Глобалното затопляне грози 4/5 от Световния океан до 2050 г.

Глобалното затопляне може да наруши равновесието в четири пети от Световния океан до 2050 г.

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне грози 4/5 от Световния океан до 2050 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Стефани Хенсън до 2050 г. ще получи 100 млн. евро за климатични изследвания. И през 2050 някой ще каже, че това ще се случи, ама през 2100 г. Но дотогава ние ще сме умрели, а Стефани добре ще си е прекарала със 100-те милиона... P.S. Интересно, уж затопляне, а пък нищо не казва за нивото на океана... Потоп няма ли да има?

Затоплянето не топи ли снега? Няма ли да се дигне нивото на водата с 19 метра, например? И край с Ню Йорк...

Абе, май е време да си намерим друга планета, която да колонизираме и унищожим!... Тая вече хвяърля масло...;-)

Това е проблем,който не зависи от мен!Моля,обърнете се към хората,от които зависи!

Димът, който излиза от единствения руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов", преминал през Ламанша, бе сравнен с пушека от вече пословичния исландски вулкан Ейяфятлайокутл, спрял авиотрафика в цяла Европа преди няколко години.Повишил световната средна температура с 1 градус.

Бе,теб,да не те е таковал някой руснак?Скоро чакам да получиш инфаркт!

...Обичаш си ти Русия, а ЩУрав?! С нея лягаш и с нея ставаш... Няма живот за теб без Путин и Русия, нали бе, каиш непоръбен?!

Яко... Пич, къртиш миФки...

лъжат,като цигани,за да печелят на наш гръб,разни глобалисти.

Значи да побързаме с направата на плаващи гробищни и увеселителни паркове-платформи. Може и наведнъж, за пестене на площ. Първо на палубата лудуваш, после - в ъв фризера в трюма. Приятен ден и проливен дъжд. Дано ви дойдат още сметки в пощата без да подозирате, докато ви мачкат в работата.Не се бойте, заплатите скачат двойно, а по някои дестинации и локации - тройно, ама другия път.

Ако човечеството стане жертва, причината ще е цикличност, а не че някой е срал повече.

Пълни глупости и приказки за малки деца! Ройтерс и БТА работят за глобалистите и разпространяват пропагандата им!

а ти за кого работиш? Така като гледам за увеличаване на глупостта в световен мащаб. Айде да не се изказваш по теми по които не си компетентен... при това без никакви аргументи, а само с 2 приказки на едро. Аман от интернет-глупаци по форумите! По въпроса има достатъчно проверени научни факти и изследвания, които потвърждават процеса на глобално затопляне на планетата.

Що не вземеш да се прекръстиш на Тъпчо, по ще ти отива.

Та ако сипя чаша вода в аквариума рибите ми ще умрат, а ако случайно и сипя кофа буклуци ще са си щастливи риби.

идвай по-бързо! БОЖИЯТА РЪКА ВЪРСЪС ЧОВЕШКАТА НАМЕСА! АЙДЕ ОЩЕ УТРЕ да станет ефектите за следващите 100 000 години. Светъ ше е по-хубав и нема да има "учени". това е достатъчно.

Глупости океаните са застрашени от това че исипват в тях всякакви боклуци химикали и прочие гадости! А "глобалното затопляне е просто начин за цоцане на пари от разни "иследователи" и най-вече фирми събиращи всевъзможни еко такси!

И на Марс ли се топят ледените шапки заради "предизвиканите от човека парникови емисии" ??? Просто сега Слънцето свети малко по-силно(има си множество периодични цикли на промяна на светимостта с различен период) след завършването на последния малък ледников период, и натрупания допъллнителен лед по негово време започва да се топи малко по бързо - това няма да трае дълго, нито ще е толкова мащабно и катастрофално както се опитват да го изкарват - но нали трябва да се крадат пари за разни програми, и да приемат закони за контрол на икономиките в различни държави. Разбирам да затварят фабриките заради това, че цапат въздуха с вредни емисии за човека - това е много по-пагубно за хората които живеят в тяхна близост - но на световните господари не им пука за тях - те са си избрали чистички места за живеене.

11 години е цикълът на слънчевата активност...

11 г. е най-краткият от циклите, има открит такъв от порядъка на 100-200 год.(не помня колко точно беше). Теоритическите модели показват, че би трябвало да има и по-дълги цикли, но няма експериментални данни за тях, тъй като наблюденията са започнали сравнително скоро.

В БЪЛГАРИЯ ЗАТОПЛЯНЕТО ЩЕ ЗАЛЕЕ ХОТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ В АМЕРИКА - БОСТЪН, НЮ ЙОРК , МАЯМИ ...ЛОШО НЯМА:)))

И световният океан ще стане безбрежен - като тъпотията ти... ;-)

Не им ли омръзна да пишат и говорят глупости? То не бяха клима килими, то не бяха аерозоли и сополи, то не бяха парникови ефекти. Хората се умориха от психясали политици и военни психопати. Природата също.

Като те нападнат черните май-муни от Африка, където ги мори голяма суша, ще те питам помниш ли глупостите които си писал.

..Глобалното затопляне грози 4/5 от Световния океан до 2050 г... --- България и българите нищо не ги грози защото дотогава европата ще ги е изтрила от лицето на земята!