..), само спектакъл...", както се пее в една песен на Мишо Белчев. Да, спектакъл, замислен, режисиран и изигран под мъдрото ръководство на размахващия юмрук. Това беше единственият начин да се докопа до властта и безконтролно да я упражни за свои лични цели - отмъщение, оплюване и отстраняване на политическия опонент от играта, подмяна на хората в онези ключови места, които да подсигурят преизбирането му. Но избирателите ще бъдат виновни, ако отново допуснат този цирк да се повтори. Вярно е, трябва да има промяна, но подмяната не е промяна и промяната не са Нинова и БСП, нито пък Манолова и Отровните, Слави и Тошко, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Видяхме ги колко струват и колко бързо предават гласувалите за тях, макар че сега уверяват, че били готови да направят кабинет. Не било в тиквите, та в кратуните. Промяната не е и Радев с корумпираната си свита от съветници и некомпетентни служебни министри, нито дори ГЕРБ. Е, излиза, че хората, желаещи промяна, май наистина няма за кого да гласуват. Тогава? Ами нищо друго, освен от двете злини да изберат по-малката. Но всеки сам за себе си решава коя ще е по-малката.

Тия червени боклуци всеки ден само това си припяват без никакви доказателства - хаос, блато, корупция. А в същото време точно те са затънали в такава корупция. Тоя шопар милиционер пРашков, изпълзял от дупката си, ръси смрад където и да се появи. Шибаните дрОгаре ще се опитат да фалшифицират изборите, за да ги касират и фатмака да продължи да се изживява на фактор в държавата. Но пасаран, таваришчи! Импийчмънт на президента и всички комунделски боклуци в панделата!!! Пълно скъсване на пъпната връв с московската кочина!

но всички медии денонощно се замимават само с Б. Рашков. Очевидно, медийният интерес към него е огромен, защото надали журналистите са срещали някога по-голям тъпак от този милиционер!

като е тъпак що е толкоз богат къде се крие кучето

Единственото, което направиха беше гей парада.

Само не мога да разбера какво сте свършили? Иначе това което го ткрихте го пише във в.Капитал и в сайтоветя на Бабикян Много приказки, никакви доказателстава и оня с язовирите! Цяла седмица обикаля студията да показва едни гьолове. Ама тоя няма ли друга по-важна работа? Иначе кадано служебното правителство си върши добре работата. Срива Зеления чорап за втори простор. Защото много мирише бе.

какво са свършили ще разберем след години като видим как за 3-4 месеца са добавили към имотите си по 2-3 къщи в полите на Витоша и по 600-700 хиляди лева в банки, които не считат за нужно да декларират

Гьобелсова пропаганда на шепа червени боклуци.

Сваляне на правителства едно след друго на всеки 6 месеца в случай, че не са способни да вкарат в затвора всички олигарси и престъпни образувания неспособни да докажат произхода на първоначалния си капитал. Започва се с бившето Г 13, преминава се през списъка на братя Бобокови от обратната страна на снимката и се продължава с всички тези неплащали данъци или занижени такива. Експроприира им се собствеността, обявяват се нови приватизационни търгове под наблюдението на експерти от ЕС. Това е посоката и ако това не се случи, избори до дупка, докато дойдат правилните хора на власт и се приключи с корупцията. Да започне незабавно строителство на нови затвори способни да погълнат новите десетки хиляди престъпници на прехода.

До края на седмицата щял да бъде готов единния Протокол за лечение на Ковит.Ами затова ли имаше толкова починали в България,защото всяка болница си е лекувала по нейно усмотрение.Как така не е имало до сега единен Протокол за лечение на Ковит.Какво са правили от Здравното министерство?Това е най голямото престъпление към българския народ.

Никога не сме имали такава жалка, посредствена, лъжлива и злобна пасмина за правителство.

като че ли си забравил (или слабоумен), та отминаваш мутренската шайка на "славният" вожд, Бочко от Банки?

Само дебили като теб са радват на такова "правителство".

Заварихме сметки пълни с пари, ще ви оставим едно голямо ДА ГО ДУХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

На 11.07.2021 г. герберите ще събират реколтата, от това, което са посели !!! "Каквото посееш, това ще пожънеш ! "

На 11.06 ще духате супето на Боко а Шпаклата Ушата ще свири на дудук

сериозно ли? а цялата ГерБъвъ криминална пасмина дето вилня 12-13 години?

Тиквената епоха в България вече приключи ! Няма обратен път назад !!!

Как е Марко осладили ти се Малебито селтак въшлив

Как така, корупция в законна форма? Значи не е корупция!

Дано ромът е на цар Киро и да се изтро. вите целия кабинет с фигурантина.

С комунистически лъжи и лозунги напред към светлото бъдеще!!! Светло, ама само за червената върхушка. Инакомислещите ни чака мизерия или Терминал 2. Мунчо, гнусен предателю и вие миризливи мутри и чалгари, какво направихте с тази спокойна и просперираща страна само за 1 месец. Произвол, анархия, контрабанда, реваншизъми и разкол какъвто нямаше и на опашките по Виденово време. Дано пурите и ромът ви приседнат гадни болшевики.

Яж лайната на Боко и трай бе... Просперища била , просперираше Боко тулупа и такива около него, всичко друго мизерия и корупция, където пипнеш всичко се руши. Мръсна сган като теб трябва да лапа само пишката на тъпанара от Банкя

Верно си комуне. Селският кенеф е по-чист от устата ти. Типичен изказ на оскотял от червените идеи получовек. Навремето такива избиха елита на България и се нанесоха в домовете им.

Кога ще пенсионират Рашков? Заема и спъва развитието на доказали се млади хора.

Плюйте герберски мастии, само това ви остана, да бълвате помия, но за всички е ясно, че си заминавате с 200, както тъпоглавият ви вожд го каза. Всички сте събрани от глупав, по глупав, от тъп , по тъп, начело с тулупа от Банкя. Да изгниете заедно с него в панделата и да ви пръснат халката, защото мозък нямате, но гъз имате.

Хахахах!!! Тая червена помия направо изби планктона с допотопната си простотия, некадърност и посредственост. И как се напинят на пръсти кой от кой по-злобна лъжа да изръси, че дано тоталния провал на Решетников (когото Путин уволни за некадърност) клепоухия безумец ТъпизълРР ги забележи и им подхвърли някое парче от баницата. Жалки нищожества. Все пак да не забравяме, че целия тоя срам ни постигна благодарение на самонадеяния тулуп от Банкя.

Една подредена държаа,вървяща нагоре! Докарахте хаос,омраза,инфлация,обедняване,разединение,мизерия!

Така мислят и Тиквата и Шиши, но Магнитски е на друго мнение.

Много изцъклени тия всичките. Харвард много ми падна в очите за един месец. Също така и българските военни.

научете Арлекино поне да чете ,каквото сте му написали!

Румечно Пауърпойнтов?!?!? като гледам Янаки Стоилов го е досрамяло да се нареди до вас):)) Все пак трябва да има някаква мярка Ай да идва 11.07 че не се издържа вече тази простотия!!!!!

Ей глупаци прости . Няма кой да ви вярва на глупавите опорки. Много сте зле. Нищо полезно не сте свършили. ПРЕЕБАХТЕ и глупавия фатмак. Втори мандат с такива леваци, няма да види.

Само да попитам това правителство народа ли си го избра или президента го назначи щото аз вече взех да се обърквам! Действията на това правителство са щом не си с мен и не ме слушаш и не правиш това което аз реша ще бъдеш уволнен! Много яко взе да намирисва на гаден комунизъм като от едно време! Едно време така се ликвидираха неудобните хора и хората които са против комунизма сега се извършва същото уволняват се масово хора дори се уволняват хора които нямат нищо общо с властта и имат професионални качества! Махат се щото не са съгласни с някои решения на това правителство те нямат право на глас и да казват нещо по различно от това което е решило това правителство!!!! Мирише ми на дърт мазен комунизъм от Тодор Живково време!!!!

Естествено, че е назначено служебно от клепоухия улавец по свой образ и подобие.

Гадни сте ми, не ви вярвам!

послушковци, които повтаряха едни и същи глупости, от преди месец!!!!! но най-ме издразниха с нежеланието да отговарят на журналистически въпроси. Предизборния щаб на Руменчо... 1. Гълъб Донев констатира, че държавата излизала от кризата. Всъщност той най-малко лъга. само дето си присвои заложеното от предишното правителство увеличение на пенсиите с 5 % и каза, че запазват всички предишни мерки. как ли са намерили пари в "изтърбушения бюджет и държава$ )))))= 2. Киро Харвърда продължава да плещи, как цените за ремонта на язовирите, които изпразва или не са въведени в експлоатация, са два до пет пъти по-високи от пазарните, въпреки че хората му показаха фактури, на които са закупувани материалите... 3. Рашков заяви, че МВР не било съдействало или прикривало купуването на гласове, освен единични случаи и това не мотивирало промените в МВР)))) Тогава, защо уволни толкова хора с този мотив?! бил предал на служба в мвр сигнала за Борисов, който ядял хора, но не бил се месил в работата и` , за това не знаел, докъде е стигнала проверката по сигнала му...... В МВР имало разследване на купуване на гласове, но нямало такива срещу ГЕРБ. и това значело много))))) А в някаква служба на МВР на клавиатурите на компютрите нямало буквите ГЕРБ и ББ!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО НЯМАЛО ДА ИЗНЕСЕ ДАННИ, ЗАЩОТО ТОВА БИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ......тези хора малоумни ли са?!?!?! Дано ги показват всеки ден, та да видят хората, какво може да предложи Румечнчо!!! 3. Стойчо кацаров от убеден антиваксър се е превърнал в застъпник на ваксините и обвини предишното правителство, че нямало кампания за разясняване на ползата от ваксините?!?!?!?! да, имало спад на ваксинациите, но имало 50% ръст на ваксинираните възрастни. сигурно от 100 са станали 150 ))))). Луди хора! Смешни хора!? Дребни хора! Злобни, нещастни душици..... 4. Асенчо финансовия бил подобрил събираемосттана нап и бил много доволен от Спецов.............. Последният да затвори вратата, моля!!! А как само се ядосаха и разсърдиха на въпросите на журналистите.. Просто не може да е истина това! Не знам, на къде върви държавата ни!!!!!

Отчетът на кабинета - заварихме корупция и се хвърлихме да участваме в нея, докато не са ни разкарали.

-По отношение на основната задача - подготовката на изборите - най-важната ни отговорност е, ЦИК ДА ВЗЕМЕ... ...Осигуряването на машини, обслужването им... ...Изобщо, някой друг да свърши ТЯХНАТА НАЙ-ВАЖНА РАБОТА, за която са назначени??? Случайност ли беше оставката на предишния председател на ЦИК? Министерството на икономиката има ли дейност и ресурс за внос/износ? А питомака на харвард с с какво се занимава? С броенето на язовирите??? Много българи вече се питат: Кой ще оправя вашите недомислия? Кой ще оправя вашите батаци?

Кога не е било така....

Социалистически простотии.

Баси престъпниците са мунчовците.

Леко селтак, бегай лапай пишката на Боко комуниста, яж му лайната и гледай да не се задавиш, кретен недоклатен

Колко културно.

Буби, ти май си яко комплексиран. И изглеждаш недооценен и обиден. Намери си нормална работа.

Тия, които създадоха, отгледаха и издигнаха в култ корупцията в България, които подкопаваха държавните устои десетилетия наред, същите Тия играят борци против корупцията. Ти да видиш!!! Крадеца вика дръжте крадеца. Нищо добро не се очаква от комунистическата пасмина.!!! Възможно най-скоро ВЪН!!!

Чакай бе, мен къде ме забрави, аз съм КОМУНИСТ,имам си и партийна книжка. Верно дедо уж го убили комунетата, ама аз пак си станах комунист, не ме забравяй мен бе чадо, аз съм дърт отявлен комунист, но пак ще ви еба с 200 ас малоуниците

Айде бре боковисти, не го ли излизахте вече тоя задник тиквенски?

Е не можем да те стигнем...

От 12-13 г изучавам един рояк от европоидни калинки. Първоначално те бяха малко и може да се каже боязливи. Впоследствие се нароиха многократно и мутираха: останаха без крила, но им пораснаха хоботи. През последните години всички те се превърнаха в кръвожадни кърлежи. Не знам какво би казал Дарвин за един толкова бърз скок между видовете?! Аха, да не забравя, калинките (впоследствие икърлежите) са от един ГеРбъв вид, добре познат на българите.... просто ужас, каква ти еволюция, направо революция!

отчет ли му викат,а?!

Не е отчет, я ела да видиш аз какъв отчет правя, все пак съм прочел една книжка през живота си, а тези какви са , завършили некакъв си Харвард , къде ще се мерят с мен , аз великият малоуник, Буци еднокнижният

Гербавите тролове и калинки се насраха да пишат простотии в защита на тъпата мутро-тиква и помията в която превърна цялата държава. Само като видите как говори служебния премиер и как се държи и като направите сравенние с дебелата проста буца и нейната селяния и просотия и липса на всякакви маниери, няма никаква прилика ...

Не им се връзвай, те са толкова малоумни, че Господ не може да им помогне, само Бога слънце, Боко еднокнижният за тях е най великият, затова му ядат лайната още, а той ги такова с 200.

по тъп от ментора си,май? Ушатият поне може да наизустява написаното...

Ало красивият, бегай лапай пишката на Боко, че скоро Бай ставри ще го шие в панделата, а теб ще те ебат мангалите

но не съм тъп и мога да чета,без да сричам,понял?!

Народа не напразно е казал - Господ когато е раздавал акъл военните били на учение.Та питам аз Генерала той върнал ли се е или още гони Михалев по баирите.

А бе не знам военните, но на теб определено ти липсва мозък, толкова си тъп Саше, ставаш само да лижеш задника на Буци, че и той е толкова прост като теб.

поне да го беше прочел още веднаж,бе!

Към новината