назад

"Градус" завежда "всички възможни дела" срещу бизнесмена Илчовски, обвинил ГЕРБ в корупция

11:53 | 07 май 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 306 28917

Коментари 306

Сега стана ясно, защо бяха онези акции срещу Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, Божков, Бобокови, не че нещата при тях са кристално чисти. Едни групички се борят срещу други в свободен стил.

Факта че Прокуратурата мълчи говори много.

Вие и 112 място не заслужавате! Къде Ви е равнопоставеността на гладните точки?

Илчовски скъпо ще плати за лъжите и за това, че е станал слуга на Маяма Галева. Богатата версия на Бареков, когото излъга, да проведе Костинбродската афера. Типичната комунистка - плюй, пък нека доказват, че не е вярно.

Пълен бойкат на - Олио Бисер - Вино от винарна ANGEL - Пилета и продукти от тях Градус - Аджибадем Сити Клиник

... има ли човек в България, който да не знае, че двамата братя "бизнесмени" са създадени с подкрепата на Доган и ИПОН-еца. И пилетата, и колбасите, и хотелите им са бизнеси, които трябва да се разследват - там има ОГРОМНИ далавери.

Смърт на мафията!

Градус не купувам поне от 3 години, и явно е имало защо. Купувам прекрасно месо от, не толкова известна фирма, но с ицключително качество. Живея в Овча купел 2 и цеха им е при нас, който е от квартала знае, за коя фирма говоря за да не и правя реклама в тази "кална" статия. Пожелавам си в България наистина да имаме съдебна система, която работи. Вчера след 15 години ходене по мъките ВКС оправда за рухналата сграда, абе чеда мои ако не е имало виновни не можахте ли на 2рата година да отсъдите.15 години пари на вятъри ходене по мъките и на роднините на жертвите и на подсъдимите. Това правосъдие е ли е?

Градус продават боклуци! Нищо не купувам от тях!

НАй-добре е мизерния градус да го посети прокурор, стопанска полиция, ДАНС,НАП и да му конфискуват всичко, а него - директно в затвора - той си знае защо. С "бизнеса" в България трябва да се процедира по сталински.

Аз и моето семейство се отказва е от продукцията на фирма Градус и производните им фирми.

Този "кошаревски" според Винету свидетел веднъж през 2012 е довел до окошарването на техния човек Аврамов. Защо сега да не му се вярва? Комисията нито е съд нито следствие но по закон събира данни и ги дава на прокурора. Нека да видим там кой давал кюлчета, кой - кючеци и кой - кюлоти?

Кавгата не е случайна! Едно пиле ми каза,че е сънувало,че едни хора са направили справки по номер на кюлчето злато и то водело до един от участващите в кавгата и работата почва да става дебела. Дано не утрепят някой бушон, нещата загрубяха! Мен ми дреме на шмайзеуро- въ следпенсионна възраст съм, но останалите да се вардят повече, отколкото от ковида.

Татко ми ме е научил, бойлер, салам и купено сирене да не ям, човек трябва да знае какво слага в устата си!!!

Реагира се "про форма",но истината е ,че "Градус" вече са вдигнали градусите . ГЕРБ са като пясъчен замък ,вълните на всенародната омраза ще ги сринат изненадващо бързо и за самите тях . А поддръжниците им ще съжаляват ,че са ги подпирали . Прошка няма !!!

От истината боли много,ще духате супата скоро.

Това пилешко за нищо не става. Като започне да се вари и излиза черна пяна. Не купувайте от него. А че собственикът е мошенгия си е ясно за всички. И винаги се в подлагал на Борисов и власта.

А ти, каква пяна очакваш да излиза ? Бяла, синя, червена или пембяна ?

Купи си пилешко на Дюк или Росо и ще видиш. Или свари домашно. Ама много народ са забравили какво е истинското.

Според тебе черна ли глупако?! Махай се мафиот!

Приятелю, ако ти се храниш с храна с неясен произход и състав има хора обичащи себе си и се опитват да се хранят здравословно и вкусно. Продуктите на тази фирма отдавна не струват. Преди 10 дни си купих кокошка от един фирмен цех до нас, ами все едно бях на село и дядо беше заклал кокошката на двора. Цената беше малко по-скъпа, но качеството несравнимо.

Пилето плаща яко на Бибитков.....

Не купувайте градус, защото пилешкото им се третира с хлор и други химически вещества, които също така се влагат и в останалите им производства. Краят на Пешо пилето е близо и остатъкът от живата си ще го прекара в затвора, където ще стане дашна булка в харем от една дузина Роми.

Този Илчов май съдеше кореспондентката на 24 часа за Плевен, че видиш ли напусала нещо от архивите на МВР.... май верно е леко ....

Акциите им падат, но цените им растат. Вчера ми направи впечатление,че 1 кг от еди-какво си от 4,99 на кг вече е 5,39 лв. на кг. И въобще какви са тез идиотски цени в този пример? По-добре 5,00 и 5,40 съответно.

Дръжте крадеца... на обиден се прави Грауса хахахаха

Къде се е скрил мирковския бек, дето се мисли за сив кардинал? Къде е гешефт?

в корупция и простотия, а защото не го искат вече тези, които го сложиха. Сега се ослушват за следващия и ще ни го сложат подобен ....

Ама онези вече не го искат, щото СВ самозабрави и си помисли че сам ще кара влака. Както направи и Цветанов.

Ама е нагъл и не го разбира!

А на някой наистина прави ли ми впечатление, че всяка седмица “хващат” тирове с пилешко със салмонела, но до сега няма нито един заразен със салмонела в България. Чак пък толкова добре да работи нашето Мин на храните….

Междувременно депутатът от ДПС Димитър Аврамов също призова да се направи проверка на твърденията на Илчовски. През 2012 г. депутатът беше свидетел по обвинение в изнудване срещу Аврамов, който по това време беше народен представител от ГЕРБ. Някой може ли да го преведе?

Дето я водят за велик разобличител, беше също свидетел по делото срещу тоя. с да определи показанията като лъжа и абсолютно несъответстващи с истината и реалността. Можете да проверите има ги съдебните протоколи,където Велики разобличител пак разправя приказки от 1001 нощ.

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? и кво сега - немА пАре за втора пенсия ле?

А има ли кой да ги вкара в затвора?

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? Гpyпaтa нa "Aлиaнц" e зaĸyпилa 8,3 млн. aĸции, a пeнcиoннитe фoндoвe "Poдинa" - 4,36 млн. aĸции. B ІРО-тo ca ce вĸлючили и "Cъглacиe" c 600 xил., a "EнEн" ca пpидoбили 890 xил. aĸции", описва реалните доказателства за истинността на показанията на Илчовски пред Комисията на Мая Манолова блогът Финансови смислици на специализирания журналист Мирослав Иванов.

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? Унивepcaлният пeнcиoнeн фoнд "Дoвepиe" e зaĸyпил нaй-гoлям бpoй aĸции - 10.86 млн. зa 19.548 млн. лв. Oбщo дpyжecтвaтa oт гpyпaтa - зaeднo c дoбpoвoлeн пeнcиoнeн фoнд "Дoвepиe", пpoфecиoнaлeн пeнcиoнeн фoнд "Дoвepиe" - вeчe пpитeжaвaт 12.225 млн. aĸции зa 22 млн. лв. Taĸa тe пpитeжaвaт 5.018% oт oбщия ĸaпитaл нa дpyжecтвoтo, пише сайтът Money.bg.

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? Предложени са 55.5 млн. акции при ценови диапазон 1.80-2.35 лв. за акция. Записани са 45 млн. акции на цена 1.80. Това оцени компанията на близо 450 млн. лв. След приключване на публичното предлагане става ясно и кои са новите акционери. И това наистина са най-вече пенсионни фондове, което не и толкова изненадващо.

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? В така описаната от бизнесмена пред Народното събрание картина най-точно се вписва операцията по продажба на съществуващи акции и увеличение на капитала чрез издаване на нови, които направи фирмата "Градус" през май 2018 г. Т.нар. IPO тогава беше приемано с голямо въодушевление, заради мащабите си като целта наистина е набирането на 100 млн. лв.

Въпрос? Ама тия защо още не са в затвора? "Иван Пилето поканил Светослав Илчовски на разходка до Монако, на която да дискутират как изкуствено да завишат оборота на компания на "Пилето", която щяла да се листва на Българската фондова борса. Това твърди Илчовски в свой сигнал до Народното събрание. Според Илчовски целта на това листване била "да се вземат" 100 млн. лв. от пенсионните фондове.

Илчовски е един нагъл,безкрупулен,подкупен,алчен,прост селянин дистанционно задвижен поръчково от Дубай.

Не го познавам. Тебе -още по малко.

Няма да купувам, пиле градус!

Много важно!

Плеймейтката казала, че не се била докосвала до Тиквата, само му го била обиборила. Скоро на Буци ще му го нашишат от Масква, както на Шиши в Дубай. Бесни са му за шпионската афера и скоро ще усети вкуса на любовта

Със сигурност е видял и знае нещо.Но не се прави така! Трябват доказателства,а не думи на някого. Другото нещо е,че той е давал подкуп.И взели и далия носят еднаква вина и ще получат еднакви присъди. Сега и тази Маги Бадер каза,че завежда дело срещу него защото не познава лично и Борисов и този на Градус. Гледаме един цирк и гледаме как Мая Манолова иска да трупа рейтинг. Това отблъсква, а не и печели симпатизанти. Не защото Борисов е невинен,а защото тя не може да докаже И ЗНАЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕ,НО ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА. Аз лично на евтини квачки не смятам да си дам гласа на 11.07

а ти защо си мислиш, че няма доказателства? Нали не очакваш да ги изпратят на дир.бг, за да ги публикува... Не ми се вярва сериозен бизнесмен да седне да сипе хули просто ей така... нека се задвижи прокуратурата, ама тя мълчи, така както мълча, когато божков призна, че е давал подкупи в особено големи размери на висши държавници... Да завеждат дела, точно така истината ще излезе наяве.

Защо ви е такъв проблем че градус ще си търсят правата в съда? плеймейтката както и министърката също казаха че ще заведат дело в съда. След като според вас всичко казано от господина е светата истина, какъв е проблемът че ще заведат дело? Ще си покаже доказателствата пред съда и няма да има проблем.

Брей, че си умен! Като си дадат доказателствата и съдът ... ама е техен и корумпиран! Не е ли по-добре да ги пратят направо на Божият съд и ако нямат вина Господ ще ги върне ...

Брей, брей! И ти започна да усвояваш методиката на сикаджията. Прав си -така се прави. Учим се от най -добрите.

Тия пилишарите не работят само с тая фирма Градус. Имат и други свързани с дейността. Незнам защо.

Знае ли някои в територията колко вода сме изяли на цената на тъпканото с антибиотици птиче месо.Все пак за шайката пет лева за литър вода си е нещо.Да не говорим пък за замразените пилеши продукти- пак вода но в друго агрегатно състояние.Иначе няма далавера всичко е в рамките на допустимото от закона и от Агенцията по храните.Яжте лайна и боледувайте.Това се бизнесмените в България.Кой от кой по-честен.Те парите падат от небето.

Градус внясат бразилски пилета и ги опаковат като БГ

събирателно име държавна мафия и затова като една мафия падне от власт веднага скачат другите и от и големият вой на герб-дпс сега

Това накрая с депутатите .... а бе как ги пишете тия статии.

Този в опита си да се подмаже на новите партии, май ще се насади на пачи яйца.

Който има акции на Градус да ги продава веднага.

Тези да не са на градус? Бахти наглите!

На Градус, нека изкарат кирливите ризи на тоя „бизнесмен”, със сако и отъркани дънки, супер стил и класа...

Той и Боко ако не го накарат да сложи костюм, ходи като гаврош така, че дрехите не са показател

Градус не са от вчера в новините "Градус" и "Интръст", които са изнесли 32 тона храни за Обединените арабски емирства и съответно България е получила 15 тона медицински консумативи (основно фурми ) Имат доста близки отношения с власта

ми хареса - медицински консумативи - фурми! Браво!

Работа, работа, работа и както е казал Дилов Син наклая оная лабота.

Няма да пиша нищо повече! Никой от никого не взема акъл. Само обиди и мръсотии. Какво става с нас? Цял свят ни се смее! Какво ще постигнем по тоя начин?

Фирмите на Герб нададоха вой....този пилещар е само един от веригата....дълго време ще гризат дървото....

Тая пилещарска фирма е монополист в България..

Но е факт че при Герб българите живяха най добре откакто е съществувала България.Коя от всички помиярски партии били някога в власта не е била корумпирана или новите партии няма да са. Ако не беше Ковид българите щяха да живеят всяка следваща година все по добре

??????¿??????

Е нямам думи. За това ли сме най-бързо изчезвата нация в СВЕТА? Това е проверен и доказан статистически факт. Защото живее от добре по-добре.

Това беше вица на деня? КОИ българи бре? Тия дето откраднаха милиарди на гърба на обществени поръчки ще да са, за други не се сещам!

Ед те е, че ти не си можал да вземеш поне милионче…. Нали? Що не участва и ти в държавна поръчка? Ами щото не ти стиска….. влез с едни пари, а държавата ще се разплати с тебе до 6-12 месеца

Към новината