назад

"Има такъв народ": Джипко Бибитков и днес не дойде, той е страхлив заек от Банкя

16:26 | 16 април 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 2001 41966

Коментари 2001

Колкото и да е прав Тошко Йорданов не бива от трибуната да се чуват реплики "Битко Джипитков" и други. Моля Ви, ако държите на авторитета си бъдете по-отбрани, все пак сте в парламента, а не на улицата. Бъдете по-миролюбиви, лошият тон, заяжданията, омразата, няма да помогне на никому, само може да донесе ненавист и озлобление.

Тоя не само прилича на Анжела Дейвис с голяма коса , но е и същата курва?

Факт!

Тошеееее, ела бе моето момче. Ела да те видя колко си отворен във Врачанския затвор. Дупенцето ти ще бибитка тука и ще ти викат Тошка. Да те еба в нескопосания писач на простотии.

"7/8" от екрана се намести в Народното събрание, ура, напълно подходящо за губернията, пашалъка, стана, и т.н. описания на територията. Дали Джипко Бибиткофф, дали Чалги Трифонофф или който и да е в тоя парламент е все тая, същото важи и за извън парламента - фатмака, черепа, шиши, грухи, скелета или който там. Няма един свестен, ителегиентен, образован и морален човек останал в България! Как може да се гласува за партии като БСП, ДПС и ГЕРБ изобщо, обслужващи чужди интереси, управлявали Бг последните 30 години и загробили тотално държавата, развили една София донякъде и закопали провинцията??? Или за някои от новите, гладни за пари измекяри - изправи се мутри вън, казаха хората, които създадоха мутрите?!?!?! Манолова, адвокат от Кюстендил от времето на братя Илиеви, които пък пълнеха джоба на Ст. Трифонов по същото време, безсрамници!!! Или генералска партия ... Всички са за гилотината!!! Факт!

Путка

Когато такива нечистоплътни психически и физически селяндури /не селяни!/ така са се влюбили в себе си, че раздават квалификации /разбира се, когато нямат опонент е лесно, както е в пасквилите на шоуто им/ , няма нужда да си бъркаш в гърлото, за да повърнеш...

T A SH K O , V A N !

Тошкооо, до тук с надеждата да бъдеш приет като дипломат и политик, вече си бита карта, а с тези идиотски и примитивни слова кариерата ти приключи..

Тошко надмина Волен и се доближава до бате ти Недялко. Всички ли от Ямбол са така?

Сега видях откъде извира тая злоба от тоя Тошко Афреикански. Тоя е е.б.а.т.и джуджето. Явно цял живот е бил комплексиран от това и сега видял се малко във власт и пояна да раздава "правосъдие" . България вече е едно треторазядно вечерно шоу.

Лайномет Тошко на трибуната!

добре,защо да не поканим американски от САЩ и немски експерти криминалисти да разследват българските политици от 1989 год,без да се робува на партийна принадлежност,да повдигнат капака и осветлят хлебарките на българската фасадна демокрация!Защо България със този климат и природа не може да стане като Швейцария!

Така ли не може да схванем,че Джипко Бибитков,Бабаитов е фасададен човек бушон на българското бизнесзадкулисие,на всички партии участвали във фасадната българска демокрация на саморазпадналото се БКП и милиционерите,ивоенните,които я пазеха от враговете на народа и гнилият капитализъм!

Положението е нов бардак със стари К*ВИ, тук таме нямоя нова за освежване, иначе оложението е същото - популизъм до луната и обратно, а паметта на българина е къса ...

Джипко Бибитков Магистралов не е нормален и обикновен български гражданин!Той е специален,привелигирован,на високо ниво и него български закон не го лови!Приятелят му Ахмет Доган е по хитра българска лисица,на българската дива и мутренска постдемокрация на бандити и мошенници!Но да се раследват и БСП функционерите за щети и вреди нанесени на българското все още останало нрмално население!

Добре са го изтипосали недоносчето. Сега е важно да му заличат името и да не го споменават освен в регистрите на затворите. Много е важно, мандатът му да е безименен в МС, така че да знаем - прост народ сме, и сме правили грешки. Не са само англичаните така.

Този за какъв се взема? Нещо май трябва да му се каже, че му липсва всякакво възпитание и че трябва да се научи да се държи подобаващо. Ако за обиждане, то за него могат да се кажат много обидни думи и за външния му вид, и за държанието му.

Ма говортете си бе, на никой не пречите. Така или иначе само отделяте върлероден диоксид и генерирате инет трафик и за нищо друго не ставате.

Тошко Африкански с гащи американски.

Отвратена съм от състава в народното събрание, особено от тошко йорданов и мая манолава. Заради такива като тях се срамувам да се нарека българка.

С Баце ли се гордееш ,бе бабо ? Имаш ли неговите пачки и кюлчета ?

Ние и без това такива мургави кат теб не искаме!

Гербопитеците верно са привършили парите, троловете са само до 20:00 явно днес. Или сега отиват на 2-то си работно място а именно на околовръстното да радват турчетата по тировете.

Не сме привършили парите. Просто сте ни много под нивото.

Гербопитеците верно са привършили парите, троловете са само до 20:00 явно днес. Или сега отиват на 2-то си работно място а именно на околовръстното да радват турчетата по тировете.

Питеците са в партията, за която си гласувал ти. И като физиономии, и като умствен багаж.

Не съм гласувал, само гледам сеир и се радвам на малоумното тролене!

Вотът приключи. Замириса на власт. Болшевиките гладни зинаха паст. Конспиратори тихо в един ресторант пионки редят за кабинети с план. 3-те фалита помниш ли на бюджета? Червените пак ще повторят сюжета. Шоу в парламента. Абсурдна завера. Тошко, Микя, Мая чупят тъпомера. ОФ от хулигани, шпиони, партизани, комарджии, кръчмари, наркомани, русофили, адвокати, ОПГ комунисти, нихилисти, пияни. Накратко пучисти! На сериозно се взели шайка водачи. Дубайското трио, чалгари, рогачи... Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Лъжи се повтарят в ефира, екрана... Да плюеш по всичко мода си стана. Целта са парите, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Фиксиран, кат' алчен античен циклоп. Властта вече падна. Иде потоп! Родината в риск е! Това е метеж! Хазната е пълна. Пак искат грабеж! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия и Мунчо Фърчилото на щат диверсант очакван в затвора любим арестант. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Стига държавни банкрути повторно! Стига търпяхме безчинства покорно! Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ! Баста! И никога БСП вече на власт! Дом трудно строи се, а изгаря за час. Вълка е в кошарата. Бог да е с нас! Събудете се хора! Не сме им обяда! 90-те възкресяват! Зове ни площада!

ще има да слушаме много простотии от Тошко Йорданов. Това го може. Най-сериозният му конкурент ще е шефът му Слави Трифонов. Мълча, мълча и като не можа да измисли нещо умно за бъдещите намерения на партията си, се включи в общия хор на новите партии влезли в парламента да кълнат и да се заканват на Бойко Борисов и ГЕРБ. Според него ГЕРБ била токсична партия, която трябвало да изчезни, ама преди това със сигурност ще изчезне патията с идиотското заглавие "Има такъв народ".

циркът ще става все по голям а около нас се заформя война

Простака си е простак, чалгара си е чалгар, независимо дали ще е по 7/8 или в парламента. В момента там са хора, които не знаят как се държат и какви са правилата на институцията и дори открито отказват да ги спазват. Подобни нарицателни са недопустими в Парламента, пък било то и към човек, пък бил той и Министър на МВР, кмет на Столицата и 3 пъти премиер. И от човек, който от 20 години цикли в изтъркано полуполитическо "шоу" евтини скечове за нискоинтелигентни хорица. Все едно да излезе на трибуната ПКП-то и да нарече Президента "фатмака".

Заради такива като Тошко Бибитката искам пак даде въведе софийско жителство.

"Всичко освен банкянското ткзс е провинция" - бб ака банкянския мишок бибитков.

Още един малоумник.

Броиш ли, броиш ли ... турските тирове по околоврърстното т.е. новите ти работодатели.

gerb umrja dolu boko dolu tikva dolu krastavicnia car

Слуховете за смъртта на Бойко и ГЕРБ са силно преувеличени. Треперете, селтаци.

бистришкия тигър се оказа изключително прост банкянски мишок :)

Да ги ебем в цървулите "има такъв идийот" Чалгаджий забравили се от първият ден голям го вадят,но да не забравят че представляват простаците в България.При следващи избори ще ги изметем.Нежелая децата ми да играят кючеци като мангалите

.. чалга, отколкото убийства. Герб умря, вийте колкото си искате

Ама те чалгарите са убийците, колко чалгари заклаха децата си и жените?!

Бойко Борисов президент!

бистришкия тигър се оказа прост банкянски мишок :)

До тролската централа на гербопитеците! Моля приберете трол номер 376- Илиян, оня с "й", поради захабяване. Очевидно от преумора е запознал да пише неграмотно като падишаха си, а това едва ли е търсен ефект, а по скоро обратното. Парите ли свършиха та оставате троловете да бачкат извънредно и неминуемо започват да пишат абсолютни глупости.

Дядо Тошо, дядо Тошо, ти ни управлява лошо, но каква след теб настана майката ни - разкатана. Вместо пълна демокрация пак е пълно с бюрокрация. Пълни са ни магазините, пълни са и лимузините, пълно с хиляди съблазни, но джобовете – пак празни. Уж дъската ни не хлопа - пак сме си за смях в Европа. Пак управниците днешни ни са криви, ни са грешни. Обещаваха: “България ще е новата Швейцария!” Но не казват от амвона, колко получават бона. Пак с усилена охрана ту са в Банкя, ту в Бояна, пак със суми многозначни си купуват безгръбначни. Пак за министерски вили цял народ напряга сили, колко върли кожодери пак са си милионери. Пак във зоните секретни зимни хижи, хижи летни, като бели гълъбици все от нашите парици. На оградите изправени надписи стоят поставени, че при всякакво движение, стрелят без предупреждение. Няма само Асамблея, няма го и Мавзолея, но за новите фондации, пак се труди цяла нация. Нямаме си вече мини, някой бързо ги зарина, И за сделката изгодна тлъста хапка някой бодна. Где е нашето богатство? - пак си пита наш’то папство. Пак продадено в чужбина! В чужди каси пак премина! Де са ни сега хотелите, де заводите, де резервите? Борд до борд и все с роднини - що да ходят във чужбина? - като с долари в Швейцария, пак ограбват си България. А народът гладен, беден – той кому ли е потребен? Само данъчните власти го залъгват с празни ясли. Леят пак в калъпи нови стари данъчни окови. Който имаше преди, той и днес се нареди. НАТО още не видели, пак конците сме оплели − Армия по бели гащи демонстрира яки плещи с коридори и канали − нас пак кучета ни яли. Ей я близката чужбина, кой ли вече не замина! Уж, ще ходиме в Европа, а опело пее попът, че след някоя година вече няма да ни има – младите ще са заминали, старите − ще се споминали! Нацията от преди − НЕЯ − Бог да я прости! Радой Ралин

Политика харесва мажоритарната система, само докато влезе в парламента

Осраха се яко

не е сега времето

Ако ИТН предложат кандидат за Президент за което вероятността е 0 то тогава ще ги видим колко чинят

няма да предложат

Тоз идиот що не иска да управлява, а и авторитета на Радев уронва

Бойко Борисов е национална гордост подкрепят го 1,2 милиона българи.

Изборите не са коментари в дира- един трол=100 поста

Предимно мургави , кебапчоядещи българи, нали ?!

бистришкия тигър се оказа изключително прост банкянски мишок :)

Прост със з

Бойко Борисов Президент

бистришкия тигър се оказа изключително прост банкянски мишок :)

разбирам защо Трифонов е назначил този за изпълнител. За да отклони вниманието от собствената си прстотия. Идеален избор, но до къде ще доведе.

Голем съм колкото Наполеон и Мусолини. Нормално е да имам диктаторски уклон. Сички лилуипути сме така.

Много сме благодарни на изтеклите мозъци в чужбина за продължението на Биг Брадър - епизод провинциални клоуни

Виж при гербопитеците няма изтичнае на мозъци поради липсата им! Ако се събере интелектуалния потенциал на целия им "мозъчен" тръст сумарно би представлявало като бригада туркретисти-ударници от Кремиковци.

Ками му чалгажия и повече не го обиждай.

Тоше, да му надувате на Джипко бибитката, моето момче.

Има само един начин да махнем популизма от власт и то е Бойко Борисов Президент

Славчовци, усещате ли всенародната Любов? Сърби ли ви.....?

Ако продължите с този език на омразата и само да клеймите предишните, а не да изпълнявате волята на народа, за което сте там, то на следващите избори не се чудете, че ще сте извън парламента!

Опазил Господ от прости хора с голямо его!Или казано по друг начин , дай на простия власта и му гледай сеира!

Алооо, народътви е избрал да правите политика, да ковете закони, да избирате министри, не сте избрани да лалосвате, обиждате и да се държите като кретени, това е парламент, не е шоуто в коптора. Хайде малко осъзнайте къде се намирате и се дръжте възпитано и дипломатически умно. И не забравяйте, че шансът ви е само един!

Голяма простащина, голямо нещо!!!

тема за размисъл: Иво Сиромахов: Човек харесва мажоритарната система, само докато влезе в парламента

Мазен цървул

комай умните и красиви ще се окажат тъпи и грозни

Към новината