Петима от ”захарната афера” остават в ареста

Петима от задържаните при акцията за измами с ДДС остават в ареста за постоянно, реши специализираният съд. Под домашен арест остава само Камелия Мирчева, която представи болничен лист.

Обратно в новината

Коментари - Петима от ”захарната афера” остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпроса беше да има шумотевица/милиони, радиация,престъпна група../да се намери работа на "специализирания съд и прокуратура"..След време ще се види че като всяко нещо на ЦЦ за оправдание пред ЕК ще излезе едно ГОЛЯМО НИЩО, защото ще трябва да го доказват...

гришо...захарно петле ...как една работа не ти е у ред киртак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и тоя безочлив плъх от снимката е за панделата!

само немога да разбера защо пожалиха крадеца Йордан Лечков

Шестият е важен, шестият....

британците казват "лике фатхер лике сон", което на балгарски ще рече "какавто бащата, такав и сина". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на бас с всеки, че кадето и да се разрови ще мирише. "бизнесмените" у нас са разбоиници, произведени като бизнесмени от престапната червена партя с откраднати пари от балгарскя народ. тази престапна партя (банда) отдавна трябваше да се разтури сас закон по подобие на национал соцялистическата партя в германя, а лидерите и садени и вкарани в затвора начело с агент гоце, овчаров, петков, станишев, масларова, ...нежеланието на сегашното правителство да направи това е доказателство, че те са марионетки на червените разбоиници.

Пропуснал си кликата на Царя, кликата на Доган и шайката на Борисов!

pompai

Съдът не уважи искането на прокуратура тя бъде пусната под лична гаранция от 3000 лв поради заболяване. Не ми стана ясно , май писателя е збъркал. Прокуратурата обвинява а защитата може да иска .

pompai

Ако има престъпление ,трябва да се смачка иначе , най-богатия ще стане още по богат и държавата ще стане негова.

Е тя вече е негова.